Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Még annyi, hogy ez jó a RedViperhez és az OpenFalconhoz is.
L Viper
Én türelmes ember lévén belinkelem vagy 50-edjére <#pardon1>
RÉGI FALCONHOZ? NEM AF-HEZ KÉSZÍTETT HITILES !!!
repvez
Hát ha felrakod a játékot és a tactikal engadgementnél a take off missiont választod és utána a rampstartot akkor addig nézelödsz a kabinba amig akarsz.Egyébként ahogy néhány napja irtam a docs könyvtárba vanegy rampstart tréner abbol is lehet tanulni melyik müszer mit csinál.
Bucser
Aki nem akar visszaolvasni annak magyarázhatsz akármit akárhányszor. Szerinted a Lock On topicbn miért lett olyan a hangulat mint amilyen?😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Komolyan modonom át kell írni a FAQ-t, mert megint magyarázhatom el az egészet. Keress vissza pár oldald, napi rendszerességgel van feltéve a félkész manualom és már egy-két kiképzõ video is. A Falcon 4.0 (1998) letöltési linkjeit is ma rakták be lentebb.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
mert a falconAF Hitiles-t nem a Falcon 4.0 és redviperhez találták ki.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

rtfmZoli
Szervusztok!
-Van valahol tutorial track, ahol ugyanúgy elmagyarázzák a mûszereket,mint a Lock Onban ? (csak azért, mert a klikkelhetõ mûszereket sokkal egyszerûbb megjegyeznem, mint a billentyûkombinûciókat)
-Van véletlenül olyan mûszerfal mod, ahol szabad nézetben is tudom a mûszereket klikkelni, és látszik a gombok állapota rendesen, továbbá jó minõségû a gombokon, kapcsolókon a felirat(mint a fix nézetben)?

+ egy kérdés:
-Miért van az hogy sima Falcon4 + redviper+2 patch hozzá+ FalconAF hitiles-sel a repülõtereken elmosódik teljesen a textúra (az eredeti repterek textúráját visszamásoltam, ahogy valamelyikõtök tanácsolta)

Boconadi
Biztos jo volt😛

Én németben Sinsheimben voltam tavaly elõtt. Voltam a concorde-ban, meg a tu-144-ben, meg láttam hitler autóját meg ilyenek. Az is marha jó hely, megéri a 10 eurót.
Bucser
Bocs Ober Schleissheim

Bucser
Én meg ma Oberslossheimban voltam München mellett ahol egy Heinkel 111 H16-ot építenek újjá és van kiálítva rengeteg érdekes gépük😊

Mint Eurofighter Typhoon, EADS X31 (a tolóerõvektoros kormányzást próbálgattál en a gépen) T33-as trainer amit a P80-as shooting starból alakítottak ki, F104-es Starfighter, A Kurt tank által az Indiaiak számára tervezett szuperszonikus repülõgép valamint egy az Egyiptomiak számára gyártott repülõ is.

Volt kiállított Mig 23 (ez meg is volt mászható és körbetapizható.)

F4 Phantom II ez csak körbetapizható és fényképezhetõ, de szûk volt nagyon a hely jó kép készítéséshez) valamint volt kiállítva még egy Ja 35-ös Draken, egy Dornier Do31-E3 helybõl felszálló tehergép prototípusa (ez is megmászható volt) volt és rengeteg civil gép helikopterek közül 3 érdekesebb volt Egy Huey egy Sikorsky S 58 és egy Alouette 2 is ki volt állítva😊

Majd felpakolgatom a képeket és rakok be párat😊

repvez
Na most értem haza a "nagy falubol".
Nem akarom elkiabálni,de ugy néz ki hogy sikerült a vizsgám.
Ennek örömére pénteken lehetne egy multi.
Molnibalage
Na megkérdeztem a Frugalson is és a SAAFOPS fórumán, már "csak" az kell, hogy válaszoljanak...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
A SAAFOPS-hoz full extrás 2D/3D Gripen kabin lett ígérve. A gond az, hogy a terv félig/meddig kútba esett és már úgy tûnik, hogy szeptemberben sem jön. Azért megkérdezem a furgalson.

L Viper
Én mondtam <#eljen>
üdv mindenkinek!ma a leszállást gyakoroltam 2 órán át,és most már 10-bõl 10X le is tudom tenni a gépet futómû törés,és egyébb goromba dolgok nélkül.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Boconadi
sima Falcon 4.0:

1.rész: http://www.oxedion.com/index.php/download/7f587b57ba72b99cbec10424eca8fe55
2.rész: http://www.oxedion.com/index.php/download/ab28052a8a7a0a7fc08e0e5961ba2d73
3.rész: http://www.oxedion.com/index.php/download/052ede7c1d1a10c12bc7f3fca84c4329
4.rész: http://www.oxedion.com/index.php/download/7d89bcabf4735fdb0f94b92e457a666f
5.rész: http://www.oxedion.com/index.php/download/b458dbc8a9cba0a751bf0a359c506e18
Repülhetõ Gripen van ha a Redviper-t az alap Falcon 4.0-ra teszed rá.
Pilótafülke nincs hozzá sajnos, de elõbb utóbb biztosan gyárt majd valaki.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Sziasztok, nem sokat játszottam a Falkonnal, pár hónapja feltettem az Allied Force-ot akkor hallottam a RedViperrõl és megpróbáltam azt is feltenni, installálás elõtt kiirta hogy nem találja a falcon 4-et csak az AF-et és megkérdezte telepítse arra, fel is rakta és ment gond nélkül, igaz csak pár órát próbálgattam, és mivel még nem igazán értek hozzá ezért nem is tudtam rendesen tesztelni, lehet hogy így vannak benne hibák, ezt csak azért irtam le mert mindenhol azt olvasom hogy nem lehet telepíteni az AF-re. Más, érdekelne hogy létezik-e repülhetõ Gripen a Falconhoz, és van-e rendes pilótafülke hozzá (a rendes pilótafülke alat azt értem hogy valóban olyan mint a Gripené, és hogy nincsenek benne pl olyan hibák mint repvez #7303 hozzászólásában szereplõ képen), ha igen, hol lehet hozzájutni és ingyenes-e?
Molnibalage nagyon köszönöm a leirást és az oktatóvideókat!!

L Viper
Szeretem, mikor kultúrált keretek közt folyik a vita, nem úgy mint a Haditechnika topicban !

<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>
Molnibalage
Sebaj, legalább újabb dolgot tudtál meg. 😊

Molnibalage
SuperFlanker? Semmit. Lelelki szemeim elõtt elképzelek egy 20%-kal megnagyobított SZU-27-et. Nagy! Bár az a gép úgy jó fõ méretekben ahogy van. Jó elektronika kell bele, azt lehet "rettegni". 😊

L Viper
Volt pénteken és szomaton is, érdeklõdtél elõtte is , de nem láttalak azóta.
valamikor lehetne 1 multi

Boconadi
egy nagyon képletes, de én is így gondolom <#pias>

Az orosz 5. generációs gépekre pedig én is kíváncsi lennék, feltéve ha egyáltalán lesznek, mert hogy "a saját Su27 és Mig29 gépparkjuk korszerûsítési programjai sem nagyon haladnak...", igaz én nem nagyon vagyok tisztáva ezekkel a dolgokkal :p

A superflankerról mit tudtok? Mitõl super az a super? (Mert hogy Superhornet-hornet, azt megértem)

Más: Most már felraktam az alap falcon 4.0 -ra a redvipert.
42nd Intruder
Köszi, mostmár minden oké 😄

Gundark
Ne felejtsd el hogy az amerikai szenátusnak adták elõ a történetet. 😊 Õk legalább akkora szakértõk mint a mieink. Van a bazi nagy gép egy csomó bombával amit leszór a terroristákra, van a kisebb ami csak kevés bombát tud leszórni a terroristákra de jobban célozva (mert kicsi és elfér olyan helyen is ahol a nagy nem😊 és van a vadászgép ami nagyon le tudja lõni az iráni és észak-koreai repülõket amikkel bombáznák a terroristák Washingtont. Namost a mostani vadászgép nem tudja lelõni a terroristákat. Tehát ha nem adnak pénzet akkor lebombázzák washingtont az ellenségek. Van még valami amit nem értesz? 😊

L Viper
Sajnos, vagy szerencsére a komoly fejlesztésekhez pénz is kell, aminek hiányában vannak az Uralon túl.
Jó ötletekben és elgondolásokban viszont bõvelkednek.
A saját Su27 és Mig29 gépparkjuk korszerûsítési programjai sem nagyon haladnak...
42nd Intruder
OK utánakérdeztem nálam okosabb embereknél... Mondjuk csak arról tudtam, hogy az Indiaiak nyertek, de errõl nem hallottam... Akkor sorry... 😄

42nd Intruder
Aham... Azért az elég furcsa, hogy az amcsi pilcsik csak egyenesen repülnek egy manõverezõ cél láttán... Vagy Awacs nélkül suták? 😄
Komolyra fordítva a szót nekem is rémlik ez a technika, ami végülis kivitelezhetõ, ha a beaming olyan szögig terjed, amíg a ssaját lokátor még képes fogni az ellenséget, ám az õ radarja a hírtalan váltást már nem tudja lekövetni. Mondjuk azért ez elméletbe jó, de gyakorlatba van sokminden ami befolyásolja pl az ECM.

Sajnos (vagy szerencsére?) az orosz repülõgépgyártás csak most kezd magáhoztérni, de mint említettem igencsak kreatívak az urálon túl. Kiváncsi vagyok az 5. generációs fejlesztáéseik hogy haladnak.

Gundark
Az egyik aranysasban volt róla szó. Valami olyasmi hogy a szuhojok kilövik a rakétát az röpül a 15ösök felé, a szuhojok beamingelnek a 15ösök elvesztik a radarkapcsolatot és néznek, majd a 27esek visszafordulnak és vezetni kezdik a rakétákat és durr. Az elméletnek számos gyenge pontja van 😊 A szenátus húzta a száját a 22esek drágasága miatt és a 15ösöket akarta fejleszteni mert az olcsóbb 😊 De igy tipushiba jelentkezik 😊 És sajnos csak a 22esek a megoldások 😊

42nd Intruder
Smiley ember... Smiley...
Csak kicsit furcsa, hogy (nah igen a honnan miatt) a világ legdinamikusabba fejlõdõ légierejét nézed kicsit semmibe... Azért szerintem jobb lesz rá odafigyelni, mivel Putyin bá' nem tréfál és igencsak bekeményítettek. S400, MiG SKAT UCAV, továbbá a nagy repülõgépgyártók is jönnek az újabbnál újabb fejlesztéseikkel.

42nd Intruder
Én nem olvastam erõl a hambukról.. Van valami cikked róla?

Egyébként te most ezzel mit is akarsz bizonyítani? Mert ok azt értem, hogy az Amraam-ot kiscsillió gép tudja hordozni, meg agyba-fõbe fejlesztették már. Na és? Ahol elsõsorban fogják alkalmazni ott, úgyis a szövetséges légierõ lesz fölénybe. Miért? Mert lesz kismillió gépük max 150 gép ellen. Továbbá ami nem is elõny az Awacs. De ha ez se lenne nekik, akkor bizon õk is csak a sötétbe repülnének, mint azok a szerencsétlen szerb pilcsik is akiket pl '99-ben lõttek le. Viszont egy Kína, orosz ellenfélel egy hadgyakorlat kajakból érdekes lenne, mivel ott már van is gép, továbbá ott is van Awacs, így valamennyire egálba lennének.

Molnibalage
Már az F-22-vel sem bírna el egyik sem...

Molnibalage
Ezt most te komolyan gondolod?

Molnibalage
Az a hadgyakorlat egy humbug volt, az F-22-es költségvetési támogatása miatt hazudtak egy szép nagyot... A "vereség" a levegõben egy 12:4 arámyú "bevetés" keretében jött ki, ja és az F-15-ök valamiért korlátozásokkal repültek. Hogy miért az soha nem magyarázta meg senki...

Akkor indiának még nem volt R-77. Elmondaná valaki, hogy BVR-ban hogyan nyomhat le egy ARH-s légiharcrakétákkal felszerelt gépet egy SARH-s 1:1-ben?? Hát elég nehezen... 12:4 arányban már van esélye. Fura, hogy megint ezzel a hadgyakrolattal jön valaki, mert azóta ez már lerágott csont, hogy mekkora kamuzás ment utána, kivételesen USA részrõl.

42nd Intruder
Aham, csak tudod ezt a szép számú tábort hazavágja az a pár Sukhoi 😄

Molnibalage
Igen, éppen errõl tépem a számat. Röhejes mennyiség CSAK az F-16-tal összevetve. Akkor most sorlom fejbõl azokat amik tutira képesek hordozni.

- F-16C Block 32-tõl felfele. Gyakorlatilag Pakszitánt leszámítva és
egyes lantin amerikai országokat csak ilyen van már.
- F-15C/E/I/K.
- F/A-18C/D/E/F
- Harrier legújabb verziói.
- Tornado vadászváltozata asszem, de ez nem tuti.
- Modernizált F-4 Phantom II.
- F-22.
- Eurofighter
- Gripen.

Mennyiségileg ehhez képest még ha az, ÖSSZES Szuhojt nézném akkor is fing a szélben. Márpedig közel sem az összes képes hordozni. Ezt olyan nehéz belátni????

42nd Intruder
Azért Kínának meg Indiának szép számal vannak Su-30 MKK/MKI verziói. És ha nem tévedek (bár most még nem néztem utána) ezek tudják cipelni az R-77-est, vagy legalább a licenszelt verzióit. Azt meg ugye mondanom sem kell, hogy ezek a típusok már igencsak modernebbek mint a '80-as évekbeli társai. Remélem nem kell mondanom a pár évvel ezelõtti USA vs India hadgyakorlat eredményeit.
Jah és orosz Su-27-esek.. Hallottál már a Su-27 SzM upgrade-rõl? 😊

Molnibalage
Hogy mi?

Egyébként csak egy gyors becslés kapcsán nézd meg wikin a két típusnál, hogy mennyi van itt-ott. A számok rég elavultak, de azért az összképet jól mutatja. És mint írtam, SZU-27 még az OROSZOKNÁL is kb. 60-80 db van ami képes hordozni.

Bucser
Nem kötekszünk, csak kb olyan biased vagy mint Kõvári 2000 elõtt...

Molnibalage
Igen, de MILYEN mennyiségben?? Lentebb írtam. Hollnadiának vagy Törökországnak van annyi F-16-osa kb. mint ezeknek Szuhoj gépe összesen.
Nem figyeltek? Direkt kötekszetek?

Molnibalage
Nekeik reptetni nincs pénz rendesen a gépeket és karbantartani, nemhogy fejleszteni..

Bucser
India, Kína, volt szovjet utódállamok, É-Korea, Venezuela, Dél Amerikában jópár baloldali államnak... et cetera.

Boconadi
"Kiknek van még ezenkívûl SZU-27 vagy licensze nagyobb mennyisgében?"

Ukrajna
Molnibalage
Mit kéne tudnom keletrõl?? A SZU-27 is ha jól emlékszem csak 2002 óta tudja hordozni az R-77-et és abból is csak egy maroknyi! Ez tény! Az orosz légierõben szolgáló SZU-27 gépek TÚLNOMÓ része gyakorlatilag SEMMI lényegesben nem tér el a '80-as évek verzióitól. Kiknek van még ezenkívûl SZU-27 vagy licensze nagyobb mennyisgében? Kína. Ezt leszámítva itt-ott 10-20 db. Mit kell ezenkívûl utána nézni?

A szárnyvégekre szerelhetõ zavarókonténerrel is hasnoló a helyzet. Többnyire elvi lehetõség?

Ezek a számok nem hasraütéssel születtek, a moddolás kapcsán ELÉG sok idõt töltöttem olvasgatással...

Molnibalage
Fogalmam sincs. A logbook nekem max. 1 hadjáratra szól. Ammenyit én telepítgetek...

Gundark
Elnézést hogy zavarok, de kérdezhetek egy nem rakéta dolgot? Balázs, van arra valami módszer (a végigjátszáson kivül 😊 hogy visszakapjam az alezredesi rangomat a logbookban? Vagy legalább ne legyek hadnagy 😊 Kihagynám a végigjátszást mert ha jól emlékszem ahhoz 1200 pont kell. Bevetésenként meg 12-13 van 😊

Bucser
Ez a baj, hogy csak dobálozol a számokkal és csaka nyugati típusokat ismered a keletiekrõl semmit nem tudsz aztán párhuzamot állítassz olyan számoknak ahol az egyik biztos a másik meg hasra csapva született.

Molnibalage
Hát márpedig ez így van. Az egész világon alig van olyan gép ami képes R-77 vagy legalább a licensztípus hordozására, már ha a kínai rakéta egyáltalán az. Csak dobálózzunk a számokkal. USAF és európai F-16 összesen mennyien repülhetnek? 3000? Ehhez jön még, Gripen, Eurofighter, F-15C/E/I/K és még ki tudja hány gép. Szerintem a vilgon legalább 6-7 ezer gép képes AMRAAMOT cipelni és rendszeresen teszik is.

R-77? Hát olyan 200-400 db lehet és akkor sem mindig a lentebb említett élettartam probléma miatt.

Már a '80-as években is volt olyan nyugati légiharcrakéta ami 1000(!) óránál többet volt gépen és semmit se kellett vele tenni. Orosz részrõl az R-27 alapvezija 20(!) óra után megy vissza javításra. Még, ha 10-szer jobb lett az R-77 az is igen messze van nyugati kollégáitól...

Bucser
ennek azért utána kéne nézni....