Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Én csak póttankot dobálok, na jó néha a légiharc miatt mást is 😊
Gundark
Na, most megyünk egy próbát az AF hadjárattal. Aki gondolja jöjjön és teszteljük.

Molnibalage
Ez már nem így van, a CTRL+J leold minden póttartályt és A-G fegyvert, szûval az Alt+J-nek nincs értelme.

A srácnak hozzáteszem, hogy van selective jettison is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Bill kombináció:

CTRL J : Jettison all
Alt J : Jettison Ground
L Viper
Ki fogjuk próbálni mindenképp, sõt már egyszer csináltuk is, csak nem volt mindenkinek és sokáig ment a *arakodás vele 😊
Bucser
Igen mert a teamspeak sávszéligényét beállítod és akármennyien vannak onnantól butítja a hangot hogy beleférjetek a sávba. A Skype meg nem.

Plusz külön csatornák amik szabadon járhatóak géppárok whisperelhetnek egymásnak és egyebek. ÉRdemes. és elég sok open server van ahol szabadon hozhattok létre regisztrált szobát.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Repvez köszi az infót, én még nagyon kezdõ vagyok a Falkonnal, és igaz hogy ez nem épp az alapokhoz tartozik, de amit már más szimekbe megtanultam elõször azokat próbálgatom ebben is.

L Viper
Én is vegyesen használom a dolgokat, sokmindent cockpitben kapcsolok, de sokmindent bill. kombóval.
repvez
A fülke bal oldalán a sárga fekete négyzetbe hosszan bele klikkelni mig egy csattanást nem hallasz.Ezután ha minden igaz a légiharc raksikon kivül mindent eldob.

Ugye mondtam balage! 😊
Attol hogy te nem használod még lehet hogy a kezdök épp ezt fogják elöször megkérdezni.Mindenre gondolni kell.
L Viper
Az a baj, hogy kevesen is gond volt.
Én régen sokat FPS-eztem neten, akkor rosszabb netem is volt és 5-en 6-an is tökéletesen lehetett játszani Skype mellett.

Persze, jogos a felvetés Teamspeak-kel jobb valószínûleg.
Sziasztok, a Loc On-ba volt olyan lehetõség hogy le lehetett dobni a fegyvereket és azt üzemabyagtartájokat, de a Falconnál nem találtam, van egyeltalán ijen a Falconba?

...szameg,van ott más is amit még nem vettem észre..

42nd Intruder
Igen egy klasszikust probáltam idézni, csak a ritmus fórumon nem jön át<#idiota>

Bucser
esetleg ha nem skypeon komunikálnátok, hanem TS-en jobb lenne...

Pláne ha többen vagytok mert olyankor már a konfi beszélketsé nagyon megnöveli a sávszél igényt és egy központi szerverrel sokkal egyszerûbb

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
A magyar Netpiac egy röhej !!!
Molnibalage
Sávszél...

Tegnap én voltam a szerver mikor Zsoltival teszteltem és néha bericegett, mert 150-es uploadot mértem és 112-re állítottam magam és ment a duma. Azért ez druva, ha 10000 (!!!) forintos net elõfizetéssel 56k-ra kell állítanom az uploadot. Hát vicc ez az ország bazmeg... Szutyok Invitel. Nem baj, jövõ májusban már nem ez szaros banda lesz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Falcon alapszabály kezdõknek : Türelmes legyél és ne mindent akarj egyszerre megtanulni.
L Viper
Hát a dogfightban elég furin viselkedett az ellenséges AI, de egymás ellen más a helyzet.
köszönöm a felvilágosítást.megyek megpróbálom

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Gundark
Ja. Hurrá Gripen modell, és lebutitott 29 😊 Mondjuk asszem ha jól emlékszem csak 16ossal lehet dogolni az AFben nem? Háát. Végülis ez egy 16os szim 😊

L Viper
Dogfightet egymás ellen csak RV-vel vagyok hajlandó játszani, mert az a szupersztár abban <#eljen>
Boconadi
megnyomod az enter gombot, a bal mfd-n megjelennek sárga kockák. Ráírányítod a radar kurzort (billentyûn ugyan úgy a kurzorral tudod mozgatni), megnyomod a numerikus 0-át 2x, aztán vhoala <#smile>
L Viper
1. F1, radar TWS mód (kiírja felül a radarképernyõn)
2. A célok kis háromszögek
3. A PC-d billentyûzetén a kurzorirányító gombokkal vidd rá a radarkurzort ( kis kettõs vonal ) a célra
4. Nyomd be a joy célbefogás, vagy a numerikus bill. Nulla gombját, befogáskor "bekarikázódik"
5. Kérj azonosítást Q-gomb, majd 2-es ( Q-Awacs menübe jutsz, 2- declare )
6. Használhatod az IFF-et is, CTRL-Bal kurzor gomb, de ez szerintem még egyenlõre neked bonyás lehet, jó a Declare is.
7. Rakéta indítási paraméterek a HUD jobb szélén, kis > a sávban legyen.
8. Amraamnál ujjacskád tartsd a kioldógombon, mert kicsit késõbb indul.
9. Célbefogást a numerikus vesszõvel (delete) dobod el...

Elég "parasztos" volt, de röviden ennyi !
Gundark
Fujj, Luther 😊 Nekem megvan majd felrakom és kipróbáljuk. De mit csinálunk akkor ha a netmotor jobb mint az RV? Nagyon jó lenne hadjáratot játszani egymással. SZóval irány a próbapálya 😊

nos ez biztos hogy az én lámaságom,de egyszerûen nem tudok rájönni hogy lehet a légi célokat a radarral befogni,és rögzíteni.a manual alapján próbálom összehozni,de nekem nem jelennek meg az ellenséges célok sem a HUD-on,sem az MDF-en.

L Viper
Balage találtál valamit, miért döcögöt a TE a múltkor, volt valami bibi, amire rájöttél ?

Ha valakinek van kedve és van fent AF, ki kéne próbálni abban milyen a multis motor. Annyit láttam, hogy lehet külön állítani benne a fel és letöltési sebességet is.

Kíváncsi lennék abban "riceg" -e a Campaign. Nem egy szépség az AF, de ennek mostmár a végére akarok járni. Ha az is olyan, akkor az AF egy életre elfelejtve...
Molnibalage
Ez a manualban van benne...

Ezt a videokártya beállítást a Frugalson találtam,már nem tom hol,de akinek NVidiája van,kipróbálhatja.Nálam érezhetõ minõségjavulást eredményezett,és az ritkán jelentkezõ,de annál inkább idegesítõ "aszfaltvibrálást" is megszüntette.--------------->

1. deactivate trilinear, anisotropic and mipfilter optimisations
2. set texturefilter quality to "high quality"
3. activate AA/AF
4. enable the LOD clamp

L Viper
Úgy legyen !!! Sokan várják már a Frugalson is a következõt <#nevetes1>
Molnibalage
Ehhhhh... 😊

Sakcok, OLYAN kilp lesz ez, hogy könycseppek gördülnek majd az arcokon.

Gundark
Viperák, egymásközt 😊

L Viper
<#hehe><#hehe><#hehe> Hatalmas ! <#hehe><#hehe><#hehe>
Molnibalage

Molnibalage
Az új movie szépen halad, már kb. 1/3-a készen van.

Scottt
http://www.youtube.com/watch?v=9zgxjYJyXQk

"nyitva van a jobb hátsó"

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Szerintem Intruder azt idézte, amit ilyen esetben a melletted lévõ sofõrnek átkiabálsz, ha rosszul csukta be valamelyik ajtaját... mert hogy egy másik Falcon pilótának ilyet ritkán tud kiabálni az ember...

Molnibalage
Jobb hátsó mi?

42nd Intruder
Nyitva van a jobb hátsó!

Boconadi
😄😄😄😄

Boconadi
VÁÓ! Jól kezdõdik <#smile>
Boconadi
B@sszátok meg a játék vmi eszméletlenül jó... 😄

Ma este elkezdtem egy kapányt. Eddig 2 MiG-29-et és 2 MiG-21 -et lõttem ki (Mindig azonositottam elõtte az awacs-csal). Egyszer kellett katapultálnom, de akkor is azért mert iszonyatosan elkezdett szaggatni a gépem...
A rádiózás és a navigáció eszméletlenül tetszik. Tetszik hogy közben dumálnak a srácok a rádióban.
Hallgattam, egyszer csak beordított vmelyik hogy "noooooooooooooo"
Nagyon nagyot derültem rajta 😊)

Valaki mondta: "Aki sokáig próbálkozik, és kitart a játék mellett, abból egy idõ után fanatikus lesz..."

Hát fanatikus még nem vagyok, de tény hogy nagyon tetszik😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bocsesz, de meg kellett osztanom ezt veletek
Molnibalage

Molnibalage
Próbálkozz dogfightban, ott halál után azonnal visszadob a kezdõhelyre, nem olyan idõrabló a dolog. Hamarosan ez a rész jön a manualban! 😊

megpróbáltam egy TE légiharc küldetést.egyenlõre a vontatott célrepülõgép hatékonyságával veszem fel a harcot az ellenség ellen.de majd ez is összejön,mint a leszállás.

Bucser
Szerinted mi mivel repkedünk? A fizetõs Hitiles megtalálható a neten... (én is azt használok)

Topic pörgése: jobb lenne ha nem NFS pro street vagy NFS Carbon topic szint miatt pörögne a topic hanem inkább a színvonalas viták vagy beszélgetések miatt. (kéne ide balázsnak kérnie egy házigazdajogot ha Neuro nem bánja.

rtfmZoli
Hitiles ügyben meg ha lett volna kedves valaki az eredeti hitiles-hoz linket adni, akkor nem lett volna kavar
beta installer(gondolom nem ez kell)
http://forums.frugalsworld.com/vbb/showpost.php?p=902770&postcount=1
http://tomch.com/ht/download.htm itt meg fizetõs hitiles van falcon4-hez(81M😎van egy 2 mb-os installal együtt
a #7050 és #7051
#6391 hitiles összehasonlítás

ÉS #7564: ami kell hitiles a redviperhez 1000* thx

egyébként letöltöttem mind a 2 oktatóvideót, meg a manual(oka)t, csak ugye jobb ha menet közben, kipróbálva tanulja meg az ember a mûszereket
-aki meg panaszkodik, hogy milyen kevés ember van, az meg nézze meg mennyire pörög a topic

L Viper
Remélem sikerült!
Pénteken jó a multi nekem valószínûleg.
Molnibalage
Esetleg egy NAGYON rövid elõzetest csinálhatok belõle.

Molnibalage
Más. Elkezdtem végre az Elit alakulat zenéjére a vidoeot! Rohadt jó lesz! Persza a manual addig áll, de most már valami kreatívabbat is szeretnék a "favágós" gépelésnél.

Molnibalage
Pedig csak a F.A.Q-ba kéne belenyúlni és vállalnám a megírást is, de hát a gazda az neuro. Vagy legalább a legutolsó félkész manual hozzászólás számát be kéne tenni. Az több, mint elég ahhoz, hogy fel lehessen tenni és ne kelljen minent leírni. Nem véletlenül csináltam..