Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A srácnak hozzáteszem, hogy van selective jettison is.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Plusz külön csatornák amik szabadon járhatóak géppárok whisperelhetnek egymásnak és egyebek. ÉRdemes. és elég sok open server van ahol szabadon hozhattok létre regisztrált szobát.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ugye mondtam balage! 😊
Attol hogy te nem használod még lehet hogy a kezdök épp ezt fogják elöször megkérdezni.Mindenre gondolni kell.
Én régen sokat FPS-eztem neten, akkor rosszabb netem is volt és 5-en 6-an is tökéletesen lehetett játszani Skype mellett.
Persze, jogos a felvetés Teamspeak-kel jobb valószínûleg.
Pláne ha többen vagytok mert olyankor már a konfi beszélketsé nagyon megnöveli a sávszél igényt és egy központi szerverrel sokkal egyszerûbb
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tegnap én voltam a szerver mikor Zsoltival teszteltem és néha bericegett, mert 150-es uploadot mértem és 112-re állítottam magam és ment a duma. Azért ez druva, ha 10000 (!!!) forintos net elõfizetéssel 56k-ra kell állítanom az uploadot. Hát vicc ez az ország bazmeg... Szutyok Invitel. Nem baj, jövõ májusban már nem ez szaros banda lesz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
2. A célok kis háromszögek
3. A PC-d billentyûzetén a kurzorirányító gombokkal vidd rá a radarkurzort ( kis kettõs vonal ) a célra
4. Nyomd be a joy célbefogás, vagy a numerikus bill. Nulla gombját, befogáskor "bekarikázódik"
5. Kérj azonosítást Q-gomb, majd 2-es ( Q-Awacs menübe jutsz, 2- declare )
6. Használhatod az IFF-et is, CTRL-Bal kurzor gomb, de ez szerintem még egyenlõre neked bonyás lehet, jó a Declare is.
7. Rakéta indítási paraméterek a HUD jobb szélén, kis > a sávban legyen.
8. Amraamnál ujjacskád tartsd a kioldógombon, mert kicsit késõbb indul.
9. Célbefogást a numerikus vesszõvel (delete) dobod el...
Elég "parasztos" volt, de röviden ennyi !
Ha valakinek van kedve és van fent AF, ki kéne próbálni abban milyen a multis motor. Annyit láttam, hogy lehet külön állítani benne a fel és letöltési sebességet is.
Kíváncsi lennék abban "riceg" -e a Campaign. Nem egy szépség az AF, de ennek mostmár a végére akarok járni. Ha az is olyan, akkor az AF egy életre elfelejtve...
1. deactivate trilinear, anisotropic and mipfilter optimisations
2. set texturefilter quality to "high quality"
3. activate AA/AF
4. enable the LOD clamp
Sakcok, OLYAN kilp lesz ez, hogy könycseppek gördülnek majd az arcokon.
"nyitva van a jobb hátsó"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ma este elkezdtem egy kapányt. Eddig 2 MiG-29-et és 2 MiG-21 -et lõttem ki (Mindig azonositottam elõtte az awacs-csal). Egyszer kellett katapultálnom, de akkor is azért mert iszonyatosan elkezdett szaggatni a gépem...
A rádiózás és a navigáció eszméletlenül tetszik. Tetszik hogy közben dumálnak a srácok a rádióban.
Hallgattam, egyszer csak beordított vmelyik hogy "noooooooooooooo"
Nagyon nagyot derültem rajta 😊)
Valaki mondta: "Aki sokáig próbálkozik, és kitart a játék mellett, abból egy idõ után fanatikus lesz..."
Hát fanatikus még nem vagyok, de tény hogy nagyon tetszik😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Topic pörgése: jobb lenne ha nem NFS pro street vagy NFS Carbon topic szint miatt pörögne a topic hanem inkább a színvonalas viták vagy beszélgetések miatt. (kéne ide balázsnak kérnie egy házigazdajogot ha Neuro nem bánja.
beta installer(gondolom nem ez kell)
http://forums.frugalsworld.com/vbb/showpost.php?p=902770&postcount=1
http://tomch.com/ht/download.htm itt meg fizetõs hitiles van falcon4-hez(81M😎van egy 2 mb-os installal együtt
a #7050 és #7051
#6391 hitiles összehasonlítás
ÉS #7564: ami kell hitiles a redviperhez 1000* thx
egyébként letöltöttem mind a 2 oktatóvideót, meg a manual(oka)t, csak ugye jobb ha menet közben, kipróbálva tanulja meg az ember a mûszereket
-aki meg panaszkodik, hogy milyen kevés ember van, az meg nézze meg mennyire pörög a topic