Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Kéthajtómûves rampstart nem megy alegutóbbi patch óta. Az új patchben javítjûák a dolgot.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

42nd Intruder
Akkor jó, hogy probálkoztam <#buck>

Molnibalage
Asszem a kéthajtómûves ramp start nem mûködik, de majd csekkolom.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

42nd Intruder
Most probáltam egy F-18-as indítási procedúrát, de ahol a hajtómûveknek fel kell pörögniük, ott nem történik semmi. Valakinek valami ötlet?

Molnibalage
Komolyan mondom seggre fogtok ülni. Ilyet még nem láttatok. Még olyan 20 percig renderel aztán rakom fel rapidra elõször és aztán youtube és patrcik.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Hohó, itt aztán épithetsz olyan TE-ket amiben minden van 😊 ÉS MEGY. Nem lép ki nem laggol. Várjuk a video-t 😊

Molnibalage
Akkor pénteken lehet AF. Megpróbálok addig valami modifikációt összerakni, de túl sokra ne számítsatok elsõ körben.

Meg a final render!

Gundark
Ha megcsinálnák rendesen a mai igényekhez igazitva az RV multikódját, akkor az lenne a királyság 😊 Addig meg amig elkészül marad mind a kettõ 😊 Bár ha Pápa úr megkalapálja az AF-et még kitûnõbb hadjáratokat folytathatunk. Javasolhatnám a nyájnak hogy péntek este a rendszeres szertartásunkon próbáljuk ki ismét az AF-et? Még igy négyen is nagy élmény volt, hátha még többen leszünk 😊 De erõltetni kéne a szorosabb alakzatot, mert a lemaradókat a légvédelem kegyetlenül leszedi 😊) Mellesleg már értem hogy miért nem váltanak a virtuális századok AF-rõl RV-re.

Molnibalage
Na, elvileg kész az új movie, csak azon hezitálok, hogy nagyon enyhe qiuxck blur effect legyen vagy sem...

Molnibalage
Bezony!<#vigyor1>

Molnibalage
Az chaff/flare érzékenységet elvileg meg tudom, csak nem biztos, hogy itt is ugyanaz az sorszámá tartozik ugyanahhoz az IR légiharcrakétához, mint az FF4-ben. A sorszám az a simdata-ben van, de AF-ben az kódolt.
A légiharcrakéták max. G-je is ott van és a chaff/flare darbszám is. Majd megnézem mit tehetek.

Molnibalage
Balu azt mondta, hogy gyakorlatilag újraírják az egészet. Majd azért rákérdezek erre megint, de már 3 hete nem választolt nekem semmire..

Bocsi, tényleg késõ volt...

L Viper
A következõ hozzászólásban javítottam, hogy AF, a pats is arra vonatkozott: 1.012 -es !

Boci: Kíváncsi vagyok a videóra 😊
Boconadi
Én is elkészítettem egy 5 perc 49 másodperces videót. A videó készen van, már csak egy renderelés van hátra. Berenderelek egy jó minõségû változatot, és egy youtube-ra feltölthetõ változatot. Remélem elnyeri tetszéseteket, végén nagyon szép képsorok vannak rajta (legalábbis nekem hihhetetlenül tetszik :$). Hogy mi van benne az legyen ilyen nyár végi ajándék. A videóval szeretném megköszönni, hogy kitartottatok mellettem, segítettetek, és hogy tudom amit eddig megtanultam, mert mindez, csak NEKTEK köszönhetõ. Holnap ha sikerül feltölteni, belinkelem nektek.

További szép estét!
Mit cseszett el? Mást még nem hallottam panaszkodni rá... tudtad uninstallálni?

Azt hiszem, Ayes cockpit.nl oldalán van egy free 3D kabin.

Melyik RV patchre gondolsz a #7647-ben, az 1.0.0.4-re?

Nekem egy mobil-internetem van, nem tudom, mekkora sebesség kell a normális multihoz. Még sosem próbáltam, régebben offline nyomtam, mostanság alig van idõm, a rendszerek kezelésébõl eléggé kiestem, de a repülés azért még megy vele... <#wink>

L Viper
Van szerencsére egy Falconpápánk, aki majd ebbe is belebuzerál és jobb lesz.

Az elõzõ hozzászólásban természetesen az AF-re gondoltam, azt néztük most multiban. Késõ van, engem is megzavar már ez a sok rövidítés.

<#hehe>
L Viper
Én inkább RV-zek! Campaignban azt játszom. Most néztük a multiban az RV-t, ezzel az új peccsel jó a multis részében a Campaign és a TE, amihez az RV netkódja már kissé régi.
Asszem fentmarad mindkettõ, legalábbis addig, míg nem lesz új RV patch.
A Zerk féle 3d-t nem ajánlom .
Nekem annak idején vmit nagyon elk.rt
Na holnap felteszen én is az AFt 1.10-es patchig megvan.

L Viper
Itt van egy csomó cucc AF-hez: Sajnos francia oldal klikk ide.

Skinek új 3D-s kabin, stb. Érdemes átnézni.

Ja, bocsi, háttal ülök a moziban. Most esett le, hogy ti AF-eztetek, azt hittem, itt mindenki RedViperezik, vagy valami egyéb F4 mutációval nyomja csak... Egyébként azokban sem szoktatok cockpit mod-okat használni?

L Viper
Ez az alap kabin ami van az AF-ben.

Sajnos nagy hiányossága az AF-nek, hogy csak F16-osokat lehet repülni.
Át lehet ugyan egy file-t nevezni, akkor Campaignban beülhetsz más gépbe is , de marad az alap Falcon kabin minden más tipusnál.
Szia L_Viper,

a képen a fülke az eredeti, vagy az Aeyes féle?

Nem tudsz vmi modot gyártani az AF-hez hogy realisztikusabb legyen???
Legalább a légiharc rakétákat megbuherálnád,alacsonabb találati arány,nagyobb chaff,flare érzékenység.....
Ehhez is van tweakelõprogi,nem😊

L Viper
Az idõjárás "buzera" progival a Korea felszállást a gyakorlásban ilyenné tettem:

Úgynézki Zaccos kolegánkat is sikerült FALCONFÜGGÕVÉ nevelnünk.

L Viper
Balage, Te szoktál Baluval diskurálni, nem tudod, a következõ RV patchben lesz valami komolyabb net kód ?
Gundark
A mesterséges intelligencia kiválóan repült ellenünk a dogfightban. A 21esek használták a kormányt, és fékeztek be, a 29esek pedig gátlástalanul használták ki a bõdületes erejüket, és utána erõbõl jöttek le. Amikor gázt adtak akkor gyakorlatilag állva hagytak.

L Viper
Sajna mind a kettõnek fent kell lennie, ez van.

Mindkettõnek vannak hibái, hiányosságai, de tény, hogy jó volt végre normálisan Campaignolni.

Egymás elleni dogfightre meg jó az RV, nagyon is !
L Viper
Várjuk a klipet Balage, te Fanatik vagy <#eljen>
Gundark
Húú Balázs, ha ehhez csinálhatnál olyan TE-t amiben 1000 egység mozog meg lõõõnek 😊 Ezzel mennének az álom te-id 😊

Molnibalage
Egye ragya akkor felrakom én is...

A klip 95%-ban kész, holnap 12-13 körül szerintem már fennt lesz. Összeszarjátok magatokat, olyan jó lett szerintem.

L Viper
Korrektül lehetett szorosan kötelékezni is:

Rondább, de stabil...
Nagyon élveztem a mai multit ezúttal is köszönöm az uraknak.

UI:Kölön élmény hogy a kifutós áthúzást minimális sérüléssel túléltem 😊😊
L Viper
Képek :

HADJÁRATOT na, mielõtt még valaki beszólna <#hehe><#hehe>
Gundark
No, megvolt a teszt. A Hadjárat és a TE teljesen hiba nélkül, és röcc nélkül ment. A HiTilessel nagyon jól nézett ki Rengeteg gép volt fenn, visszatéréskor csak a reptér körül 18 gép körözött. De a mai feeling élményem az ez volt : TE-t játszottunk, reptértámadást. Elszakadtunk egymástól mert 21esek és 29esek szétszórtak minket mire a 15ösök közbeléptek. Persze érthetõ hogy miért késtek egy kötelék az AWACS-re mászott és azokkal kezdtek. No egy szó mint száz, én merõlegesen jöttem a reptérre, Pzolika és L_viper meg a futókat bombázták durandalokkal. Pzolika gépére vagy 5 sa 14est inditottak egyszerre és a silkák folyamatosan kõtték ahogy száguldott a pálya felett. 😊 Vannak grafikai "hiányosságai" de abszolút használható. Uraim ezúton is köszönöm, élmény volt.

L Viper
Multi teszt: Elég csúnya a nap effekt, nem csillognak a gépek, a füstök sem túl szépek, a robbanások is gyengébbek, mint RV-ben !!!

DE LEHET HATJÁRATOT ÉS TE-t TÖKÉLETESEN JÁTSZANI !

Semmi lag, ricegés, pedig Gundarknak 128 az uploadja...
Remélem a következõ RV patchban ilyen multi kódot látok.

VÉGE
Molnibalage
Még csak a config editoban említettem meg. BVR harcászatnál lesz részletesebben a dolog.

Más. A klip 85%-ban kész, holnap tutira felkerül. Hát, elvileg nagyot kéne szóénia, mert TELJESEN egyedi a klip, ilyet még SENKI sem csinált Falconnal!

Molnibalage
Én sem tudom mi az a HotasTms... Nem is kell.

A manualt mégegyszel átolvasom,de nekem deafulton mindenhol ez a HotasTms
jön be.Na köszi,majd holnap...

Molnibalage
Manualomat nem olvastad? AIFF, ha be van lõve akkor minden gépen van IFF, ha nem akkor ez típusfüggõ. Egyébként, ha a default billkiosztások bármelyikét választod akkor a CTRL+ balra nyílnak mûködni kell.

Bucser
az a HOTAS-on a TMS kapcsoló balra nyila😄 ugyanis a cougarral azzal mozgatom😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mondjuk F16-tal repülök,"ctrl+balnyíl" mellett nekem ez van:HOTAS-TMS Left.Gõzöm nincs mi ez,de nem az IFF az biztos.
Vmit kell még a config editorban is piszkálni?
Na most kezd ez idegesíteni!!!

Molnibalage
Ha az F-et lenyomod akkor felvesz egy anyagot, amit a progi beépített felvevõjével tudsz visszajátszani az ACMI gomb alatt, de ez nem konvertálható át semmibe, ez a gyakrolások kiértékelésekor jó, mert tényleg azt csinálja, mint az igazi, sok repülési paramétert rögzít, igen hasznos.

A gond az, hogy az ACMI alatt sok a grafikai hiba és a robbanáseffektek sem látszanak és nem lehez zoomlni/fókuszt állítani és a Fraps nem vesz fel csak a HyperCam vagy Catmasia studio, de azt utóbbi az hiperszar...

a lock on-ban van olyan lehetõség,hogy track file-ba felveszi a küldetést,és utánna ezt a track-et lehet szerkesztgetni,aztán avi-ba lementeni.a Falcon-ban van ilyen?mert szeretnék pár külsõ vide felvételt készíteni a géprõl,és a fraps csak az éppen a monitoron lévõ képet mutatja.külsõ nézetben meg nehéz irányítani a gépet

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage
Az attól függ, hogy mivel repülsz és mit állítottál be a config editorban. CTRL+bal kurzoron más kombináció?? Ki az az elvetemült akinek eszébe jut erre bármit is tenni???

A Declare,az ok...de ez a IFF,pontosan hogy is mûködik?
Még nem használtam,és ezen a bill.kombináción nekem más van...

Molnibalage
AF???? Na akkor imádkozzatok ma este sûrûn lefekvés elõtt, mert átkot szórok fejetekre!!<#vigyor1>

Gyónni majd lehet jönni pénteken! 😊
66%-ban kész a movie! Holnapra remélhetõleg megízlelhetitek.

L Viper
Pzolika jön, meg egy cimborája is.