Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Mégsem a Tlk okozza...azért itt a link hátha...
C:\MicroProse\Falcon4\sounds

C:\MicroProse\Falcon4\F4Patch\Aeyes mappában találod a "nadja.f4p"
fájlt.Itt van a file info-nál h mi lett átírva.
Az F4Patch mappába kell lennie ezekrõl backupnak vhol.
Vagy próbáld meg a D:\MicroProse\Falcon4\F4Patch\Aeyes\MiG29A_2Dsuperpit
mappából a sound fájlokat törölni,mert innen szól Nadja.Több ötletem nincs,nekem az cockpitinstall verzió nincs a gépen,minden cockpitot csak átmásoltam vhonnan.

Molnibalage
Csinálja gyorsan pár gyakorló küldetést? Remélem FF4/RV1 verzióval tolod.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Az AF gond nélkül fennt lehet MINDIG! Független a többitõl...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Hali Na müködésre birtam a freetracket,de van egy kis gondom hogy nem tudom hogyan birjam müködésre a játék alatt.Az armaban és az rFactorban mindenféle beállitás nélkül müködik,de a repülösöknél eddig nem sikerült rájönnöm hogy mit kéne vele csinálni.Probáltam OF és RV meg sturmo alatt is a falconoknál bekapcsoltam a configban a TIR-re vonatkozo dolgokat.Azt sem találtam meg hogy melyik ini-ben kéne engedélyezni a 6DOF-ot.
Nem lenne egy rosz cucc amit eddig leszürtem belöle,csak majd olyan ledekre kéne cserélni amelyiknek nagyobb a kibocsátási szöge mint 30fok,mert ha ezen kivül forditod a fejed akkor elveszti a nézetet.
Na elövadászom az AF-et is mert még nem volt rá idöm felrakni,mert szüreteltünk ma.Föproba lesz akkor a mai mert még nem volt egyszerre fenn nekem mind a 3 változat.
Molnibalage
Vedd elõ az AF-es manualomat és a légiharc részét. Most nincs hozzá jobb, nem fogom elmagyarázni, elõször olvasd el azt és utána kérdezz. Az új manualom kb. jövõ héten ér a légiharc részhez.

Boconadi
hol találom azt a patch-et?

Nemtudom, talán mintha azt beszéltétek volna nemrég <#rolleyes>
Sziasztok, csináltam egy egyszerü küldetést, egy reptérrõl felszállok, egy másik reptérrõl egy Mig 21, õ eljön az én repteremig, majd haza, én az övéig, majd vissza, nekem vannak rakétáin neki nincsenek, ezt csak gyakorlóküldetésnek csináltam, de még ezzel is gondom van, mikor az idegen reptér fele repültem, nem láttam semmit a radaron, én kb 2000 lábon repültem, a Mig kb 24000 lábon, ekkor nem láttam semmit a radaron, visszafele a Mig ismét kb 24000 lábon, ekkor már én is feljebb kb 20000 lábon, ekkor már láttam de gyakran eltünt, ez normális? nem lát ennyire felfele a radar, vagy valamivel lehet állítani hogy lásson felfele is? próbáltam úgy is hogy a migre is raktam rakétát, ekkor ha én kb 2000 lábon mentem a mig kb 24000-en õ akkor is küldött rám rakétát, ráadásul a radar warning receiver nem jelezte, ha tudtok valami tanácsot adni kérlek irjatok, elõre is köszönöm,

Molnibalage
Na újraraktam és úgy tûnik, most megy a dolog, már 15 perce nem szállt el a cucc.

Bucser
ha megtennéd megköszönném.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Akkor a falcon.tlk fájl lett átírva.
30MB,feltegyem vhova?

L Viper
Köszi :-)
Remélem Te is ráérsz jönni, AF és az 1.012-es jav is legyen fent mert Campaignt nyomunk.
Dogfight egymás ellen RV-vel <#hehe>
Boconadi
megérkezett <#idiota> Jó szórakozást hozzá!

L_Viper küldöm a vidit a csemetéknek is! <#smile>

Ha tesóm este nem ül ide a géphez, én is jövök!
Bucser
ki van kapcsolva a config editorban.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ja igen,neki.bocsánat!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

L Viper
Ezt Molnibalage-nak szántad ?
Mig29 okozta,config editorban le lehet tiltani,utána megint angol minden

ez egy biztonsági hiba okozza,és egy frissítéssel megoldható.nekem is csinálta.ez a megoldása

Boconadi
az a baj hogy azt sem irja, hogy hol jár, és hogy mikorra tölti fel. Semmit sem ír, csak tölt a honlap. Szóval még becsülni sem tudok.
L Viper
A Youtube-os minõsége sem olyan rossz, de kell eredetiben is a biztonság kedvéért 😊
Boconadi
még most sem töltödött fel a videó :\
L Viper
Hát igen, akkor nem sokat ér.
Nálam ez úgy van, hogy fejlesztés, aztán pár évig semmi, esetleg videókártya csere és memória bõvítés, proci csere 😊
Aztán pár év múlva alaplapostól lehet kezdeni megint elõlrõl...
Bucser
én túl sûrûn variálom a gépemet😊 nekem a ghostolás nem kifizetõdõ:d
meg ahány XP telepítés annyiféle lelke van😊

szal jól me kell válogatni azt is, hogy mit ghostoltál😄

L Viper
Én már nagyon régóta használom a Ghost nevû progit.
Amikor felraktam az XP-t és a progikat amit használok, megcsináltam a Ghostolást.
Egy rendszervisszaállítás kb 10 perc, úgy hogy karba teszem a kezem közben.
Bucser
Valamit elkúrtam... melyik file felelõs a bitchin betty-ért? mert nálam az orosz verzió beszél valamiért... (gondolom cockpit telepítésnél nem figyeltem és bekapcsoltam.)

Bucser
pakold fel a win frissítéseket is.

Boconadi
nekem azt akkor csinálta amikor vírusos volt 😊
Molnibalage
Skacok nekem a ma esti multi lehet, hogy kimarad technikai okok miatt. ÚJraraktam a rendszert, de idõnként valami Win32 Generetic Host process elszáll és csak újraindítással támaszható fel a net és a hálózati kapcsolatok. Érdekes ez egy zsír új insall kapcsán fõleg, hogy már kisujjból megy, kb. most raktam fel XP-t kb. 60-adjára...

L Viper
Köszi mindenkinek a jó kívánságokat!
Meglehet pár év múlva itt helyi háló lesz, három joy-al <#wow3>
Boconadi
Gratulálok nektek, és sok szerencsét kívánok!
Bucser
Grat a trónkövetelõkhöz😊csak össze ne vesszenek a joystickon😄

én is GRATULÁLOK hozzájuk!!!!és Áldjon meg az Isten még legalább kettõvel!!

üdv mindenkinek!ez a videó valami nagyon jó lett.nekem jobban tetszik mint a balage mester videója,de ez az én saját véleményem.az bitos,hogy mindkettõn látszik a belefektetett munka.gratulálok mindkettõhöz!!

Gundark
GRATULÁLOK !!!!<#vigyor3><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Molnibalage

L Viper
Tegnap de 10-kor megérkezett az F15-E legénység, egy pici hölgy (2900g-48cm) és egy pici úr (3100g-51cm) <#wink>

Boconadinak a Falcon4 kellett, hogy benõjön a feje lágya, de azért multiban még húzgálja a csúszkákat, pl magasság 40000 lábra <#idiota>

Ma este egyedül szomorkodom itthon, úgyhogy asszem ráérek egy multira.
Tegyen fel mindenki AF-et is, HiTilessel egész jó.
Bucser
okés.

Molnibalage
Jó, akkor majd beregelek oda ezt meg felejtem. A Falcon 4.0 modjuk már fennt van ott, nem fogom megnit fél napig máshova felrakni...

Bocs Repvez linkelte be...

Van Aeyes 2D/3D,amit Neuro belinkelt,fizetõs,még nem találtam meg sehol...
Nekem a Zerk féle,free 3D AF kabin nem volt tökéletes,a jobb felsõ panelen eltolódva jelentek meg a feliratok,de sztem csak engem idegesített.Ha a Dat fájl nem lenne kódolva helyretettem volna.

Boconadi
elméletileg megy fel😊
Bucser
bosi hülye vagyok.

Filefront.

Boconadi
fileplanet.com -ra gondolsz? Próbálok regisztrálni, de örökké azt mondja hogy nemjó a jelszó, pedig több mint 5 karakter... 😞
Boconadi
A thunderbirds csinál
Gundark
Boci úr : Gratulálok, szép munka volt. Nagyon szép a kameramozgatás és a váltások. Személy szerint nekem az a kedvenc részem amikor belülrõl veszed a melletted lévõ szoros kötelékben lévõ gépet. Az valahogy olyan életszerû. Még ha az életben nem is repülnek igy 😊 Most várom a nagy verziót 😊

Balázs úr: Ha legközelebb TE-t csinálsz, lehetne benne egy felderitõ repülés? Oly régen csináltam már olyat. Kattogtatnék egy jót a célpont felett 😊

Bucser
A Francokat ez az oxedion egy rakás fos...(kemény 20kbyteal lehet rla tolteni.. én 120 megát le nem imádkozok onnan...)
fileplanetre regelj egy accot és rakd fel....

Bucser
Aeyes az AF.hez is gyárt cockpitet....

repvez
Download vagy letölthetö változat.
Boconadi
nem baj. Amúgy mi az a d/l version?

A stage6-ot nem szeretem. Nagyon lassan tölti fel nekem oda a cuccokat. két dolgot akartam eddig oda tölteni, de mindig megszakítottam, mivel egy 20 megás videónál is 6 órát írt ki mire feltöltené :\ Nem tudom hogy csak nálam van-e ez, de gondolom.

Amúgy megpróbálom becsomagolni, aztán hátha kisebb lessz.
Molnibalage
Na én most eltûnök vagy 3 órára system reinstall következik.