Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Ezt tudja balage,de egyenlöre máshogy nem lehet a szárny füsztölöket megoldani a játékban.És a radarcsalibol kétfajta van a gépen a chaff és a flare.Te az elsöt dobálod mivel az csak egy aluminium forgács szerüség, mig a másik egy nagy fénnyel és hövel égö csali.Tehát erre a két szora keress rá a bill. kiosztásban,de alapbol az y és az x bill-ell lehet dobálni öket vagy beprogramozni hogy milyen sorrendbe szorja .
Molnibalage
És az nem radar, hanem infravörös csali. Manualom félkész verziója megvan?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Mert csak chaff-et dob az 1-es program beállításon. Nézz le balra és kered meg az EWS panelt. 1-4-ig van program. 2-es en flare-t is dob. Ennek átprogramozása is hamarosan jön.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A füstölõt nem a hajtómüre értettem hanem olyan füstölõt mint ami a repülõshow-nál használnak mint látvány, a radarcsali,:-) látszik hogy més kezdõ vagyok, meg félre is irtam, rakétacsalit akartam irni, szóval arra gondoltam amit akkor dobnak ki mikor egy rakéta követi a gépet, most nálam néhány apró fekete pötty látszik csak, ami a valóságba egy fényes gömb ami egy füstcsikot húz maga után mint Boconadi videójában.

repvez
köszi most már müxik sztem én ott bVsztam el hogy bepipáltam a mause output-ot.Csak még a hajolgatásokat nem sikerült elöcsalnom, a közelités távolitás és a forgások müködnek csak a föl-le és jobbra-balra hajolgatás nem.De gondolom ez csak a finomhangoláson mulik vagy nem?
Molnibalage
Persze, a "buta oszlop" az csak az engedélyezett minimum szintet mutatja. Én már nagyon rég 100%-on repülök. 😊

Molnibalage
A füst az a hajtómûvek pozíciójához van rendelve. A kéthajtómûves gépeknél meg tudom csinálni, hogy a hajtómûvek pozícióját átmozgatom a szárny helyére és akkor a szárnytõ fog füstölni.

A radarcsali alatt mit értesz? Ahhoz nincs mod a Falconban..
Kabinmból 3D-s csak az Aeyes F-15C és F-14A van 3D-s újabb. Az F-15C fennt van a rapidshare-en, felraktam, keress vissza kb. 2 hetet.

Sziasztok, én a Micropose féle falcont+red vipert használok, de megvan az allied force is, Molnibalage, ha úgyis nemsokára a légiharchoz ér a manualod akkor megvárom, most pár napig úgyse érek túl sokat rá. Érdekelne még pár dolog, red viperhez létezik jobb minõségü 3d cockpit mint ami benne van? Létezik olyan kiegészítõ amivel a szárny végére füstölõket lehet rakni? Boconadi a videóban a radarcsali mien kiegészítõvel van csinálva?

Ja,értem szóval ha akartam volna,repülhettem volna hardon is!...?
Nem próbáltam állítgatni semmit,örültem h bejutottam😊))

Nekem nem mozgatja a nyilat,viszont ha benn vagyok a gépben már mûködik minden.
Az AF-nél sincs 6DOF,itt is csak nézelõdni tudok,de az RV alatt
(és ez a legfontosabb)MÛKÖDIK!
Ez itt a FreeTrack nálam mûködesre bírt profilmentése,másold be a C:\Program Files\FreeTrack\Profiles mappába hátha EZZEL
sikerül.

L Viper
Én voltam a server. Azért nem voltak letiltva a "kockák" , mert múltkor egy kezdõ Falconos is repült velünk és hagytuk, hogy ízlés szerint állítgassa.
Természetesen a tegnap multizók közül mindenki full realisticával repült !
Örülünk, hogy jöttél, egy ilyen Campaignnak, vagy TE-nek tényleg egyedülálló a hangulat. Nagyon életszerû azzal a rengeteg egységgel "ojjektummal" , a rádiózással, Awacs-el stb.

Ez jelenleg csak a FALCONBAN van !
Izgalmas volt nagyon a multi,THX.
Ki volt a Host,és milyen nehézségi fokozatot állított,mert nekem az "örökéleten" kívül minden engedélyezve volt😞
Legközelebb csak a labels bõven elég lesz.
A statomat sem tudtam megnézni,Gundark,mögüled lõttem ki a Mig-21-et a hazafelé tartó úton?

repvez
Bocsi mindenkitöl,de megszakadt a netem tegnap és nem tudtam ujrainditani.Valamit biztos csinálhatnak a szolgáltatonál,mert napok ota elmegy a netem egy idöre.
Molnibalage

L Viper
Jó móka volt, jó volt a Reptér támadás.
Tetszett a kötelékezés is a végén !

Gundark

L Viper
Bocsa balage, véletlen kilõttem a TS-t, mindjárt rakok képeket 😊
L Viper
Semmi gond, megértem.

Pzolika: team speek-kel kommunikáltunk, mert az nem szed le annyit a sávszélbõl, mint a Skype. Majd rakd fel Te is : ts2_client_rc2_2032.exe
Ezt keresd, volt egy link is valahol, de megtalálod biztos.

Hatan multiztunk, jó volt.
Boconadi
még megy a játék, menjél. Én nagyon felhuztam magam most. És tesom is nagyon felhergelt.

Ne haragudjatok hogy csak úgy szónélkül leléptem, de tesóm nagy felk*rt..
Huu de sajnálom hogy kimaradtam a mai buliból de nemrég értem haza.

Remélem a következõt nemkellesz kihagynom.

Grat a BÉBIKHEZ L vipernek 😊😊😊:
milyen ts?? én itt vagyok skypon

L Viper
Már 6-an vagyunk TS-en.
Molnibalage
Sindel!

tss.thomi.hu
Falcon AF szoba, jelszó falcon a TS-en.

Boconadi
Teamspeak:

Server adress: tss.thomi.hu
channel: Falcon 4.0 Allied Force
password: falcon
L Viper
Mindjárt adom az adatokat...AF és felpeccselve kell, Campaign lesz az elsõ fogás ma este.
L Viper
TS lesz
Nekem nincs Skájpom<#rinya>....multizni akarok

L Viper
Na szépen gyülünk a Skype-on, sajna Pzolika most nem jön.
repvez
5 perc mulva leér a patch.És nekem is fent van a TS is.
Anézelödés külsönézetbe jol müködik,de valamiért a kabinba nem akar mozogni,pedig eddig mindent ugy állitottam ahogy sindelnet irta 😞
Molnibalage
TS-t leszedtem én is. Ezt ts2_client_rc2_2032.exe.

Molnibalage
Én már fennt vagyok Skype-on. Már 8(!) Falconos van a partenrek között! Ennyivel simán meg lehet csinálni 1 év múlva a jubileumi filmet.

L Viper
Én is csak a legújabb patchat szedtem le, a többi már nincs is meg.
AF szûz installra rögtön rakható is.

Repvez : Sosem kezdtük még a multit 22:00 elõtt. Meg rámszólsz mikor tudsz jönni. Itt Campaignban is megy az ALt+TAB 😊

Gondolom kommunikáció még mindig Skype.

Nekem van Team Speek is természetesen, jó lenne már összehozni rendesen azt is, de mindig rohanunk össze-vissza.
L Viper
Azt nyomtuk múltkor is.
Remélem jön Pzolika, jó szerver, mert 1000-es uploadja van.
Ja és jó Falconos is természetesen 😊
Nekem megy klikk nélkül is....

L Viper
Fontos!!!

A legújabb patch telepítése után rögtön Reboot !!!

ConfigEditor:
TrckIr DOF suppor tir yaw pitch roll x y z,pipa
TrckIr 3d support,pipa
A Gaméban:
Enabled moselook
enabled trckir 3d

Gundark
Elég az utolsó csak azt vedd le ami 1.0ról 1.12re teszi. Asszem valami 50 mega körül van

repvez
Arra biztos hogy van más megoldás is mert akkor már kibukott volna a forumokon vagy a manual irná hogy csak ugy müködik.És akkor ha csak az lenne a gondja akkor a 6DOF is használhato lenne az egérrel.
Az elöbb megszakadt a letöltés igy ujabb fél ora mire lejön,de most már letöltés vezérlövel szedem, hogy ha megint elveszik a vonal akkor addig megmaradjon.
Molnibalage
Már HÁRMOSZOR leírtam. JOBB egérklikk is kell a Falconban a fejmozgáshoz...

Itt az AF-mod.

Egyelõre ez nagyon elnagyolt, csak belõttem az R-73 mod1-et R-77 és AIM-120 verziókat úgy ahogy. Az R-73 Mod2-õt kivettem minden számbajöhetõ squadron stores-ból.

repvez
na odáig már eljutottam hogy a nyilat már mozgatja a játékban,de a nézetet még nem.A profil beállitása az majd megint egy jo idötöltés lesz.
Nekem nem tudom hogy menni fog e majd az AF,mert még fél ora mire lejön a javitás most csak még 1.06-nál járok.
Molnibalage
Akkor 2005-ös hadjáratot kéne, ott azért vannak már durvább ellenek is.

L Viper
<#hehe><#nevetes2><#hehe><#nevetes2><#hehe><#nevetes2> Köszi.
Asszem multi közben behajítok párat én is. Jajj de üres a lakás most.

A cimbikkel késõbb lesz az ünneplés, na az lesz veszélyesebb <#wow3>

Balage: Lesz AF, repülünk egy jó Campaignt.
A halálos raksikat ha életszerûbbé teszed, az már csak hab a tortán <#eljen>
És akkor is meradjon ha updételni akarsz,mert azt csak a visszaállított origi textútrákkal tudsz!!!!

Boconadi
még egy és negyed óra mire lejön a patch <#wow3>
Legyen alap a FalconOf,profilja.
Ezeket változtattam:
roll:125% X:90% Y:110% Z:100% ezt a profilt elmentettem.
A LEDeket polírpapírral óvatosan megcsiszoltam,a "lencsehatás" mérséklõdött,a fényerõ kicsit csökkent,de az horizontális sugárzási szög nõtt.Ez bizonyult a legfontosabbnak a fényerõ után.
Az RV-ben,és a ConfigEditorban is piszkáltam vmit,de errõl inkább holnap
mert most iszom a negyedik sörömet a Viper ikrek egészségére!!!!!!!!
Gratula Viper!!!!!
<#law><#pias>

Molnibalage
Este akkor most AF is lesz? Mert akkor gyorsan összerántom azt, hogy az AMRAAM és R-73 pontatlanabb legyen és az AIM-9X/M-et is lebutítom.

Molnibalage
Skacok az sgupload már megint nem megy..

L Viper
És a HiTiles hozzá : Erre tessék

Itt csak nagy exe, majd kisebbik méretû exe. Évszakválasztás.
Én Balkánhoz Koreához a nyarat szoktam, de ez ízlés dolga.
És kész. Itt nem kell Terrainmerger és Textcompress ( nincs is )

Amikor már mûködik AF alatt, utána uninstallálható a HiTiles, ami elég sok helyet foglal. Persze ha késõbb évszakot szeretnél váltani akkor maradjon.
Nekem csak a RV-nél sikerült a 6DOF,holnap átnézem milyen beállításokkal mûködik.

repvez
te mit állitottál és hol hogy érzékelte a mozgást a freetarck?Nálam valamiért nem akar jo lenni