Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Darabolt fel vagy tömörítsed!

http://www.oxedion.com/

Itt nincs letöltési korlát fel teheted több darabban.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Boconadi
Tudnátok olyan honlapot mondani ahova feltölthetem a jó minõségû videót? 120MB, és a rapidra csak 100 megát lehet.
Molnibalage
Mi a fene? Zene? 😊

repvez
Pedig ha megnézed a topicot ahova rakta az az AF-é és itt az install leirása is:
install
Ezek szerint oda is gyárt cuccot neki mindegy csak pénz legyen belöle sztem.
Molnibalage
Most akkor mi van? Ez AF-es! Aeyesnek semmi köze az AF-hez.

repvez
nem ez az uj aeyes által készitett ujratexturázott változat ami támogatja a WS képernyöket és nem huzza szét a képet vagy nem lesz fekete csik a két oldalán.
Molnibalage
Az a 3D kabin az az újfajta ami sindelnet-nek nem mûködött?

repvez
A képek alapján már megvolt!

Remélem ezt megcsinálja aeyes RV alá is:Widescreen 2d/3d cockpit
Molnibalage
Kérdezd tõle! 😉

Bucser
kimaradtam valamibõl és L_Viperélnél gyerekáldás lesz?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

repvez
Akkor estére AF-el nyomjuk ,mert akkor felrakom?

L_Viper:Gratula, sok egészséget kívánok nektek!
Látom te szo szerint is gyarapítod a nyájat😄
Molnibalage
Esti multi AF vagy RV lesz?

Molnibalage
Elõsz megpróbálom iknább én, de kösz a felajánlkozást.

Boconadi
valahogy én sem tudom minek írtalak bele. Várj ki is veszlek <#idiota><#hehe>
Bucser
Én nem tudtam miért kerültem bele a creditsbe😊 biztos mert aktív része vagyok a topicnak😊 Vagy nem tudom😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Boconadi
Igen, PS. Neked is csinálhatok vmit.
szép munka <#eljen>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

zsoltfireman
Az a háton kinyomás....!
Biztos fájt...:-)

Molnibalage
Hát ha én elsõre ilyet tudtam volna öszerakni. Ez TÉNYLEG rohadt jó.
Bucser, te is repültél benne? Én bepostolom a frugalsra, csak még azt nem tudom, hogy hova.

Boci, elején a logot-t azt hogyan csináltad? PS? Én is tervbe vettem, hogy kéne egy logot csinálnom, de a PS-hez nem értek.

Boconadi
Hát köszi, ez nekem sokat számít. <#buck>
Boconadi
A légiharc részét a videónak én is sajnálom, és talán nem is tudom miért volt értelme belerakni ilyen rakétaindításokat. Próbálkoztam vele, hogy dogfightolok, de billentyüzettel olyan szinten képtelen voltam végbevinni, hogy nagyon.

Azért köszönöm <#smile>
Bucser
Hát öreg ez kúrva jó lett!!!

Szerintem lehet postolni Frugalsra😊 És lehet az Sg-Falcon Team lehetne az official Trailermaker for RedViper😄

Jó zene kúrva jó vágások, közepesen jó effektek. Nekem nagyon tetszett.

Úgyhogy valahova dobd fel kérlek jó minõségben. (lûtom idõvel benött a fejed lágya😄)

ma este 1 utolsó multi a suli elött???

L Viper
Elsõ videónak ez igen tetszetõs és szép, a thanks lista öregbíti csapatunk hírnevét és az sg-t. <#eljen>

Ez egy igazi bemutató mozi a 16-osról, szép felvételekkel, szép vágásokkal. Nincs ugyan légiharc ( joy nélkül nehéz is lett volna ), de nekem tetszett és csinálj következõt is, majd remélhetõleg joy-al.

Köszönjük !

A videóból is kiderül, hogy jól dolgozott az RV team, grafikában nagyot alkottak, az új multi kód meg remélhetõleg jön a patch-el.

Boconadi
Hát akkor itt van. A jó minõségû videót megpróbálom minél hamarabb feltölteni.
Hozzátenném, hogy a videó billentyûvel készült, szóval vannak a gépnek elég érdekes mozgásai. A fekete utánégetés majd remélhetõleg mindenkinek kiszúrja a szemét, de az a rossz videókártyám miatt van(geforce4 mx440). Elsõ videóm a játék terén, de remélem még lesz több!

Az utolsó képsorokat nézzétek meg, szerintem nagyon szépek lettek, és persze megtalálhatja mindenki a nevét, aki adta fáradságát és segített nekem. Külön köszöntetet szeretnék kifejezni Balázsnak, aki a manual létrehozásával még több embernek, köztük nekem is segít a játék majdnem tökéletes kitanulásában. Ha valaki nem találja a nevét, és mégis segített, kérem szépen ne haragudjon, Õ is oda tartozik, így a névkihagyás ne hitesse azt, hogy rá nem gondolok.
Mégegyszer köszönök mindent amit értem tettetek, remélem az elkövetkezendõ idõben is számíthatok rátok.
Gundark
Nem kell szerénykedni 😊 A pilóták nem ezek a tipusok 😊) Add meg a linket, hadd lássuk.

Boconadi
Töltöm fel a videót youtube-ra 😊

45MB lett, és a minõség sem olyan rossz. A zenének kicsit lehetne jobb a minõsége, de nembaj youtube-s élvezhetõség. Majd késõbb megadom a jó minõségûnek a linkjét. (Feltéve ha szüksége van rá valakinek)
Illetve lehet, hogy a Strike Eagle III volt az...

Szia balage,

a Jane's F-15-ben lehetett WSO-d coopban! Biztos király volt, én nem próbáltam...

RGR

Molnibalage
Ma már késõ van. Holnap újratelepítem az egséz rendszert, mert már nagyon rozoga szegény, de multira itt leszek.

Balage ha ott vagy a TeamSpeak próba felõlem mehet csak elõbb ezt telepítsd:TeamSpeak

Bucser
Holnap nem jó, mert biztosan nem vagyok itthon.

De vasárnap megoldható a dolog ha itthon vagy.

Boconadi
A jó minõségû videót már berendereltem. Berendereltem egy rosszabbat is, csak olyan szinten rossz lett, hogy nagyon. Most renderelem más minõségen, remélem 100MB alá tudom húzni a nagyságát.
A jó minõségû 120 megabájt.

Egyszerre szeretném a kettõt megosztani. Ha minden jól megy, éjjfélre megcsinálja a renderelést, majd pedig holnap elkezdem a feltöltést. Sajnos nagyon lassú a feltöltésem (128kb/s)...
L Viper
Ekkora beszólást <#nyes><#vigyor3><#nyes>
Molnibalage
De érdekel. Hogy is van ez a dolog pontosan, mert akkor holnap ezzel is próbát tennénk szerintem.

Bucser
Hát akkor szenvedjenek a skypeal az õ dolguk😄

Egyértelmû h a LockOn a nyerõ,de csak 6 éves korig...😊
Írástudó ember már RV-t használ!

Látod, nem érdekli a Falconosokat, mert nem válaszolnak rá 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Molnibalage
Nincs kép, de mire akarsz célozni? Most melyik a jobb?

Íme egy 98-as színvonalú Tomcat modellje,a RedViper-ból,hasonlítsd össze hogy milyen a Loncié.(nekem az nincs fenn,ezek után biztos sejted h miért😊))))

Molnibalage
Ja, hát igen. A gépek listáját vesd össze az AF-fel és rögtön más dimenziókban lesz a dolog. Persze csak a mainstream gépek az igazán szépek, de annak a tömnénytelen sok gépnek a modelljét (3D és repmodell) megcsinálni iszonyatos utánjárás lehetett. Én csak a manualt csinálom és 1 hónap alat tudtam 60 oldalt írni...

Bucser
Az még cak hagyján hogy 500 skin, de minden repülõnek új külsõ modell készült és a 2d-s cockpitek igencsak gyönyörûek. Legyen szó Stops vagy Aeyes munkájáról.

L Viper
Tudod ez iszonyatos meló így is ami már a Falconban van és ingyen szabadidõben dolgozik a csapat rajta. Sok mindent átdolgoztak, de erre egyszerûen nem jutott idõ. A hajok pl még mindig rondák nagyon. Ez van sajnos.
Bucser
Nekem meg még megvan oda a server adminom szóval bármikor tudok csinálni egy csatit oda, meg regelni channel admint meg usert nektek. Semeddig nem tart.

Molnibalage
"miért hagyták a készítõk a többi repülhetõ gépet az 1998-as szinten."

Már bocs, de be vagy rúgva? Mit értesz ezalatt? Nem láttad sem az A-10 és F-18C 3D kabint a játékban?? A '98-as játékban fele ennyi gép egy fegyver sem volt, mint most. Nem részletezem, mert rohadt sokáig tartna, hogy mi volt és mi nem. Kb. 500 skin készült eddig. Ez neked semmi??

nos én csak a gépek kinézetérõl beszéltem.azzal is tisztában vagyok,hogy sok idõ telt a két szimulátor közt.viszont ha a redvipert nézem,az F16 gyönyörûen van kidolgozva.szerintem a lock on-nál is szebb picit.ezért nem értem,hogy miért hagyták a készítõk a többi repülhetõ gépet az 1998-as szinten.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Gundark
A Falcon stand alone szim volt.1998-ban. A Lock-on mikor is jött? De ha már a kidolgozottságnál tartunk.. Az F-15 ugyan olyan szép... Ja. De azért amikor megjelent nem volt a radarjának TWS üzemmódja. 😊 A grafika nem minden. Ha meg mégis akkor lehet hogy konzolozni kéne 😊)