Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Csinálj egy bfops.cfg nevû fáljt a AF gyökerébe és írd bele ezeket. A rádiózást még nem néztem, de a többi régen mûködött. A fórum 80-dik oldalán van errõl szó.

set g_nNumberOfSubTitles 10
set g_bLabelShowDistance 1
set g_nNearLabelLimit 5
set g_nPadlockBoxSize 16
set g_nMinWingAltitude 100

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark, mi a pontos típusa? A füledre ráfekszik a felülete, vagy a füled körül csak a perem fekszik fel körben? Elõbbi esetben ha hosszabban van a fejeden, könnyen megfájdul az ember fülkagylója.

Molnibalage
Most is lehet északi oldalról repkedni. A moddolásra mondom nem emélszem fejbõl, asszem még tavaly márciusban volt beírva ide egy hosszú lista a lehetõségekrõl. Txt file editálás az egész. ELVILEG lehetséges, de a gyakorlat lehet, hogy más lesz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Pápa úr! 😊 Olvastad a beirásomat? Nem kell most azonnal,mert el vagy foglalva, de legalább annyit irj hogy meg lehet csinálni 😊 Egyébként most épitettem egy jó kis fülest 😊 Phillips 5.1es fejhallga, + game commander mikrófón 😊 Most tesztelem. Igaz oblivionnal. De egyszer már majdnem leestem a székrõl mikor egy hüjje szellem rámszólt hátulról 😊

Molnibalage
Na, töltögetem fel sorban a maradék két oktató filmet és a manual is rendszeresen frissítva lesz itt fennt.

Lehet nézegetni az oldalt.

molnibalage.extra.hu Talán mehet a FAQ-ba is. Nem csak Falconos video lesz feltöltve ide. A BoP-ot is át lehetne menteni ide...

42nd Intruder
Egy sima letöltés script kell neked 😉

Molnibalage
De ahhoz kell jelszó, és akkor azt kotorásznak amit csak akarnak..

simán ftp-rõl elérheted aaz extra tárhelyet,és nem kell lapot készíteni.totalcommander-bõl bárki elérheti majd

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Gundark
Az FF3 ban nem lehetett ÉK- repteret választani? Ha azt válaszom akkor velük vagyok vagy nem? 😊 Balázs, multinál azt mondtad hogy az AFnél meg lehetne oldani hogy kiirja a rádiózást. Ezt meg tudnád csinálni? Akkor nem kéne 3x megkérdezni az AWACS-et hogy merre van az ellen 😊 Egyébként ha a legközelebbi múútinál elkaptok az attól van hogy csináltam új profilt az X52eshez. Logikusabb mint ami eddig volt de attól még a beidegzõdések.. 😊 Én CoDoztam párszor neten. Amig kurvára elegem nem lett a mesterlövészekbõl 😊 Ami a videót illet : Nagyon sok darabra hullik a gép, és nagyon könnyen. Szal mindenképpen megrendezett gyanus a dolog. Én már csak tudom, a melóban a veszélyes hulladéknak számitó gépeket dobáltuk a konténerébe 😊 Egy sem esett szét ilyen látványosan. Görbül a ház de nem hullik szét. Még akkor sem ha nincs összecsavarozva.

repvez
Ez nálunk azért is elképszelhetetlen,mert nem lehet a dogfighton kivül egymás ellen menni.Kampányba meg sajátodat direkt nem lövöd le.Ha választhato lenne hogy koreai oldalrol is lehetne játszani ugyan azt a kampányt akkor lehet hogy találkoznánk hasonloval.
Mondjuk az lenne még egy nagy szám hogy humán vs humán csaták kampányba.Észak dél ellen ott kiderülne hogy ki ismeri jobban a saját géptipusát használni.
Boconadi
én CS-zek 5 éve <#hehe>
Molnibalage
Ez most poén vagy tényleg megtették?

L Viper
Annak idején sokat FPS-eztünk, de a Counter Strikére nem tudtam ráállni, mert abban is sok cheater volt neten és ettõl "hányingerem" lett. Ezért inkább a Quake szériát nyomtuk, 1-2 majd a 3 ! Abban jól megoldott volt a cheatelés kiküszöbölése .

Errõl beszéltem: MEGÉRDEMELTE A ROHADÉK 😊

Ezt kéne az összes csalóval csinálni, kiváltképp szimulátorban !

Molnibalage
Na van némi haladás..

molnibalage.extra.hu

Ide lesz feltéve a sok-sok cucc.

Molnibalage
Hát nem akarok senkit megsérteni, de kurvráa logikátlan ez a gtml kód. Hipehivetkozásknét megadom azt a címet, ahol le lehet tölteni, ezt belerakom egy html file-ba, erre azt köpi a program, hogy file not found. Egy rakás szar az egész, halál logikátlan. Asszem valakit meg kell kérnem honlap készítésre mert ez így nem fog menni...

Boconadi
Ugyan, lock on-ban is vannak cheaterek <#smile> <#szomoru1>

Olyanokat csinálnak, hogy berepülök mögé, rajta van a full utánégetõ, befogom infrával, ráküldöm a 27ET -t, aztán elkezd manõverezni, meg dobni a flare-t <#idiota>.

Meg olyanok is vannak, hogy odaterem a seggedbe kb 10 méterre, nem lehet bemérni õket, vagy rálövöd az R-77 -et 5km -rõl és csak úgy elszáll mellette. <#confused>

Szóval vannak ilyenek, és ezek cheat nélkül játszani sem tudnának, mert idõt sem szánnak hogy megtanuljanak játszani. És ezzel csak azoknak rontja el a kedvét, aki 5-6 órákat gyakorol csak a rakéták kitanulásáért. De hát az is lehet hogy én vagyok a béna...
Bucser
csinalsz egy index.html-t és szépen beleteszed a liunekeket.

De asszem van progi is rá, hogy FTP elérésbõl autómatikusan létrehozza a linkeket és listázza õket egy index.html-ben. régen hazsnáltam asszem FTP lister a neve vagy ftp to html-re keress rá google-ben.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
N bazz, most kéne nekem valaki aki ért a weblapokhoz. Extra.hu-ra beregeltem és elkezdtem feltölteni az oktatóvideókat, de fingom nincs, hogy hogyan lehetne elérni, hogy más is lássa és tudjatok letölteni. Egy módszert tudok csak, hogy megadom a loginnevet és jelszót és akkor total commanderrel tölthettek le.

repvez
Jo kis video a valoságból:
f16 kik. rep.
Molnibalage
Az új megapacth fog így kinézni. A megaptch kb.5 hónap múlva várható 85-90%-os valószínûséggel Balu információi szerint.

Bucser
Az a abaj, hogy ezek csak a panelek😄 hol vannak még a mûszerek melyeknek darabja 120 dodo és az MFD-k amik szarabb minõségben is 300.nál kezdõdnek..

NA majd ha megnyerem a superlottot😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

üdv!szerintem a cheat-elés az impotens gémerek egyettlen örömforrása.balage ezek egy új kiegészítõ képei,vagy ezeket a képeket bele lehet tenni a játékba?mert nagyon jól néz ki.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Bucser
il-2-ben ez nem cheat, csak fos a netkapcsolata az oroszoknak. Mindig is az volt. Nagy packet lossal repülnek hiába alacsony a ping. így a lövések is olykor kimaradnak (holott te úgy látod hogy kopog rajta) és nem zuhan le 4-5 MK108-astól sem mert nem regisztrálja a lövést az a szar.

Szóval csak szar a netjük, mg fosul van megoldva az Il-2 netkódja.

Molnibalage

Molnibalage
Hogyan lehet csalni egy szimulátorban?? Nekem eszembe sem jutna...

L Viper
Olvasgattam az IL-2 topicot. Hogy lehet valaki olyan gyökér, hogy multiban cheet-eljen ! Mekkora rohadék emberek vannak. ( Még így is pórul járt azért ... HEHE )

Szerintem nálunk a Falconban, veletek, ilyen nem fordulna soha elõ <#szomoru2>
Molnibalage
Van egy lényegtelen bug a játékban. Régen az autopilot a waypointok magasságát is "lekövette", ma már nem. Csak felé repül azt, jólvan...

Kösz Boci, majd szólok, ha kellettek. A navigációs részt most fejezem be és a hozzá tartozó utolsó okatóvideot is most renderelem. Aztán jön a légiharc, de a Bullesye annak is csak a végén jön. bár igazából lehet, hogy azzal kéne kezdeni...

L Viper
Ma este munka, amúgy mennék 😄
Boconadi
szivesen segitek
Molnibalage
Mondjuk, ha ma este ráérsz az sem baj.

Molnibalage
Azt is, meg a Bullseye gyakroláshoz kéne majd ember. Nem sürgõs, 1 hét múlva tervezem a videot.

L Viper
Sindelnet, jó lett a videó, szép repülések voltak <#eljen>

Csinálnék már egy jó videót én is, de nincs idõm ilyesmire, bár jó ötletekbõl nincs hiány.
L Viper
Balage, mit szeretné felvenni, melyik oktatást ? Gondolom célt kéne repülni <#nyes> ???
Molnibalage
OFF, de nem bírom ki! Szávay Ági megverte Petrovát!!! Az új tenisz istennõ megszülettem kéremszépen!!

Molnibalage
Próbáljátok ki az Alpok felett svájci-fr. határnál. NAGYON durva! Csináljak videot?

Molnibalage
Marha jópofa.

repvez
Na ezt mindenki probálja ki aki teheti.Én összefosnám magam ha ilyen domborzatot és ilyen texturákat sikerül az RV-be beletenni.Jo lenne ha ezeket a google earthos texturákat bele tudnák tenni.
Igy nem csak a müszerekre lehetne a navigácio során hagyatkozni hanem a tereppontok alapján is lehetne beazonositani hogy hol vagyunk.Azért mennyivel feelingesebb a hegyeket kerüldözni, mint egy sima terep felett.
GE repszim 😊
Molnibalage

repvez
esetleg ha Bucser nagyban gondolkozna:
panelek

ezek potom 50 ezerböl megvannak postaköltséggel együtt.
Gundark
ugyhogy mikor befogtam a Miget mögötted,és beleszóltam a mikrofonba,rögtön ráment mind a négy rakétám,szerencse hogy megúsztad...

<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#papakacsint><#awink>

Akkor lehet hogy a villanás amit láttam meg a füst egy rakéta volt?..

Ez egy régi próbálkozás,a windózos moviemakerrel,két napig érdekelt csak,hajók azért kerültek bele,mert akkoriban gyakoroltam az anyahajóra való leszállást.

A teamspeak beszédgombját,meg véletlenül a spacére tettem,
ugyhogy mikor befogtam a Miget mögötted,és beleszóltam a mikrofonba,rögtön ráment mind a négy rakétám<#csodalk>,szerencse hogy megúsztad...
Jól bemutatkozás lett volna egy friendlykill az elsõ multimon<#wilting>

repvez
jo lett a video!
Majd lehet hogy én is megprobálkozok egyel ha sikerült mindent beállitanom rendesen.
Molnibalage
Skacok az egyik okatóvideohoz majd lehet, hogy kéne egy segítõtárs.

Gundark
Igen. Már utánégetõvel fordultam ki, mikor telibekaptad. Az egyik darabja a kabinom mellett repült el 😊 A statomat én sem láttam. Csak a recon felvételekbõl tudom hogy egy hangár és egy üa tank a torony környéke plusz pár kis izé bánta a bsu-50eseket 😊 Ezzel együtt hatékonyabbak lehettünk volna ha párhuzamosan megyük rá és nem keresztben. Igaz ,az igazi örömünnep lett volna a légvédelmiseknek 😊

U.I

Nagyon jó lett a video. Csupa mûvészlélekkel vagyunk körülvéve 😊 Ha két észrevételt megengedsz a kötözködés szándéka nélkül: A hajókat nem kéne erõltetni mert szegények nagyon csúfak 😊 Fõleg egy PF tükrében. A másik hogy egy 27est próbálj elkapni gépágyúval. Baromi jól néz ki amikor az beömlõkön elõre kitör a tûz. A rakéta túl gyorsan végez vele 😊

Boconadi
A végén nagyon szépen leraktad 😊))
MyVideo
Tervezek még egy videót FreeTrack prezentálására,,bár a 6DOF-ot aszem Bucser már bemutatta.

SZia repvez,

ha már magyarítunk, szerintem a flare-t infracsalinak szokás hívni... nem kötekedésnek szánom...

Molnibalage
Lehet, hogy lesz, de az elsõ 4-5 oldal is errõl szól.
A kabin a Shift+Ctrl+c-vel lehetséges, de a 3D kabinban van egy kis sárga kar balkézfele lent. Azzal is lehet.

Köszi szépen, sikerült "flare"-eket is dobálnom, a pilótafülke abláknyitására-zárására van valamien billentyü, a billentyü listát áznéztem de nem találtam semmi ilyesmit, és nem mindeggyik fülkébe látom azt a sárga bigyusz ami nyitja, egyébként bocs ha rosszul vagy egyenesen hülyeségeket irok, nagyon tetszik a szimulátor, de még nagyon kezdõ vagyok és nagyon sokmindent nem tudok, de idõvel talán belejövök, Molnibalage, a manualod megvan, bár most láttam hogy már tettél fel ujabbat, olvasgatom azt is, bár még ne értem a végére, nem sok idõm van, de igérem addig nem kérdek több marhaságot mig végig nem olvastam, egyébként ha javasolhatom a manualba lehetne tenni egy "Gyakran Ismételt Hülye Kérdések" kategóriát is, bár amienek az emberek, szerény személyemet is beleértve, talán még ez sem segítene.

Ajobbra-balra hajolás a roll,és a föl-le nézet aszem az x érték növelésével,beállítható.Nekem sem mentek ezek az elején.
Azzal a profillal,amit belinkeltem,nálam jól megy minden nézet...