Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Ennyi idõ alatt elolvastad??? Igen tudsz, de figyelmeztetlek, ez nem egy 5 perc alatt megtanulható játék.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

wardogzombie
nagyonszépen köszönöm ezzel tudok multizni?

Molnibalage
www.molnibalage.extra.hu

Olvasd el a manual elsõ 4 oldalát.

Az alap Falcon 4.0 (1998, Microprose)
1.rész: http://www.oxedion.com/index.php/download/7f587b57ba72b99cbec10424eca8fe55
2.rész: http://www.oxedion.com/index.php/download/ab28052a8a7a0a7fc08e0e5961ba2d73
3.rész: http://www.oxedion.com/index.php/download/052ede7c1d1a10c12bc7f3fca84c4329
4.rész: http://www.oxedion.com/index.php/download/7d89bcabf4735fdb0f94b92e457a666f
5.rész: http://www.oxedion.com/index.php/download/b458dbc8a9cba0a751bf0a359c506e18

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

wardogzombie
sziasztok még uj vagyok a simezésben szeretném megszerezni ezt a játékot de mivel detto a lock onnnal mármint kurva nehéz itthon ráakadni tud valaki egy helyet ahonnan le tudnám tölteni? warezzal lehet neten nyomni? ha igen mit kell még mellé letölteni szivesen csatlakoznék hozzátok a multizásban.ha nem nagy kérés

Molnibalage
A végén egy komplett táblázat lesz a fontosabb célok koordinátáiról és TACAN csatornákról is.

igazad lehet.az elejét nem hallottam,mert nem figyeltem akkor még oda.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

repvez
Az a lengyeleknél volt ha minden igaz:
Crash
repvez
Sztem elég érthetö igy .Majd a többinél is hasonlo modon kéne megcsinálni.LGB,ccrp beállitásait mikor mit kell lenyomni és hol.
Még egy kicsi észrevételem lenne.A tacan leiráshoz vagy egyébb ami az icp buherálásával elérhetö kéne egy default táblázatot csinálni lépésenként ahol az értékek helyét kihagynád igy aki akarná kinyomtathatja emlékeztetöként.
leszedtem az af-et már csak segíteni kéne benne

bassza meg most láttam egy légibemutatón történt balesetet,ha jól hallottam csehországban.most mutatták az rtl klubbon.két kisgép szembe repült egymással,és csattantak.mindkét pilóta meghalt sajna.dúrva volt nagyon

Bucser
Vótmá😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gundark
Új Aeyes kokpit, széleszvászonban 😊

képek itt

Na a századjelvényt felküzdöttem a lecsupaszított 29-re,holnap
megy rá a lajstromszám,és felségjel.Sztem Neuro ezt öt perc alatt megcsinálná....

Molnibalage
A manual 62-dik oldalát nézte már valaki. Na ez az a személetes ábra amirõl régen beszéltem. Érthetõ ezen formában?

egész jó lett az oldal.viszont firefox-ban a háttérkép nem látszik sajna.nálam legalábbis.

Pontosabban 1839-1844

A Mig29A megvan 1839-tõl 1944-ig...

Ha megmondod a dds-ek sorszámát,megnézhetem....

Molnibalage
Ez nem fenyegetõzés, csak egy nagyon is lehetséges rossz felállás, mert egyikünknek sem lenne ez jó.

Az oldalon megváltoztattam a linkek színét. Na, így hirtelen kb. ennyire telt tõlem. A többi majd jön. Már csak be kell tenni a linket a FAQ-ba..

Bucser
Majd HA KÉSZ VAN fizetsz a cuccért!!!

Addig meg a fejlesztõ dolga, hogy mit csinál vele vagy hogy egyáltalán az orrodra köti-e, hogy mi a helyzet a projektel.

fenyegetõzéssel meg baromira nem mész semmire.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Számonkérésrõl szó, nincs, csak rajongói türelmetlenkedésrõl és kíváncsiságról <#eplus2>
Molnibalage
Én FIZETEK a cuccért, még ha egy 20-asért is adják majd akkor is! De így az ember meg nem tudja mire készüljön. Egyszercsak kiadják a cuccot, azt ha éppen akkor nincs pénzem... Azt akkor leshetik a bevételt.

Bucser
Szerintem meg baromira semmi jodog számonkérni egy fejlesztõt hogy hogyan halad a munkájával... Majd ha te fizeted a számláit, fizettél a termékért utána. Azelõtt semmi.

Molnibalage
Ja, az jobb lenne ha álló A/4-es lenne a kézikönyv? Eddig nem engedte átállítani a papírt.. Most, hogy már 62 oldal megvan "vicces lenne" átszerkeszteni az egészet.

Molnibalage
Hát ezzel nem vagy egydül, de a csend engem is zavar. Megkérdeztem a honlapjukon mi a helyzet, de 3 nap alatt képtelenek válaszolni. A fene sem érti az ilyen embereket.. Lekopik a kezük attól, hogy egy yes/no-t válaszoljanak arra, hogy ez egy "still living" valami vagy nem és, ha nem akkor az FF4 team abbõl mit lát. Ez olyan rohadt nagy kérés lenne??

Na végre mûködik a Primo.

L Viper
Látszik azokon a kabinképeken, hogy sok munka van benne. Nem szeretném, ha ez a project is "kútba esne" !
A Black Shark sem a közeljövõben jön ki, remélem a SAAFOPS igen.
Én várom nagyon.
Molnibalage
A gond az, hogy nekem sokmindenhez van tehetségem kivéve a bármiféle programozástól. Szó szerint iszonyodom tõlük. 1000 évbe telne mire megtanulnám rendesen.

Más. Most meg a Primo pdf nem hajlandó mûködni, majd felrobbanok. Beállítom, hogy a Primo legyen a printer, de aztán baszik kiadni a pdf-et. Kezd elegem lenni az egészbõl..

Bucser
A legjobb html szerkesztõ progi a Notepad. Higyj nekem😊

Itt egy lista gyakrabban használt HTML kódokról és a használatukról.

ezeket szépen rakosgasd egymás alá értelemszerûen (pl a bannert és topicleírást is HTML-ben kell szereszteni SG-n).

Az meg, hogy a fileok ide oda rakosgatáõsával kell pöcsölni azért van ,hogy ne egy filet kelljen letölteni egyszerre hanem csak a szükséges adatot tartalmazó oldalt. Ergó növelhetõ a sebesség. Ezért találták ki a streaming video szolgáltatásokat is.

Másik hogy hazsnálhatsz mondjuk Macromedia Dreamweaver-t. a Word az valóban fos erre a célra.

Molnibalage
Lehet róla szó. De ez a honlapszerkesztés valami iszonyat szutyokságm, eddig 0 loagikát találtam benne. Nem lehet úgy szerkeszteni, hogy egyetlen vacak dokumentum az egész és nem kell pöcsölni a fileok ide-oda rakosgatásával? Mivel lehet a legkönnyebben? Az ami most van Worddel készült... (egy rakás **** az a progi).
Valami Nvu-t töltöttem le, de még nem próbáltam ki.

repvez
Ha a full felbontásut rakod fel oda akkor sztem nem ront annyit a minoségen mint a youtube.
Szépen halad az oldal csak a kék szöveg szint kéne kicserélni, mert nagyon nehezen olvashato nagyobb kontrasztu szineket használj a háttértöl.
Majd én is konzultálok az egyik kolégával ilyen téren aztán majd csak kiforrja magát.
Bucser
Ilyen minõségben.

Embeddelni meg nem gond mivel adnak egy embedded linket amit csak beillesztesz középre igazítva a HTML fileba és kész.

Molnibalage
Az embeddelésrõl meg fingom sincs. Örülök, hogy ezt az oldalt össze tudtam rakni...

Molnibalage
Valaki panaszkodott, hogy iszonyat lassú az az oldal. A gond az, hogy az én idõm is véges. Majd egyszer felmehet oda is, de nme látmo be mi értelme, mert így full eredetiben élvezhetõ az egész. Mekkora lenne a felbontása netes formában? Ócska...

Bucser
Egész jó.

egyébként egy rövidkke ötlet. MI lenne ha felraknád a videokat a Stage6.divx.com-ra és onnan embeddelnéd (mintha youtube video lenne) így az oldalon a szöveg mellet lejátszahót lenne a video azonnal.

Molnibalage
Magyar skint neki azt kergethetjük egymást a MIG-29-cel! 😊
Valaki nem akar és tud összeröffenteni egy magyar MIG-29 skint?

Molnibalage
Skacok valamiért tatû lassú lett a honlapom elérhetõsége? Ilyenkor tölt le valai vagy mi a túró van??

Boconadi
ez nagyon szép <#wow2>
Bucser
Apropo SAAFOPS

Az oldalukon megint elérhetõek képek.

Íme a gripen

Boconadi
Szépen csinálják!
repvez
Szép kötelékezés:
6 cheetah
Ha elkészülne az saafops akkor ilyennel is mehetnénk
Molnibalage
Ha "honlapra" felkerült az összes eddigi video.

Molnibalage
Megkérdeztem 2 napja, de semmi válasz, az utolsó levél amire válaszolt majdnem 1 hónpaja volt. Megkérdezem majd a FF és frugals fórumon is.

L Viper
Ja, olyankor jól jöhet, hogy olvashatod is <#nyes>
Remélem az új RV patchban legalább lesz olyan játszható a Campaign, mint AF-ben. Az lenne az igazi javulás.

Balage: Balu errõl nem mondott valamit, mármint tényleg ebbe is "belepiszkálnak" ?
Gundark
Amikor beszéltek, sokszor nem értem hogy mit mond az awacs.

L Viper
Engem nem zavar annyira, hogy nincs kiírva a rádiózás. Nagyon szépen be tudtam lõni a hangokat multi alá úgy, hogy mindent tökéletesen hallok, Titeket is, az RWR-t, a hajtómûvet, az Awacs-et stb.
Igaz egy kicsit feljebb kellett a csúszkákat tenni, mint az RV-ben de tökéletes !
A típus száma, ami a dobozára van írva? Philips ABC-12D vagy valami ilyesmi?

Molnibalage
Nem fog mûkdöni, megpróbáltam mindent átvenni a redviper.cfg-bõl, de nem írja ki a rádiózást. Ez van.

Molnibalage
Már miért ne lehetne??? RV-ben lehet. A hadjáratban való játékban ugyanúgy ki kell választani egy repteret. Ki mit választ...

AF-ben meg át kell írni a validac-t azt ott is lehet...
Ki akarjátok próbálni?

Gundark
Köszi kipróbálom 😊

Razor18 : A fülemen egyáltalán nincs rajta, a fülem körül van a "szivacs" Ez még rendes "külvilágot kizáró" fejhallga.

repvez
De gondolom ugy nem lehet hogy multiba egyszerre az egyik társaság eszaki kampányt repül a másik délit,mert sztem akkor már a multinál bekerült volna ilyen opcio, hogy válaszon oldalt vagy hasonlok vagy a hyperlobbyn is szerepelne ilyen bevetés.
Vagy megoldhato csak senki nem használja?