Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Ha még nagyobb stabilitást ígérnek és mást a megszokottól, talán beépítenek valami netsebesség mérõ féleséget és még a le és feltöltési sebességet sem kellene beállítani, mint AF-ben...Hmmmm...Ez nagyon komoly lenne. <#eljen>
Molnibalage
Üzenet Bonedust-tól MP kód kapcsán.

"RV's new MP code doesn't work like OF or AF. I will not go into details about how it works, but it is very different and much more stable. What you saw is only in the "alpha" stage, so when released it will be even better than that. There is no IP or bandwidth input. All you do to host a game is click the "host flight" button. The code will use the best bandwidth automatically."

Az igen...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Úgy látom a múltkori multin a Campaing "feeling" mellbevágott.
Hát, utánozhatatlan a hangulata, rendesen él a hadjárat és ezt érezni lehet repülés közben.
Aki ezt egyszer úgy istenigazából kipróbálja, nemsoká kialakul a Falcon függõség...<#nyes><#vigyor><#nyes><#vigyor><#nyes><#vigyor><#nyes><#vigyor>
a mûrepülés engem is érdekel

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage
A videoimat is elkezdtem felrakosgatni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ja, a manual frissülni fog holnap, mert 1 oldal kimaradt eddig az elektronikus csatatérbõl és a navigációból is kimaradt egy kicsit rész.

Arra nagyon jó a Lonci.A repülés virtuális élményét jobban visszaadja,mint a Falcon.Mégis a Falconnál érzem igazán azt,hogy egy valós vadászgépben ülök.A két progi erényeibõl,és pozitívumaiból,nagyszerû szimet lehetne összegyúrni,összehozhatnánk a két csapatot....<#puszi>

L Viper
Láttam, olvastam !
Az pedig, hogy a Backup-ot is belecsomagoltad, az nagyon f*asza <#nyes>
L Viper
Az okoskodóknak meg csak annyit üzenek, hogy lehet jó multi kódot csinálni, bizonyosság erre a múltkori multi AF-el.
A roszz uploadjaitokkal is "riccenés" nélkül kötelékeztünk.
A Campaign és a TE sem volt piskóta !!!
THX,de mint mondtam "only reworked"

Boconadi
én lock on-ban másfél évig kötelék és mûrepültem... 😊
Molnibalage
Erre vagyok jó! Itt is és ott is mozgatom a közösséget. <#vigyor1>

Molnibalage
Annyira jól precízen nem repül itt senki. Én nagyon profin repülök harci bevetést, de egy nyamvadt negyedelt orsót is alig tudok megcsinálni... Más mûfaj. Idõ kéne hozzá, az meg végképp alig lesz. Most kell nyelvvizsgát és diplomamunkát csinálni 1 éven belül...

L Viper
Jó lesz ezek szerint az új MP kód, legalábbis remélem.
Ezek a mozgások tényleg olyanok, mint AF-ben.
Asszem nagy kampányok várnak ránk az új RV-ben, csak jönne már ki !

Balage: a Frugalson jó kis lavinát indítottál<#hehe>

Sindelnet: Jó lett a magyar Mig29-es <#eljen>

Molnibalage
FF team ilyen nem csinál és pont. Meg kinek van erre ideje? Nekem az is elég, hogy a javaslataim és észrevételeim bekerültek a jelenlegi Falcon forma vizsgálatával. A mi nevetséges uploadjainkkal meg teszre jelentkezni röhejes. 10-12 emberes mutlikat nem lehet tesztenli vele.

Ha akarod akkor kérd meg Balu-t.
A mailcímét megtalálod az FF honlapon a felhasználók között.

Boconadi
no ha ez mind így lesz, én benne lennék egy mûrepülõ században is <#smile>
repvez
tudom de valamilyen ürügyet csak ki kéne találni egy tesztre nem? <#wink>
Molnibalage
Rájöttem hogyan lehet a háttérzenét az UI alatt lecserélni!

Molnibalage
Olvassátok itt. Csöpögtetik az infót és vannak célozgatások is.

"As far as DX7.................it won't be locked in it forever."

"Yea "Lock" was a bit scary word... DX7 should be more like a stage, AFAIK."

Molnibalage
A moddolás ugyanúgy fog menni mint eddig. A játék alapvetõ szerkezete az szinte állandó. Az AF-et pont úgyanúgy kell moddolni (már amit enged), mint az OF-et vagy FF4-et.

repvez
márcsak Balut kéne megfüzni hogy mi is tesztelhessük és megnéznéd, hogyan menne a modolás meg ilyenek 😄
Meg jo lenne ha tudnánk hogy mit milyen sorrendbe akarnak fejleszteni.
Azt láttuk, hogy a talajtexturával is babráltak, 3d-s kabinbol is volt izelitö és robbanásrol.
Molnibalage
Nem, írták hogy errõl szó sincs. Ez szimpla házi net. Már a mozságos is látszik, az FF4 még a legjobb pillanatokban sem volt ilyen sima mozgású! Az AF volt ilyen most hétvégén.

repvez
vagy lehet hogy jo gépük és netjuk van és azért megy folyamatosan vagy központi serveren megy a kampány igy nem terheli még annak a számitásigénye sem a gépeket.
wardogzombie
jövök ha kellek<#nyes>

Molnibalage
Dirtdog is megerõsítette ezt a linket és ez még csak egy pre alfa verzió! Gyerekek ez iszonyat jó lesz. Mini hadjáratokat lehet egymás ellen tolni!

Molnibalage
Akkor most újra bejelentek valamit az új fiúknak! Egyszer szükségem lesz legalább 7-8 emberre a 10 éves jubileumi video ekészítéséhez. Ez legkésõbb jövõ nyáron esedékes.

wardogzombie
igaz még nem vagyok köztetek de hamarosan számithattok RÁM<#papakacsint>

Molnibalage
Ja.

A Natóra gondolsz??
Igen,de a színmintázat azon se lesz pontos,ezek csak átalakított skinek,
Fotostoppal,vagy a Gimppel lehet teljesen új bõrt csinálni,de csak akkor ha van void fájlod(fehér szín,csak panelvonalakkal...)

Molnibalage
Rakom is fel a honlapra! Gyönyörû! Az új skin is menni fog?

Más. MP kód ügyében Bonedust ezt a linket adta. Majd még kérdezgetek róla, hogy es hogyan is készült, de ha ez a beta akkor alakul a dolog! Az F-18-at nézzétek, hogy milyen finoman mozog!

Íme három 29-es,egy igazi kicsiben,egy igazi nagyban,és egy majdnem igazi ami letölthetõ INNEN.

Molnibalage
Ez már csak ilyen hely. 😊

wardogzombie
tényleg rendes vagy hogy ennyit segítessz máshol már elküldtek volna a .......-ba

wardogzombie
A szolgáltatóm nem nagy multi hanem egy kis magánszemély és nincs sok sávszélje nekije és ha elkezdene mindenki torrentezni összeomlana a rendszer vagy behalna a picsába.örülök hogy multizáshoz van elég kakaó.ja meg a warezhez.(kb 120kb/sec).<#email>

Molnibalage
Akkor elküldom postán. Add meg a címed privátban. Mellesleg a szolgáltatódnak mi a fasz köze van ahhoz, hogy te torrentezel -e vagy sem! KUSS és szolgáltasson!

http://www.torrentz.com/search?q=falcon+4.0

Eltarott 10 másodpercig.

wardogzombie
az a teniszes csaj? láttam a tvbe

wardogzombie
ha felrakod az jó lenne <#worship>

Molnibalage
OFF

Szávai Áagi a legjobb 8-ban a US Openen!

ON

wardogzombie
gyakorlatilag semmit se találtam ja és a szolgáltatóm nem csipázza a torrentezést ugyhogy marad a warez vagy a topic-olvasgatás gém híjján

Molnibalage
Na az MP kódra rákérdeztem az FF fórumon. Hátha válaszolnak..

Molnibalage
Akkor ez már felejtõs, már nem elérhetõ. Ez is egy jó szutyok tárhely. Felrakom akkor a saját honlapomra is a Falcon 4.0-át, de torrentrõl is elérhetõ. Figyelem, NE AF-et töltsél le, az nem megy FF4-gyel. AF-et is leszedhetsz mostanában azzal is repülünk, mert világbajnok a netkódja.

wardogzombie
innen hogy töltsek le? beregeltem de ures az egész.ezt nem vágom

Kicsit OT, de megéri... ALACSONY áthúzás

Molnibalage
Pont ma este vettem észre én is. Azért köszi!

Szia Balage,

a Manual 8. oldalán az "All Aircraft IFF"-et másodjára írtad le, ráadásul a mögötte lévõ magyarázatba belekeverted a "Lens flare"-hez tartozó szöveget is. Az "egyelõre legyen itt pipa" mondat meg talán egy harmadik helyrõl keveredett oda.

Bocs, ha szõrszálhasogatás...

Molnibalage

wardogzombie
igy van!jó a szó tesó!<#nezze><#vigyor2>

Bucser
A Srác Armed Assaultozik, szóval nem hiszem, hogy nagy problémái lesznek a témára való ráfekvéssel😊 Vagy éppen az elszántsággal.

Csak ne kövesse el a kezdõ hibáját, hogy hasonlítgatja a Lock Onnal. Totál más élmény mindkettõ. Az egyikben jobb fizika van a másikban meg élethûbb avionika és dinamikus kampány.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bizony ebbe a játékba súlyos napokat kell belefektetni,szó szerint,hogy alapfogalmaid legyenek róla.már ha tényleg szeretnéd a legnagyobb realitással játszani.saját tapasztalatból beszélek.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

wardogzombie
biztos voltam benne de azért tennék egy próbát.még egyszer kössz<#worship>