Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Shift+ NUM enter - NAV
Enter - A-A
Backspace - A-G

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Balage, a NAV, A/A, A/G üzemmódoknak van direkt billemtyûparanccsal elérésük, vagy kizárólag a cockpitban klikkelve lehet kiválasztani azokat? Eredeti billentyûzet-térképen nem találtam ilyet, nem tudom, valami trükkös módon lehet-e ilyen bill. parancsot kreálni? Az X-52-es legújabb profil editorja ugyanis tud billentyûparancsot kiadni a Mode választó gomb mindhárom állására, tehát azzal lehet(ne) váltani a három üzemmód közül (Jane's F-18 TSH 3-ban mnûkszik).

Molnibalage
Persze. 😊

Csak kicsit furának tartom, hogy aki keni vágja az állítólag nem egyszerû AA-t annak a triviális dolgok nem tûnnek fel. Ha minden ilyen apróságot bele írnék a kézikönyvbe 10000000 oldal lenne. A kézikönyvem egy NAGY segítség, de nem árt elolvasni az eredetit sem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

wardogzombie
kössz.azért megpróbálhatom?

Molnibalage
Most minden sértés nélkül, aki nem rendelkezik ennyi intelligenciával az lehet, hogy rossz játékot választott. Ennél jóval bonyolultabb dolgokövetkeznek....

wardogzombie
jó lenne<#zavart2>

zsoltfireman

Molnibalage
Komlyan mondom sírógörcsöt kapok. MANUAL 4-dik oldal alja.
http://falcon.tonych.info/

Itt van egy RV könyvtár. Vajon mi az isten egere lehet benne??? Igen, az. RV install darabokban és a két patch? Nem lehet ennyire nehéz. Kipontoztam a nyuszit, össze is kössem a pontokat?

wardogzombie
ááááááááh mekkora szopás ez megtaláltam a szükséges patcheket.mind torrentes.de jó hogy nem lehet torrenteznem.mindjárt elsírom magam

Molnibalage
Azt nem tudom leszedni, exe kódolt. Egyébként lehet, hogy most is van helyette valami nagyon hasonló ezért nem szedték le. Tényleg ez legnagyobb gondod? 😊

wardogzombie
fején találtad a szöget.siralmas a helyzet,bezzeg németbe van 40mega le ki tudja mennyi fel.<#falbav>

zsoltfireman

L Viper
Ritka idióták az arányok ! Sok szolgáltató, csak downloadot biztosít normálisat. Az enyém 2 megabit le és 512 kilobit fel.

Balagenak üzenem, hogy alakul a fejlesztés, de a mi környékünk, pont a másik oldalon van. Sajnos amott kezdték el, de ha ideérnek akkor jó lesz <#eljen>
Molnibalage
Miért? Nekem 150kbs jön le átlagban... A download 3600 körül, de az meg kit érdekel?? Jövõ májusban majd váltok szolgáltatót, mert még nem értek ide. Õk 2048/768-at is kínálnak. Jobb mint az Invitel szaros 4096/256. Ki talál ki ilyen elbaszott sávszéleket??? Inkább legyen 2048/512! A magyar netpiac egy rossz vicc ezt már páran megállapítottuk.

wardogzombie
1 mega le 250kiló fel.(nem röhög!!!!)<#hehe>

Molnibalage
http://www.speakeasy.net/speedtest/

wardogzombie
nekem mikrohullámu netem van ergo gagyi upload pontosan nemtom mennyi pár kb.szerverhez tuti nem elég.idõjárásfüggõ is.

L Viper
Szerintem is jó az AF-es manual, figyeld a mellékelt képeket, is , mikor melyik üzemmód és kijelzés látható. Az legalább olyan fontos segítség, mint a szöveg.
Bucser
jó nekedD
nekem a névleges is csak 18 és 12-t tud anélkül, hogy behalna a lefele sávom😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Naná! A többi azért nincs, mert most töltöm fel másodikat. kb. 25 perc és fennt van. 25KB/sec-cel eltart egy darabig (névelges 32-bõl ennyi van meg..)

Az "új fiúk" beírhatnák ide az uploadjukat, hogy tudjuk mire számítsunk multiban és, hogy ki legyen a szerver.

wardogzombie
balage lécci linkeld már majd be privátba a többi rar-t is mert csak ugy tudom leszedni egyébként nem találom.az elsõ megvan.<#eljen>

L Viper
Ez sem semmi ! L_Viper : Légimentésre és Vesztegetésre Idomított Páratlan Erõszakos Robot 😊
Molnibalage
De, kell célozni. Célzás nélkül nem mozdul rá semmire. Az AMRAAM viszont igen!

Bucser
Falcon 4.0 manualra gondolt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Boconadi
végig van olvasva, mind az AF manualod, mind a mostani.
Molnibalage
Ugyanúgy, mint a légicélokat radarral. Nyilakkal mozgatod a kurzort és befogás gomb, ha egy szimbólum fölé érsz vele. A számok az SA után levõ számkdóok. Tehát a 4-es egy SA-4-es radart mutat. Az RV-ben egy pici újítás van, mert van másik fajta radar is a sima mellett. Ennek majd pontosan utánanézek.

Azért az EREDETI manualt is lehet olvasgatni, nem mindig fogok ráérni válaszolgatni...

Bucser
A HARM automatikusan a legnagyobb sugárzással rendelkezõ célra repül ha jól tudom. Nincs közvetlen célzás.

Boconadi
mindent ugyan úgy csináltam.

A-G üzemmód be, shift + m megnyom, á betû megnyom, rárepülök a célra, hiába nyomom a leoldás gombot, nem történik semmi. Nyomtam vagy 5-7 MP-ig, de akkor sem csinált semmit, miközben az MK-t, már 1-2 mp után oldotta.

A training missziók egyikét próbáltam, ahol az alap targetpoint egy híd elõtt van

Olvastam a manuált, de nem értettem egy sort, márpedig szerintem elég lényeges:

"A radarok elleni egyetlen "inteligens" fegyver az AGM-88 HARM. Használatakor ez a kép fogad. (nos nekem ez a kép meg is van, de a következõ mondatot nem igazán értem😊 A szám jelzi az érzékelt radar típusát, melyik rendszerhez vagy jármûhöz tartozik. (gondoltam én, hogy ezek a 2-es, és 4-es számok lennének azok, amelyek elég halványak)
Vannak olyanok, amihez egy központi radar...

A kérdés az, hogy hogyan mérem/fogom/célzom be? Ezt nem értem.
Molnibalage
Az CBU is vicces, mert TÖKÉLETESEN ugyanúgy kell kell leoldani, mint az MK-t.

Molnibalage
Na, az AGM-88 használata a legprimitívebb...
Az AF-es manual megfelel hozzá.

bop.agria.hu-n megtalálod.

Boconadi
Ha lenne ideje valakinek, rám szánni egy kis idõt szoljon már. Szükségem lenne egy kis levegõ-föld oktatásra, mivel a manual és k épei alapján nem igazán sikerült rájönni a oldásokra. Mk bombákat már oldottam CCIP módban, az sikerült. Cbu-t és GBU-t sajnos egyáltalán nem tudok leoldani, és ami most legjobban érdekelne, az pedig az AGM-88 használata.

Elõre is köszönöm.
wardogzombie
Wurlitzer-javításra és Alkudozásra Rákényszerített Digitális Orbitális Gép
nabakker akkor ki adja a gémet? 10ft-ról indulunk<#hehe><#vigyor>

Bucser
Bucser - "Békefenntartásra Utasított CSáklyás Erõszakos Robot"

Gundark
Az enyém sem rossz 😊)

"Gátlástalan Utánpótlásra és Navigációra Definiált Antigravitációs Radioaktív Kiborg"

Gundark
Az újoncok , tisztelet a kivételnek, hebrencsek 😊 Amikor kiáll a pályára padlógáz oszt szeva. Megy amerre lát, anélkül hogy átgondolná hogy érdemes e megérkezni a célponthoz úgy hogy a társkötelék elkapta volna a légvédelmet. Még mindig erõltetni kéne a "vezérgép" fogalmát. A köteléktársaknak hozzá kéne igazodni.

Razor, még mindig nem tudom, de ezt irtam is 😊

Molnibalage
A légharcot viszonylag hamar meg lehet tanulni, abba könnyû bekapcsolódni. Dogfightba is bele lehetz rázódni visznylag hamar.

A legtöbb gond azzal van, hogy az újoncok képtelenek navigálni még akkor is, ha egy kötelékben vagyunk és HSD-n látható az egész kötelék. Van egy remek módszer a tájékozódásra, hamarosan odaérek majd a kézikönyvban, arra tessék majd KIEMELT figyelmet fordítnai aki multizni akar jönni és orrba-szájba gyakorolni majd azt. Elkerülthetõ vele az, hogy minden 3-dik másodpercben valaki feltegye a kérdést, hogy: "Úristen, hol vagytok!"

Boconadi
LOÁL, Pistára ezt dobta ki: Pusztításra Idomított Sugárzásmentesítõ Takarító Android

végetek <#hehe>
Gundark, még mindig várom a fülesed típusát!

Más: mennyire kell ott lenni mélységében a fedélzeti rendszerekben, hogy valami lightos multiba bekapcsolódjon Veletek valaki? Csak komoly mission-öket mentek, vagy van néha puszta fun is?

Molnibalage
Bazz, ez kész....
FF Pope = Felügyeletre és Földetérésre Programozott Organikus Pszeudo Egység

Mennyire közel áll a valósághoz! 😊

zsoltfireman
Hi All!

Minden F-16-os rajongó figyelmébe!

http://www.388fw.acc.af.mil/viperwest/videos.asp

Gundark
Beza 😊 Közben elhagytuk a 8000-et 😊 Éljen a hit 😊))

L Viper
Aha, mi lesz itt, ha kijön az új RV <#nyes><#merges2>
Molnibalage
Duvrán meglendült a fórumozás az FF4 megjelenése óta. Addig volt kb.3220 hozzászólás majdnem két év alatt, azóta meg 4800 7 hónap alatt!

L Viper
Tökmindegy, milyen módon oldják meg, de dolgoznak rajta és jobb lesz !
Molnibalage: A kezdõk nevében köszönjük a videókat és a manualt, nagyon hasznosak. Ezeknek köszönhetõen egyre szerelmesebb leszek! 😄

Egy éles forduló alkalmával beremegett a gép... nézem, hogy valami nem stimmel, mert remeg az íroasztalom és a székem is... hát pont akkor kezdett bele a nyomtató a manual nyomtatásába amitõl rezgett az asztal, és mivel a szék karfája hozzáért így a szék is, amit persze teljes egészemben éreztem...plusz full hangerõn üvöltött bele a fejembe az 5.1, komolyan mondom fél orgazmus volt, mintha egy pillanatra ott ültem volna... 😄 Mostantól kénytelen leszek folyamatosan nyomtatni játék közben!!!! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Most repültek el megint felettünk kb. dél felé. Fotózni nem sikerült, mert pont akkor törték át a felhõalapot, mikor kattintottam volna. 😞
Szoros kötelékben repültek természetesen. A felhõalap itt náluk 800-1000 méter körül lehet.

Molnibalage
Más. A Red Arrows most száll fel Ferihegyrõl kb. 1,5 órája érkeztek valahonnan. Mennek tovább. Itt repültek el a fejem felett mikor jöttek leszállni.

Molnibalage
Hát mivel most írják a netkódot, gondolom tisztában vannak a mai követelményekkel és lehetõségekkel. Az AF kódja is legalább 2 éves már ls az is milyen fasza. A pre alfa video is nagyon jól domborít. Szóval jó lesz ez, az az érzésem.

Bucser
Szerintem meg nem. Ugyanis a MP kódot lehet írni fix sávszélre és lehet dinamikusan igénybevett sávszélre menetközbeni prioritizálással. Elég nagy a különbség.

Újabb játékok általában már ezen utóbbit használják. a régiek meg az elõbbit.

Molnibalage
"The code will use the best bandwidth automatically."

Ez szerintem egy megfelel annak ami beépített sebbesség mérõnek.