Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Boconadi
ez csak úgy:

élet 70000 lábon 😄

repvez
OFF Topic.
Azért irtam oda zárojelbe még mielött valaki azt hiszi.
Molnibalage
1. Mi a túrót jelent az az OT rövidítés?? Külföldi fómuokon is sokszor látom..

2. Már azt hittem, hogy RV patch. Sajnos nem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
OT
ITT elviekben már van 1.07-es béta patch a játékhoz (BOB2)
Boconadi
tyûûû azt mék nem is prószáltam <#szomoru1>

De majd talán holnap!
Ha úgy defragolod, vmilyen telepített defrag utilityvel,h az RV
a merevlemez külsõ részére kerüljön,játékidítástól számolva egy másfél perc alatt bekerülsz egy TE-be.

repvez
Gratula! A GPS bombákat is ?
Boconadi
Na, mai 4 és fél óra gyakorlás és "szenvedés" azt eredményezte, hogy most már le tudok oldani mindenfajta levegõ-föld fegyverzetet 😊
L Viper
Nekem is pont olyan kártyám van, csak 256 megás (DDR2). Nálam a belsõ setupban a T&L Hal van beállítva és minden "pöpec".
Ati Radeon X1600pro 521Mb a videókártya.most újratelepítettem a játékot,és minden ok.legalábbis az elsõ játék az volt.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Nekem elsõ telepítés után 7 percig töltötte. Uninstalláltam, Defragoltam, újból feltettem mindent, amit elõtte (RV + 1.0.0.3 + 1.0.0.4 + HitilesF4), azóta kb 3 perc alatt indul egy egyszerû TE.

L Viper
Én mindenképp díjazom a kitartásodat az RV mellett, Balage hozzászólásából is kiderül, hogy volt már másnál is hasonló jelenség, csak õ általánosított és egyszerûen le*zarozta az egészet.

Jó lenne kiderülne, mi a probléma, noha eddig Te vagy a második "elszenvedõje".
Molnibalage
Seaweed effekt, csak gsg még így is kitart mellette.

L Viper
Valamivel nagyon nem szeretik egymást. Takarítsd ki a registryt, de lehet egy új XP sem ártana, vagy a videókártyadriverbõl kéne másik, esetleg a konfig editorban is szét lehetne nézni.

Nehéz kérdés. Milyen videókarid van ?
Bucser
gzöm sincs nekem tökéletesen ment eddig..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

üdv!jó lenne tudni mi az oka annak,hogy a Falcon nálam egyre hoszabb ideig töltõdik.ma 20 perc után reset gombot nyomtam.most felteszem újra.hátha jobb lesz

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Boconadi
alt + f4 <#hehe>
Basszus, mindenhol kerestem, csak az ICP billentyûk között nem...

Kösz, bocs...

basszus, ráadásul a manuálban is benne van :S köszi... kabinban is van kapcsolója, vagy csak bill kombinációval lehet kapcsolni?

www.smart-bus.hu

Bucser
mert ramp startnál nem kapcsolod be, hogy a kerekeket irányítsa a rudder? (NWS-s, be kell kapcsolni)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

wardogzombie
azért a két rar-t még várom

wardogzombie
a zombi én vagyok má ne is haragudj<#eplus2>

urak! az miért van, hogy leszállás után tudom a rudder-al irányítani a gépet, de amikor ramp start-al indulok, akkor nem hajlandó fordulni!? köszi...

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Mindenkinek üzenem, hogy most lehet, hogy egy darabig nem leszek. Reggel felkeltem és nem volt otthon net, ezt az egyetemrõl írom...

Na, majd jelentkezem.

repvez
Ha multi nincs benne akkor hogyan lehet uj multi kodot irni hozzá <#fejvakaras>
Egyszer én is felraktam,de az a stratégiás képernyö olyan dososnak tünt nekem és nem igazán igazodtam ki rajta hogy mit miért kel csinálni.De lehet hogy majd egyszer még kiprobálom.Igaz én patchek nélkül probáltam.
Bucser
Summerterrain.

Egyébként 2.07-be új Multiplayer kódot ígérnek.

repvez
Na 1 napokra eltünik az ember és már alig tud visszaolvasni annyi hsz jön 😊

Én is megnéztem mit rejt a nevem:
Rakétavezérlésre és Elemzésre Programozott Veszélyes Erõszakos Zombi

<#nevetes1>
egyébként ahogy kivedtem a balage-nak irt MP code irásbol ,hogy ezentul elég lesz csak elkésziteni a host servert a többi meg csak ráklikkel és már létre is jött a kapcsolat?Az tényleg jo.Már csak egy server keresö kéne bele hogy az éppen müködö és nyitott multikat is lássuk igy mindig lehetne találni servert, ugy mint a legtöbb FPS-nél.
Egy kicsit azért még mindig csúszkálnak a gépek,és furcsa manõvereket hajt végre az AI.

Ez az új SummerTerrain,vagy az eredeti?

L Viper
Akik nem tudnák, ezt érdemes megnézni, igaz még superpak 3 (akkor még IFF nem volt benne) de nagyon használható és rendszerezve vannak a billentyûparancsok:

\Falcon4\Docs\sp3_keyboard-reference.pdf
L Viper
Na végre valaki. Már régen írtam én is róla és azzal a patchal milyen jó lett, de rendesen le lettem hurrogva, hogy IL-2... , meg ilyenek.

Iszonyat nagy kötelékek vannak benne. A grafikai összkép a kabinok is jók, a tenger a felhõk és a naplemente páratlan <#eljen>

Egyébként a menü teljesen a szokásos Flying Corps-os, Mig Alley-is stílusú.

Nekem nagyon tetszik ez a progi.
Bucser
Érzékeltetésül egy aprócska kép

Bucser
Na kissé Off topic leszek😊

Feltettem ma A Battle of Bitain 2 : Wings of Victory-t.

Aztán felpakoltam hozzá a 2.06-os patchet és a 2.6.1-es javítást. Ez valami isteni😊 A Hangok észveszejtõen jók, a cockpit gyönyörû (spitbõl és hurriból ki lehet hajolni leszálláskor a kabinból a messerbõl is ha ledobod a kabintetõt😊

Van teljes "ramp start" Azaz szépen be kell kapcsolni a magnetot felhúzni 2-es állásba kinyitni a fuel csapot a két szárny oldalon majd szívatóval bepumpálni némi benyát a motortérbe azután begyújtani a startert és kikapcsolni minkét oldalon a kerékféket majd felszállni amit a Tower még kommentál is a kiképzésnél😊

Eszméletlen feelinges😊 a kasztni recseg ropog nagyobb túlterhelésnél a motorok hangjai csodálatosak és a szépnyelvek szerint a dinamikus kampányát egyedül a Falconé múlja felül😊

Asszemmegvan hogy mivel fogom eltölteni következõ heteimet😊

Sajna multi nincs benne ,de le van szarva mikor 100+-os kötelékek harcolhatnak egyszerre😊

(a leszállás pedig kúrva nehéz benne)

Mig29Nato==========>ITTEN

Bocsi, nekem még a 4 nappal ezelõtti, 62 oldalas változat volt letöltve, abban még nem volt benne...

zsoltfireman
Áááááá!

Nem olyan családból származom...:-)
Ebben is minden benne van! Spirálos manual+ a többiek

zsoltfireman
<#nevetes1><#nevetes1><#worship>

wardogzombie
de jó neked

wardogzombie
vagy el

Molnibalage
Felvágunk? 😊
Nekem még meg van tökéletes állapotban az eredeti manual.

zsoltfireman

Gundark
Lehet lekopott az irás, húzd meg tiszta erõbõl és már fel is szálltál <#wink><#vigyor2><#vigyor3><#vigyor3>

wardogzombie
privát joy?<#eplus2>

Ami ott van,arra nincs ilyen írva...<#wink>

wardogzombie
heh ez jó.végülis ki minek nevezi.

Molnibalage
Van a lábad között egy pull to eject feliratú cucc. Húzd meg!
"Two in one" szolgáltatás! 😊

Balázs,melyik gombbal kell felszállni???<#smile>

Molnibalage
És van olyan is ami feltünteti a billentyûzetre kirakva is.

Bucser
A setup/cntrollersben fel van sorolva az összes billentyûparancs és hogy mire vonatkozik. csekkold le.végig kell scrollozni a listát.

Molnibalage
De ez is benne van a manualban nem? Ezzel kezdõdik a légiharc eleje. Tudtommal a 09.02-es verzióban ez benne van. Fennt van a molnibalage.extra.hu-n.