Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
AF és RV is lehet. Ki kéne próbálni, hogy milyen, ha egymás ellen nyomunk TE-t! NAGYON fontos lenne az RWR, datlnik és egybek. ISZONYAT valóságos lenne! AWACS sem kell!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Mi lesz a mûsor?

L Viper
A Pápa kissé szigorú, de jóságos, mert ha a hitrõl van szó, még a ruháját is odaadja, csak szervezzen még egy embert a nyájba.

<#nyes><#nyes><#vigyor><#nyes><#nyes>
Igyekszem... 😊 Köszönöm, helyre állt a lelki békém! 😊

www.smart-bus.hu

L Viper
Copy, on my way ! <#vigyor1>
Molnibalage
Te vagy az elsõ aki mutat valami önállóságot problémamegoldásban. Az elmúlt 1 héten kb. 200-300 privátüzenetet kaptam...

Ma még egyet sem. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
A Pápa hívó szava misére szólit, ki marad hát távol, hitetlenek? 😊 Én jövök.

köszi, ez jól esett! 😊)

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Ja, bár nem feltételeztem, hogy van olyan ember aki a program files-ba telepít bármit is... A honlapra felkerült az összes videom.

Holnap ki jön multira?

igen, ez alapján oldódott meg...

www.smart-bus.hu

Bucser
ez mehetne a manualba az install részbe.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Szépen alakul a közösség ! Falcon forever <#vigyor1>
wardogzombie
sziasztok.egy este alatt majdnem 50 hsz ez aztán a pörgés.<#eljen>

L Viper
Én feltettem, szebben szólnak a hangok, élesebben és tisztábban.
Egyébként az alaphangok is jók, mintha ezek lennének kicsit "szûrõzve".

Látom még késõ éjjel is van élet 😊
Sziasztok, van a Falcon AF oldalán egy Cockpit trainer nevü kis progi ami a pilótafülke müszereit oktatja, ez létezik magyar verzióba, vagy esetleg valaki nem tudná lefordítni?

közben rájöttem...:S program files-ba instaláltam az alap falcon-t... ez a nyûgje...😞

www.smart-bus.hu

TerrainMerger error: Level 0 code: 1. 😞

www.smart-bus.hu

Mi a hibaüzenet? :-)

a hitiles telepítés 4. lépésénél TerrainMerger01d.exe indítása után hiba üzenettel kidob! 😞 mi lehet a gáz?

www.smart-bus.hu

Firefox feltéve, jön lefelé a cucc.

Más: a manualban az 55. oldalon eggyel eltoltad a számozást. A szövegben a 2 a sebességet jelzõ betû (C, T, G) a képen a 2. a magasság betûvel együtt bekeretezve, innentõl minden eggyel tolódik

Hát ilyen nincs... megpróbáltam letölteni a legfrissebb manualodat, gondoltam felülírom a régit, mi baj lehet. Ugyanaz, mint a zipnél, pár száz kB-nál lekattant, így b***hatom a régi manualt is...

Molnibalage
Egyébként frugalsworld fórumon rákeresel a fálj nevére vagy a témára és ott is lesz link.

Molnibalage
Milyen böngészõ? Mivel töltöd?

Nálam a Firefox böngészõvel lejön...

Újraindítottam a gépemet. Ha a Gunfix letöltés linkedre bal gombbal klikkelek, 28,1 MB-os fájlról kérdezi, mentse, vagy nyissa, majd 329 kB-nál megáll, hogy "kész", ha nyitnám, korrupt a fájl. Mekkora a fájlméret? Valaki próbálja már ki, le lehet-e tölteni.

Molnibalage
Már 912MB anyag vann fennt. Hát lehet, hogy szûkös lesz az a 2 GB. 😊

Molnibalage
Na, frissítettem az oldalt, egy picivel mentem elõre a könyvvel. Az elején is javítgattam egy-két sort. Elivleg holnap egy nagyobbat tervezek elõrelépni. A BVR részt szeretném befejezni és talán még video is lesz hozzá már pénteken vagy a hétvégén.

Molnibalage
Nekem lejön teljesen és ki is tudom csomagolni.

Valami nem stimmel, ránéznél? ELõször 28 MB-nak mutatta, majd 329 kB-nál befejezte a letöltést, de korrupt a fájl, nem nyitja a zip.

Molnibalage
Fegyvert sehogy jákték közben. F-15C-vel most poénból felmentem 80000 ezer láb fölé. 😊

Egy rekordkísérlet szerûséget is kipróbáltam F-15C-vel. Földrõl 3000 font üzemanyaggal 0 sebességrõl 0 méterrrõl 33000 láb magasság és vízszintes repülés 470 csomóval (TAS) mindössze 75 másodperc!! Külsõ függesztmény csak két AIM-9M.

Bucser
KOrrekt kis F/A-18-as😊

Kár hogy FSX-hez😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Boconadi
Ma kampányban kilõttem 6 ellenfelet <#smile> 3-mat aim120c-vel, 2-õt aim-9x -el, egyet pedig segbelõttem géppuskával. A végén pedig szépen leszálltam. Nagyon jo ez a játék!

A fegyvereket hogyan tudom ujra tölteni? (Az üzemanyagra rájöttem)
Molnibalage
Fennt van.

Köszi elõre is...

Molnibalage
Felrakom majd a honlapra.

A guns fixet honnan lehet elõszedni? Remélem, nem csak a Megauploadról, mert a toolbarjukat, amit követelnek a letöltéshez, nem tudom feltenni, ill. hiába installálom, szürkén jelenik meg a Nézet menüben. Más hely?

Molnibalage
Hát úgy tûnik igen...

A legutolsó (király !) videódon mikor ráteszed a forszázst az emelkedéshez, belsõben kicsit külsõnek hallatszik a hang. Ez alapból ilyen a RV-en? Az F4-ben monotonabb volt, nem volt ez a "hullámzó" jellege a hangnak.

Molnibalage
Én nem érzékeltem semmi különöset, nem használom. Van egy RVGunsCommFix azt az idegesítõ "guns,guns,guns" dumát "guns"-ra cseréli le.

A Soundpack add-on-t érdemes feltenni a RV-hez?

L Viper
Hát az biztos, hogy az AI nem lövi s*arrá az üzemanyagtárolókat gépágyúval.
Molnibalage
Mert földi célokat SOHA nem tudott Falconban támadni az AI egyik verzióban sem... Erre is rákérdeztem Balu-tól, de ennek miértje elsikkadt.

L Viper
Lavina elindítva ! <#hehe><#nyes><#hehe>
repvez
Plussz van hogy nem használják a fegyverzetüket , föleg ha elfogy a raksi vagy bomba akkor a gépányuval már nem akarnak nekiálni osztani az észt.
L Viper
Hozzá lehetne tenni, hogy dogfightben meg elég idiótán viselkedik az AI !
Sajnos el kell ismerni, AF-ben bedobnak érdekes trükköket, még a Mig21-esek is.
repvez
melyik oldalröl lehetne jo minöségü képeket leszedni az F16 falconrol?Lehetöleg ami nincs signozva vagy vizjelezve.
Az airlainers kilöve.
Kabin foto is érdekel totálbol.
Molnibalage
Igen. Egyébként azonak akinek minden klappol akkor is van néhány géptípus ahol mindenkinek fekete. Ilyen asszem ez F/A-18D/E/F verziók asszem.

Már a videón is feltûnt,neked mér fekete a forszásod???

Boconadi
nekem csak eddig sikerült a miggel 😊
Molnibalage
Csak 70000? Voltam én már feljebb is!