Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wardogzombie
<#worship><#worship><#worship>oh igen mibõl kéred?<#worship><#worship><#worship>

lassan szobrot kell állítsunk neked! <#worship><#vigyor2>

www.smart-bus.hu

wardogzombie
király<#eljen>

Molnibalage
Skacok már tudom, hogyan lehet a bubble értékeket árírni a játékban. Ki is próbáltam! A Q-5 és E-3 gépekkel! Poénból 10-szereésre nönveltem az értéket. Már 90 mérföldrõl is külön-külön megjelentek a gépek! Az AWACS gépek radarja így minidg látszódni fog az RWR-en! Lehet végre AWACS vadászatot játszani!<#vigyor1>

Akkor várom a további javaslatokat, hogy milyen távolságok legyenek az egyes gépeknek! Most ki fogom próbánli, hogy milyen F-14-gyel 100 mérföl felett használni az AIM-54-et!<#vigyor1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

wardogzombie
jó már csak az af hiányzik<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

L Viper
Ha fent van az AF, tedd fel rá a legújab patchet, ez az egy kell csak :1.0.12

Letöltés itt !

Amikor fent van a patch, indíts újat !!!!

AF Hitilest is használunk: Itt található

,enélkül is jó, de ezzel sokkal-sokkal szebb a játék.

Multira,ma nem tudok menni,vállalati ivászat lesz.
Jó szórakozást,nektek is.

wardogzombie
ok

Gundark
Szerezd meg az AFet és tedd fel. Abban van csak rendes hadjárat multiban. Arra pedig kezdünk rászokni 😊

Molnibalage
Akkor ma RV lesz a program valszeg, de ott korlátozatabbak a lehetõségeink.

i_hawk cimbit meg nyaggatom a bubble miatt megkértem, hogy csináljon egy jó kis újat nekeünk vagy mutassa meg, hogyan csinálhatok én egyet.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

wardogzombie
nekem nincs fent az AF

Molnibalage
Majd akkor esete döntünk. Mostanában AF-et is toljuk.

Molnibalage
Ha jössz este multizni akkor megtudod, vagy várd ki amíg odaérek a kézikönyvvel. Az a legvégén lesz érthetõ okokból.

wardogzombie
ha nincs fent AF nincs multi sem?

wardogzombie
hogy tudtok ezzel neten játszani?mert látom van online opció de szervercímet vagy hasonlót nem mutat gondolok itt pl bf2 vagy arma szerverkeresöre ami mutatatja a lehetséges csatlakozási helyeket.

L Viper
Az jó, hiszen azzal is tud pusztítani rendesen !

Más:
A SAAFOPS-ról, még mindig csak ennyi van a Youtube-on, ha valaki esetleg nem látta volna még:

Jó kis progi lesz, ha végre kijön!
Molnibalage

Molnibalage
Az AI topicban i_hawk célozgat arra, hogy meg lesz csinálva, hogy az A-10 használja a gépágyúját.

Indítok egy bubble topicot is, mert vannak gondog -e téren is..

L Viper
Pár kép :

wardogzombie
lelöttem vkit<#wow2>

L Viper
Kipróbáljuk 😊
Molnibalage
Ja, i_hawk cimbi meg adott valami modifikált bubble beállítást a játékhoz, majd azt is felrakom a tárhelyre.

Ezt a szöveget adta hozzá.

"I set it so fighters will have 40NM bubble.
Atacckers 35NM bubble
transport and others less important with 30NM bubble

All ACs use to have originally 25NM bubble... now you'll notice ACs at more distance on radar.

AB bubble is 30NM instead of 18NM
Towns&village have 10NM, instead of 18NM
Ground units have 5NM bubble, this is like original...

FPS should be a bit lower most times but not serious and sure worth the increased AC bubbles. But anyway, this is WAY more balanced than using the slider 😉

Enjoy, and if you get to "test" it... please tell me what you think of it in general... thanx."

Nosza, teszteljetek majd!

Molnibalage
Jelentem elkezdem a légiharc oktatófilm felvételét. Az oktatófilm többet ér sok sok oldal gépelésénl, ezentúl inkább NAGYON tömören gépelek csak és a videoban lesz sok szöveg.

Molnibalage
Na ja, de nem csak úgy simán. Nekem 5 konvertálás kellett, mire rájöttem, hogy milyen formában emészti meg a drága...

L Viper
Ízlés szerint rakhatsz ide bármilyen wav-ot, az ottlévõk helyett.

\Falcon4\music\
L Viper
Én már régóta más zenéket használok.
Boconadi
wardogzombie
köszi

Molnibalage
Ehhez? Ami fontos azt leírom a kézikönybe, a többinenk meg nézz utána magad. Önállóság azért valamilyen szinten, én sem vagyok idõmilliomos...

A legtöbb egyébként olyan, ami egérrel kattintgatva is mûködtethetõ 2D-kabinban. pl.: Mind a 20(!) MFD gombnak van billentyûzetkombinációja és az összes kapcsolónak is! Azért van olyan sok...

wardogzombie
magyar nyelvü billkiosztás esetleg?

Gundark
Csúcsra? Hmm.. És a Gran Turismo? 😊 Mert ez meg az ég és föld

Sajnos annyiban korrigálnálak, hogy grafikailag éppen csúcsra van járatva, de egyébként 6-8 éves gyerek szintjén van a gameplay...

Molnibalage
Senkit nem érdekel, hogy hogyan lehet kicserélni a menük alatt levõ zenéket?

L Viper
Star Wars F16-ossal.
Gyönyörû lövöldözõs játék, annak is készült és annak tökéletes is, a széria többi részéhez hasonlóan. Nem kell bántani, erre is van igény, más kérdés, hogy minket ez nem vonz.

<#vigyor>
Molnibalage
Mi az? XBox360 játék és asszem Bucser meg is jegyezte, hogy ez 0 szinten használja ki grafikailag a gépet és amúgy is ez egy arcade lövlözõs játék, nem szim.

wardogzombie
Hmmmm<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

wardogzombie
na megvolt az elsõ repülésem<#vigyor>szép ívet irtam le a géppel.(bele a tengerbe)"altitude,altitude!!!!)

persze, ezekkel tisztában vagyok, mégha kivitelezni nem is sikerül mindig... mindegy, próbálkozom, gyakorlok, hogy aztán multiban boldogíthassalak titeket! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Mert nagyon nem mindegy, hogy milyen sebességeken próbálsz fordulóharcba bocsátkozni, mert van olyan sebesség amivel a LEGHAMARABB tudsz megfordulni és van olyan amivel a LEGSZÛKEBBEN! A kettõ rohadtul nem ugyanaz. Az elsõ eset az F-16 esetében asszem olyan 360-380 csomó környékén van.

RV... ha nehezen is, de be tudom cserkészni, csak meglepett, hogy milyen manõvereket csinál az ai...

www.smart-bus.hu

rakétával elkapom... csak a manõverezés és a célkövetés miatt próbálkozom gépágyúval

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Az AF-ben túl durva az összes orosz 4-dik generációs vadász. A valóságban igen közel állnak a gépek egymáshoz. Ez az RV-ben nagyon jól kijön. Én meg tudom fogni az AI-t oda vissza is...

L Viper
RV-vel gyakorolsz ? Abban egy kis gyakorlattal mindenki mögé be tudsz ülni legnehezebb fokozatban is, fõleg ha könnyítessz a gépen az üzemanyag ledobásával.

Az AF-ben a Mig29-est 1-1 ellen szinte lehetetlen legyõzni egy 10 pontos gépágyús párbajban Ászban. Szerintem a manõverezõ légiharcban ez a hitelesebb a 29-es esetére, pont ezért van Amraam, hogy ne kerüljön sor velük dogfightra.
Molnibalage
Veteran is jó a kezdõknek. Nekem 100-on van a nehézség, minden realisticon van, azalatt nincs értelme.

Ne 1:1 légiharcot gyakoroljál, hanem legalább 2:2 vagy 3:3 vagy 2:3 arányban, mert úgy nagyobb a variációs lehetõség, és több esélyed van más mögé "beülni".

Rakétákkal is gyakorlatozol vagy csak gépágyús dogfight?

nektek lehet, de én még csak most gyakorolgatok! 😊 gondoltam valami nálam is gyengébb ellenféllel kezdek... erre olyanokat csinál... néha mintha egyenesen lebegne! 😊) nálam minden ace és realistic beállításon van, milyen gép ellen és milyen nehézségen gyakoroljak?

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Nektek mûködik az FF fórum vagy a Frugals? Nekem egyik sem jön be már egy ideje..

Molnibalage
Hát igen, azért a MIG-21 repmodellje alacsony sebességnél nem a legtökéletesebb, de egy F-16-tal lenyomni gyerekjáték. A MIG-21-nek azért 180 csomó környékén lazán át kéne esnie..

én vagyok ügyetlen, vagy az ai dogfightban tényleg helikoptert megszégyenítõ dolgokra képes egy mig 21.-esel??? <#ijedt>

www.smart-bus.hu

L Viper
Ha campaignt is akarunk, muszály AF is.
Boconadi
letöröltem az AF-et 😊