Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A felhõk alapból ilyen szépek, vagy mod kell hozzá az AF-ben?

A Red Arrows valszínûleg emiatt járt erre... Véletlenül akadtam rá, emlékeztem, hogy említetted...

"Detect"-et próbáltad?

Szia Balázs!

Tudod 3 indítósínes maverick (1 perc 😊😊)

Köszönjük.
üdv!most ismerkedem az AF-al.csak 3 joystick-ot támogat?mert az én saitek joy-omon nem ismeri fel a gázkart

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

L Viper
Túl sokat búvárkodik a simdatában és ez fárasztó, de azért mi örülünk a fáradozásainak.

<#nyes><#nyes>
L Viper
Köszi srácok a multit, egy élmény volt, mint mindig:

Bucser
De....

A pápátok egyre türelmetlenebb<#kuss><#hehe>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Nem az AF-et keresi ?
Molnibalage
http://www.torrentz.com/search?q=falcon+4.0

Nem akarlak megsérteni, de béna vagy. Kb. 10 másodpercbe került megtalálni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Ez azért ebben a formában nem igaz, mert én találtam torrentoldalon...Csak nekem már megvan 😊

Gundark
A mai multi TE. Ezek a kisérõ F-15ösök. A háttérben a kötelék társ L_Viper 😊 Köszönöm a mai játékot uraim!

wardogzombie
jó add ide nincs warez af átdurtam mindent.egyébként#8206

L Viper
Már napok óta mondjuk, hogy a Redviper mellett legyen fent AF is, mert campaignt abban szoktunk.
wardogzombie
AF<#falbav>

L Viper
mégis skype-on vagyunk, szólj rá valamelyikõnkre.

Keress L_viper vagyok ott is

Molnibalage
molnibalage83 néven vagyok Skype-on, most mégis csak ott leszünk.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
TeamspeAk 😊

L Viper
Teamspeek-en vagyunk.

tss.thomi.hu

jelszó : redviper és keresd a Falcon AF szobát f-et nyomogasd
wardogzombie
hogy?<#wow3>kinek a skype-jára?

megvan... mea culpa..

www.smart-bus.hu

L Viper
Skype-ra magyar, utána TS !
lehet 1280x1024-ben futatni? ha igen, akkor hol lehet átállítani, mert nekem csak 1280x960-t ajánlja fel...

www.smart-bus.hu

L Viper
Nem rossz ez sem <#eljen>
wardogzombie
elküldtem a skype címem

Boconadi
www.speedtest.net

Itt kiválaszthatod budapestet is😊
L Viper
A netsebességét mindenki tesztelje le, mert AF-ben be kell állítani a le és feltöltési sebességet is.

Például ezzel:

Klikk valamelyikre ( pl New York City )
Molnibalage
21:30 fele szoktnuk Skype-on gyülekezni. Onnan megyünk TS-re.

Bucser
Az Aeyes superpit túlképp bekerült a redviperbe.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Aláírom!!! ÉS az Aeyes 2D pitek is sokkal jobbak mint az eredetiek (az F-16-on kívüliekre gondolok)

én úgy tudom, hogy ez 2007-es aeyes fizetõs 3d superpit! a manual szerint ezek mûködnek. vagy én értelmezek félre valamit? egyébként folyamatosan a manualt bújom...

www.smart-bus.hu

wardogzombie
jut eszemb ikor multizunk?hánykor?

na ma multi oké

írjátok hol van gyülekezõ

Gundark
Ezzel nemn értek egyet. A Stopworks kabinok sokkal jobbak mint az eredetiek.

wardogzombie
hát igen de jó uton járok<#nevetes1>

Molnibalage
Akkor azért nem jó, mert ez még FF3-hoz készült. Már leírtam itt és a manualban is, hogy az F-14A és F-15C kabinokon kívûl SEMMILYEN jobb 3D-s kabin nincs amit lehetne telepíteni?

Ilyenkor érzem azt, hogy minek írom a kézikönyvet, ha úgysem olvassátok el...?

Akkor úgy látom, még messze vagy a függõségtõl <#nyes>...

aeyes, de elvileg ez 3d-s... kezd idegesíteni...

www.smart-bus.hu

wardogzombie
nekem az alap is jó,az is magas mint nyulnak a farzseb.sok kis bisz-basz mütyür kapcsoló csipog meg villog meg tv is van nem is egy de szar a müsor mindig ezért inkább röpködök.

ödv!ma nemtudok jönni,de holnap,ha lesz multi,akkor jönnék,egyenlõre vontatott célgép kategóriában.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage
Aeyes? Freefalcon fórumon az összes Aeyes kabin telepítése le van írva. Szerintem halál felesleges felrakni bármilyen F-16 2D-s kabint, de kinek mi a hobbija...

küzdök már egy jó ideje, de nem akar sikerülni a superpit v1.7e telepítése...😞 fent van valakinek? mi a telepítés helyes sorrendje? köszi...

www.smart-bus.hu

Boconadi
jolnyomják <#idiota>
Molnibalage
Egy jópofa kötelék. AI, dogfight.

Boconadi
<#hehe>

Molnibalage

wardogzombie
Molnibalage
Na, vissza az egész, mégsem lehet olyan durva dolgokat csinálni, mert az FPS értéket ngyon leveszi, de érdekes módon nem állandóan. Egy olyan TE-ben teszteltem ahol összesen vagyunk 7-en, de néha másodpercekre beakad a játék, aztán meg begyorsul. Fura.

Az is fura, hogy amikor átültem F-14-be akkor nem mûködött a bubble. Érdekes. Majd még kérdezgetem a cimbit.

wardogzombie
mindegy ö is kap szobrot

Bucser
gondolom i_hawk tanácsait és beállításait követve...