Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Köszi, de ebben a formában én nem tudok mit kezdeni vele, mert ez már html kódban van és a progimmal meg abba teszem át, de html formátumot nem olvas..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Az, hogy én ha csak 1024x768 ban teszek be lépet, akkor nagyítsa fel a monitor felbontásának megfelelõen. Vagy ez csak visszafele megy? Tehát nagyobbról kisebbre?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mi az a fit screen?

Itt van egy alap, ha gondolod használd vagy csak nézd át, van benne pár apróság, amit érdemes átvenni (css, táblázat, középre rendezés stb.)

http://www.peterivady.hu/_temp/molnibalage.zip

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

L Viper
Oké, akkor azt nem.
A felhõket átküldtem, van egy pár jó.
A kétszínût egyébként Sindelnet buherálta, azt tõle kaptam.
A szolídabbat használom általában.
Amit egybe csomagoltam a tbonepe sky-al arról beszéltem.
Molnibalage
Az meg van és fennt is van a skinpack alatt.

L Viper
Elküldöm a magasabb felbontású új RV-s 3D cockpitet is.
repvez
Na most már nekem is jol mutat a honlap a betü stilus miatt volt a gond sztem.
L Viper
Küldök pár jó felhõmodellt.
Molnibalage
Ha a mostanit átküldöm azt nem tudod gatyába rázni? Csak a fit srceen kée, azt jólvan...

Az új oktatófilmet nem nézte meg még senki?

Molnibalage
"Csak jegyezném meg hogy Pápánk párszor megtette ezt a nyáj érdekében"

Olyan kb. 12-szer eddig. 😊

Molnibalage
Ezt a Web Page Maker-rel hoztam össze. Van valami Nvu azt sokkal bonyásabb és mint mondtam, arra, hogy ennél jobbat dobjak össze nincs idõm, a kézikönyv is iszonyat sokat visz el. Ma majd 2 hónap után repültem végre egy hadjárat bevetést. Hát már kellett. 😊

Leszállás után olyan jó volt nézni, ahogy a felkelõ naptnál gurul ki a kötelék és szállnak fel és én meg csak néztem oldalról. Fúúúú, de jó volt ez megint.

wardogzombie
makó környéke.tudom miattam tette fel a honlapra az alapot.csak az af hiányzott már.majdnem mentem velük multizni<#hawaii>

Molnibalage
Azok sincsenek meg. Amitek van küldjétek és rakom fel õket!

Van valami webes szerkesztõ programod? Ha jól tudom az Office-ban benne van még a FrontPage.

Ha igen, akkor tudok csinálni egy templatet, amit tudsz már bõvíteni.

Gundark
"hogy mûködnek a dolgok erre"

Miért merrefelé laksz, persze ha nem titok? 😊 Most akkor neked a sima falcon 4 megvan? Mintha az még fennt lenne Balázs honlapján. De megbeszélhetjük hogy kiirom neked az AFet cdre és elküldöm postán. Ez undoritóan warez megoldás, de szerintem nem lehet kapni itthon az AFet. Legalábbis én még nem láttam. Nekem belgijumból hozták anno mikor megjelent 😊 Vagy találkozhatunk egyszer személysen is ha egymás közelében vagyunk. Csak jegyezném meg hogy Pápánk párszor megtette ezt a nyáj érdekében 😊

wardogzombie
nem azért tiltja mert ugy tartja kedve vagy herótja van a torrenttöl esetleg rossz emlékek stb,hanem mert ez nem egy multicég hanem egy maszek aki mint hobbit üzi ezt a tevékenységet hogy bérel egy bizonyos sávszélt,amit feloszt itt néhány település között.mivel nem milliomos és a fogyasztóktól se kérhet irreális összeget ezért kis sávszélt bérel.viszont a fogyasztók száma elég magas lett.ergó kis sávszélen sok fogyasztó torrent nélkül is szar sebességet produkál,föleg ha fel-le irányú adatforgalom lenne.talán még be is állna az egész.mivel több sávszélt nem akar bérelni ezért marad a warez.én még nem próbáltam ugyan de állitolag ha torrent progi van fent letilt a netröl uyhogy inkább nem próbálkozom,saját bevallása szerint ez a net amit igy összehozott chatre meg böngészésre alkalmas,mondjuk néha arra se.igy is örülök hogy tudok multizni.ezért kér el 5 rongyot havont,és mivel nincs más szolgáltató a környéken igy aki netet akar annak csengetnie kell.elég szar dolog ez de remélem már vágod hogy mûködnek a dolgok erre. <#idiota>

L Viper
Nekem is jó a honlapod Balage !
Én 1024x768-ban használom, kicsit kilóg ugyan, de mûködik minden és ez a lényeg. Gondolom majd idõvel jobb lesz, de ha belegondolok, hogy megszûnik a s*arakodás, egy két klikk és kész.
Ez óriási segítség a kezdõknek.
Nem tudnám megszámolni, hogy magam is hány embernek e-mailoztam patcheket, freekabinokat, felhõket, stb.

Egyébként szerintem helye lenne még pár szép felhõmodellnek is a skinek mellett.
Gundark
Nos én még tegnap éjjel néztem meg a honlapodat Balázs. Nekem nem volt benne semmi hiba. Firefox 1280x1024 ben nyomom. Igaz nem töltötte ki a képernyõ egészét de a szövegek és a képek a helyükön voltak, és olvashatóak is. Ja és köszönöm a honlapot 😊 A bingo meg joker kérdéshez csak annyit tennék hozzá, hogy ugye a bingo arra szólitana fel hogy irány haza mert annyira elég még az üza, plusz gondolom némi biztonsági ráhagyás. DE ezt a pilóta állitja be a felszállás elõtt mert a masinéria honnan tudná hogy mennyit megy ma 😊 (Bucser még talán emlékszik a Jane's FA18ban is igy volt ott 10000 font volt a bingo határ, és ott is kézzel kellett állitani.)

Molnibalage
Megosztott net? Ki osztja meg? Mellesleg, ha nincs benne a szerzõdésben, akkor engem ez NEM érdekel! Ha béna a szolgáltató arról nem én tehetek. Tessék leírni...

Ez nem arrogancia álltólag itten piacgazdaság van. A gyenge elhullik...

Bucser
Pofánvered a szolgáltatódat és szolgáltató nélkül maradsz mivel megosztott netet használ ahogy már korábban mondta.

Egyébként kevésbé arrogáns is lehetnél.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Nem tudsz valakit megkérni az ismerõseid közül, hogy töltse le?

Mellesleg a torrentezés nem illegális tevékenység (attól függ persze, hog mire használod) szóval ahogy már mondtam én pofánverném a szolgáltatómat. Az elõzõvel is elvátak útjaink hûségnyilatokzat ide-vagy oda. Fenyegesd be a fogyasztóvédõkkel esteleg. Szerzõdésben benne van ilyen kitétel? Ha nem én elhajtanám a halál faszára a bandát...

wardogzombie
te meg szenilis mondtam kb 10szer hogy nem tudok torrentezni mert a szolgáltatóm nem csipázza.de mindegy is ha ilyen nehezen lehet boldogulni meghagyom nektek.sorry

Molnibalage
1. Mivel?? Ez nekem nem mond semmit. Ha átküldöm a full anyagot meg tudod csinálni?

2. Ezt megoldottam úgy, hogy képként beraktam a szövegeket ami más karakter és egy .-ból álló szöveget raktam be a képre, ez nem látszik szinte semennyire és arra adatam meg lninket. Nézd meg, mûködk.

Ha lehet javasolnék pár apróságot:

1. A weblap alapját egy 950px széles táblázattal vagy div-el add meg. Ebbe már eltudod helyezni a tartalmat szépen, úgy hogy mindenkinek látszódjon.

2. Használd az alap betûtípusokat: Times, Verdana, Arial, Courier.

3. A menürendszer legyen kint minden lapon, hogy egyszerûbb legyen a navigálás.

Molnibalage
Na most nézzétek meg az oldalt. Picit jobb lett.

Molnibalage
A karaktermegjelenés problémáját meg tudom oldani, de resize problémával nem tudok mit csinálni. 1024x768-ben kell nézni és akkor szép. Én most ennyit tudok összedobni és nem webdesigner-nek készülök.

Bucser
talán mert 1024*768-ban nézed?😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Nálam így néz ki.

Molnibalage
Na, bátyusnál megnéztem. Hát nekem ez a weblapkészítés magas.

1. Én más karaktertípusokkal írtam a dolgokat, de nála sem rendesen jelenik meg. Mi a túrót csináljak, hogy nálatok is megjelenjenek a szövegek anélkül, hogy ti is felraknátok a karakterípsuokat?

2. Miért nincs "resize" magától???

repvez
Azt kérdezni is akartam hogy nálad hogyan jelent meg mert probáltam 1024-es képeket berakni,de a pozicionálásnál lehet hogy elcsuszott egy két helyen.
Egyébként nálam is jo az oldal, tehát nem nyujtja ki teljes képernyobe csak 1024-esbe használja,de pl a FeeFalcon 4 felirat az elsö oldalon csak félig látszik és a vidok szövegének a második fele se látszik.Csak pl moments of a többi nem.
Molnibalage
Rakjak be screen-t, hogy nálam hogyan béz ki? Vagy hogyan lehet beállítani, hogy a nagyobb felbontású gépen is tisztességes legyen megjeleníés?

Molnibalage
Az, hogy hogyan lenne a helyes azt én nem tudom, én leírtam ahogy a játékban van.

Molnibalage
Azért mert én 1024x768-ban készítem és nem tudok nagyobb felbontásban dolgozni. Nálam tökéletes minden...

repvez
Balage alakulgat az oldal csak nálam pár szöveg lemarad meg a videok cimei is egymásba lognak vedd nagyobbra a a hozzájuk tartozo szövegdobozt.
Az én változatomat is tovább csiszolgatom azért és azért gondoltam neki egy belépö képernyöt is mert hátha kinovi magát a dolog és az lesz a kezdölap.Ezért csináltam neki egy plusz oldalt is ahonnan direktbe lehet elérni a külföldi oldalakat is és ezt a forumot, mivel lehet hogy valaki elöbb talál rá az oldalra mint a forumra igy az is megtalál minket.
Egyébként a logo hogy tetszik?Nekem bejön jol mutatna a fuggöleges vezérsikon is.
ez a balage oldala. itt keresd a cuccokat

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Szia balage,

az AF kézikönyved végén említed a "Bingo" meg a "Joker" fuel szinteket. Ha ez tényleg így van, ahogy írod, az eléggé hibás a valósághoz képest, mármint akkor szarul van szimulálva. A Bingo szint eleve függ(ene) az útvonal hosszától, a Joker meg eleve mindig nagyobb a Bingonál. A RV manual 99. oldala legalább az utóbbi szempontból helyes valamelyest, de a fix szint ott is hibás, szerintem.

Bocs, ha csak idõ híján nem írtad még át, gondoltam megemlítem...

Amit belinkeltél yahos oldaladat ahova felraktad a cuccokat.
Molnibalage
?? Mirõl van szó???

én nemboldogulok ezzela yahooval.

csak 1 kezdõoldalt kapok mere induljak a cuccokért?
Molnibalage
Fennt van az új oktató film, a Gripen skin is és javítottam az egyik oldal hibáját.

L Viper
Õ is mámorosan szeret repülni, mint egyesek <#hehe>
Köszönjük
Bucser
nem célozgat😊 csak hülyéskedik szokás szerint😊

Molnibalage
Akkor az lesz. A mail meg még nem jött meg. Ma bitos sztrájkolnak az elektronok és lassabb a haladás.

Itt mit is ír pontosan Aragorn? Nem nagyon bírom amikor így célozgatnak, mert annyira azért nem vagyok toppon angolból, hogy ilyeneket olvassak.

L Viper
Nem tudom, szólni kellene Neuronak, hogy tegye bele a F.A.Q-ba is a honlapod linkjét.
Molnibalage
Most már lehet tényleg orrba-szájba hinteni, hogy van normális Falcon honlap és gyûljön a nép!

A bannerba kit kell megkérni, hogy kint legyen a honlap címe?

L Viper
Elküldtem a Gripen skint.
Molnibalage
[email protected]

Na, kész az oldal, minden elérhetõ amit eddig felraktam. Nekem tetszik.
Kezdem feltölteni az új oktatófilmet is.

L Viper
Hová küldjem ?
Molnibalage
Na, csak sikerült megoldanom. A magyar gripen skin nincs meg valakinek? Nekem elveszett... Azt is felraknám.