Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Szerinted? Hát gondolkozz más? Az eddigi módosításainál is mindig mellékelte az eredeti file-t is. Tehát itt is az egyik az új, a másik az eredeti. Én is így fogom majd felrakni a MOD-omat.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Hát lehet, hogy ráfér egy kis csinosítás.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Szia,

köszi, elõször is.

a zipben KÉT 1770.dds van. Direkt, vagy véletlen?

A "backupban a régi változat visszaállítható". Ez most a magam által létrehozott backup flie-t jelenti, vagy valai mást?

Elég sok dds szerkeszthetõ,sok repszim használja,körülnézek mit lehet még csinosítani,pl a kifutó leszállófényeivel már régóta nem vagyok kibékülve...

L Viper
<#nyes><#nyes><#nyes>
Molnibalage
Én szóltam..
Sindel, ha bármi ilyen új cuccod van, küldd el nekem és rakom fel a honlapra. Elérhtõségem ott van a honlapon.

Köszönet a Moderátornak a #8407 hsz törléséért,még jó hogy Balázs nem látta...

Még mielõtt rohannátok regelni...
Falcon4 új pozíciójelzõ fények(BOBII dds átszerkesztésével)
IDE
feltettem.

RÉGI:

ÚJ:

Boconadi
LOÁL 😄
Molnibalage
Manual frissítve.

Molnibalage
Van és ez benne van a régi manualban. Annyit változtattak, hogy nem minden típus rendelekzik vele, teáht nem engedi egyszerûen bekpacsolni. A Block 40-estõl felfele tutira van.

Sziasztok, van valami terepkövetõ automata az Falconba? a bal MFD-t kapcsolgattam, csak nézegettem mik vannak benne, bejött egy kép ami a terepet mutatta, még kapcsolgattam kicsit erre a gép minha le akarna zuhanni, és nem reagált a joystickra, de mikor már egész alacsonyan voltam akkor egyenesbe jött a gép, és mintha magától követte a terepviszonyokat.

Molnibalage
Itt van egy kis újdonság, ez egy házi feladatom volt, de akit érdekel elolvashatja.

A manual mindjárt frissül és elkezdem az közel légiharc oktató filmet.

L Viper
Ragaszkodtam a típushûséghez <#vigyor>
a numerikus billentyûzet "2"-es gombját többször megnyomva,hátra ültet.ki akartam próbálni a carrier-landing-ot,és véletlenül rátaláltam.úgy meglepõdtem,hogy elfeletkeztem arról,hogy a kerekekkel gyakorlatilag a vizet szántom.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage
Te, de ugyanúgy tudod a botkormánnyal hátulról irányítani is.

Boconadi
lehet ülni hátul? <#idiota>
üdv!egy kérdés.ha F14-essel repülök,és a hátsó üllésen ülök,akkor a gépet ki vezeti tovább?az AI,vagy senki?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage
Ja.

Boconadi
azok a "medálok" a profilban?
Molnibalage
Az, hogy egyes típusokról olyan felvételek vannak benne amiket sehol máshol nem láttam azóta sem én NAGYON jó voltak narrálva. Egyetlen ilyen film a patrcik oldalán is fennt van. Az F-14 Mini documentary.

Molnibalage
Én úgy Mirage-t úgy oldom meg, hogy az egyik jó mûködõ Mirage tejles mappáját átrakom a C vrzióéba, csak elõtte a C verzió mappájából törlök mindent.

Az meg most vettem észre, hogy a HUD alapból nincs max fényerõn, lehet még feltekerni uraim!!

L Viper
Néha csinál olyat az RV- hogy 1-es vehicle magnification beállítás mellett is besüpped a gép, pl Pause lenyomásakor, vagy amíg nem töltött be mindent.
Esetleg a config editorban a Graphic Distorsion fix-et kapcsold be !
A manualban részletesen taglalva van a játék beállítása is Config editorban és belsõ setupban is.
Az AF-hez képest itt jóval több mindent lehet babrálni.

Ha más tipust akarsz vezetni a Dogfightban megteheted, vag egy egyszerûrû Tactical Engagement-et is összedobhatsz, amit elmentessz és a létezõ összes gépet kipróbálhatod, persze nincs mindegyikhez cockpit is.
A Mirage 2000 C az bugos, kiakasztja a játékot, de helyre lehet tenni, leírtam már régebben, hogy melyik gifeket kell pótolni és mit kell átnevezni, de most lusta vagyok visszakeresni. Egyébként nagyon jó a 2000C kabinja és a 3D-je is ehez tartozik, a többi típusé is ezt használja.
Gundark
DFC : Distinguished Flying Cross. Szép kitünti 😊

Boconadi
Mi az a DFC? :$
Bucser
A kerék sportos süllyedése adódhat abból, hogy esetleg vehicle magnification-t bkapcsoltad.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

OK.A HITiles-t elovasom,az ok.Mondjuk a kerék sportos süllyedése<#vigyor2> az lehet driver gond,vagy akármi.
Beülni hogy tudok?Gondolom most mindenki kuncog,de engem idegesit.
Amugy tényleg szebb a pilotafülke,különösen a HUD tetszik
L Viper
A manualban tényleg jól le van írva. Nekün jól mûködik a HiTiles <#eljen>
Az RV-ben van pár géphez cockpit, de sokat Neked kell külön felraknod.

Itt megnézheted, ha van rá idõd, mihez van kabin :
\Falcon4\art\ckptart\ ezekben a mappákban vannak a gifek
Feltettem a régi falcont és rá a Red V.tNem tudom hogy a Hi T.-t jól tettem e fel,még átolvasom amit Mr.Pope ir a manualjában,közben nem volt rá lehetõség,lévén Linuxal netezek.Viszont felmerült két kérdés,az egyik hogy az ugye nem természetes hogy a gép
futómûve tökig süllyed a betonba,a másik ,hogy lehet átülni más cockpitbe?
Nincs meg sajnos,az F15E meg a USAF van meg....torrenten nincs fennt?Amugy mi olyan
extra a filmjeikben?
Molnibalage
Jane's?? Megvan neked a Jane's US NAVY Figters vagy az elõdje a '95-ös US NAVY Fighters? Ölni tudnék a benneük levõ típusok ismertetõ filmjeirért.

L Viper
Rétegközönség lettünk, a piac nem ránk hajt <#kuss>
Mellesleg a már normális grafikáju korszakbol nincs is sok szimo.
Amit én próbáltam az a SU/HORNET,a LOMAC meg a Falcon.Már ugy értem ezeket tartom szimulátornak.Persze,lehetett nyomulni a Jane's cuccaival is.
Thanks.....
L Viper
Bocs, a DFC-t a másodiknál adta. Az elsõnél az Air Medal volt "csak".

Na a leírásod miatt kedvet kaptam és repültem egy bevetést.
Jó kis reptértámadás volt, én lézerbombákkal támadtam.
3 hangárt sikerült 10 ezer lábról lebombázni. Ránk emeltek Mig29-eseket, kettõt lelõttem, de a 4 gépes kötelékembõl az egyik AI-t leszedték. (Hejj, ha ti lettetek volna a kísérõim)
A maradék két Amraamot az elõttem alacsonyan a mi oldalunk felé sunnyogó 23-asokra engedtem rá.

Kiértékelés: 4 légigyõzelem és a 3 hangár - Excellent <#vigyor>

Utánozhatatlan a dinamikus hadjárat, ez egyszerûen megunhatatlan !
Molnibalage
Hát annyira azért nem, csak most NAGYON megdolgoztam értük koncentráltam, mint állat. Hát le is fárasztott rendesen a 3 bevetés.
F-15-tel csináltam még olyan bevetést amin 10 gépet lõttem le és semmit nem kaptam érte. AZt díjazta minkét esetben, hogy az AWACS és FAC által kijelölt célokat zúztam le és volt mellettük még más is.

L Viper
Az biztos, hogy az RV nagyon hamar adja Campaignban a DFC-t.
Már az elsõ Fighter Sweepnél kaptam meg én is 😊
Molnibalage
Igen fel lesz tüntetve. Még pár apróság fel elsz téve. Az FF4 Realism mod és pár skin és doksi.

Épp akartam kérni Balage, hogy a manualok mellett fel lehetne tûntetni a legutolsó frissítések idõpontját? Így az ember tudja, hogy az aktuálisan fenn lévõ változat megvan-e már, vagy lehet újból lerántani a frisset...

Molnibalage
Kicsit komolybban elkezdtem a Korea standard helyszínen a rolling fire hadjáratot ace szinten. 3 bevetés alatt 2 DFC... 😊

1. Bevetés: Egy szimpla két gépes sweep volt, ott leszedtünk a cimbivel 6 gépet, de bénázott az AI az leszedte egy MIG-21. Szégyen. Én 4 rakétváal szedtem le 3-at, egyet gépágyúval. Õ csak egyet lõtt le. Én persze vittem magammal HARM-ot, hogy a FLOT közelében irtsam a légvédelmet. Sajna egyik sem talált.

2. bevtés: On-Call CAS. Pontosan a kijelölt célt támadtam és leradíroztam 26 egységet és leszedtem 2 gépet, egy MIG-29 és egy MIG-21-est. A cimbi két másikat és 6 földi egységet. Elsõ DFC.

3. bevetés: 4 gépes Sweep. Felszállás elõtt láttam, hogy a kjelölt légtér tiszta ezért pakoltam csak magamra 4db MK-20-ast és 2db HARM-ot. A két HARM elszállt meszirõl mert MIG-21 kötelékeket emeltek fel és nem volt idõ gatyázni és SA-2 is tüzelni kezdett. Itt sem talált egyik HARM sem. Az 4db MK-20 az SA-2 ellen lett volna, de így ez nem teljesülhetett, nem akartam csak vészleoldással dobni õket, gyorsan lenézek 15000 ezerrõl és látok lent egy menetoszlopot! Gáz levesz minimumra és chaff-et és flare-t szórva oldottam a 4 bombát kb. 7000 lábon és fordultam ki. Azért jött egy kis csöves tûz, de nem volt esélyük. Az eredmény, gyakorlatilag leradíroztam a menetszolop 70%-át, kb. 20 jármû. Aztán a légiharban leszedtem 5 MIG-21-est a többiek még 4-et, de a buta AI odavágta magát a 2-es géppel. Eztuán spuri haza. Még egy DFC.

Hej, de hiányzott ez már.

Molnibalage
A BVR rész készen van a manualban, holnap már a közeli légiharcról is fogok írni. Holnap fogom fissíteni a manualt.

sajnos az van hogy nem gépezhetek majd csak hétvégén. vagyis akkor is csak este mert apámnak kell segítenem. ha írni fogok akkor az kedden leszs infó órán, ha lessz net.

L Viper
Hú a "betyár jómindenit" <#vigyor1> ez nagyon jóóóóó !
L Viper
A Superhornet akkor a kedvencem volt, az anyahajón az emberkékkel azóta sem csináltak olyat sajnos <#eljen>

Szerintem nincs olyan szimulátor, amit ki ne próbáltam volna <#nyes>
Molnibalage
A címeknél az elsõt próbáld. Ott egy rv könyvtár. Vajon mi lehet benne? Hmmmmmm, gondolom a Redviper. Az alap install több darabban és a két patch is. A warez meg nem gond az RV-nek, a programon semmiféle védelem nincs.

Most hadjáratban repkedek, de látszik, hogy 2-3 hónapja nem csináltam sorra követem el az amatõr hibákat és bénázok a régi tudásomhoz képest ezerrel. Ebbõl látszik, hogy a gyakorlat teszi a jó vadászpilótát.(A mieink 60-80 órát fognak "repülni a jövõben...)

Sziasztok
Elnézést hogy megint megzavarom a munkát,de nézegetem Mr Pope honlapját és lenne két
kérdésem.
Elõsször azonban gratula az AF manualhoz.Ha elavult,ha nem,felette hasznos,már jó ideje ismerem de nem tudtam kinek a munkája.
Nos a honlapod alapján egyre vonzóbb aFF4.De a cimeknél nem találom a letöltés helyét.Nem tudtok egy torrent site-ot ahonnan leszedhetem?
A másikm kérdés kényesebb,szóval,a mod feltelepül varezra?Mert sajnos a régit csak igy tudtam beszerezni.
Volt szó a Lockon ujratöltésrõl,szégyen vagy nem.aLockonon singleben champion vagyok,a Falcon AF el még egy kitömött gólyát se tudtam lelõni,nemhogy tankolni.
Valaki repült közületek a Superhornettel?A Virginessel.....Én nagyon szerettem.
Nagyon könnyû az se volt......
repvez
Molnibalage

Semelyik irányba nem megy a képnagyítás/kicsinyítés html-ben. Javascript-el megoldható, de fölösleges azzal szenvedni, egyszerûen csak elfogadható méretet kell megadni a tartalomnak.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Szerintem valamit elnéztél, mert ha html szerkesztõ programod van, akkor az tud ki- és beolvasni is html-t, vagy amit már egyszer megcsináltál azt nem tudod visszaolvasni és átszerkeszteni? 😊

Egyébként még a Winword-el is lehet html-t szerkeszteni, olvasni, menteni.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::