Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
köszi, elõször is.
a zipben KÉT 1770.dds van. Direkt, vagy véletlen?
A "backupban a régi változat visszaállítható". Ez most a magam által létrehozott backup flie-t jelenti, vagy valai mást?
Sindel, ha bármi ilyen új cuccod van, küldd el nekem és rakom fel a honlapra. Elérhtõségem ott van a honlapon.
Falcon4 új pozíciójelzõ fények(BOBII dds átszerkesztésével)
IDE
feltettem.
RÉGI:
ÚJ:

A manual mindjárt frissül és elkezdem az közel légiharc oktató filmet.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Az meg most vettem észre, hogy a HUD alapból nincs max fényerõn, lehet még feltekerni uraim!!
Esetleg a config editorban a Graphic Distorsion fix-et kapcsold be !
A manualban részletesen taglalva van a játék beállítása is Config editorban és belsõ setupban is.
Az AF-hez képest itt jóval több mindent lehet babrálni.
Ha más tipust akarsz vezetni a Dogfightban megteheted, vag egy egyszerûrû Tactical Engagement-et is összedobhatsz, amit elmentessz és a létezõ összes gépet kipróbálhatod, persze nincs mindegyikhez cockpit is.
A Mirage 2000 C az bugos, kiakasztja a játékot, de helyre lehet tenni, leírtam már régebben, hogy melyik gifeket kell pótolni és mit kell átnevezni, de most lusta vagyok visszakeresni. Egyébként nagyon jó a 2000C kabinja és a 3D-je is ehez tartozik, a többi típusé is ezt használja.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Beülni hogy tudok?Gondolom most mindenki kuncog,de engem idegesit.
Amugy tényleg szebb a pilotafülke,különösen a HUD tetszik
Az RV-ben van pár géphez cockpit, de sokat Neked kell külön felraknod.
Itt megnézheted, ha van rá idõd, mihez van kabin :
\Falcon4\art\ckptart\ ezekben a mappákban vannak a gifek
futómûve tökig süllyed a betonba,a másik ,hogy lehet átülni más cockpitbe?
extra a filmjeikben?
Amit én próbáltam az a SU/HORNET,a LOMAC meg a Falcon.Már ugy értem ezeket tartom szimulátornak.Persze,lehetett nyomulni a Jane's cuccaival is.
Na a leírásod miatt kedvet kaptam és repültem egy bevetést.
Jó kis reptértámadás volt, én lézerbombákkal támadtam.
3 hangárt sikerült 10 ezer lábról lebombázni. Ránk emeltek Mig29-eseket, kettõt lelõttem, de a 4 gépes kötelékembõl az egyik AI-t leszedték. (Hejj, ha ti lettetek volna a kísérõim)
A maradék két Amraamot az elõttem alacsonyan a mi oldalunk felé sunnyogó 23-asokra engedtem rá.
Kiértékelés: 4 légigyõzelem és a 3 hangár - Excellent <#vigyor>#vigyor>
Utánozhatatlan a dinamikus hadjárat, ez egyszerûen megunhatatlan !
F-15-tel csináltam még olyan bevetést amin 10 gépet lõttem le és semmit nem kaptam érte. AZt díjazta minkét esetben, hogy az AWACS és FAC által kijelölt célokat zúztam le és volt mellettük még más is.
Már az elsõ Fighter Sweepnél kaptam meg én is 😊
1. Bevetés: Egy szimpla két gépes sweep volt, ott leszedtünk a cimbivel 6 gépet, de bénázott az AI az leszedte egy MIG-21. Szégyen. Én 4 rakétváal szedtem le 3-at, egyet gépágyúval. Õ csak egyet lõtt le. Én persze vittem magammal HARM-ot, hogy a FLOT közelében irtsam a légvédelmet. Sajna egyik sem talált.
2. bevtés: On-Call CAS. Pontosan a kijelölt célt támadtam és leradíroztam 26 egységet és leszedtem 2 gépet, egy MIG-29 és egy MIG-21-est. A cimbi két másikat és 6 földi egységet. Elsõ DFC.
3. bevetés: 4 gépes Sweep. Felszállás elõtt láttam, hogy a kjelölt légtér tiszta ezért pakoltam csak magamra 4db MK-20-ast és 2db HARM-ot. A két HARM elszállt meszirõl mert MIG-21 kötelékeket emeltek fel és nem volt idõ gatyázni és SA-2 is tüzelni kezdett. Itt sem talált egyik HARM sem. Az 4db MK-20 az SA-2 ellen lett volna, de így ez nem teljesülhetett, nem akartam csak vészleoldással dobni õket, gyorsan lenézek 15000 ezerrõl és látok lent egy menetoszlopot! Gáz levesz minimumra és chaff-et és flare-t szórva oldottam a 4 bombát kb. 7000 lábon és fordultam ki. Azért jött egy kis csöves tûz, de nem volt esélyük. Az eredmény, gyakorlatilag leradíroztam a menetszolop 70%-át, kb. 20 jármû. Aztán a légiharban leszedtem 5 MIG-21-est a többiek még 4-et, de a buta AI odavágta magát a 2-es géppel. Eztuán spuri haza. Még egy DFC.
Hej, de hiányzott ez már.
Szerintem nincs olyan szimulátor, amit ki ne próbáltam volna <#nyes>#nyes>
Most hadjáratban repkedek, de látszik, hogy 2-3 hónapja nem csináltam sorra követem el az amatõr hibákat és bénázok a régi tudásomhoz képest ezerrel. Ebbõl látszik, hogy a gyakorlat teszi a jó vadászpilótát.(A mieink 60-80 órát fognak "repülni a jövõben...)
Elnézést hogy megint megzavarom a munkát,de nézegetem Mr Pope honlapját és lenne két
kérdésem.
Elõsször azonban gratula az AF manualhoz.Ha elavult,ha nem,felette hasznos,már jó ideje ismerem de nem tudtam kinek a munkája.
Nos a honlapod alapján egyre vonzóbb aFF4.De a cimeknél nem találom a letöltés helyét.Nem tudtok egy torrent site-ot ahonnan leszedhetem?
A másikm kérdés kényesebb,szóval,a mod feltelepül varezra?Mert sajnos a régit csak igy tudtam beszerezni.
Volt szó a Lockon ujratöltésrõl,szégyen vagy nem.aLockonon singleben champion vagyok,a Falcon AF el még egy kitömött gólyát se tudtam lelõni,nemhogy tankolni.
Valaki repült közületek a Superhornettel?A Virginessel.....Én nagyon szerettem.
Nagyon könnyû az se volt......
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Egyébként még a Winword-el is lehet html-t szerkeszteni, olvasni, menteni.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::