Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Mit raktál fel és minél? Egyedül a Mirage-2000C a hibás, ezt bele is írom manualba, csak elfelejtettem. Nekem ezen kívûl minden prímán megy.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Szia
Bocsa .rosszul fogalmaztam,ugy értettem hogy a RV-ben lévõk,elõtte próbáltam betenni az AEYES free pitjeit,de mivel kiirta ezt a leállok ,hiba,meghalunk üzenetet,ujra telepitettem mindent,követve az utasitásaid.
A Tac.eng. ben repkednék,de elég gyakran igy is kiirja a hibát,de nem a 16 osnál......
Molnibalage
Mit értesz extra pit alatt? Mit és hogyan raktál fel? Ami nincs benne a kézikönyvemben azzal nem is próbálkozz..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sziasztok
Nekem pont ellenkezõek a benyomásaim,az RV-t szebnek találom,a 16 os fülke jobb
nekem nagyon bejön a Rafale,a Mirage,szép az A10,a 14 es csodaszép/amugy is a kedvencem/
Viszont elég gyakran betöltésnél az extra piteknél leáll a játék.Még probálok bevarázsolni Hornet kabint,alapbol csak 3D-s van,de nekem az ius tetszik.
Asportkeréknél tényleg a VMagnif.volt a hibás,kösz a tippeket.
Nagyon vonz a MP de addig sokat kéne gyakorolnom.....
repvez
Sztem ezt mondta balu hogy javitva lesz ez mindenképpen.
Nem biztos hogy örülni fognak a srácok ott ha mindenre uj topic lesz nyitva.Akkor inkább egy wishlist topikot kéne csinálni és abba beleférne minden.
Molnibalage

Molnibalage
Az elsõ dogfight oktatófilm mindjárt készen van.

L Viper
Az AI vezette a 15-öst, csak bámészkodtam hazafelé menet és ez nagyon megtetszett. Végig is néztem le fogja -e tenni, letette szépen <#eljen>
Boconadi
ügyesen leraktad az égõ gépet!

Én is rakok már pár képet a tegnap esti mókámról 😛

Ready for take off:
L Viper
Pár Campaign kép ( RV )

Hú de sietnek ezek :

F15 bajban, hazafelé :

Hazaúton botlottunk beléjük :

L Viper
Ezt az akadás dolgot úgy szoktam "átugrani", hogy amikor kezdem a küldetést a kifutó végén vátogatom a nézeteket, sorban - át +D-be, vissza, majd a 2D-ket körben. Utána már nem "gondolkodik"

Valóban az AF-ben ilyen egyáltalán nincsen.
Az AF annyiban más még, hogy jelenleg a netkódja jobb, mint az RV-nek és hadjáratozni illetve TE-zni nincs ricegés, hálózatszétesés annyiszor.

Az új RV patchban ezt is alaposan átdolgozzák, még pár hónap, ahogy ígérik.
Ha magad játszod a hadjáratot, akkor izgibb az RV 😊

Az RV-ben valóban vannak ronda 2d-s kabinok is , amit inkább bele sem kellett volna tenni, mert használhatatlan, nem klikkelhetõ sok minden, de amiket Bucser említett azokkal viszont ritka nagy élmény. Az F15 az baromi jó pl.

Az RV-nek az összedobált menüjével viszont nem vagyok kibékülve, de ebben is lesz óriási változás, ahogy a Frugalson láthattuk imitt - amott.
Molnibalage
A moddolhatóság általánosságban kell, mert az F-16-on is ugyanzok a fegyverek vannak részben, mint a többin és lehetséges ellenfelek fegyvereinek értékei is sokszor ultrabrutálak. Az R-73 (AA-11) szinte a legyõzhetetlen csodafegyver kategóriában van alapból és az újabb rakéták értékei még annál is durvábbak! Na ezért kellett megmoddolni.

Bucser
Akkor nézd meg Az F-15-öt Aeyes 3d-s és 2d kabinjával vagy az F-14-et vagy az F-18-at....

Ég és föld. Ne olyannal próbáld ki a többi gépet amihez nincs kabin😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A 9250 mennyire régi? fogalmam sincs, de biztos nem valamí ultranodern mert nagyon olcsó volt a többihez képest, de csak erre futotta, nem otholról netezek (még nincs saját netem :-( ) ezért nem tudom megnézni a player bubble-t, de majd ha hazamegyek próbákgatni fogom a videóbeálításokat hátha sikerül megoldani ezt az akadást. "Nem moddolható, csak F-16-tal repkedhetsz." ez mondjuk nem igazán zavar mert valahogy nekem nem jött be a RedViperben sem a többi gép, az valahogy engem nagyon zavar hogy pl egy Gripennek F16-os kabinja van, de az sem tetszik hogy pl a Mig21-nek van saját kabinja de szinte semmi se müködik, szóval én csak F16-os szimnek használom ezért is gondoltam hogy talán jó lessz az AF is, de a többi minden azért eléggé a RedViper használata mellet szól.

Molnibalage
A grafikai beállításokkal variálj akkor. Mekkora a player bubble? Nagyon pici akadások nálam is néha elõfordulnak, de csak hadjáratban. Mennyi régen van fennt az oprendszer? Ezen a gépen hastani kéne, bár avideokarid az nekem kicsit réginek tûnik. A 9250 "mennyire" van a 9200-tõl. Mert a 9200-es vagy 5-6 éves...

Nem csak a 2D/3D váltásnál akad hanem mindig mikor új texturát tölt be, azt csak példaként említettem, ha új terep fölé megyek, van olyan hogy balra nézek és egy darabig így repülök, maj jobra akarok fordulni akkor leakad mig betölti a táj jobb oldali texturáit amit addig nem töltött be, akkor is akad ha egy gép közelébe megyek, de ez csak addig van mig a texturát betölti, utána semmi akadás nincs, de ez harc közbe zavaró lehet.
A gépem AMD Sempron 2600+, 2x 512Mb ram, Ati Radeon 9250 256Mb

Molnibalage
Milyen géped van?

Molnibalage
A 2D/3D akadás csak egszer fordul elõ betöltésenként, ha ez zavar, akkor csak sajánlni tudlak.

Az AF miért rosszabb??

1. Ótvar grafika, fõleg füsteffeket és 3D kabin.
2. Nem moddolható, csak F-16-tal repkedhetsz.
3. Azért aj, hogy nem moddolható, mert a benne levõ szimulációs értékek röhejesek.
4. Kevés és könnyû hadjárat.
5. Már alapvetõen nem fog fejlõdni, az FF4-et GÕZERÕEL fejlesztik, DX9 kompatibilitás a cél és el fogják érni, ez ár tuti,
6. GPS fegyverek az FF4-ban.
7. Nem feliratozható a rádiózás.
8. Töménytelen adatbázis hiba.
9. FF4-ben rohadt jó lett az anti-radar rakéták kódja, NAGYON megérzik, ha lekacspolják a radart. AF-ben le sam szarja...
10. F-16 repodellje is szarabb az AF-ben. 150 csomónál átsik leszállás közbe az gép, mkor 200 lbs üzemanyaggal száollok le. FF4-ben 110-zel is le tudom tenni..

És még sorolhatnám.

Sziasztok, azt szeretném megkérdezni hogy pontosan mik azok amitõl jobb a RedViper az Allied Force-nál, nemrég próbáltam mindkettõt és pár különbséget találtam fõleg a redviper javára és fõleg grafikai különbségeket találtam, még nem ismerem annyira a játékot hogy egyéb különbségek is feltünjenek, de van egy zavaró dolog, a reviperben akad mikor új texturát tölt be, pl. ha a pilótafülke panelei közt váltogatok akkor is leakad picit mig betölti a texturákat, de miután betöltött egy texturát utána már nincs gond, akkor már akadás nélkül megy, csak ha ujjab texturát kel betöltsön amit még nem használt akkor megint akad, Allied Forcnál nincs ilyen ott ha pl. 2d vagy 3d fülke közt váltok akkor sem akad le, semmi akadást nem tapasztaltam, (az AF-nél a legujabb patch van fent), szóval érdekelne hogy meik a jobb, persze mindenhol a redvipert irják jobbnak, de engem ez az akadás nagyon zavar, és nem tudom megérné ezzel eggyüt a redvipert használni, vagy esetleg van rá valami megoldás hogy ne akadjon, ha tudtok kérlek segítsetek, köszi.

Gundark
Menj be a joystick menübe a falkonban, és mindent állits keyboardra. Az RV utolsó pecsét ha felrakod izgalmi állapotot okoz neki és gyakorlatilag össze vissza osztja a tengelyeket meg a forgásokat. Egyesével kézzel állitsd be neki. Ha nem megy irjál privit, oszt ott megoldjuk

repvez
nem tudom nálad mi lehet a gond,de én nem használok se drivert se STT-t ehhez a joyhoz és eddig mindennel simán ment hogy csak rádugom az USB-re.Még kalibrálnom sem kell.
Bucser
A gond nem az akadással van hanem azzal ahogy kinéz...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
õõõ hogyha proci miatt ugyis kell alaplapot cserélni akkor már PCI-e-s alaplapot vegyen az ember....

Bucser
cd-n lévõ driver? jézusom.. ráadásul ilyen régi hardvernél?? szerintem a saitek honlapján lévõ SSTvel jobban jártok...

Molnibalage
Amíg az FF4 játsdzható addig én sem cserélek. Most próbáltam ki az új Medal of Honor Airborne demót és 800x600-ben fullra húzva alig akard a gépemen. Ha egy ilyen zsír új cucc így hasít, akkor végképp fölösleges a gépcsere.

L Viper
Hú ezt láttam én is a Frugalson, rohadt jól néz ki 😊

Hát az alaplapom nem mostanában lesz cserélve, az biztos.
Jó ez a gép még egy ideig.
Molnibalage
Lee's skfix?? <#vigyor1>

Molnibalage
Hej, ha egyszer ilyen lesz a drága. 😊

Molnibalage
Szerintem a gyártó holnapján letölthetõ a driver. Nekem Cyborg Evo-m van, annek az CD-nek a képfájlját fel tudom tölteni a honlapra, ha semmi más lehetõség nem marad. Van rá esély, hogy azzal mûködni fog a tied is.

Löszönöm a tanácsokat, megpróbálom remélem sikerül!
És valaki tudna segiteni a Joy-os problémán, mert nem találtam drivert avgy amit találtam eltunt, törölték, nem jó stb... Fontos lenne mert nagyon jo ez a joy és nem akarom elõvenni a 800éves Logitech Wigman-emet...😞

Molnibalage
Az AGP-s alaplap még jó sokáig elég lesz, még DX10-es VGA is lesz AGP-s! A PCI-E egy nagy parasztvakítás, jelenleg még mindig semmi sem használja ki, több teszt is bebizonyította, csak arra jó, hogy kihúzzák a pénzt a zsebedbõl alaplap cserével...

L Viper
A helyzet hasonló nálam is. A 4.0 megjelenése után sokáig nem tudtam Falconozni, mert nagyon gyenge volt a gépem hozzá.

Aztán tudtam gyakorolni, meg örömrepülni, de a Campaignhoz még mindiíg nem volt elég FPS !

Szerencsére azóta ez már a múlté, igaz 1024x768-nál most sem rakhatom feljebb, de már fut legalább normálisan, Campaignban is csak idõnként zuhan nagyot az FPS. Az OpenFalcon viszont továbbra is játszhatatlan.

3 GHz Intel pentium (Nem Celeron), 1GB Memória, ATI Radeon X1600 Pro 256 MB/DDR2 8xAGP (sajnos még AGP-s az alaplapom)
Emlékeztem rá, hogy anno találkoztam ilyennel. Gyakorlatilag az utóbbi 10-15 év összes valamirevaló repszimulátora ott van a polcomon, sajna elég szétszórt vagyok, így a Falcon-t is bár még a 3.0-tól fogva kísérem figyelemmel, sose tudtam annyi idõt rászánni, hogy kellõ mélységben meg fõleg idõtartamban elmerüljek benne. Ettõl a fórumtól viszont kezd megjönni az ihletem... <#eljen>

L Viper
Hopp, örömmel látom, hogy figyelgetsz másfelé is.
Eddig én ezt "manuálisan" csináltam. Na kipróbálom ezzel legközelebb.
Szia,

http://www.globalfalcon.org/vb/forums/attachment.php?attachmentid=132&d=1174517655

ezt próbáltad már? Uninstall után futtasd, kitakarítja a Registrydet. Töröld ki a Microprose mappát is utána totálisan, ha 0-róla karsz indulni.

Molnibalage
Joy kalibrálásához fel kell rakni a driver-t.

A telepítés szerintem azért nem megy, mert a registry-ben benne van a játék bejegyzése. Törölni kell õket.

A géped elvileg simán elég az FF-hez.

Sziasztok! Mostanába olvasgatom a fórumot és megteccett a játék meg a társaságot is elég értelmesnek és jonak találom! Kezdme aval hogy van egy pár problémám! Az elsõ hogy a játékot feltettem(falcon 4.0) na most egy alkalmazás hiba miatt véletlenül elszált a FF telepitése azota nem tudom felteni arra hivatkozik a telepito hogy eltunteti a régi fájlokat és inditsam ujra a telepitot... megtettem ugyanez történt! a Második hoyg nem tudom hoyg a gépem elég lesz e ehez a játékhoz:

P4 2.6ghz
512ram
Radeon 9600se 256

A flight simulator 2004 addonokal akadás nélkül ment igaz az egy másik játék másik motorral de azért remélem az FF is elmegy majd! Az utolso probléma pedig hogy van egy: Saitek Cyborg 3D Digital joy-om! Kalibrálni alig tudom mert a 3dik Axis nincs a windowsba a tolóero szabályzo is furán megy szoval az egész nem stimmel!
Remélem nem zavarok annyira elõre is köszi a segitséget!
Üdv:Crat3r

L Viper
Kövezzetek meg, hogy AF, de ez az idõjárás buheráló progi ez nagyon jó !
A csúszkákkal jól el lehet játszani, szerintem a képek magukért beszélnek:

Négy kifutó modot töltöttem már le,sztem errõl beszéltek,holnap felteszem,v elküldöm Balázsnak,jóéjt....

Molnibalage
A gond az, hogy azok is evesztek, qawa1967 vagy ki rakta fel az FF fóruom, de nem találok már download linket. Majd egyszer utánajárok.

L Viper
Balage ! Az új textúrájú kifutókat is felrakod ? Annak idején, ha jól emlékszem Te favorizáltad.
Sõt, ebben az összefüggésben: szépen megvárjuk, míg feljön valamelyik...

Más: tud valaki valahol letöltésre egy használható X-52 profilt, ráadásul a legújabb .pr0 formátumban?

Baromi lusta volnék kézzelbevinni az egészet...

Nem, közben én is rájöttem, a directory-kat nem néztem. Köszi!!!

Molnibalage
Egyetértek az egész hozzászólással, mert így logikus, csak az evolúciós öszötn mást mondat velem. 😊

Más. Az oktató videóhoz a modommal csinátam a felvételt SZU-25-ös gépek ellen! M,J és P verziójú csörgõkígyóval. Mindet hátulról indítottam és jó 2 talált összesen a 6-ból. Hát igen a 4-es flare szórása a SZU-25-nek elég durva...

Azért majd vadászgépek ellen is készítek pár felvételt.

Bucser
Én abszolút nem vagyok csalódott legalább cisnálják õket minõségire és nem fog a fülükben lihegni egy szaros kiadó ami miatt elbasszák az egészet (lásd Lock-on. Annak is flaming Cliffs minõségben volt tervezve az elsõ eljövetele, csak az UBi elvesztette a türelmet...)

ÉS miután évekre nyújt egy szim. szórakozást így baromira nem érdekel mikor jön ki. A lényeg, hogy vannak hírek és fejlesztik és készül.

Tudod: Nem lerohanunk a dombról és megbasszuk mindet, hanem lesétálunk és szépen egymás után egyesével😊

L Viper
Minden rendben, semmi nem érthetõ félre 😊
Molnibalage
Új video.

Azért vicces, hogy ezt is, meg a Fighter Ops-ot is 2005 januárjában láttam elõször és még egyik sincs közel sem olyan állapotban, hogy kész lenne. Szomorú vagyok. SAAFOPS szintén.

Volt valami hadrdoce AH-64 szim. is bejelentve, de az is szõrén szálán kimúlt.

<#szomoru1>

Lehet h félreérthetõen írtam,bocsi...
Backupot is mellékeltem,és természetesen nem az "ÚJ" mappában található...

A két tök egyforma névbõl továbbra sem derül ki, melyik melyik. Olvasni még csak-csak tudnék, a readme is szimpla overwrite-ot ír, semmi install, hogy esetleg az install progi tudná... Bocs, ha mégis én vagyok birka...