Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Na ezekkel a képekkel akkor megnyitom a topicot.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Sindel,nekem tetszik, marad 😊

Molnibalage
Nem. Emlékeim szerint az egésznek új kódja van, a repterek is megváltozatk. Persze lehet, hogy tévedek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
A régi FF3-ból nem lehetne vajon visszavarázsolni ?
Molnibalage
Manual frissítve.

Molnibalage
Hát F4 Browse-ban a featuers ablakban van több tree is, bár nem tudok velük így hirtelen semmit kezdeni.

Azok a falcon4tree.ocd,és falcon4tree.fed fájlokban vannak kódolva.
Az f4browser talán képes lehet a szrkesztésükre.

L Viper
Szerintem ne vitatkozz Balage-val, mert õ legszívesebben mindent átírna a Falconban <#vigyor5><#nevetes2>
repvez
Persze hogy nem képes, mert nem arra találták ki .Na mindegy bonyolult ez .Egyébként olvastam az aranysast 3 példány kivételével mind megvan a kezdetektöl.
L Viper
Ez nagyon jó, látom Te dolgozol ezerrel a grafika buherálásán <#eljen>

Repvez: Kár, hogy az RV-ben annyira lecsökkentették a fás területeket, a Freefalcon3-hoz, ill. a Superpak4-hez képest. Gondolom ezzel is FPS növekedést akartak kicsikarni.

Molnibalage
"meg fedélzeti radarba megvalositani ahhoz nem rendelkeznének megfelelö gyors számitogéppel"

Aha. Ez a nem megfelelõen gyors számítógép 8 AMRAAM korrekciós adatait számolja ki az F-15-ön... Az AMRAAM erre nem lenne képes. Nem olvastad az Aranysasos cikksorozatot. Abban ez taglalva van, hogy egy repülõgép radart nem lehet beléjük rakni, tehát a bennük levõ radarok MINDEN szempontból alsóbbrendûek.

repvez
Nem akarok belemélyedni,de sztem épp leirtad a lényegét.Hogyha ugyan azt a teljesitményt probálnák meg fedélzeti radarba megvalositani ahhoz nem rendelkeznének megfelelö gyors számitogéppel és annak még ezer féle uzemmodjára kéne figyelnie.A rakétát meg csak 1 feladatra kell specializálni a lehetö legnagyobb kihasználássa.És az sem elhanyagolhato hogy az AMRAAM ujabb fejlesztés mint a legtöbb gép fedélzeti radarja.
Molnibalage
Be is teszem, ha nem zavar. A fényeidet még nem próbáltam ki este, de azt is meg fogom tenni. A skin kérést meg Balu-nek írom meg elõször, azt meglátjuk...

Molnibalage
Ez SIMÁN be kéne postolni a Frugalsba is!!

repvez
Ugy látom megvan a texturákért felelös modderünk is 😄
Gratula! esetleg a mennyiségét vagy az elhelyezésüket is lehet változtatni?
Molnibalage
Ez egyszerûen technikailag nyilvánvaló. A repülõgépen akkor miért nem ilyen fasza radarok vannak, ha lehetséges megcsinálni ilyen kicsiben is? Az AMRAAM radarja jó ha 10-12km-re lát el az F-15-nek meg 10-szer ekkorára és "kicsit" nagyobb a számítástechnikai kapacitása, mint az AMRAAM-nak. Én így látom a dolgot. A játékban a rakétának NINCS doppler limitjük! Ez is benne van a hamarosan frissülõ manualban. 1 órán belül várható, aztán nekiállok az új filmeknek.

Sikerült az FSX-bõl kb 30 féle fát kimûteni,aki pálmafákat akar ezentúl a játékban látni,szóljon,addig EZT ITT ki lehet próbálni.

repvez
Bocs hogy megkérdezem,de van valami leirásod ahol megemlitik hogy mennyinek kellene lennie, mert nem biztos hogy a méretük a befolyásolo tényezö.Vagy csak ugy "szemre" belövöd az értékeket?Teljesen más felépitése van mindegyiknek és másra lettek tervezve.
Molnibalage
Skacok a AMRAAM doppler sebességlimitje valami rossz vicc a játékban. Az ARH rakétáknak kb. 1/3-1/5 még a full modern gépekhez képest is, holott SOKKAL kisebb a radar bennük...

L Viper
Hát lehet nem szó szerint, csak amikor jobb AI-t akartunk, nagyon védte az RV-ben pl. a 21-est, holott be kell vallani nekem az AF-ben erõsebbnek tûnnek.
Molnibalage
Nem mondott õ ilyet sehol.

L Viper
I_hawk már így is azt mondta, hogy kicsit nyugodjunk le, meg sokat akarunk, dehát ettõl szép ez az egész <#vigyor>
itt van pár szép repülõs kép.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage
Keress rá, dynamic weather-re vagy más hasonlóra Tényleg lehetne egy wishlist topicot is csinálni, de az kicsit talán pofátlanság lenne.

L Viper
Az RV-bõl ezt hiányolom, lentebb errõl beszéltem, a dinamikus idõjárás, váltakozó felhõzet.
Melyik topicba kéne ezt a Frugalson megkérdezni, nem akarok újat nyitni emiatt:

Nem tudom mekkora meló lenne ilyen szinten belepiszkálniuk az idõjárásba, de az biztos, hogy ez teljesen más alapokon van, mint a BMS !
csatlakozom az elõttem szólóhoz!köszönjük a videókat!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Hát akkor bizonyára nem is léteznek... <#wave>

SP3 billentyûzetlista ICP szekció...

L Viper
Na volt egy kis idõm és megnéztem a dogfight oktatóvideódat.

Csak annyit mondok, mennyivel egyszerûbb annak, aki ennyi segédlettel tudja elkezdeni a játékot, nem úgy mint mi, akiknek annak idején kellett mindent az angol manualból kihámozni, vagy rájönni, esetleg egymástól eltanulni (ez a jobbik eset).

Az oktatómozi hatalmas segítség, hogy gyarapodjon a gyülekezet <#vigyor1>
Molnibalage
Igen, a fegyver válszató gombok is egyben az ENTER és BACKSPACE gombok, és mastermode váltók is. A teáltalad leírt kombinációkat az életben nem használtam még. Nézd meg a kézikönyvemet, ott sem írok róluk....

Azt hiszem, az általad felsoroltak az üzemmódokhoz tartozó fegyverválasztás gombok. Lehet, hogy ez is adott üzemmódra kapcsol, de - most nincs elõttem - ezek szerintem nem a dedikált üzemmódválasztó gombok. Ha nyomogatod õket, akkor változnak az adott üzemmódhoz tartozó fegyverek, nem?

L Viper
Én az AA-t Enterrel váltom, az AG-t Backspaceval, A NAV az Shft Num Enter valóban !
Ha a NAV, A/A, A/G üzemmódok között a billentyûkkel váltogat az ember (ez alapján programozom az X-52-t, "Shft Num 0", "Shft Num ," és Shft Num Enter), akkor NAV ból csak minden második gombnyomásra vált a megfelelõ üzemmódba.

Tehát
Shft Num 0 --> A/A
Shft Num Enter --> NAV
Shft Num 0 --> Kattan, de semmi !
Shft Num 0 --> A/A

Nálatok is??? Ez mitõl lehet?

L Viper
Rendben, köszönjük.
Molnibalage
Ok.

Holnap várható a második dogfight oktató film és a kézikönyv is frissülni fog, ha minden jól megy. A rakéták elõli kitérõ manõverek filmje is várható, azok ACMI formájában is rögzítésre kerülnek.

Ezekhez én nem nyúltam,az amit tegnap kerestetek.

L Viper
Azért látom Te sem panaszkodhatsz 😄
Régi WW-II stílus <#eljen>
Gundark
Hiába egy mûvészlélek vagy 😊

L Viper
Megint rám jött az alkothatnék <#vigyor>
Gundark
Ha már változtatsz L_Viper akkor én sem maradok ki 😊

Molnibalage
Menõ az új banner. Holnap ferakom a fény skint és ezt is a honlapra.

L Viper
Ezekbe Te nyúltál bele, vagy ez már az, amit régebben csinált valaki más ?
Nincs fent most más csak az alapjáték,rajta a RV,a HiTiles,meg az RV sound pack
de nem gond,elleszek én az alapkabinnal is.Most töltöm le az oktató videoidat.
Profi vagy.Profik vagytok
Molnibalage
Tedd fel a játékot, de ne rakjál fel semmi kieget. Ha úgy is gond lesz, azt írd ide le.

Helyesbitek,töltésnél ir ki Hibát észlel az exe fájl leáll,ilyesmit
Elnézést,vihar meg esõ van a mikronet meg nem csipi.
Szóval tegnap a free 2d-s cockpitek voltak fenn és szarakodott,ugyhogy reinstall
egyelõre elég ami benne van.Dogfightban stabil,a pitek jok én vagyok xar.
Két f-5 ös ugy lõtt rám ki Swindereket hogy még õket sem láttam nemhogy a rakétákat.
Tactical engagementben viszont viszont néha leáll a 14 es meg a Rafale
Molnibalage
Fennt van a honlapon az új oktatófilm.

L Viper
A Pápa tud nagyon szépen "ékesszólni" <#nyes>
A Biblia készüljön el, az nagyon fontos a gyülekezetnek.
Molnibalage
Ezt akkor ne én kérdezzem már meg. Szeretnék élni, és ha a pápa elhull az szent kézikönyv sem fog elkészülni.

L Viper
Egyszer lelõnek Téged a Frugalson <#vigyor>, egyébként teljesen jogos a hozzászólásod !
Esetleg meg lehetne kérdezni, hogy az idõjárással lesz -e valami buhera, mert jó lenne változó felhõzetben repkedni, nem csak azokban a fix idõmodellekben.
Pl a Superpakban, sõt még a régi 4.0-ban és az AF-ben is tök jó, hogy napsütésben indulsz, aztán beborul, megint tisztul stb. Ez nagyon életszerû.