Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Elnézést, a szemezés mégegyszer:
L Viper
Uraim pár kép a mai multiból, jó volt a Campaignt folytatni !

Õszentsége alacsonytámadás után, háttérben az eredmény:

Sikeres küldetés után "szemezünk" a kifutó mellett:

Befutott Pzolika is:

Egy újab köteléktárs is megérkezett (AI)

Totál jó volt a netkapcsolat, ilyen szorosan lehetett kötelékezni:
Molnibalage
Mai multi.

A vicces 3D kabin. Ez külsõ nézettel készült.

Még.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Csak kipróbáltam a Ts-t,kíváncsi voltam hányan vagytok....megyek alunni...

L Viper
Hát Campaignt nyomunk, most éppen tölt a gép, addig írok.

Az AF játszhatóbb Campaignban, mert jobb a netkódja, az RV majd reméljük ilyen lesz pár hónap múlva, akkor majd elfelejtjük az AF-et talán 😊
L Viper
Nemár, múltkor nem Te raktad AF-re ?
Sindelnet, láttunk bejoinolni és kilépni a TS-bõl gyeremáááá...
zsoltfireman
Sajnos még nekem se...<#duma>

Boconadi
nincs AF-em 😞
zsoltfireman
Nagyon jók a felhõk,jól el lehet bennük "veszni" <#taps><#taps><#taps>

L Viper
Gyûlünk szépen, elérhetõség:

tss.thomi.hu - falcon szoba , jelszó falcon, aki akar ide jöhet, kezdünk, eddig 5-en 😊
Nem hiszem,van valami a F4P fájlokban hexa nyelven,ami a másolást irányithatja a célmappába.

L Viper
Na majd meglátjuk, hányan verõdünk össze...
Molnibalage
Én csak háromnegyed fele érkezek, mert rendereli a gépem az új oktatófilmet. Ma csak max. éjfélig maradok, mert holnap korán kelek és ma is 2-kor feküdtem le. Tegnap nagyon szétcsaptam magam...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Akkor ha valaki jönne multira, legyen fent Team Speak és Skype is.

Legyen fent Redviper és AF is, és ha lehetséges mindenki tesztelje már le a TS-t, ne a találka után kelljen kínlódni vele.

zsoltfireman
A TE-ben ,ha a célpontra viszed az egeret nyomj egy RECON-t ott van elég koorditáta! Szükség szerin<#nezze>t

Molnibalage
AF-ben igen, itt nem. Ahogy írtam, a végén majd csinálok én is egy pontos listát. Azt lehet majd használi.

köszönöm!már könnyesre néztem a manualt,meg a videót,mert azt hittem,hogy nem vettem észre egy lépést a TACAN navigációs videón,vagy valamit félreolvastam.a RV-ben nincsenek bent játék közben a koordináták valahol,mint az AF-ben?ott a pilóta bal lábán lévõ lapok közt ott volt,ha jól emlékszem.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage
Na akkor most mi van? 😊

zsoltfireman
Töltsd le a manualt! Ott minden le van írva!http://molnibalage.extra.hu/page4.html

Molnibalage
A TACAN nem teszi át a nevigációs pontokat csak a HSI segítségével segít megtalálni a repteret.

zsoltfireman
Szenben veled jobra fent a DED-en álítsd be az új koordinátát!
ICP panel LIST-1-RCL-N...Enter-E...Enter<#shakehead>

üdv!lenne egy kérdésem.amikor navigálok repülés közben,és egy másik reptér re szeretnék leszálni,akkor csak úgy tudom a streetpoint-ot átprogramozni,ha begépelem az adott reptér földrajzi koordinátáit?vagy át lehet programozni az adott pontot úgy,hogy a TACAN kódot írom be?az a bajom,hogy beütöm a TACAN kódot,de a MFD-n nem változnak az útvonal pontok,csak lent mutatja a kis nyíl az irányt.én vagyok láma,vagy nem lehet a TACAN kóddal átprogramozni a streetpoint-ot? <#falbav>

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

L Viper
Csomagold ki, az F4 patch mappát simán tedd be a játékba.
Elindítod a konfig editort és voálá, megjeleni kegy új kinyitható ablak felül: Cumulus Cloud Option !
Molnibalage
Mikor, hol? Ha egy TE-re rákapcsolsz akkor ez edit opció és a jobb felsõ sarokban állítsd vissza az órát a felszállás ideje elé. Ennyi.

repvez
hova másoljam mert nálam nem adja be a konf editor .Bemásoltam a fömappába és a falcon4patch mappába is.
Hello Pope
A Tactical Engagementnél van rá valami mód hogy biztosan én szálljak fel és ne a
levegõbõl kezdjek?Az halálra idegesit,nem szeretem.
L Viper
Ez nagyon korrekt, az egyik felhõtipust kicserélem a Te kétszínûdre, amit használok, az is legyen benne.
Majd ha megcsinálod a "Fa csomagot" talán DewDog 2 megcsinálja azt is -e séma szerint, vagy le tudod koppintani telán.

<#eljen>
L Viper
Na meg is nézem...
Molnibalage
A rakéták elleni oktató videó is készül egy kis dogfight kiegészítéssel. Az IR része már készen van. A radaros egy kicsit húzósabb lesz..

Molnibalage
A manual is éppen most frissül. Az flare haékonyságát ábrázoló táblázatot javítottam, ami eddig benne volt az még az RP5 elõtti állapot volt.

L-Viper,régebben említetted a "Felhõkapcsolót"
A Frugalson DewDog_2 megcsinálta.
A config editorból mûködik.

Molnibalage
Frissült a honlap.

L Viper
Ha B_Vipersék is úgy akarják akkor leszek este.

Skype-on a szokott idõben, aztán meglátjuk 😄
Molnibalage
Elolvastam azt a 92 oldalas dookumentumot. Hát tök feleslegesen ilyen hosszú szerintem.

zsoltfireman
Meteorológusok<#nevetes1>

Boconadi
hát így van. Ha megnézed a naplementét, a nap felé sokkal világosabbak a felhõk. Vagy nemtom <#nemtudom>
Molnibalage
Ma este multi? Ha meg leszünk 5-en akkor ki kéne próbálni, hogy a földön ki tudjuk -e rakni a Falcon betûket. 😊

Molnibalage
Próbálkoztam azzal is, de nem változott semmi...

L Viper
"....mipmap részletekkel állítható ? Nálam le van...."

Bocs oda kérdõjelet akartam tenni és utána új mondat 😊
Így helyes.
L Viper
Ha arról az éles és homályos részrõl beszélsz, az nem a mipmap részletekkel állítható, nálam le van butítva az fps miatt, de ha fentebb rakom akkor eltûnik, vagyis messzebbre teszi az élesen megjelenített területet, nyilván fps romlás kárára.

A régi videókarimmat pont ezért kellett visszaadnom garban, mert ezt is hibásan kezelte többek között.
Molnibalage
Most nézem a beszúrt képeset a Frugalson a felhõk kapcsán. Nálad is hibás a Hitiles, ott a textúraváltási hiba.

L Viper
A felhõk alatt mások a fényviszonyok, árnyék van alattuk, de a felhõk szerintem nem színesednek más-más magasságokon, csak más napszakban tûnik úgy.

Hú a hullámzó víz az valóban nagyot dobna az összképen és biztos toborozna még "1000 hívet". Én megszoktam ugyan a jelenlegi állapotát, de örömmel vennék egy ilyen jellegû javítást is.
Molnibalage
Bombatámadás utáni utáni fa? <#idiota>

Arra leszek kívácsni, hogy mikor lesz olyan szép vízfelszín, mint a LocK On-ban! Kiteszel egy olyan screent a játékról és nyersz 1000 hívet, mert szép a grafika.

Az lenne még jó dolog, ha a nap tényleg sütne, mert akkor a mgasabban levõ felhõk más színben pompáznának. Vagy ez most is így van?

L Viper
Ja 😊
Tök jó, hozzá lehet igazítani a famodellt a helyszínhez is.
Ha a Goggle-on rákeresel a VOR/DME címszóra, és bejelölöd az eggyel lejjebb lévõ sorban a kereséshez a "Magyar oldalak" pöttyöt, jó párat találsz majd...

üdv: Razor18

zsoltfireman
Jók lettek!

Még,még,még!

Mármint ahol télen fenyõk álltak, ott majd nyáron pálmafák?<#nyes>

L Viper
Ez jó lesz, a fákat az évszakokhoz tudjuk igazítani.
<#eljen>
zsoltfireman
Egyre durvább!!!