Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Repvez, láttam én is egyenlõre OF-hez, de csinálja RV alá is. Akkor is Sindelé az elsõbbség 😊
frugalforum
Valószínûbb, hogy a futókapcsoló már a felszállás elején fenti (behúzott) helyzetben volt (jó esetben a földön véletlenül valaki átkapcsolta, és nem kapcsolta vissza).
Amíg gurul a gép, azaz súly van a futón, a "behúzás" utasítást (meg emellett még sok egyéb dolgot, pl. fegyverhasználat stb.) letiltja a súly-a-keréken (weight-on-wheel) kapcsoló. Amint azonban a gép eljön a betontól - sõt nem is biztos, hogy teljesen 0 súly kell hogy legyen, elég, ha a minimum alá megy -, az utasítás kimegy, a futó meg bejön... a többit lásd a képen. Én egyszer egy Zlin-526-osnál néztem végig ugyanezt élõben...
10. Azt, hogy kerekekkel felfelé szálltál le, onnan veszed észre, hogy a rámpához csak teljes gázzal tudsz eljutni... meg egy kicsit a sisakod teteje is karcos lesz...
www.smart-bus.hu
1. A felszállás lehetõség. A leszállás kényszer.
2. A botkormányt elõre tolva, alattunk a házak mérete nõ, hátrahúzva pedig csökken. Huzamosan hátrahúzva tartva a kormányt, a házak ismét nõni kezdenek.
3. A repülés nem veszélyes, csak a zuhanás az.
4. Jobb lent lenni,és azt kívánni, bárcsak fent lennénk, mint fordítva.
5. Egy repülõgépen csak akkor feleslegesen sok az üzemanyag, ha lángra kap.
6. A gép orrán lévõ légcsavar a pilótát hivatott hûteni. Ha leáll, a pilóta rögtön izzadni kezd.
7. Bizonytalan helyzetben tartsd a repülési magasságot! Az éggel még soha senki nem ütközött.
8. A "jó" leszállás az, ami után saját lábon elhagyható a gép. A "nagyszerû" leszállások pedig azok, amelyek után a gép tovább használható.
9. Amennyire csak lehet, törekedjünk arra, hogy a gép hegyes vége mindig elõre álljon.
10. Azt, hogy kerekekkel felfelé szálltál le, onnan veszed észre, hogy a rámpához csak teljes gázzal tudsz eljutni.
11. A túlélés valószínûsége fordítva arányos a leszállási szöggel. Minél meredekebb szögben száll le a gép, annál kisebb az esély a túlélésre és fordítva.
12. Soha ne engedd a gépet leszállni olyan helyre, ahova agyilag már öt perccel korábban meg nem érkeztél!
13. Tartsd távol magad a felhõktõl! Megbízható források szerint a hegyek elõszeretettel bujkálnak a felhõk között.
14. Törekedjél arra, hogy leszállásaid száma egyenlõ legyen a felszállások számával.
15. A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs.
16. A sebesen zuhanó alumínium tárgy kontra mozdulatlan föld csatát eddig mindig a föld nyerte meg.
20. A józan döntõképesség alapja a tapasztalat. Sajnos a tapasztalatot a rosszul meghozott döntések gyarapítják.
21. Tanulj mások hibáiból. Nem fogsz annyi ideig élni, hogy valamennyit magad is elkövessed.
22. Légy éber! Így is lesz mindig valami, ami elkerüli a figyelmedet.
23. Egy pilóta számára leghaszontalanabb három adat: a gép feletti magasság, a kifutópályán megtett úthossz és a tized másodperccel elõbbi pillanat.
24. Vannak öreg, és vannak bátor pilóták. De öreg bátor pilóták nincsenek.
Az öreg pilóta jól bepiál este a kocsmában, és fogad a Concord pilótájával, hogy az Ancsa gyorsabb, mint az õ gépük. Reggel találkozik a szerelõjével:
-Hú, bazzeg, kurva nagy ökörséget csináltam tegnap. Fogadtam a Concord pilótáival, hogy az Ancsa simán lenyomja a gépüket.
-Hát mindig hülye voltál, de mindegy, majd kitalálok valamit.
Eljön a megmérettetés napja, a szerelõnek sok okosság nem jutott eszébe, így egy vastag drótkötéllel sunyiban utánaköti az Ancsát a Concordnak. A Concord elindul, szépen felszáll, majd pár ezer méteren szól a kapitány az elsõ tisztnek:
-Te, nézd már meg, jönnek ezek egyáltalán!
Elsõ tiszt hátranéz:
-Szépen tapadnak...
-Na akkor nézzük.
A kapitány tol egy kicsit a gázkarokon, a Concord majdnem hangsebességgel repül.
-És most? Jönnek még?
-Kapitány, ezek nem nagyon akarnak lemaradni!
Jó kis gép ez az Ancsa -gondolja a kapitány- de azért ennyire mégsem. Na mindegy, mindent belead a fõnök, szinte áttolja a gázkart a mûszerfalon, már remeg a Concord, majdnem szétesik, mikor odaszól a társának:
-Na, most már biztos lemaradtak. 😊
Hátranéz az elsõtiszt, de tátva marad a szája:
-Fõnök! Azt hiszem jobb, ha feladjuk. Ezek még csak most csukják a futót, és nyilazzák a szárnyat.
Egy hatalmas katonai C130-as teherszállító repülõgépet kísér két vadászgép. A pilóták rádión keresztül beszélgetnek egymással unalomûzésként. A vadászpilóták elkezdenek mindenféle mûrepülõ gyakorlatokat végezni. Egyikük átszól a teherszállító gép pilótájának:
- Látod, pupák, mire jók ezek a kis madarak?
A nagy gép pilótája visszaszól:
- Ugyan már, ez semmi. Most én jövök, ezt biztos nem tudjátok utánam csinálni!
A két vadászgép hátrébb húzódik, várják a mutatványt, de a nagy gép rendületlenül repül tovább. Öt perc múlva a C130-as pilótája beleszól az éterbe:
- Na, láttátok?
- Nem láttunk semmit. Ugyan mit csináltál?
- Lássuk csak: felálltam, kinyújtóztattam a lábaimat, ittam egy kávét, és hátramentem a klotyóba...
Remélem vannak benne jók
routerek
És válaszd ki a routered tipusát majd a kövesd a leirt lépésekek és a
2934 meg 2935 UDP portokat állitsd be a falconhoz.
Egyébként ha torrentezel routerrel akkor ahhoz is ugyan igy kellett kiengedni a portot hogy activ legyél.
Virtuálisan + én szenvedek vele már csak akkor látom a radaron amikor zuhanok...:-(
De lehet,hogy én vagyok a béna pedig,Aim-120,TWS,rakéta beélesítve,40M,JAM-ok,hát még ez sem elég
Esetleg az AF-es manualt nézd át.
Csillog, mint Salamon ....
Hind-ek
Raptor
Mennyé' még !
Most a jó !
Elöbb éjjel dobtam GBU-38-ast gyár mellet álló emberre,felhõs idõ stb.
De a légiharc? Hosszúcici...:-(
Folytattam a hadjáratot. Most csak egy Air Medalt kaptam. 😊
Leszedtem egy MI-24-et a cimbi egy J-6-ot. Emelett leradíroztam 31 földi egységet, õ meg hatot. 4 bevetés alatt két DFC egy Air Medal.