Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltfireman
<#wave><#taps><#vigyor2><#wave><#taps><#vigyor2>

L Viper
Ha nem csinálják meg a készítõk, majd megcsináljuk mi magunknak <#hehe> !

Ez már komoly lenne...
Molnibalage
Ha készen van a játéknak megfelelõ 3D Studio modell a többit megcsinálják az FF team tagjai, ha érdekel ez vedd fel a kapcsolatot Balu-val. Arra persze ügyelni kell, hogy 1000-1500 poligonnál ne álljon többõl egy modell és a LOD miatt több szinû modell is kell.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Az nagyon király lenne!!!!Csak sikerüljön! Reptéri ground kiegészítõk is elférnének!!! <#taps><#taps><#vigyor2><#vigyor2>

repvez
Én tudok 3d-s objektumot késziteni csak azt nem hogy hogyan lehet belevarázsolni vagy kicserélni a játékba 😞
Repülõteret meg egyszerü épületeket egyenlöre.
Boconadi
Hát itt kurva sok van 😄DDD
Molnibalage
Gyerekek ez így fasza lesz! Már minden szinten moddoljuk a játékot!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
<#nezze>terradata-object-koreaobj

Boconadi
Ismerem a programot, nyugi 😊

A repülõnek a dds filejait hol találom?
zsoltfireman

L Viper
Esetleg lehetne csinálni a 10 éves falcon jubíleumra valami színes mûrepülõ kötelékest, olyan magyarost és ezekkel a gépekkel összeállni az "F"-re és a "4" -re !
Mûködik az OF-fel is csak a fák háromötödét jeleníti meg,a fenmaradó fák
meg nem látszanak,ezért az OF-eseknél ritkul a vegetáció.
Két fát kéne még a dds-be betoldani,hogy OF kompatibilis legyen,de nincs idõm vele feleslegesen foglalkozni....

zsoltfireman
Ja janhas-al összeköttetésben vagyok!
Kérésemre összedobott egy F-16CJ MISAWA 5AF ezredparancsnoki skint RV-re! Elég pontos!

zsoltfireman
Nagyon jó!
Én úgyis skin FAN is vagyok! Az élethûség is mániám!!! F-16 marking ügyben tudok segíteni!!!
Fõleg USAF! De a többirõl is van anyag
"Elõre"!

Keresd a gugliban a DXTBmp progit.
Photoshopra,és a PaintShopProra is szükséged lesz.
De a DDS-eket legjobban az elsõ progival tudod boncolni.

Boconadi
No akkor a kérésem még mindig áll <#smile>
Molnibalage
Hát akkor sindel. Éppen a magyar NATO MIG-29-en dolgozik. Neuro is ért hozzá elvileg.

Boconadi
konkrétan ehhez a játékhoz szeretnék.

Skint csináltam már lock on-hoz, gta-hoz, és rengeteget csináltam a 18 Wheels of Steel sorozatokhoz.
Molnibalage
Konkrétan ehhez a játékoz? Csináltál már ilyet valaha? Én sem értek ehhez a részénhez, kérdezd sindelt.

L Viper
Sindel, a 10-es Famixed nagyon - nagyon jó, azt használom.
Kipróbáltam aanak a "másik srácnak" a munkáját, amit eredetileg az OF-hez csinált, de idegesítõ a körvonalaknál a fehér csík körben, hiába ujjonganak neki az OF-esek. Ha mûködik az OF-é RV-ben akkor valószínûleg fordítva is igaz.
Többen kérdzték Frugalson is, hogy menne-e az OF-el, csak annyit írtam, hogy RV-vel teszteltük.

Két kép a 10-es mixbõl:

Beraktam a frugalsra is.
Boconadi
nicsak itt itt van hogy hogyan lehet skin-t csinálni, de én olyan segghülye vok angolból... Pedig nagyon érdekelne a dolog, szeretek skinezni. Valaki tudna benne segíteni?
L Viper
Tovább teszteltem a donutsv3 -as égbolt tod fájlt, pár új screen:

Molnibalage
Bepostoltam.

L Viper
Arra amit nyitottál a Frugalson, linkeld be, nagy sikere volt !
Minek,nem ismerek ott senkit...<#confused>

L Viper
Waóóóóó <#vigyor2>
Molnibalage
Remélem Frugalsra is nyomod ezeket. 😊

zsoltfireman
<#taps><#vigyor2><#taps><#vigyor2><#taps><#eljen>

L Viper
Ez tényleg az <#eljen>
Molnibalage

Molnibalage
Ebbõl látszik, hogy még 6-8 év simán benne van a játékban. Ha már MINDEN nagyon a helyére került, akkor az exe kódolásban talán még a repmodellbe is bele lehet nyúlni, de csak az adatbázis piszkálással is nagyon sokat lehet tenni. A hétvégén megpróbálok egy nagyon picit, de mégis érezhetõen módosított Korea '80-as évek hadjáratot megcsinálni.

Lesz benne valszeg FB-111, F-111, EA-6B és B-52H. Mivel itt csak SARH van, a jammerek erõséggét is feljebb rakom a B-52-es gépeken. A 2D-s adatokkal is megpróbálok kezdeni valamit, hogy ne legyen az A-10 olyan durva. Elsõ körben átmásolom a SU-25 adatait és megnézem, hogy mi történik.

L Viper
Itt is látszik, hogy a Falconban a lehetõségek kimeríthetetlenek, de sajnos nem vagyunk idõmilliomosok.

Baromi jó dolgokat lehetne csinálni, de belekezdeni és rendesen be is fejezni, az már komoly munka.
Molnibalage

Molnibalage
A gond az, hogy az új reptereknek nincs TACAN csatornáj, azt is nekem kéne megcsinálni. Iszonyat pepecs munka lenne.

A stations.dat file-t nyissátok meg. Nem tudom pontosan, hogy mi mit jelent. Egy példa.

# Kangnung - ex Gangneung (Kangnung)
869 056 X 38 50 1 111.5

Az elsõ szám a a Taceditban egy azonosító. Eddig oké. Aztán 56 X. Ez a TACAN csatorna. 38 50 nem tudom mi lehet. 1 szintén rejtély. 111.5 meg a FREQ. Majd megékrdezem valahol, egyszer...

L Viper
Csak ne Japánból kelljen kínai reptereket támadni, nem bírnám az utat végigvárni <#vigyor><#wow3><#vigyor>
Molnibalage
Ha csak a repegységeket szerentéd módosítani az nem egy nagy meló. Egy hadjáratot 0-ról felépíteni az már kicsit macerásabb.

Molnibalage
Mi lenne, ha ezen a helyszínen próbálnék egy hadjáratot csinálni? 😊

L Viper
Milyen módosításokra gondolsz ?
Én egy jó Eurowart is kipróbálnék, de gondolom az hatalmas meló.

Repvez: Az Airbus félelmetes volt, szerintem már veszélyes is !
di-514-es

repvez
Ezt érdemes meglesni az összes másik videoval együtt a listábol:
low pass

Netmester: milyen routered van, mert nekem d-link 604-esem van és az szerepel a listában is.
kössz

Molnibalage
Zsolti a Korea 128-as helyszínnél nem kell átírni semmit. A végén igent kell mondani és ott lesz a listában a Korea 128. Itt a bizonyíték.

az a vicces hogy a routerem nincs is a listában. de lehet hogy a d-link az a ds-link akar lenniamúgy kössz

az a vicces hogy a routerem nincs is a listában. de lehet hogy a d-link az a ds-link akar lenni

hát pedig az a nyagy helyzet hogy én elég aktívan torrentezek.de lehet hogy még valami nincs beálítva

Ügyes,a srác valódi fák fotójából gyártja õket,nem grafikából,
talán egy 13 variációs megapackkal holnap majd elveszem a kedvét...<#vigyor2>

Molnibalage
Ez sem csúnya.

L Viper
Rakok fel pár képet, hajnalban felhõvel, anélkül és Lee 1-es kisebb felhõkkel. Nekem tetszik, azthiszem maradok most ennél a tod file-nál !

Elnézést a kicsit sok képért, de muszály volt bemutatnom <#vigyor1>
Molnibalage
Ja, sindelnek sikerült lecsupaszítani a MIG-29, jövõ hétre lehet egy teljesen koorrekt NATO MIG-29!