Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
<#vigyor1>
Majd lerepülünk párat multiban !
Molnibalage
Honlapra felkerült L_Viper esperes ajándéka, egy Allied Force TE pack.
Sindelnet új trees csomagja majd holnap.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Utólag kiderült, hogy azért atz nem igaz, mert nem azt számolja a program, hogy hány gép szállt fel, hanem hány flight. Namármost az A-10 szokott FAC bevetést repülni. 1 flight = 1 gép és még csak nem is lõ senkire. Viszont a 2-4 gépes kötelékek közti arány kb. 50% és a flight-ok kb. 20-25%-a FAC. Akkor számolgassunk.

29 sortie legyen = 30.

Ennek 20%-a FAC ami = 6 flight = 6 bevetés.
Fennmaradó 80% 50%-a két gépes flight. 12 x 2 = 24 bevetés és 12 x 4 = 48 bevetés.

Akkor szumma 24 + 48 = 72 támadó bevetés, a FAC nem számít! Erre jön ki az 1490 ami bevetésenként 20,7. Ez már jobb. Nem is olyan egyszerû ugye? 😊

Érdekes módón a teszt TE-ben nem produkál ekkora átlagot. Persze ez attól is függ, hogy milyen célt támad az A-10...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Csinos lett <#vigyor>
Átfutottam,igazad van ...az ötvenes szám nagyon irreális átlagban.
Képes egy A-10 50 célpontot elpusztitani?Szerintem igen,de mekkora az esélye hogy
a gyakorlatban ez elõfordul?Nem emlékszem a pontos számra,de mintha a rekordot 2 A-10 tartotta volna az I.Gulf w.-ból,huszon valahány célponttal,IR Maverick volt,meg az Avanger de közben vissza is tértek tankolni ,meg ujrafegyverezték õket.Javits ki ha tévedek....
Molnibalage

Molnibalage
Az FF3 alatt volt 2D-s F-22 kabin, de ez már valamiért nem megy ezért az FF4-ben a legmodernebb F-16 kabint rakátk be alá.

Molnibalage
Jelentem a 2D-s hadjáratmotorba is sikerült belenyúlnom. Két SZU-25 már képes 10-11 jármûvet kiszedni egy pácélos egységbõl is.

A RV ben szinte teljesen ezt adták az F22 alá.Én is tudom hogy az életben más,és tényleg a Block 60 tervezett fülkéje
Azért kérdeztem hogy a szimoban szerepel e más gépnél is.Mondjuk én nem találtam,
de tervbe volt véve a Block 52 höz is,nem?/Mármint a valóságban,de nem olvastam el a cikket/
Molnibalage
A köv. videoklippnek már megvan a zenéje. 😉

Molnibalage
Ez csak egy fantáziarajz, de ez nekem Block60 típusnak tûnik. Az F-22 teljesen más.

Ez a pit csak az F22 alatt van vagy használja valamelyik F16 os model is?Mármint a szimoban......Egyáltalán az életben rendszeresitve lett?
L Viper
Nem kell azonnal segíteni a NATO-nak, lehet variálni.

Na mindegy, még az alap hadjáratokra sincs idõm. Örülök, ha a fórumot el tudom olvasni és egy kis repkedésre is marad idõ, az már jó nekem.
Boconadi
igen igen, azt fogom csinálni 😊
Molnibalage
Úgy meg sétagalopp lenne az egész...

Sajnos nekem már ace fokozaton is szinte az az összes hadjárat, ha komolyan csinálom és nem öngyilkos bevetésekre megyek. Látszik képen is amit ma raktam be..

L Viper
Akkor marad vágyálom. Kabinok nélkül még el is lennék.

A Szerbek jönnének és a NATO ugye mellénk állna, nehogy "átgyalogoljanak" rajtunk ugyebár <#vigyor1>
Molnibalage
A gond az élvezhetõséggel lenne. A játék túl fejlett ezen típusok korrekt leszimulálásához. Jó kabin sincs egyikhaz sem.

A másik gond, hogy se Galeb, se Super Galeb és Orao sincs a játékban.
A másik meg, hogy a valós adatok alapján csinálnám, a szerbek átgyalogolnának rajtunk...

Egy kis hadjáratot elvileg nem lenne túl nehéz megcsinálni.

L Viper
Szerintem lehetne egy Délszláv szitu, vissza a 90-es évek elejére.
Taszári F18-asok, magyar Mig29-esek.

Esetleg mégkorábban, hidegháború, magyar SU-22 -esekkel, Mig23 -asokkal Mig21 -esekkel, ugye olyanjaink is voltak egykor. Na az lenne érdekes perpatvar. Na lehetne gyártani a régi felségjeleket is 😊

De lehetne egy elképzelt konfliktus a közeljövõben, a Gripenjeinkkel.

Gondolom, nagyon nagy munka, "vágyálmaink a tudatalattiból"...

Molnibalage
Ezalatt pontosan mit értesz? Ki lenne az ellen és mi melyik oldalon lennénk? Az Europe helyszínen a NATO ellen lehetne repülni és nekünk csak MIG-23/21 gépeink voltak és SZU-22. Nem egyszerû kihívás.

A szovjeteknek volt itt MIG-29 és SZU-24 is.

Molnibalage
Hát a 2D-s hadjáratmotorban iszonyat gányságok vannak. Két SZU-25-öt rázvarok egy MLRS menetszolopra négy AS-14-gyel és 4 FAB-500/UKB-val és az eredmény? 2-6 jármûvet képesek átlagben elpusztítani. Ez rossz vicc...

Elõbb el kell tüntetni a régi festést,h a panelvonalak megmaradjanak(nemtom hogyan),vagy újra kell rajzolni õket az üres skinre(ezmeg sziszifuszi munka)....

L Viper
Hát tényleg nem lenne rossz egy európai hadjárat, magyar repterekkel és gépekkel.
Balage meg összerakná nekünk frankón <#eljen>
Boconadi
Ha majd lesz kedvem meg idõm akkor átfestem az egész gépet mindenestül magyarosra, csak mára elment a kedvem a skinezgetéstõl...

Ez is csak ilyen hébe-hóba skin, csak ráraktam a logokat.
Boconadi
tudom tudom. Ilyen a block 30 is...

Na megnéztem hogy is mûködik:
Sajnos ez a 24bit nagyon lerontotta a minõséget, pedig nagyon szép lenne 😞

Van még egy pár gép(pl Su22) amihez másik dds-bõl rak be markingot.
Nem elég ezért a gépet átfesteni,festheted a felségjelet is,de akkor többi hasonló gépre is azt fogja rakni.

Mig29-hez neki is láthatnál,..va lassan haladok vele,idõm sincs.

Boconadi
csak nyugodtan. Már megvannak a Sukhoi skinek (su27 flanker b, Su27UB, su30MK, Su33), MiG-29G, Gripen, Vigen, F-16C (block 30/35, agressor), F18C, F-18D, F-14A,B Tomcat, F22A, Mirage-2000 5-EF, F-5, F-16XL, F-117, A10 (mind3 skin). Ennyi van meg.
Molnibalage
Ez mind szép és jó, csak szerintem pont nem ezekkel a skinekkel kell foglalkozni.

Esetleg javasoljak párat?

Boconadi
rájöttem a teknikára. Megnyitottam a ddsviewerben, aztán csak görgõvel görgetek lefelé, és lapozza a fileokat. Már kíszûrtem sok A-10 és Sukhoi skint. Meg van már a MiG-29 skinbõl pár, a német luftwaffe MiG-29, és megvan már az F-16 Agressor is.
Molnibalage
Én valami WTV nevû progival szoktam a dds-ket nézegetni, pillanatok alatt végig lehet pörgetni õket.

Boconadi
sajnos miniatûr nézetben sem látom õket. Végig kell néznem mindet..
Boconadi
<#eljen>
Molnibalage
Az kifelejtettem, hogy elõ is léptettek. A béna wingman-t meg leszedte egy SA-3-as. Az AI buta hibái egyre jobban elõjönek, majd errõl is írhatnék egy szösszenetet.

Molnibalage
Repültem még egy bevetést, még egy DFC. 😊 Eddig ennyi.

Molnibalage
Nem ez csak a skin miatt ilyen.

Boconadi
ez egy új rafaele modell? Játékban mintha nem lenne ilyen szép 😮 (vagy csak nálam?)
Molnibalage

L Viper
Ezek viszont szép taxiway textúrák: NightFalcon #228-as hozzászólásában !!!
Molnibalage
A kifutó elsõ szekcióját úgy nézem õ sem cserélte le. Úgy meg ritka randa az egész...

Molnibalage
Na, végre volt egy kis idõm repkedni. 2 bevetés alatt 1 silver star (eddig soha nem kaptam) és még egy Air Medal. 8 bevetés alatt összesen
2db DFC, 1db Silver Star és 3db Air Medal. 19 légigyõtelem 160 feletti A-G kill és 5 static. Komolyan veszem a dolgot. Az AI meg állandóan bénázik és leszedik mellõlem.

L Viper
Szép, szép, de ilyen szinten már felesleges, amikor még a HiTiles egyes részei is pixelesnek tûnnek.
Azért kipróbálom, ha kész lesz és megy RV-vel, remélem nem okoz leszállásnál nagy fps csökkenést.
Molnibalage
Írjál balunak és beszéld meg ezeket vele, ehhez én tényleg nem értek. Privátban küldöm a címét.

repvez
nagyon ráállt a serác a texturákra:
runway
Ha feltelepíted a ddsviewert,megnyitod a KoreaObj mappát,a nézetnél miniatûrökre váltasz,megjelennek a dds-ek,könnyebb rátalálni,ha vmit keresel.Egy modell több textúrát is használ,régen ez ellenõrizhetõ volt a LodEditorral,kár hogy ez már az RV-vel nem kompatibilis.
Nem érdemes a kisebb objektumok skinjeit babrálni,mer úgysem látszanak,
és sztem elég jók.Minõségi javulás,csak a felbontás növelésével lehet elérni,akkormeg bye-bye Fps.....

repvez
Csak texturázni nem tudom öket (még} és az lenne a jo ha elkészülne az europai térkép,mert hamár készitek valamit az magyar helyszin lenne, hogy még otthonosabb legyen a terület.
Majd rákérdezek Balura.A LOD-ot nem tudom hogy mennyire kell állitani és elég-e csak az hogy lejjebb veszem a polygonszámot, bát egy ATC tornyot készitek most ami még az 500-at sem éri el erre nem tudom kelene még LOD.
reptér
torony 160polygon
Molnibalage
Hát nem véletlenül olyanok amilyenek.

Boconadi
"Ennyi szabadidõd van?" F*szt... 😄

Talán túl nagy dolgot mondtam? Az olyan sok lenne? <#crazya>
Molnibalage
NAGYON örülne itt mindenki! Akarom mondani nem csak itt. Ennyi szabadidõd van? 😊

zsoltfireman
Akkor?!?! reptérre tûzoltókészülék,féktuskó,stbstbstb...:-)
Nekem kéne gyakorló JDAM skin KÉK!!! GBU-31-re

Boconadi
A textúrázatlan objektumoknak szivesen megcsinálnám a skin-jét. Gondolok itt házakra, és jármûvekre. Sok nagyon gagyit találtam a játékban.