Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Még jó, hogy nem töltöttük le és nem hittük azt, hogy ez egy újabb "rendes" javítópatch, mindenesetre lesz a számunkra is normális "igazi" hivatalos RV-patch !

De mikor??? Errõl soha nem esik szó, mindenesetre legalább lesz, ha hihetünk Aragorn-nak.
Bucser
Arról, hogy valaki kidobott a netre valamit ami nem az volt amit ki kellett volna dobni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Akkor lesz. 😊 Én elég gyakran babrálom más kötelékek waypointjait és a modern fegyverek lehetõvé teszik több cél támadását is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Engem érdekel, mit és hogyan állítassz be a csúszkákon, hová intézed a támadásokat területileg és mikor. Milyen bevetéseket helyezel elõtérbe a hadjárat külömbözõ szakaszaiban.
Milyen idõjárásnál kezded a Campaignt, stb.
Molnibalage
A köv. hadjárat amit játszok az már a módosított koreai hadjárat lesz. ('80-as évek legeleje) Mi lenne, ha csinálnék, hozzá egy naplót, minden bevetés után? 😊

L Viper
Szépek, látom kipróbáltad Te is a DonutsV3 skyfix-et. Azóta csak ezt használom <#eljen>
Molnibalage
Életképek hadjáratból.

Nagy a nyüzsi. MIG-29, MIG-23 és J-6 horda. (egy veszteség mellett 4
F-15 leszedett 5 MIG-29-et, 6 MIG-23-at és 3 J-6-ot)

DonutsV3 skyfix. Ez is szép.

Én már leszálltam a bázison (érdekes módon egy airstrip), a másik kötelék felszáll.

A felszállás mozzanata késõbb.

Az ATO így hozta le a társamat, a lentiek feje felett. Idegborzoló volt.

L Viper
Szombat esti spontán multis képek, Zaccos kollégával egy kis "Top Gun figura" 😊

"If you are the current registrant for this domain name and wish to continue the registration on the domain, you must immediately contact the domain name provider and renew the domain name to ensure the name is not deleted."

Nem fizették ki vagy lejárt a domain szerzõdésük...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

L Viper
Hát ez remek, mi a fene történnhetett ? <#szomoru1>
Molnibalage
Gyerekek a Frugalsworld-del történt valami, teljesen más jön be helyette!

Molnibalage
Fúúúú, de gonosz. 😊

Bucser
Na az e havi contest a Fighterops Area 51-en: HAtározd meg a 6 gép pontos típusát😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Egy kis OFF. Van repszim, meg repszim, meg repszim. Háttérben meg a köv. generáció.

zsoltfireman

EGY CSEPP A FELVARRÓ GYÛJTEMÉNYEMBÕL
EIELSON AFB ALASKA

zsoltfireman
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Boconadi
köszönöm <#smile>
Bucser
igen

Boconadi
Tehát akkor jol értelmezem hogy az agressorok "baráti ellenségek"? Tehát rajtuk gyakorolnak a pilóták..
Molnibalage
Más. Végignéztem az összes eddigi videomat. Még mindig nem tudtam a World of FreeFalcon 4 -nél jobbat összehozni. Legszívesebben a következõt is annak a zenéjére csinálnám, de nem szép dolog ismételni...

Molnibalage
Még a Vulcan gépágyút is elávtolították a géprõl a súlycsökkentés érdekében. Az agresszor századok pilótái a fegyvernemek legtapsztaltabb pilótái közül kerülnek ki.

Bucser
mert az ellenség légifölényfestéseit használja egyik oldalról a másik oldalról pedig a légiharctaktikájukat. így könyebbé válik a hajózók légiharckiképzése hisz ellenséges doktrínákat használva folyik a légiharc tehát közelebb áll a valósághoz mintha csak felküldenek egy századot bevetésszimulációra és csak a saját oldaluk szerint tudnak repülni.

Az agresszor század nem merül ki a festésben.

Boconadi
Az agressor miért agressor? Valamiben többet tud? vagy jobb? egyáltalán miért kapta az agressor nevet?
L Viper
Mindent kihoznak ebbõl a motorból amit lehet ! A gépek gyönyörûek, a táj is elfogadható, esztétikus. A baj a hadjáratok sablonossága volt mindig, hamar megunható, hogy pár küldetéstípusból variálja az egészet.

A moddolhatósága viszont dícséretes, lásd pl. Seawed Bopackjait.
Molnibalage
Van egy rossz hírem, nem tudom az európai helyszínt tacedittel buherálni, mert bármit csinálok CTD a végeredmény. Más is tapasztalta már ezt, épp most olvastam az FF fórumon.

zsoltfireman
<#ravasz1>

Molnibalage
Igen, vannak eltérések, de ez valszeg azért van, mert a festések a valóságban szinte folyamatosan változnak. Ez teljesen felesleges és lehetetlen lekövetni. Õszintén szólva szerintem ez is huszadrandgú. A játék kapcsán arra kéne koncentrálni, hogy minél több normális játszható hadjárat legyen, mert ez csak a koreai hadjáratokta mondható el, a többire nem.

Bucser
A Third Wire berkeiben újabb simet csinálnak még mindig a Project 1 továbbgyúrt enginejével.

Néhány kép a lockon.ru forumban

zsoltfireman
Hasonlítsd össze a screent és az eredeti képet....:-)

Molnibalage
Pontosabban??? Ez az agressor skin úgy jó, ahogy van szerintem.

zsoltfireman
KUNSAN-i mindennapok

zsoltfireman

zsoltfireman
Szevasztok!
Szóval,hát igen...
Az USAF erõlteti,hogy majdnem minden "fontosabb" alakulatnál legyen egy Aggressor század
Mostmár nem csak Nellis-ben van, hanem az Alaska-i Eielson bázison is felált a 18.Aggressor Század a Block 40-es gépeiket lecserélik 30-sokra
A Koreai Kunsan bázison a 80-as Vadász század,amit a képpel illusztráltam adja az "Vörös" oldalt
Amin megdöbbentem,hogy már B-52-es Aggressor csapat is van 20.AGBS
Jó lenne ezt a kék színt RV-be megcsinálni! SZEBBEN! PONTOSABAN!
Mindenkinek szép napot!!!
<#guluszem1><#wow1><#guluszem1><#wow1>

L Viper
Hát igen, folytettam még két dologgal !
Molnibalage
Ööö? Ez miért is lett kék?

Más. Egy ficere írt egy szerintem tök nevetésges és felesleges wishlistet itt.. Én írtam szerintem egy fontosabbat. Mindenki döntse el maga..

zsoltfireman

zsoltfireman

80th AGRS Kunsan AFB

repvez
most irt vissza Balu,de nem a legjobb hirekel:
Egyenlöre azok a progik nem elérhetöek számunkra amivel az objektumokat bele lehetne rakni a játékba és egyedül csak Aragorn tudja ezt megtenni.Mostanába nem várhato europai terület hozzá.Igy a magyarországi repülésekröl lemondhatunk.
A jo hir viszont, hogyha készitünk texturázott .3ds kiterjesztésü objektumot és elküldjük Aragornnak akkor ö be tudja tenni.
Egyébként most készitik ök is a Koreai reptereket hogy jobban hasonlitsanak az igazihoz kinézetben.
L Viper
Sötétebb, realisztikusabb HUD : Letöltés itt !

Molnibalage
Nem. A 2D-s vátoztatást csináltam egy keveset, de egyelõre azt még nem raktam fel, mert még nagyon sokat kell tesztelni.

Naná, hogy a modommal nyomom.

L Viper
Gondolom a mododdal nyomod.
Volt mostanában valami változás, csináltál benne új dolgokat?
Molnibalage
Ace szinten fél nap alatt meg lehet nyerni a Rolling Fire koreai hadjáratot. Este 8 van és kiiírta az UI-n, hogy major offensive indul... Azért lejátszom.

L Viper
"minden látszólagos ok nélkül belevágódnak a földbe"

Természetesen ez az RV-re vonatkozott a hozzászólásomban, bocs ha félreérthetõ voltam.
Molnibalage
"minden látszólagos ok nélkül belevágódnak a földbe"

Ez inkább az RV-re jellemzõ. MIG-21 elleni dogfightban rendszeresen odabveri magát az AI. Múltkor egy F-15C rontott rá a hadjáratban egy
MI-24-re gépágyúval. A gond az volt, hogy kb. 10000 lábról indult 60 fokos szögben kb. és 2000-en kezdte felhúzni. Úgy beleállt a földbe, mint a gerely...

További gond, hogy ha közel jön az ellen és nincs AIM-9 a AI gépén akkor szinte tutira lelöveti magát, mert baszik használni az AMRAAM-ot pedig smián lehetne.

A kitérõ manõverekn is cask röhögni tudok. Mikor messzebb vannak a SAM-ektõl akkor is gyakran FELFELE térnek ki elõlük, emiatt fél pillanat alatt elkopik a sebességük, pedig alapszabály sebesség = védelem. Ezzel kéne valamit csinálni... Az SA-3-asok is olyan vígan szedig le õket, mert még ráadásul chaff-et is idiótán dobálnak. Volt már több olyan bevetés, hogy a 4 gépes kötelékbõl 2 gépet azonnal hazazavartam vagy az AMRAAM-ok ellövése után, hogy ne vesszenek oda. Egyedül többre megyek legtöbbször, mint õk 3-an. Csak a figyelmet köti le, hogy állandóan õket pesztráljam.

A flex parancs még hasznos, annak kiadása után egy szép nagy kört írnak le. Ezzel azt játszot el, hogy reptér vagy bármi más védett objektum estén lemaradnak 15-20 mérdöldre, addig iszonyú felfordulást csinálok. Ha én végeztem akkor jöhetnek õk. Ha üldözne valaki azt check my six-re leszadik, hiszen nagy sebességgel közeledek én is és az ülödzöm is feljük.

További gond, hogy gyakran mindenféle parancs nékül és ellenére (weapons hold) rámozdulnak mindenn szarra....

L Viper
Igen, elég bénák idõnként, az AF-ben ügyesebbek az biztos.
Van amikor mindent ügyesen mintaszerûen csinálnak, néha meg idegesítõek, minden látszólagos ok nélkül belevágódnak a földbe.

Razor18, én is 1024x768-ban használom. Videókártya külsõ setupban 2x-es vonalsimítás és 4x-es anizotróp szûréssel. Szerintem így nagyon szép és még FPS is van. Próbáltam nagyobb felbontáson is, de annyival nem volt szebb viszont az FPS romlott.
Bucser
1280*1024

Balázs: Én ezért kezdtem anno IL-2-t online repülni😊 De sokszor a humán sem jobb<#eplus2><#idiota>

Molnibalage
1024X768.

Az AI hülyeségei egyre jobban idegesítnek, helyenként olyan béna, hogy az már fáj.

Ki milyen felbontásban nyomja a RedVipert?

L Viper
Ott nézem, hát nem látom sehol a packot, ja gördíteni kell.
Megvan 😊