Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
ne rakj fel hitilest <#idiota>
L Viper
Akkor kezd nálad is kialakulni a függõség, ez már a vég kezdete 😊
Scottt
Valaki segítsen!Felraktam a játékot mindenben követve a manualt(raktam hozzzá hitilest is annál elindítottam a TerrainTexCompress.exét az meg minden fájlnál azt írja ki ,hogy:No such file or directory de fut lefut addig ameddig kiírja ,hogy done!aztán jön a windowsos hiba üzenet A(z)TerrainTexCompress.exe hibát észlelt stb stb)mikor elindítanék egy TE-t akkor kihoz egy hiba üzenetet ,hogy:Error 487 ./fartex.ccp Mar 2007.Már újra raktam a játékot

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Boconadi
amióta kipróbáltam az rv-t nem lockonoztam <#buck>
Molnibalage
Az új video tipocjában a furgalson. Úgy van ahogy Viper modja, de ez is több a semminél...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Sajnos csak feltételes módban mondja, konkrétumok nélkül.
Bucser
hol?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
T-Rex valami olyasmit írt, hogy a SAAFOPS team hamarosan újra muknába áll.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Halad a fejlesztés és jó sok mindenbe rendesen belenyúlnak.

Egyre jobb lesz az RV <#eljen>
repvez
Ezt én is néztem csak azt nem tudom hogy arra utal hogy közel van a megoldás a kabinra nézve vagy a megjelenés a patchre.
Egyébként sztem mig23-as lesz a kabin mert ha jol látom felülröl csukodik le és nem oldalrol meg a periszkop kabinmerevitése is végigmegy a kabintetön a 21-esnél csak a periszkop körül van merevités
Molnibalage

Molnibalage
Na akkor a videoról.

1:02 - Ez MIG-29 3D.
1:05 - F/A-18A-ra tippelnék, mert késõbb ez száll fel hordozóról is.
(1:23-nál) Jó lenne akkor egy F-16A kabin is...
1:06 - Na ez tuti MIG-21/MIG-23.
1:08 - Tornado.
1:34 - Viggen.
4:51 - Nem tudom mi ez, de jól néz ki.

Sajnos ahogy Bucser írta....

Most töltöttem lem,mindjárt megnézem...

Bucser
Ez nem új hitiles. ez valami más amit összevágott valaki a régi textúrákból.....

Szerintem ronda...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

repvez
Of ben csak a kezelöszervek mozoktak a pilota teste még statikusan sem látszott.

Ez most hogy van forditsa le valaki mit kell ehhez csinálni:
uj hitiles
Bucser
"A tornádonál jo látni hogy végre látni egy olyan szimulátort ahol mozognak a végtagjai a pilotának."

OF-ben mozogtak nem?

Molnibalage
A B-52 nekem csak trükkenek túnt, az 2D kabin volt, csak mozgatták a kamerát. végre van hires? Már szedem is!

repvez
Na ez a video nekem is nagyon tetszett.Az látszik, hogy a robbanásokat és a füstöt azt elég jol megcsinálták.A lökéshullámok és a lángolo gépek után jol huzta a füstöt.Néhány helyen talán a tájon is volt változás.Ahogy láttam akkor 3d-s mig29-es ,mig21/23,b52-es, tornádo és talán harrier kabint láttam.2d-be a viggenét.
A tornádonál jo látni hogy végre látni egy olyan szimulátort ahol mozognak a végtagjai a pilotának.
ami negativum látszott az hogy a rakéták vagy az árnéka vagy a fényei a vizen csak egy fehér sokszögnek nézett ki.
A földi egységek is szebbek lettek és ök is osztják az áldást.
A freefalconrol érdemes leszedni a letölthetö változatot sokkal több minden látszik a részletekböl.
Molnibalage
A kabinoknál én is erre gondoltam. Volt ott Vigged 2D szerintem és két olyan 3D-s is amit eddig soha nem láttam. Az egyik MIG-21 vagy MIG-23 volt szerintem. Ez kib*aszott jó lesz, ha már MOST ilyen! Milyen lesz ez 4-6 hónap múlva új multi kóddal?? El is fogom felejteni, hogy van más Falcon verrzió is.

L Viper
Szerintem elég sok számunkra jó dolog sejlik ebbõl a videóból !

Lehet rosszul láttam, még vissza is tekertem és megállítottam, egy helyen látszott a víz, nekem elég csillogónak tûnt.

Vajon a bemutatott kabinok közül, melyik lesz alaptartozéka is a patchnek ?
Molnibalage
De semmi más nem tetszett?? 😊

Gundark
Már a "sima" falconnak is ez van a boritóján 😊

L Viper
Húúúúúúúúúúúúú !!!

Egyebet nem tudok elmondani -{:-)
Molnibalage
Én a stáblista a végén?

Banchmark of the military flight sims. Hát igen...

Gundark
A kazettás bomba rész tetszik.

Molnibalage

Molnibalage

Sajna dds-rõl nemtom õket leválasztani.....

Molnibalage
Nem kell kapkodni vele, az én manualom is igencsak belassult. Ma azért írtam hozzá 1 oldalt.

Molnibalage
Ven egy elvadult ötletem. A fickó aki megcsinálta a Crazy Horsment, ha szépen megkérem lehet, hogy megcsinálja. Red1 néven van fennt a Frugalson.

Bucser
Minden tiszteletem a tied, hogy egyenként rajzolod a panelvonalakat😊

Nem lehetett volna azokat a Lock On MIG-29 skinjérõl átemelni a PSD-re? lévén a layerek ugyis leválaszthatóak.

L Viper
Jó kis türelemjáték <#hehe>
Ja,de az is lehet hogy így hagyom.....<#rinya>

L Viper
A 10 éves évfordulóra kész lesz <#vigyor1>
Sajnálattal közlöm,hogy ..va lassan haladok a Mig29 skinnel,jelenleg itt áll a project,a festés még csak próba rajta,és még mindig nincs az összes penelvonal megrajzolva....

Bucser
"Addigra, ha miden jól megy én diplomás a tesó meg házas ember lesz..."

És ez kinek lesz jobb? Tesódnak vagy neked?😄

btw: kopogjuk le talán holnap beválasztanak 3. körbe állásinterjún!!!

Úgyhogy drukkoljatok. mert bejutottam 2. körbe ahol a szakmai interjú van (számvitel + pénzügy)😊

Molnibalage
Mármint, hogy multiban kirakjuk gépekkel a betonon. Majd egyszer lesz. Kell hozzá legalább 5 ember. Annyira nem sürgõs a 10 éves évforduló jövõ decemberben lesz. Addigra, ha miden jól megy én diplomás a tesó meg házas ember lesz...

milessz az f4 felirattal???

Molnibalage
Aha, az a system vinyó, azon csak a felhasználói progik vannak, azt bármikor nyogodt szívvel formatálom. Eddig kb. 70-szer formatáltam szerintem... Abban megbízok, az új vinyókban nem. Csak akkor min tároljak adatot? Múltkor meg a backup DVD-met nem olvasta vissza... Vicc az egész.

Molnibalage
Azóta már két más alaplap is volt amin túladtam (azokban ment tönkre a két vinyó, de mindkettõnek mechanikus hibája volt) és a bátyus gépének meg semmi baja, pedig egy szobában és egy konnektoron vagyunk. Neki egy szar noname tápja van, nekem meg eg yjó masszív. Egyszerûen peches vagyok. Egyébként rájöttem, hogy tévedtem, 1 hardver van ami többet bírt, mint 2,5 év a régi videokarim, de az már nem nálam van. Az már 3,5 éves, egy Radeon 9200-es.

Egyébként úgy tûnik a gyorsítótár szállt el. 10-20percig bírja, aztán nem férek hozzá semmihez és a DVD-re sem tudok emiatt menteni. Reset és újra hozzáférek mindenhez. Bátyushoz mentek át mindent és onnan írok.

L Viper
A 10 éves vinyód most is benne van a gépben ?

Jobb ha kiírod a fontos cuccaid DVD-re még idejében, mielõtt "meghal", nehogy úgy járj, mint múltkor.
Bucser
Nem lehet, hogy feszültség többlet van az otthoni elektromos hálózatotokon? Vagy esteleg nem egyenletes a frekvencia? ez okozhatja hardverelemek halálát.

Próbálj meg egy upsot beszerezni vagy egy túlfeszültség feszingadózás kiegyenlítõvel ellátott hosszabbítóba dugni a gépedet.

Ha 3,5 év alatt ennyi cuccod meghal az nem hiszem, hogy a hardverek hibája, hanem inkább azé amibe bedugod. (lehet hogy inkább az alaplap van halálán vagy a tápegységed.)

Molnibalage
OFF

Ház ez kurva jó, úgy néz ki bekrepál a data vinyóm, megint...

Az agyam elszáll a hardvertermékek 0 színvonalától. EGYETLEN egy cucc sem bírt többet, mint 2.5 év az utóbbi 5 évben amit újonnan vettem! Bezzeg a 10 GB-os vinyóm már 9,5 éves és soha semmi baj nem volt vele.

Az utóbbi 3,5 évben ezzel együtt 3(!) vinyóm szállt el (pedig ezt is az elõzõ kettõ helyett kaptam amik elszálltak), 1 táp, 1 videokari, 1 RAM modul, 1 DVD olvasó (a mostani is rakoncátlankodik, pedig nincs 2 éves és alig van használva) és egy alaplap.

L Viper
Frankó, modoljad csak, az oroszok úgyis inkább jóindulatúan adják meg az adataikat 😊
Molnibalage
Egy újabb dologra jöttem rá, tudom változtatni a rakétahahjtómûvek égésidejének hosszát!! Ez azért fontos, mert az AA-12-nek (R-77) túl hosszú, 9 másodperc környékén van, de én többnyire csak 5-6 másodpercet találtam az irodalomban (ez orosz adat!!). És akkor még a nagyobb légellenállása sincs lemodellezve, pont akkora van neki megadava, mint az AIM-120-nak... A forrás még megemlíti, hogy a rakéta radarja a földháttérben repülõ célokkal nehezen boldogul.

L Viper
Nagyon nagy a rajongótábora az OF-nek és úgylátom nem hagyják meghalni a projectet, megy ott is a fejlesztés.
Molnibalage

L Viper
Végre <#eljen>
Molnibalage
Frugals back online!!!