Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A megvilágítás szöge sokat befolyásol,de a képen jelölt helyen látszik a kétszínû kamuflázs.A festés szigorúan a FederalStandard szerint készült,lásd a screen alján....

Molnibalage
Szép, de nekem talán egy kicsit túl sötétnek tûnik. Vagy csak a moitorom brightness értéke lenne rossz? Nagyon egyszínû is. Nekem így is tetszik. És végre szürke az orr!

Más. A kézikönyvbem VÉGRE a csapásmérés fejezet következik. Hát végre ide is eljutottam (itt most lihegek egy kicsit). Hát kíváncsi leszek milyen hosszú lesz. Az A-A és a rendszer bemutatása volt 20 oldal. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Azta, de jó lesz. A jelzések eszméletlenül fel fogják dobni.
<#wink>
Mig29 Nato festés.....,még marking,stencilek,századjelvény,stb,és kész is van<#circling>
Most itt tartok---------->

Molnibalage
Ja, lehet róla szó.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Kézikönyv frissítve. Lehet véleményezni.

L Viper
Urak, holnap lesz multi ?
Zaccossal valószínû folytatjuk a campaignt.
L Viper
Kapsz egy szép bírósági fakalapácsot is rosszabb esetben <#zavart1>
Boconadi
ha egy misszió után kiírja hogy friendly fire ugye az nem jót jelent? <#idiota>
L Viper
<#eljen>
Molnibalage
Az elmúlt két napban 8 oldat írtam a kézikönyvhöz! Most éppen a légiharc fejezet legvége van. Ma este frissítek megint!

L Viper
Az is lehet, hogy csak valamit át kell írni valamelyik file-ban, mert sok free 1024x768-as "gif-û" cockpit is van, ami meg hibátlan.

Bubbax: Azért nem kell olyan sok idõ, csak az alapoknál kezdj és ne rögtön a legbonyolultabb feladatokat akard megtanulni 😊
Ha a 1024-es gif fájlokat képszerkesztõvel átméretezed 1600-asra talán mûködni fog...

Igen, a Joystick kalibrálással volt a probléma, már megoldódott.
Most már csak pár év kiképzésre van szükségem a légierõnél, hogy játszani tudjak vele.<#vigyor3>

Molnibalage
Megkérdem Aragornt.

L Viper
Akkor jó felé kapisgálsz.
Molnibalage
Azt csináltam, hogy az 10_ckpit.dat fájlját átneveztem 16_ckpit.dat-ra és ezzel írtam felül a meglevõt, de a fáljban a 2d cockpit után beraktam az eredetiben levö 2299 2299 számsort. Tehát felismeri, mûködik is, csak a kép rosszul van pozícionálva.

L Viper
Lehetséges, hogy a rudder nem áll középen a setupban.
L Viper
Töltés közben akad ki ?
Szerintem egy hozzáértõ ezt pillanat alatt gatyába tudná rázni 😊

Manual: Nem semmi energiát és munkát vittél bele eddig, köszönjük !
Molnibalage
Érdekel hogyan csináltam? Talán meg lehetne pár szakit kéri, hogy akkor hegsszék már meg FF4 alá is, ha már a 3D-s F-22 kabin megvan.

Molnibalage
Manual frissítve, a rádiózás honlap teljesen készen lesz elvileg, sõt talán a teljes légiharc fejezet is megjegyzésekkel és összefoglaló jótanácsokkal.

Aztán végre jöhet a A-G rész. Azután jönnek a kimaradt rendszerek, FLIR és TFR. Ezután egy típusismertetõ rész. Ezután a TE kezelése (ez csak videon keresztül lesz, mert úgy rohadt gyorsan be lehe mutatni a dolgot). És véfül a hadjárat. Becslésem szerint, ha ez jó ha 110-120 oldalból fog kijönni...

Scottt
Rá van adva a gáz rendesen?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Hát ez így elég kevés info. Mivel repülsz? Milyen joystick? Be van kalibárlva? Reagálnak a kormányfelületek erre? Nézd meg küldsõ nézebõl van a kabinból nézz hátra.

(Tiszta Air Crash Investigation)

Scottt
Amikor fullba raktam a falcont akkor mûködött a viper is és a hitiles is.
Mindent úgy csináltam mint azelõtt csak full installal

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Felszállok a géppel aztán kis idõ múlva oldalára fordul és zuhanni kezd és nem tudom megakadályozni a becsapódást. Ötlet?

L Viper
Egész jó, csak ezzel a piros sávval van egy kis "Vasarellys" beütése <#vigyor1>
Molnibalage
Próbálkoztam az F-22 2D-s kabinnal újra, de csak idáig jutottam el.

Boconadi
http://www.cockpits.net

itt találtam a galériában.
Molnibalage
Szerintem ez OF, FF4-ben nincsenek ilyen oldalak. Honnan szedted ezt a képet??

Boconadi
A bal mfd eme funkcióját hogyan lehet elérni? :$$$

Molnibalage
Ma frissülni fog a manual, és holnap is lesz 2 szabad órám dolgozni rajta. Hétvégén megpróbálok még okatatóvideót és ACMI-t csinálni a radaros AA rakétákról.

L Viper
Ez igazán jó hír a Phantom kedvelõknek, ebbe is jól belenyúlnak. <#eljen>
Molnibalage
PMC-n olvastam most T-Rex-tõl. Itt.

"The F-4 2d pit is in the middle of a significant upgrade, with Eric's help/permission. But, isn't ready yet. It'll have new panels, improved dat, the whole package."

Ez igen!

Molnibalage
Márminthogy nem full? Az érdekes lenne, mert a Hitiles nem attól függ. A szóköz az benne van emlékrim szerint a manualban, a program files meg azért nincs, mert eddig nem tudtam róla. Nem vagyok olyan elvetemült, hogy oda bármit is rakjak.

Scottt
De mehet a tiedbe is mert az volt a gond!Szal egy újra rakás megoldotta😊Most toltam fel a hititlest mindjárt megnézzük megy-e még a játékot.

Molnibalage
Ja!! 😊

Bucser
Ki beszélt rólad? Mondom az RV manual.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Írtam volna ilyet? Lehet. A full és a középsõ install között csak annyi a difi, hogy felmásolja a hadjárat videoit, amit érdekes módon már nem játszanak be a hadjáratban, ami nagy hiba, mert iszonyat hangulatosra sikeredtek.

Bucser
Én mindig fullost teszem fel, hogy probléma ne legyen belõle😊

De az RV manual is említi, hogy falcon 4.0-át fullra kell telepíteni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hove telepíted a programot???

www.smart-bus.hu

L Viper
Én soha nem a fullost rakom, de nem is az alapot, mindig a középsõt rakom fel akkor minden file a gépen van, csak a videók a CD-n !
A középsõ install elég 😊
L Viper
Most ilyen nálam az RV, Sindelnet 10-es számú famodja és kétszínû felhõivel, illetve a donutsv3 - tod.lst skyfix-el :

Scottt
Úgy csináltam ahogy te:

Alap falcon.4( a 150 megásat válaszottam nem a fullt remélem nem az a baj)
redviper
peccsek(aztán konf.editor)
hitiles- hitiles exe (program filesba)HiTiles2Falcon4+.exe--->utilites-terrain merger--->évszakvállasztás--->textúra kompresszió és itt kiírja minden fájlnál ,hogy No Such filer or directori de megy tovább és a végén kiírja hogy done aztán jön a windowsos hiba üzenete.

Most megpróbálom felrakni a fullos falcon 4el hitiles nélkül hátha úgy megy

persze, de nálam semmi gond... akkor szívtam amikor program files alá telepítettem. 😊 a 3d kabinok is jók, de csak 1280x1024 alatt... mire zekre rájöttem... 😊) Molnibalage-t egy párszor kiidegeltem! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

L Viper
Én a Falcont a D:\Games\Falcon4-be rakom, valahol olvastam, hogy a szóközt nem szereti a mappanévben.

A HiTilest meg berakom a D:\Games\HiTiles mappába. Amikor kész minden és már megnézted jól mûködik -e utána akár uninstallálhatod is a HiTilest.

Gondolom az RV-hez felraktad a két patc-het is 1.0.0.3c és 1.0.0.4
Program Files alá van telepítve? Ha igen, akkor az a gond... Simán C:

www.smart-bus.hu

L Viper
Én egy 7000 forintos joy-al nyomom, amikor vettem még ennyibe sem került, már 3 éve intenzíven használom és semmi baja.

Egyébként ez egy "Black Widow vibration arcade flightstick" Komolyabbre nekem sem volt pénzem.
L Viper
Egyébként most nekem sincs fent a HiTiles.

Az alaptextúrák magasabbról is élesebbek, ha bekapcsolon a Config Editorban a Performance Settingsben a Tex Detail Factort.
L Viper
Ugye a régi Hitilest telepíted, ami nem az AF-hez van ?

Nem árt egy registry törlés, van egy kis progim hozzá, ha manuálisan nem megy a törlés átküldöm, ha adsz egy mail címet.

Én így csinálom és hibátlan:

Telepítési segédlet a Falcon 4.0-ás HiTileshez

1. Installáld fel egy mappába a HiTiles.exe-t indítva
2. Ha kész indítsd el a HiTiles2Falcon4+.exe-t
3. Amikor ez is megvan lépj be a \Falcon4\Utilities\-mappába
4. Indítsd el a TerrainMerger01d.exe-t
5. Amikor bejön az évszakválasztás, a nyarat ( 0-ást nyomsz ) érdemes
választani, mert a többi sem rossz, de alacsonyabb magasságokon kicsit
pixelesebben mutat.
6. Amikor már megnyomtad a nullát, utána türelmesen várd meg, míg átvarázsolja a
textúrákat ( textúra kompresszió ) nekem kb 10 - 15 perc.

Boconadi
bárcsak lenne pénzem joyra 😞