Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltfireman
Életképek Iraq-ból...

L Viper
Van még mit festeni 😄
Boconadi
még most jön a neheze 😄
Boconadi
15%

Boconadi
<#schmoll2> 😄
Gundark
Köszi 😊 A versenyautózást is kedvelem. Gondoltam a kedvenc autómra mint banner (550 Maranello) De az annyira nem néz ki jól. A másik kedvenceim a Saleen S7r-ek meg túl nagyok hogy rendesen nézzenek ki. Igy maradt ez a Porschécska. Igaz nem a legnagyobb, de a kategóriájában jól húz.

L Viper
Öreg már az a csaj <#nyes>

Gundark, mi ez az eretnek autós banner ? <#nevetes2>
Amúgy szép <#eljen>
Majd ha Pamela Anderson lesz a segédem...😊))

Sajna nekem is volt ilyen probléma F14-el...Valszeg az a megoldás ha ugyanazt a skint másolod be az összes F18 verzióhoz.
A Mig29-nek három skinváltozata is van,jugó,orosz,német,a bizt kedvéért mind a hármat kicserélem,ha a más festést akarok látni.

Gundark
Köszi Sindelnet, tényleg szép lett. Most kezdhetsz dolgozni másik skinen 😊

Molnibalage
Küld át ami megvan belõle és én is kipróbálom.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Boconadi
oksa, köfi :]
http://dsc.discovery.com/video/
Discovery film az F35 rõl.Pofás jószág
Nem tudok még linket beszurni,sorry
Molnibalage
Én is errõl beszélek. Játszd el ezt a SZU-27-tel is. A tacref-ben állítsd be a kék skint és muitiona-ban is. Ezek után mikor repülsz hajlamos a fekete-fehér skint betenni. SZU-24-nél szintén meg van ez a probléma azzal súlyosbítva, hogy az egyik skin hibás.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Boconadi
Én csak egy egyszerû TE-t csináltam. Leraktam a 18-cast, kiválaszottam a skint, a felszerelést, aztán okét nyomtam és save. Aztán betöltöttem, de nem az a skin volt, hanem az alap, amire festettem a skin-t. Ha visszaléptem a menübe missió után a munició menüponton belül ujra az a skin volt amit már én csináltam...
Molnibalage
Sajnos ez néha elõfordul még akkor is, ha mindkettõben a jót állítod be, a SZU-27 esetében is gond ez. Dogfightban váltogasd F-18-cal a csapatokat és egyszer csak a jó skint dobja ki.

L Viper
Mert több skint használ a játék is, pl ha Mig29-bõl kreálsz egy missziót és nem a DPRK-s 29-est választod, akkor biza nem a Sindelnet féle skint látod.
Gondolom a Te F18 mahinációdnál is ki kell keresni a megfelelõt.
Boconadi
Miért van az, hogy a tactical reference-ben, és a muniton opcióban látom azt a skin-t amit én csináltam, de ha a játékban nézem az alap skin van?
Molnibalage
Na akkor most én kérnék egy kis segítséget. Használta valaki közületek valaha is a release angle átprogramozását? Én nem tapasztalok semmit, ha átírom az értéket. Max. 45 fok a plafon.

Thx.<#wink>

Molnibalage
Tömör gyönyör!

L Viper
Sidelnet, ez tényleg pofás lett:

Molnibalage
Ja. Tudtommal 50% alatt nem indulhat bevetés egy reptérrõl.

L Viper
RV-ben nézted ?
L Viper
Köszi, nagyon szép lett 😊 Mindjárt le is szedem <#eljen>
Magyar Mig29 Nato skin kész:LETÖLTÉS

Molnibalage
Kézikönyv frissítve. Ma még elkezdek oktatófilmet és tervezem még egyszer frissíteni ma még egyszer.

Molnibalage
Ma is tombolgattam és nagyon érdekes dologra figyeltem fel. Az egyik reptér támadásakor szétkaptam sokminent, de hozzá sem értem a kifutókhoz és így is 50% alá került, tehát onnan nem indulhat bevetés. Tehát egy repteret a kifutók lebombázása után lehet, hogy érdemes újra felkeresni és szétkapni még sok-sok épületet, akkor tutira nem javítják ki õket 12-24 óra alatt.

A másik, hogy "puha épületek" ellen érdemes CBU-val menni. Üzeanyagtartályok ellen kiválóak! Az oktatófilm valszeg egy ilyen tombolásról IS fog készülni.

Molnibalage
Elrontottam, szóval ITT a potyautas!

Molnibalage
Potyautas fotós a vezérsík mellett! 😊

Molnibalage
Sorakozóóóóóóó! 😊

Kukucs!

Én én a csibéim!

Rámjött a pusztíthatnék!

L Viper
Balage, Zaccos, Pzolika köszi a részvételt egy élmény volt <#eljen>

L Viper
Na de sokan mûvészkedtek 😊 Jó
Boconadi
Scottt
Ma már fáradt vok a multihoz de legközelebb lehet benézek<#smile>Addig is megnézzük a manualt.Jó leszállást!

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper

A multira csinálok majd egy Falcon szobát, jelszó falcon lesz !

Teamspeak: tss.thomi.hu
Molnibalage
Megint frissült a kézikönyv, az elõzõ fejezet végét is javítottam és még néhol.

L Viper
jÓÓÓÓ ! Megy a kedvencekbe <#eljen> !
repvez
Uj falcon 4-es raktár ahol mindent be lehet szerezni az összes változathoz:
falcon raktár
StopWorks nézd meg...

L Viper
1. Alap Falcon 4.0 medium vagy full install !
2. RedViper megapatch install
3. 1.0.0.3c és 1.0.0.4-es RV javítások feltelepítése

Ennyi kell. A finomhangolást még lehet fokozni, pl kabinok, felhõk, égbolt. Ha ilyesmi is érdekel szólj.

Javaslom legyen fent az Allied Force is, nekem is fent van mindkettõ.
Koszi szepen a segitsegeket!
Lehet akkor visszarakom a regi Falcon 4-et+Redviper kiegeszitest. Jol ertettem, hogy ezen kivul akkor semmit ne tegyek fel amelle?
Boconadi
rövid leszek:

<#eljen>
L Viper
Az jó kombináció AF-hez amit használsz, a legújabb patch és a HiTiles.
Szedd le még az AF modot amit Balage ajánlott, klikk a fórum fejlécnél a magyar honlapra.

AF-hez itt találsz cuccokat :Klikk idefrancia oldal, de el fogsz igazodni.

Én még az idõjárás buherálót szeretem hozzá, a Zerk féle új 3D pit nem nagy szám, imitt-amott hibás is.
L Viper
A szép felhõk bizony nem az AF-hez készültek, hanem az alap Falcon 4.0-hoz készült RedViper kieghez.
AF-hez tudtommal nincs felhõmod.

Valóban az AF-et csak hálózatban Campaignnál használjuk, mert jelenleg ennek a legjobb a multi kódja.
A legjobb Falcon verzió a RedViper, az itt fórumozók is ezt tolják.
Jó az OPenFalcon is, de irreális a gépigénye és jónéhány dolog jobb az RV-ben.
Molnibalage
Ha meg a realizmus a lényeg akkor a Realsim modomat, bár ez AF-nél jelenleg csak pár fegyverre terjed ki, de akkor is jobb lett tõle.

Molnibalage
AF-hez sok kieg? Van egy widescreen fizetõs Aeyes kabin, van a fizetõs Hitiles az ennyi... Az AF-et csak azért toljuk, mert jó a mautikódja, de amint kijön az új FF4 megy szépen a süllyesztõbe. Leglalábbis nálam.

Sziasztok!

Mar a Falcon 3 ota jatszom a jatek kulonbozo verzioival es most nezegettem a forumot, hogy van eleg sok kiegeszito mar az AF-hez is.
Azt szeretnem kerdezni, hogy mit ajanlanatok, mit telepitsek fel melle, hogy meg realisabb legyen? Lattam egy kepen azokat a szep felhoket, amik kenterbe verik az alap F4AF felhoket...

Pillanatnyilag az alap F4AF+1.0.12 patch van fent illetve a HiTiles.
Azt is megkoszonnem, ha esetleg egy linket betennetek hogy honnan tudom letolteni az adott cuccot hozza.
Koszi szepen!
Jago
Molnibalage
Gyönyörû!!!!<#worship>

Talán ezen jobban látszik...