Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Igen. hisz a kiképzés mehet majd multiban is úgy hogy az oktató a te gépedben ül és bármikor átveheti az irányítást (ha career módban repülsz).

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Ezzel tisztában vagyok, de álmodni szabad nem? 😊 Talán majd 5 év múlva, ha már nem maradt más hátra...

Fighter Ops-ben terveznek ilyet?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
"Ház a cooperative mód tényleg jó lenne"

Ez megint csak multi hard code. Nem hinném, hogy lehetséges. Hisz a B2-ben sem lehetséges a 2 fõs coop nem?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Ház a cooperative mód tényleg jó lenne, mert ott ahol SAM van az LGB haszálhatatlan, mert túl sok dologra kell figyelni. Ha volna humán WSO akkor könyebb lenne. A WSO csak a célzással foglalkozna, míg a pilóta kerülheti a rakétákat.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Hát ez tényleg brutál jóóóóó !

Valamikor mennyit játszottam az F-15 Strike Eagle III-al, ugyebár Microprose-ék már akkor remekmûveket gyártottak. Abban lehetett multizni egy kabinból kóperatívban!

Aztán volt ugye a Jane's féle F15 ( Andy Hollins ex Microprose ) Még mai szemmel is tisztelet.

Kár, hogy a Falcon 4-ben ezt nem lehet kipróbálni.
Molnibalage
Új F-15E 3D kabin!

Hát ez nem semmi. Asszem ezt is majd meg kéne venni.

Molnibalage
A Thunderpirds meg van bmp vagy mittomén milyen más képfáljban sok helyen, csak át kéne konvertálni.

Boconadi

Holnap lesz ps, megcsinálom frankora a blue angels feliratot, meg talán be is fejezem ha lesz idõm.

Na jo éjt!
Boconadi
Adobe Photoshop CS2
Molnibalage
Cs2? Az mi? Catmasia Studio? Mihez kell az?

Boconadi
csak egy cs2-es serial kéne most már 😄
Boconadi
ahogy gondolod 😄

Tervbe van véve a Thunderbirdses skin is a Blue Angels után...
Molnibalage
A Maverick DTOS mód leírásánál van egy apró hiba, azt javítom.

Írod, hogy a "Traffic in sight" rádióopciót sosem használtad. Ezzel az ATC által neked bemondott másik gép vizuális észlelését jelzed vissza. Hogy van-e bármi interaktív hatása a történésekre, azt nem tudom...

Molnibalage
A köv videoklipp még a végén egy moddolt mûrepülés lesz (két füstölõvel a szárnyak alatt), és összemosva lenne néhány jelenettel a patrcikos Mirage-2000 in U.A.E. videoval.

L Viper
Hú de jó fotók, köszi Repvez és mennyi "kicidelta" a Pápa szivecsücske <#hehe>.
L Viper
Ha annyi idõm lenne, mint amennyi nincs, már saját HiTilest csináltam volna 😊
Egyébként imádok én is ilyesmivel babrálni, de legfeljebb egy banner összedobására futotta.
repvez
Molnibalage
Kézikönyv frissítve, elkezdem az A-G fegyverek oktatófilmjeit. A radarvezérlésû légiharc rakéták elleni kitérõ manõverek filmje késõbb jön majd.

Molnibalage
Jó hírek, egy srác a módszerremmel kísérletezgetett és MÛKÖDIK az F-22 2D kabin, legalábbis valami ilyesmit írt. Kicsit fura angolsággal. Megkértem, hogy küldje el nekünk.

Gundark
Te ne okoskoggyá, inkább kezgyé dolgozni valami skinen mint a többi mûvészember. <#buck>

L Viper
Há' nekem nem olyan joyom van 😄
Molnibalage
Bepostolhatom azt a Frugalsra "coming soon" megjegyzéssel?

Gundark
Biztos hogy nem normál. Meg az sem normál aki mondta. 😊 Nekem is X52esem van és nem csinálja. Miért is csinálná? Egy adott sebességtartományhoz egy adott flaps szög tartozik amit önállóan állit be. (Electric Jet rulez 😊 Csinál ilyeneket HA megsérül harc közben, és úgy mész haza. De lehet ám még az is hogy valamelyik csúszkára vagy forgóra tetted a trimmet és az nincs középen. Vegyél el tõle minden beállitást és állitsd be magad, kézzel. L_Vipernek mondtam hogy ha a szûz rv-re ráteszem a pecseket akkor rosszul állitja be a saiteket alapból. Ez egy misztikum 😊

Molnibalage
Nekem van PS installom holnap feltölthetem valahova. Nem túl új, asszem 8-as.

Azt hiszem, ez utóbbi lesz az egyszerûbb...

Boconadi
most csak az a bajom hogy csak paintel tudom csinálni, mert nincs ps-em. Eltünt a cd, és nem tudom kinél van... <#nemtudom>
L Viper
Razor18, esetleg ha nem Fraps-el veszed fel, akkor használhatod a játékban az ACMI-t is, azt még talán jobb is kielemezni.
L Viper
Balage, volt egy videód egy csomó leszállásról mindenféle helyzetekben, szerintem azt linkeld be ide, ha még megvan.

Molnibalage
Vedd már fel ezt Fraps-szel, hogy láthassam a dolgot.

Érdekes módon a SimHQ Falcon 4.0 topicjában megerõsítették, hogy ez így "normál". Innentõl érdekes, ha nektek meg nem csinálja. Mert ezek szerint nem csinálja, igaz? Na még kérdezgetem egy kicsit máshol is...

L Viper
Értem, sajnos nem tudom mi lehet a gond. <#nemtudom>
Még egyötletem van, a joy setupban van egy reset, ha valamelyik irány nem lenne középen.
Szerintem félreértetted a kérdésemet. :-) Nem az a bajom, hogy fent van az orra, hanem hogy folyamatosan EMELI az orrát, rá kell tartanom a joystickkal. Azt hiszem, már a hosszúfalon is, ha 200 körüli, vagy az alá csökken a sebesség. Leszállásnál látom a pályát, az AoA is rendben van, ezzel a sebesség vs. AoA kérdéskörrel tisztában vagyok, viszont lassan, de folyamatosan emelkedik a gép orra, ha nem nyúlok rá a joy-al. Ha 200 fölött minden egyenes, akkor szerintem nem lehet kalibráció gond, mert úgy akkor is emelné az orrát, nem? MEgpróbálom majd a biztonság kedvéért a finalon kihúzni a joyt.

L Viper
Lehet billentyûzetrõl is, de az nem az igazi.
Ha 200 felett jó, akkor az van, amit mondtam.
Kb. 160 körül tedd le a gépet.
repvez
már nem kell, megtaláltam.
repvez
Valakinek nincs meg véletlenül a dem2terrian progi vagy tudja hogy hol lehetne leszedni?
Jok a skinek esetleg ha valaki neki szeretne állni másik magyar gépnek is akkor tudok neki addni 3 nézeti képeket amirol a panelvonalakat meg lehet rajzolni a skinhez.
Saitek X-52-esem van, 200 feletti sebességnél teljesen korrekt, Control Panel mindig középen mutatja alaphelyzetben. Próbáljam ki, hogyan viselkedik, ha billentyûzettel irányítom, joy USB kihúzva? Billentyûzettel lehet egyáltalán irányítani?

L Viper
Akkor jó rég néztem 😄

Más: nem bírtam ki feltettem a magyar MIG-29 skinrõl két screent a Some Random Shots Topicba.
Kíváncsi vagyok, lereagálja -e valaki.
Molnibalage
Nem került fel új oktatófilm 15 napja. A héten igyekezek 2db-ot összehozni.

L Viper
Balage, néztem a honlapodat, ejj de jó látni ahogy gyûlnek az oktatóvideók <#eljen>
L Viper
Ha a géped felveszi a "siklószöget" és a siklópályához képest túl alacsonyan vagy, akkor nem látod a kifutót a gép orrától ?

Ha normálisan repülsz és úgy is erõlködnöd kell, akkor joy. kalibrációs gond is lehet.
Próbáld ki, hogy kb 400 -al repülve, teljesen vízszintesbe állva is csinálja -e ? Ha így jó akkor az elõbb említett dolog lehet.
Molnibalage
Nem, egyáltalán nem normális. Tudok úgy is leszállni, hogy a végén 5-6 másodpercig még a joyhoz sem érek. Múlkori multin demonstráltam. 😊

Leszállás közben normális, hogy ennyire adja fel az orrát? Folyamatosan nyomni kell a botot...

L Viper
<#taps><#taps><#taps>

Ez egyre jobb ! Hát a következõ videóhoz lesznek szép skinek !
Molnibalage
A kézikönyb A-G része lassan készen lesz, sokkal rövidebb lett, mint gondoltam, az oktatófilmek lesznek a középpontban.

Molnibalage
Bazz, egy kurva jó lesz! Asszem nyitni kéne a Frugalson egy "Hungarian skin workers" topikot. Nagyon jól nyomájtok.

Boconadi
Ha nem baj rakok még be képet róla. Mára elég vót...

Hát kimondott meggypiros színt nem találtam...

L Viper
De állítható, ctrl+alt+shift+c.
Alapban a HUD brightness nincs a maximumon egyébként, a bal felsõ görgõvel lehet feljebb venni, az a rovátkolt fehér tekerentyû.
A RV-ben a HUD színe nem állítható pirosra? Lehet, hogy nem túl realisztikus, de világos háttérben rohadt jól olvasható...