Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Meg az is megávltozott, hogy régen az AI ugyazzal az oldási programmal oldotta a bombáit, mint te. Most már mindig pair beállításban old, de csak RP1 beállítással. Régen az RP-t lekövette..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ez is egy bug, néha eltûnik az egyik futómû, de csak grafikailag.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Erre azt mondhatám, hogy nem érdekel mit állítanak be õk, úgyis javítom, ha van korrekt info...

zsoltfireman
Mintaszerû leszállás...<#idiota>

Gundark
Az alap falconban benne volt. Az afben is az elején. Az FFben is biztos legalább a 2 ig. Aztán egyszercsak eltûntek a 83asok. Kivonták volna a zéletben is? Ezt nem hiszem. Vagy legalábbis fura lenne. A durandalt is hol berakják hol kiveszik. Mondjuk azt kivonták az életben 😊 Szóval miért nem lehet Mk83ast tenni a gépeinkre? Legközelebb ha valakit megpiszkálsz a frugalson vagy az RV fórumon megkérdezhetnéd 😊 Ami meg a mûrepcsit illeti, valóban sokat kéne gyakoroloni. Nagyon sokat 😊 Mint a viharmadarak 😊

Boconadi
igen, csak az F-18 modellje rávan húzva az F15-re, de amúgy minden tulajdonsága F-15C. A cockpitot lehet integrálni amúgy, de ez attól is függ hogy mire gondolsz.
Molnibalage
Egy Funfalcon videohoz legközelebb azért összeállhatnak igen vegyes skinû gépek. Svájci F-5, Ukrán SZU-27, Thunderbirds, Blue Angels és magyar MIG-29. Igen látványos vegyeskötelék lenne szerintem.

L Viper
Sajnos ez így van.
Molnibalage
Kinek lenne arra ideje? Több száz óra multi kéne hozzá. A valódi Thunderbirds-re meg nem akarok szégyent hozni. Poénkodni lehet, de valódi mûrepülésre nincs ideje itt senkinek. Nem is lennénk meg hozzá elegen...

Molnibalage
Honnan? Én biztos nem szedtem le. A másik érdekes dolog, hogy alig van pár gép ami hordozhatja az MK-82 speciális változatát a féklapos Snakeye-t, pedig nem tudok róla, hogy bármi különleges felfüggesztés kéne hozzá. Sima MK-82...

Van lehetõség utólagos szerkesztésre az ACMI képét fel tudom venni Hypercam progval, csak ott nem lehet zoomolni...

Gundark
Megvan bennük a tehetség, ha Balázs funfalcon videóit megnézed. Ez azonban egyelõre csak az AFben mehet mert ott tudjuk tartani a zárt köteléket, az RV-re csak akkor térhetünk vissza ha megvan az új pecs. A kamera szögekrõl csak annyit, hogy vett már filmre minket L_Viperrel Balázs, egy gyalogos, fekvõ katona szemszögébõl (aki éppen a futó közepén gondolta hogy pihen😊 miközben alacsonyan háthelyzetben húztunk el fölötte 😊

Más : Balázs, az MK83 miért tünt el ? Kedvelem az 500 kilósakat 😊 Mégse 250 ami kicsi, és mégse 1000 ami nagy 😊

L Viper
Ha jól láttam F15 cockpit volt. Vajon a repmodell is az ? Ha jól tudom a Lock On-ba nem lehet cockpiteket integrálni.
jó is lenne egy magyar Thunderbirds csapatot összekalapálni.persze már egy bemutató géppár is haladás lenne.viszont a falconban sajna kell valaki,aki a földrõl filmezi az egészet majd anno.mivel ha jól tudom,nincs lehetõség benne utólagos kamera állások változtatására.csak a Fraps-el lehet videót rögzíteni benne.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

A manualra gondolsz, ott írt erõl valamit Balage?

Molnibalage
De még csak részben. A FULL DX7 a cél, hogy mindent az rendereljen.
Az én véleményem szerint más fejlesztés férne rá a játékra.

Boconadi
Én ezsetleg? 😄

Amúgy az az F-18 egy új modell is. Nem az alap lock onos.
repvez
Bucser
Amivel játszol az RV-ben az már rég DX7-es...

meg egy pontos link a topichoz jó lenne...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

repvez
Frugalson mirol társalog TRex?
mi van a falcon enginnel?Vagy csak bejelentette hogy kész a dx7-es átirat?
a skin is nagyon jó lesz.de ez a videó sem semmi.én anno nem találtam senkit,akivel mûrepülni lehetett volna.

zsoltfireman
Na végre...
Egyszerre 8db GBU-38-ast dobtam le egy komplexumra
mind a nyolc nyolc különbözõ célpontba betalált! :-)
Balázs ez tényleg durva,ahogy írtad!
A Maverick is komoly! <#violent><#merges2>

Boconadi
hát igen, napi két óra gyakorlás ezt eredményezi 😊

Vagy Te a skinre gondolsz?
üdv!bár ez
lock onnal készült,azért egész jóra sikeredett

L Viper
Még ennyi év után is megrázó !
repvez
Na ezt sem láttam még ennyi nézö pontbol.Az a szomorú hogy még most sem tudni biztosan hogy hogyan tortént.
mig23 katasztrofa

Most lapoztam fel az aranysast már hadrendbe állt az A-10C. Jo lenne egy hozzá valo kabin modositás vagy lehet hogy elég lenne csak megturkálni az adatlapját hogy tudjon precizios bonbákat is hordozni és dobni.
Molnibalage
Ma újabb oktatófilm várható, a butabombák használatáról.

Gondoltam, hogy nem viccbõl írod, csak hogy szivass bennünket... :-)

Molnibalage
Azt a részt elfelejtettem átírni. 😊
Ha ide bepostolok akkor tuti van frissítés. A kijelzésen majd igyekszem javítani.

Még 10.01 van írva utolsó frissítésnek...

Molnibalage
Vagy csak nála is elõ jön a bug ami egyeseknél, hogy bármit csinál netkapcsolatot kér.

Az A-G fejezet készen van. Rövidebb lett, mint vártam. Csak 9 oldal. Most röviden következik a TFR, FLIR és NVG. Ez pikk-pakk megvan. Aztán egy rész arról, hogyan lehet elérni, hogy az öregebb gépeken való repülés szimulációja reálisabb legyen.

Ezután a TE szerkesztés alapjairól lesz egy kis szöszenet, (errõl is lesz oktató film!!) és végül a hadjárat. Aztán a legvégén (?) tervezek egy saját Tactical reference rész.

L Viper
Csak ha a 3. fizetõs textúracsomagra kattintott, mert akkor netre akar lépni. Válassza a balszélsõt, vagy a középsõt, de elõtte ajánlatos egy registry takarítás is.
Egyébkén már van OpenFalcon 4.5 is !
üdv!egy kérdés.oda adtam egy barátomnak a falcont,és az open falcon4.3-at.létezik az,hogy az open falcon nem telepíthetõ,ha nincs internet kapcsolata a gépnek.õ azt állítja,hogy nem települ,mert nincs neki netje.

Molnibalage
Fent van egy frissebb verzió a kézikönyvbõl.

L Viper
Nem sajnálják az áldást <#vigyor1>!
Molnibalage
Új oktató film fennt van.

Molnibalage
SA-2 ellen 1:1-ben ez ujjgyakorlat. SA-17 és SA-11 tesztelése az már viccesebb, azok állványon rendelkeznek vagy 20 rakétával és erre jön állványonként még pár tartalék. Azok napestig lövöldözhetnek. Ellenem kb. 10 rakétát indítottak kb. 2 perc alatt.

L Viper
Nemsoká itt a tél :

L Viper
Frankó, ha túlélted találat nélkül.
Molnibalage
F4Browse. A teszt kapcsán annyit, hogy egy SA-2-es üteg 14 rakétát tudott rám indítani aztán elfogyott a municíó. Még ma lesz frissítve a kézikönyv.

Molnibalage
Üzenet Balu-tól.

"Lesz még sok minden is a kabinokon kívül.. hogy mi titok 😄 De füst lesz.. bõven XD"

Sajnos helyszín készítéshez nem értenek. 😞

L Viper
Akkor megint derékig vagy a simdatában ?

<#vigyor1>
Molnibalage
Rejtély megoldva, az SA-17-tel kevertem össze. Hát durva egy rendszer. Leteszteltem az egyes rendszerek újratöltési idejét, és hogy mennyi rakéta van hozzájuk rendelve. Érdekes dolgok jöttek ki.

Molnibalage
Nem értem miért nem indít az AI, mert az F4Browse szerint az állványoknak is van saját radarja.

Molnibalage
A légvédelemmel kapcsolatban igen érdekes dolgokat fogok írni. Az SA-11 rendszer kapcsán meg lehet, hogy tévedtem, vagy rosszul van lemodellezve. A haditech részben azt írtam, hogy a cucc önállûan is képes rakétaindjtásra keresõradar nélkül Nos, az RV-ben nem, az AF-et majd megnézem.

Molnibalage
Rednerelem a Maverick filmet. kb. 2 óra és fennt lesz a kicsike és egy picit frissített kézikönyv is.

Molnibalage
Te tudod... (Gondoltam kipróbálni érdemes, vagy legalább referenciának jó, idõt spórolnál vele, ha látnád, hogy hogyan néz ki készen.)

Boconadi
nem baj, jobban szeretem magamének tudni a skint :]
L Viper
Juteszembe, a Hindben is jó volt ez a multis rész. Jókat repültünkazzal is Pilot+WSO <#eljen>
Molnibalage
A Maverick oktató film majdnem kész, a gépágyú használat is ebben van benne. A kézikönyvbõl kihagytam ezt, de most pótolom.

Molnibalage
Az zsír!