Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Az dumb bomb oktatódil készül továbbra is, jó hosszúra sikeredik.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.molnibalage.extra.hu/stall.avi
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"egyébként messzerrel felszállni soha nem volt nehéz Il-2ben. "
Ja 😊 Csak hasonlitsd össze a kor többi szimjével. Meg az elõdökkel 😊 Akkor azért rácsodálkoztunk. Nem véletlen lett ekkora siker ez a széria. Ja és a kedvenc messzerem a 163as. Igaz 1010 km/h körül szétesik 😊
ON
Ami nagyon tetszett az az 1.22 Messzere volt.😊 Alig ment zuhanásban 600-at az emil és szét akart esni😄 A friedrich meg 650-nél😊 vicces volt😊
De ez offtpic.
egyébként messzerrel felszállni soha nem volt nehéz Il-2ben. Egy két felszállás és megszokod😊 csak érezni kellett a madárkát😊 Beindítod a motort. fulgáz mikor beröffen visszakap aztán szépen lassan növelve a húzóerõt adagolod a gázt közben lépsz az oldalba és szépen megindul😊
miután az egész lineáris összefüggésben volt a belépés és a gáznövelés sebessége változhatott a lényeg, hogy ugyanolyan ütemben. úgyhogy gyakorolottak bedobták a motort lehúzták a gázt aztán max gáz max oldalkormány és már fel is szálltak kb 40 méteren😊
persze csak IL-2-ben😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Baromi régen IL2-ztem, de akkor még nagyon kemény meló volt szépen felszállni a Messzerrel és az nekem nagyon tetszett.
2.00 óta ilyen a messzer😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
URL=http://www.repszim.extra.hu/hun.html]repsim.hu[/url]
Majd kiprobálom ezzel a simmel is, mert ezt is a falcon repmodeljéröl mintázta a srác.De egy kicsit mintha ez jobban teljesitene mint a falconé.[
és ami a legidegesítöbb az hogy olyan tantárgyból vannak 1-eim amibõl 5 éve nem kaptam 1-est és mindig jó voltam benne.
remélem minden fönt van az oladon és akkopr majd leszedem
De ha jól láttam az F/A-18F -nek van külön fenti panele, majd ahhoz megpróbálok egy szép skin-t csinálni, de most majd elkezdem akkor a thunderbirds-et :]
www.smart-bus.hu

Megvettem Aeyes fizetõs kabinjait,köztük a Mig 29 -et.
Feltelepitettem Balage igencsak hasznos manualja szerint/itt én is megköszönöm neki a magam nevében a brutál sok melót)
Mûxik de egy picit zavar hogy az össza es gép Betty-je átváltozott Natasává.
Nem nagy élmény mikor hûséges Tomcatem ékes oroszsággal küld el a busba.
Mi a hiba a képben?
Azért jó lesz majd látnod az új gépen mennyivel jobb lesz az FPS <#eljen>#eljen>
- Reálisnak látszik, hogy az AI valaha is használjon gépágyút a földi célok támadására?
(legalább az A-10 és SZU-25)
- Ez a "bug" az egyik legnagyob szívfájdalmam, sajnos a megjavítása nem egyszerû, a kód ezen részéhez nem nagyo ért senki. Nekem azt mondták, talán...
- Fog -e változni, az valaha, hogy AI nem fix magasságkokról próbálkozzon bombaoldással?
(Miért van az, hogy HARM-ot meg már magasságváltás közben is indít az AI?)
- Kõkemény AI, az AI elég alaposan meg lett piszkálva RV-ben, tehát elképzelhetõ hogy késõbb ez is megoldódik.. de most még nem az biztos...
- A AI régen azzal a release pulse beállításokkal oldotta a bombát, mint te.Ez
megváltoztott, már nem "követ le". Miért?
- RV AI.. önállóbb mint régen.. nem kell rá annyira odafigyelni mint rég.. csinálja a saját dolgát.. Dumb bombnál és cbu-nál viszont iirc lekövet most is..
- Az AI esetleg használja intelligensebben a fegyvereket? Például, ha van CBU és MK-84 a
gépen, akkor jármûveket elsõdelgesen nem MK-val kezdjen támadni. A rakétablokkokkal
sem nagyon akar támadni. A helikopterek is sokszor csak bóklásznak fel-le, de nem
támadnak, aztán szépen leszedik õket... Maverick bug javítva lesz?
- talán, még nagyobb talán, igen ha arra gondolsz hogy az AI nem indít sokszor , így sorban
- Egyes légvédelmi egységek nagyon passzívak. Ilyen pl.: az SA-15. Alig indít rám rakétát.
Percekig körözök 2-3 mérföldre 6000 lábon és nem támad. Miért?
- csinálj egy TE-t amiben vagy te, meg egy SA-15.. ne lõj rá! csak repkedj, ha akkor se jó, reportold nyugodtan a fórumon hogy bug...

Ameg milyen? :-)
Jelenlegei konfiguráció,amit Iraq-ban használnak(bombák) 1,vagy 2 GBU-38 jobboldalon,a másikon 2db GBU-12-es
Persze,aki a régi dolgokat szereti annak bármi...
Én vagyok ilyen fanatikus,hogy így használom
De nem ugrik be melyik a T12-es
Nevekre már nem emlékszem, de a gyõztes (egyébként vadászpilóta) is talán 10 percre való naftát hagyott a gépben. Gépágyús lelõvés után még le kellett tenni a gépet a bázison, ez volt a szabály. Bizony eléggé száraz tankkal szállt le, de nyert !
Nem létezik, hogy nem hallottak még arról, hogy pl. mûszaki hiba, vagy kényszerleszálláskor ledobják a fölös üzemanyagot.
Majd megkérdem mit csinál két teljesen egyforma képességû játékos 1-1 elleni dogfightnál két azonos géppel (pl F-16CJ), csak gépágyú. Persze hogy ledobják a felesleges naftát a jobb manõverezés végett. Elég sokat dogfightoltam már veletek és bizony jól szórakozunk mindig.
Mellesleg, nem tudom hogy honnan vette az egyikük, hogy a valóságban nem lehet üzemanyagot eldobni. Minden gépen van leeresztõ rendszer...