Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Még mindig nem értem, hogy miért nem tömöríted õket MPG 4-be...

Minõségromlás nélkül meg tudnád csinálni és töredéke lenne a mérete.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Boconadi
Hallod minden elismerésem a videókért és a kézikönyvért!!!

<#worship><#worship><#eljen><#eljen>
A bal oldali navigációs menüben Tornado/The Game/Download Tornado link halott. Te arról töltötted "sokáig"?

Molnibalage
Sokáig töltött...

Este felkerül a TE editing video. Pár másodperc híján 10 perces. Tömörítetlenül 200MB!!

Elivleg már csak egy oktatófilm maradt hátra a GPS fegyvereké. Aztán már csak a kézikönyvet kell befejezni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Neked sikerült? The page can not be displayed...

L Viper
Tudom, a videók miatt. Sajnos csak olyan verzióban van meg, ami nem tartalmazza azokat. Nagyon jó játék volt, jó kis küldetésszerkesztõvel. Az USNF-Marine Fighters van meg nekem, lebutítva 😊
Molnibalage
Nekem a US NAVY Fighters vagy a Jane's US NAVY Fighters kéne..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
A manualokat letöltögettem, megy a gyûjteményhez. De jó is lett volna akkor ez a segítség, de jobb késõn, mint soha 😊
L Viper
Sok régi DOS-al foglalkozó oldal van, ahonnan meg lehet szerezni a régi gyöngyszemeket, szerencsére én már a kezdetektõl gyûjtögetem õket.
Molnibalage
Sajnos letölteni nem lehet a régi játékékat, csak a Torandado-t.

L Viper
Húúúú mit találtam !!!
Idõsebb kollégák, retro sim. gyûjtök nagy örömére : Leírások manualok !

Ide klikkelni !

A közelmúlt szimulátorairól is vannak anyagok.

Szinte az összes régi kedvencemrõl találtam anyagot, DOSBOX izzítva 😊
Scottt
Úgy hívják valóság tudod az egy szar játék de jó a grafika<#hehe>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
A TE szerkesztési film lassan kész. Több, mint 10 perc lesz. Elég sokmindent bemutat majd.

Molnibalage
Akkor ez is megy fel a honlapra az F4Browse progival együtt.

Boconadi
nem ismerem
L Viper
Milyen konfig lesz ?
L Viper
4-en voltunk, Pzolika, Zaccos, Molnibalage és én.
hétvégén leszs megrendelve a gépem és 2 héten belül hozzák. ha jól saccolom akkor pont szünetre hozzák

Molnibalage
Asszem 3-an. Múlt héten nem is volt multi... Jó lenne egyszer 5-en összejönni és kipróbálni, hogy sikerül -e a Földön kirakni, mondjuk az F vagy A betût.

a legutobb hányan voltatok a multin??

Molnibalage
Azt nem'tom. Aragorn írt az FF fórumon a cockpit rovatba.

"Our 3D Pit guy is ON HIS WAY...!! He's already seen this thread.

He'll be in the thread shortly..... "

De jó grafika.....nekem sokkal xarabb.Hogy csinálod?
L Viper
2D-s csak ?
Molnibalage
Tényleg nem tudod? Az egy program amivel lehet a hadjáratokat módosítani és TE-t is.

L Viper
A TacEdina testvére ? <#idiota>
Boconadi
Mi az a tacedit? 😛
Molnibalage
Lesz Intruder kabin is a új RV-ben.

Molnibalage
A TE oktatófilm nyersanyaga már megvan, este megcsinálom a videót és kódolom is. Felrakni lehet, hogy csak holnap este lesz már idõm.

L Viper
Hihetetlen, hogy ilyen részletes kézikönyvünk lesz magyarul.
Sok munkád van benne.
Az oktatóvideók szemléletesek.Hahatalmas segítség a Falconnal most ismerkedõknek.
Molnibalage
Nem szálltam le hordozóra kb. fél éve. Akkor jól ment.

A "Falcon project" hamarosan a végére ér. El sem hiszem. 😊

Me az hogy a landing után rögtön elõre nyomod a botot,hogy a horog ne akadjon ki,neked e nélkül is sikerül???

Pontosan ez a trükk<#smile>

Molnibalage
Kézikönyv frissítve. Jön hozzá majd az oktatófilm holnap, ha minden jól megy.

Molnibalage
Trükk? Milyen trükk kell hozzá? Fogod azt leteszed.

Az anyahajóra való leszállást viszont tudja gyakorolni....
Nekem két kellemes napom ment el vele,mire rájöttem a trükkjére(benne van az RV manualban is...)

zsoltfireman

Molnibalage
Mert nem is tudsz ÚJAT kirakni, ezt csak Tacedittel tudod megcsinálni. Kapcsold be a hajók kijelzését és a bal alsó részen a térképen lesz egy az összesbõl. Épp most írom ezt a részt... 😊

Ja és mielõtt kérdeznétek TE-ben NEM tudsz rephordozóról küldesét generálni. Ez van...

zsoltfireman
A test folytatódik... JSOW

Boconadi
küldetésszerkesztõben hogyan tudok lerakni egy hajócsoportot? Tehát magyarul egy anyahajóra lenne szükségem, de nem tudom hogy kell lerakni. Ott azon a levélen nemtaláltam (Vagy hogyan írjam másképp)
Molnibalage
Errõl már volt szó a kézikönyvben és itt is. Edit opcióval nyist meg a TE-t és nézd meg a felszállás idejét a flight plan részben. Ha ez megvan, akkor ehhez képest a jobb felsõ sarokban állítsd be annyira amire te akarod. Ha játszasz a TE-vel EBBEN az idõpontban fog kezdõdni betöltéskor.

üdv.barkácsoltam egy egyszerû 1-1 elleni küldetést.az miért van,hogy az én általam készített mission amikor odaér a játék,hogy lehet választani,honnan indúljon a gép,(taxi,take off),2 percrõl kezd el visszaszámolni,mire elindúl,a beépített TE küldetések meg 30 másodpercrõl?lehet ezt valahol álítani?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

zsoltfireman
Átment az emiledre a TEST VIPER skin!!!

Molnibalage
Új oktatófilm az oldalon. Lehet, hogy az utolsó. A másik kettõ(?), a TE készítéssel és a hadjárat fogásait mutatja majd be.

Molnibalage
A honlapon feltüntetettre jöhet. 6 megás fáljnál ne legyen nagyobb egy sem.

zsoltfireman
Az az igazság,hogy OF skinek,de photoshopal megbuheráltam!
De teszek róla,hogy legyen mindenkinek!!!
Emiledre küldem majd???

Molnibalage
Azt hittem ezek OF-es skinek. Ha ki vannak válogatva a mûködöõ skinek küldd el nekem és felrakom a honlapra.

zsoltfireman
Hogy van-e???? Az összes ezred,összes százada!!!
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
http://fafa.griffons.free.fr/Falcon4/Skins/F-16/FTT/

Molnibalage
Van ilyen skin a FF4-ben? Van már mûködõ 2D F-22 kabin 1024x768-ban! (és 1600-ban is, de azt nem kértem el a készítõtõl.)

zsoltfireman
Teszt repülés az Edwards-on