Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
szerintem is szép
Gundark
Jól néz ki. Kicsit olyan Denevéremberes 😊 A vesztes F-16 XL

Gundark
Meg ha már igy beletúrtunk az F15ösökbe 😊 Kis érdekességek : Eredetileg a 15öst ugyan úgy vb-nek szánták mint pl a 16osokat. De a földi szoftver soha nem készült el 😊 1975ben (részben a FAST miatt) végleg elvetették hogy fõdi célt lehessen támadni, noha a "huzalozás" benne van igaz csak dumb bomb-ok hoz. 1982ben a McDonnell magától kezdett bele a strike eagle kialakitásába. (a prototipusok egyikét alakitották át) és benevezték az ETF-re (enhaced tactical fighter) ami az F-111est felváltó tipus keresõ projekt volt. Itt legyõzte az F-16 XL-t (pedig baba volt a furi szárnyával 😊 A McDonnell által használt "Strike Eagle" soha nem volt hivatalos elnevezés. A hivatalos az F-15 E Eagle maradt. Köszönhetõen a sok ötletembernek akik neveket küldözgettek a pentagonnak 😊 Ilyeneket mint a Mud Hen (sár tyúk 😊 vagy a "Beagle" (Bomber Eagle 😊 Birálói kiemelték például : a szárnyon alacsonyan elhelyezkedõ függelék miatt rázós benne utazni 😊

Gundark
Nem is igazán rendszer, inkább csomag. Fuel And Sensor, Tactical. Részei a ma ismert CFT, lehetõség gyorsitórakéta elhelyezésére (akkoriban ez mindenkinek tetszett mert ha jönnek az oroszok akor gombnyomás és sutty már száll is a sas legalábbis a politikusoknak ezt mondták 😊 WW szenzorok, és felderitõ kapacitás. Eredetileg a Shrike-ot akarták, de volt több változat, többek között egy speciálisan erre a célra készitett kicsi (kb csörgõkigyó méretû), amibõl "sokat" vihetett volna.A neve nem ismert, illetve nem jutott odáig hogy neve legyen (kicsit sok zseton kellett volna😊 Egyes források szerint ebbõl illetve ezen projekt "alkatrészeibõl" lett az AGM-122 Sidearm. De van aki szerint nem 😊 Az alap az volt hogy mindent a mai CFTbe tesznek. Elõször a felder kapacitást vették ki mondván több üa marad mert az jó. Aztán jött a WW "kiépitése". (az egyik fõ indok ha jól emlékszem az a "modul rendszer" volt. Mert igy lehetett modulokkén használni nem csak a nagy barom CFTben.) Sok indok lett hogy miért ne legyen FAST, de a költségek jelentõs túllépése megpecsételte a projekt sorsát. (meg persze a WWk, a felderek és a többiek kórusban vonyitottak közben hogy "deeeemiiineeek amiiikoor" 😊 Valami hasonló mint az indiai szu 27 vs F15 buli. ) Ja az eredeti elképzelést 1974ben mutatták be. Utána kezdõdött a party 😊 Ó még egy a végére, Izrael "állitólag" és "bizonyosan" csak "tesztek" céljából vett ismeretlen számú FAST-ot. És azt mondták hogy : dee szaaar 😊 Mivel vették igy (vagy segélyként kapták, ezen vitatkoztak egy darabig 😊 nem kellett a dolgokat visszaadni. És szerintem egészen biztos az hogy nem belezték ki az egészet 😊

Molnibalage
Mi az a FAST rendszer?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Persze. Az összes típus ami a hadjáratban szerepl és a modern típsuokról is. Egyszer összeírtam, kb. 30-40 típus simán lesz, és akkor SAM rendszerek is jönnek utána.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Jók. Lesznek az "ellenséges" tipusokról is? Ami meg az F15 Strike Eagle HARM-ját illeti szerintem akarták anno de elõször a C-re. , de mivel a FAST rendszert csak az Izraeliek vették meg,õk sem sokat, "otthon" meg a sorozatos kifogások meg a túlköltés miatt lett "csak" a CFT. Voltak akik doktrinális okokra hivatkoztak, (pl HA lesz háború, nem a jueszéjben, és nem is európában, akkor majd a repülõgép hordozókról ütik az elsõt) voltak akik meg arra hogy habár a FAST alkalmas volt WW rendszernek, az "igazi" Wild Weaselek nem repülik a tipust mivel túl drága az üzemeltetése más szegény pilótákat meg át kell képezni hogy használni tudják, , de nincs elég lehetõség, stb stb. Szóval valószinûleg az egodriver lobbi nem akarta "bepiszkolni" a kezét holmi földi cél támadással, ezért kigolyózták FAST-ot 😊

L Viper
Ja, folytatjuk a Campaignt 😊
Molnibalage
Ok. 20-30 perc és jövök. AF?

L Viper
Multizunk, aki akar csatlakozni itt vagyunk: tss.thomi.hu Falcon szoba, jelszó falcon.

Molnibalage
Ja.

A típusismertetõk milyenek?

Boconadi
a CFT ez a kibõvített rész a hajtómûvek mellett?

Ha jol sejtem akkor a cft van (?) a block 60-on is?

Gundark
Hol volt szó háborús helyzetrõl? arról volt szó hogy A nem a C meg tud CFT-t. Erre azt mondtad hogy SOHA nem repülnek vele.

Bucser
na ja, de szerinted csak háborús helyzetben repülnek az F-15C-k?😊

Nem véletlenül vannak beszerezve azok a CFT-k😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Na ja, de ez nem háborúban volt. Szerbia felett sem repültek CFT-vel.

Gundark
szinte soha 😊

F-15C 80-0038 from the 57th FIS at Keflavik,
Iceland, seen at Boscombe Down in 1992.

[/img]

Molnibalage
Jó, igaz a sohában nem lehetek biztos, de én még nem láttam egyetlen fotó sem beszámolót errõl.

Bucser
NA ezt honnan veszed, hogy soha?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
CFT F-15C-n?? SOHA nem raknak vadász F-15-re olyat. Azok mindig koppra ki vannak hegyezve légiharcra.

Gundark
Ja. Szinte 😊 Az A-ban F-100-PW-100 as hajtó van a C-ben F100-PW-220. A C-n van CFT, az A-nincs. Az A max felszállótömege 25.401 kg, a Cnek CFTvel 30.844 kg Az MSIP-en átesett A-k is tudják hordozni az AMRAAMot. Mig az A a legtöbb repülési helyzetben 7.33g-s korlátozás alatt volt a C kivihetõ 9ig. Csak érdekesség : Az F15C elsõ légyigyõzelme a Szaudiaké volt. 85 június 5-én , két iráni F-4E-t lõttek le (hehe ez is mekdonell 😊 "határviták" keretében

Molnibalage
Kézikönyv frissítés történt. Még típus. Hát lesz még egy pár...

Molnibalage
A és C tök ugynaz csak egyiken van AMRAAM. Ugyanannyi nafta van mindkettõben.

Boconadi
olyan furcsa hogy fehér a színed 😄
Gundark
Valami lehet benne mert a lokkonban is nehezen megy. Mikor belendül tartja, de alapban max mil-en nehézkes. Nem lehet véletlen az sem hogy az egodriverek ha gyorsulni akaranak pl elfogáshoz akkor azonnal fáklyát tesznek, mig a "többiek" sokszor beérik a max millel. Mondjuk üza van benne dögivel 😊 Ja és ez a C-re vonatkozik. Az A-t valamiért nem kedvelem. 😊

L Viper
Ezt még nem figyeltem én sem.
Boconadi
én megmondom õszintén még sosem repültem F-15 -tel a játékban o.O.
Molnibalage
Kézikönyv frissítve. Kb. így fog kinézni a típusismertetõ.

Molnibalage
Gyakran repültök F-15A/C gépekkel? Mintha az utánégetõ nélküli tolóerõ túl alacsony lenne. 0.8 Machot nem lehet elérni 92-95-ös RPM mellett. Szerintem ez nem reális.

Molnibalage
Elvileg kész a hadjárat rész is, de a supply systemrõl éppen most indítottam topciot a Frugalson. Jön a típusismertetõ rész.

Molnibalage
Tanulmányozd az ábrát ami a légiharc fejezet elején van. Nem véletlenül csináltam, egy jó ábra többet ér ezer szónál.

L Viper
C billentyû.
Sziasztok!

Már megint lenne egy problémám. A dofgfight módból vissza lehet valahogy lépni, mert a shift+enter nem müxik?
L Viper
Az AF sem olyan rossz, ha felrakod a HiTilest is.
Nekem mindig fent van mindkét verzió.
Amíg nem lesz új RV patch, addig Campaign multira is AF-et használunk.
Üdv!ma leszedem a redvipert,és megpróbálom az AF-ot használni.kb 50-szer telepítettem a RV-t registry pucolással egybekötve,de még az új windows telepítés után is csak nagy nehézségek árán indúlt el a játék,általában már a második indításra.anno az AF fent volt kb 1 hétig,de azzal nem volt ilyen gond.meglátom majd.ahhoz túl jó játék,hogy ne kísérletezzek vele.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Boconadi
mint a többi. Ultrafasza!
Bucser
nekem is....(family jewels-t fizu után rendfelem meg + pre-ordert kap a 2 dvd-s film is.)

zsoltfireman
Megvan az összes AC/DC

Molnibalage
Milyen a TE szerkesztés oktatófilm?

Boconadi
remélem ilyen nõk is lesznek benne <#vigyor1>
Sziasztok, én ezeket szoktam halgatni repülés közbe Linkin Park - Ntr/mission Robert Miles - Fable, Kenny Loggins - Danger Zone, Muse - Hysteria, ezekkel a számokkal voltak nagyon jó repülõs klippjeim, de egy vinyóhalálkor elvesztek, ha esetleg valakinek van kedve csinálni ezekkel a számokkal klippeket én nagyon örülnék neki.

zsoltfireman
Mire gondolsz???

L Viper
Nekem is bejönnek ezek a fajta zenék a videókhoz, sõt még lehet dinamikusabb, gyorsabb! Persze a videó témájával is legyen összhangban.
Bucser
õsrégi... hogy ne ismerném??

Bár az AC/DC repülésre született, mivel baromi erõs ritmusa van és nagyon tiszta pörgése. (én ezt használom amikor repülök nagy ritkán.)

Molnibalage
Spencer Davis Group - Gimme Some Lovin'? Ezt ismered?

L Viper
Ezt a linket a manualok miatt tettem be, azokat le tudtam szedni, nekem ez a nagy kincs.
Egyébként leszedtem a legújabb 0.72-es DOSBOX-ot és kiválóan fut alatta a Hind dosos exevel, hangokkal zenével. Ha lesz idõm kipróbálok több régi progit.
Molnibalage
Felkerült az új oktatófilm a TE szerkesztésrõl. A kézikönyv is frissül pár percen belül.

Molnibalage
Esetleg feltöltsem az új zenét vagy megvárjátok az új klippet?

Molnibalage
Hát kipróbáltam egy 15 másodperces részen ahol alig van mozgás. Minõségben minimális különbség és 7,3MB = 15sec. Méretre kb. ugyanz. Azért az utolsó azzal fog készülni.

Molnibalage
Köszi az ajánlást, csak aza baj, hogy a zene az már régen megvan az úk kilpphez, sõt még az az utánihoz is. A máisik baj, hogy én nagyon nem szeretem az ilyen zenéket. A klippjeim talán ettõl is egyediek, a nagy többség csak rock vagy hasonló zenére csinál videót. Én nem.

Molnibalage
XiD MPEG-4? Megpróbálom, de asszem azért mert nem megy..