Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Ez egy SUNCOM SFS throttle gameportos és programozható Gázkar. Túlképp az F-15 Talon joystickhez készült hogy együtt egy HOTAS legyenek. A PS/2-es billentyûzetet lehet rácsatlakoztatni és gameportos joyokat talán vissza lehet fejteni, hogy visszafelé is mûködjön.

A gyártó sajnos csõdbe ment mert anno a TM lenyomta õket mint a bélyeget.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
GBU hátránya, hogy erõsen védett célok esetén négy kéz és négy szem kéne a használathoz. Ha lehetne ketten vezetni a gépet, akkor persze sima ügy lenne.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Boconadi
nem lehet valami atomrobbanást csinálni a játékban? <#idiota>
Molnibalage
Ez mi? HOTAS gázkar?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
E-bayen szoktam találkozni még vele
Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zsoltfireman
A kabin vásárlásba én is benne vagyok!

zsoltfireman
Vigyé GBU-28-ast...Na az odaasz!!!
Tényleg attól függ mit akarsz lerombolni...De a GBU-31/JDAM/ megfelelõ!!<#violent><#violent><#gun><#gun>

Boconadi
hát alapból a gép Gbu-12 -eseket rakott fel, szóval most nem tudom 😄
Molnibalage
Milyen bázis? Army Base? Reptér? Reptér ellen PEN típusú GBU vagy BLU-107. A hagyományos 2000 fontos bomba alig hatja meg a betont.

Molnibalage
A felrakjam a két válaszlevelet akik értékelték?

repvez
Ha jol tudom akkor még csak 80%-os a készültségi foka ugyhogy nem kell annyira kapkodni.
Balage:A kecskeméti irásodrol csak annyit hogy részben igazad van,de nem tudjuk a pontos részleteket, hogy miért alakult igy.Az aranysasban is irták hogy az angoloknál is megszoritások vannak és ezmiatt nem repültek.Az oroszok se jöttek, de csehekhez se.
Majd jövöre jobban sikerül.
Csak legalább kiirhatnának egy ötletnyilvánitási forumot, hátha olyat mond valaki ami fillérekböl megvalosithato és nagyon látványos és változatos.
Bucser
Jöjjön meg az elsõ fizum és lehet róla szó. Október 3 elvileg.

(ugyanis sikerült a lOmbardnál a kockázatkezelõi pozi😊

Boconadi
Milyen fegyvert ajánlotok egy bázis támadására? (Konkrétan oca strike esetére gondoltam)

GBU-12? Mk-82?
zsoltfireman
Ok!

Ha beindul a dolog szólj légyszi!!!

Boconadi
én is segítettem volna... 😊
Molnibalage
Aeyes cimborát kell megkérdezni. Õ csinálja. Bucsertõl függ az egész dolog, de múltkor is segített. Rendes srác!

zsoltfireman
Hi!

Én is megveszem!!!
Mikor lesz a start???

Molnibalage
Errõl beszéltem! Ha ezt MAJD megveszed, akkor csak one click és már menni is fog. Én tutira megveszem! Hallod Bucser? 😊 Számítok a segítségedre, meg FC kapcsán is.

Azér a "vicces", hogy egy free játékban olyan kabin van ami jelenleg szerintem lazán laposra ver minden eddigi játékot... Még a játék készítõi sem sejthették, hogy gyermekük hova fog fejlõdni.

zsoltfireman
Egy kis NAVY-zés...

L Viper
Szép !
zsoltfireman
Szeretnék egy mûködõ F-15E kabint ki tud segíteni???
F/A-18 az mûkszik!!

zsoltfireman
Ezt érdemes megnézni!!! Strike Eagle kabin
http://media.putfile.com/F-15E-3D-cockpit-teaser-II
<#wow1><#beka2>

Molnibalage
A típusismertetés szépen halad. Ilyen tempóban pikk-pakk meglesz a dolog. 19 repülõgép típus meg van már. Hátra van kb. 15-20 + helikopterek.

Molnibalage
Egyébként szinte BÁRMI lehetett. Ha nem manõvereztél akkor még egy õsrégi AA-2 (R-13) is leszed. Engem tengnap multiban egy MIG-23 szedett le AA-8 (R-60) rakétával, mert elbambultam.

Molnibalage
A kiértékelés során meg tudod nézni, hogy milyen rakétát indítottak rád.
A másik, hogy vegyétek fel az ACMI file nagyságát akár több száz megára és vegyétek fel az egész bevetést az elsõ harcérnitkezéstõl kezdve. Akkor nem maradnak ilyen relytéjek.

ez nem légvédelmi tüzérség volt?ezt már én is tapasztaltam.szerintem egyszerûen látták a géped,és lõttek rád.én sem láttam radart,és nem is jelzett semmit,csak lõttek rám.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage

Boconadi
Estét!

Ma elkezdtem egy kampányt (mert az elõzõt elrontottam, és töröltem a mentéseket), elsõ küldetés sweep, un. "söprögetés" ugye. 4 gépes kötelékben elõre mentünk, nagyon sok gépet kilõttünk (de tényleg! köztük még mig29-ceseket is) Társaimat már hazaküldtem, de nekem volt még 1 rakétám és úgy döntöttem okosan elhasználom. A hsd-n semmilyen légvédelem nem volt a körzetemben (olyan sárga karika vagymi), találtam magamnak egy MiG-21 -et, kilõttem majd láttam hogy minden robban körülöttem... Na mondom tûz haza, full utánégetõ, gyerünk magasra. Már 17000 lábon voltam, el hagytam a környéket, és egyszercsak bumm! Minden bejelzés nélkül. A gépnek nem lett sok baja elõször, trimeltem a gépet és frankon tudtam tovább menekülni. A sok robbanás is eltünt, de 1 percre rá megint: BUMM, és meghaltam. Ismétlem, a hsd-n semmilyen radart nem jelzett ki.

Kérdésem a következõ: Mi lehetett ez? Az addig oké hogy valami infra rakéta, de honnan jött? Földrõl indítanak rakétát 20000 láb magasan repülõ gépre? Ha így is lenne 500 csomóval haladó gépet szvsz esélytelen hogy eltaláljon... Hát nem értem ezt <#nemtudom>
Molnibalage

L Viper
Nem a pilótákkal volt probléma természetesen, nekik minden elismerésem !
Gundark
A repülõnapról : Kinnt voltam mint az eddigi összes Kecskemétin. Ez a repnap semmilyen volt. Nem volt benne olyan amire azt mondtam volna hogy "nabaz*eg". Mint pl amikor a 15ös repült (noha semmi extra nem volt benne, jóformán csak erõgyakorlatok) Vagy mikor az egyik 29est nézte mindenki és a másik elcsöngetett a beton felett sumákban és a saját hangomat nem hallottam 😊 Tény hogy nem könnyû már meglepetést szerezni nekem. Tény és való, becsületes iparosmunka volt, és eszem ágában nincs alábecsülni a felkészülést amit mindegyik pilóta tett a maga vasában. De nekem sok volt a gripenbõl 😊 Ez az én véleményem.

Boconadi
😄
Molnibalage
Kézikönyv frissítve. Egyes típusokhoz normális fotót találni mûvészet...

L Viper
<#eljen>
L Viper
Én olvastam.
Ez a repülõnap nulla volt és az ezelõtti is.
Igaz a cikk.
Molnibalage
molnibalage.extra.hu/Kecskemet 2007.doc

Helyesen a cím.

Molnibalage
Nos írtam egy cikket ami bizonyos okotból kifolyólag mégsem fog megjelenni. Aki akraja az elolvashtja. Eddig 6 ember látta és ebbõl 2 szerint hülyeségekt írok 4 szerint meg nem egészen.

molniblage.extra.hu/Kecskemet 2007.doc

Molnibalage
Egyre nagyobb biztonsággal kijelenthetem, hogy megy. Nem pontosan úgy, ahogy kéne, de megy! Repszázadokat már tudok utánpótlásként kitenni.

Molnibalage
Nem akarom elkiabálni, de asszem rájöttem az utánpótlás szimulálására! Nos? 😊

Molnibalage
Megfontolom.

L Viper
Balage, a lusta jómindenit neki !
Rakd már fel AF-hez a HiTilest, olyan jó képeket csináltál, de a harmadikon az a textúra az nagyon ocsmány<#zavart1>
Molnibalage
A vak hit! 😊

L Viper
Ja. Jól elkaptam 😊
Molnibalage
Nem bírok magammal.

Az utánpótlás dolog szépen halad, rassan rájövök, hogy hogyan is megy.

Molnibalage

Molnibalage
A felsõ képen az én vagyok?

L Viper
Én is fotóztam párat a multin:

Nem normális 😊

Egy fokkal jobb :

Nem mozdul a levegõ 😊

A Pápának is melege van:

Tomkrúzosan:
Boconadi
negyedik képen bef*stam 😄DDDDDDDDDDDD😄SA😄😄😄:SAD:😄d
Molnibalage
Multi képek.

Zaccos üdvözlõrepülése.

3 kerékkel még nagyobb üdvözlet (és üdvözület!) 😊

Cabrio hátulról.

Három Cabrio. Nagy a hõség...(és a hülyeség,vaaaaaa!)

Há' csak nem akar kiesni a pilóta! 😊