Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jelenccss beteget!!!!
Molnibalage
A szebb verzió is kész mindjárt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Na ezt én sem tudom, baromi rég nem játszottam vele, felraknám, ha sok idõ lenne.

Próbáld ki, hogy befogod a célpontot és arra ugrasztod rá az AI-t, Attack my target, magadnak meg válassz utána másikat.

Ma nem tudok menni multizni, este dolgozom.
Molnibalage
Színeket?? Szkineket?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Tud valaki F-15C/E,és F/A-18C/D/E/F színeket??? <#confused>

Molnibalage
Na, kész a kézikönyv. Két verziót rakok fel. Egy tiszta fehér háttereset (nyomatóbarát) és egy kicsit szebbed kidolgozottat.

Hello
Ne légy igazságtalan,én igenis olvasgatom a kézikönyved,csak a hülye Wingmanem nem....<#nezze>
Tegnap is egyfolytában weapon freeztem de letojta a fejem
Molnibalage
A weapons free parancs az esetek nagy részében elég, de ennek is szabályai vannak, hogy az AI mire mozdul rá. Mellesleg benne van a kézikönyvben. Ilyenkor kicsit elkeseredek, em véletlenül írtam, tessék már elolvasni... 76-dik oldaltól rádió parancsok.

Hello LViper
Már akartam régebben kérdezni,mert baxa a csõröm,az F18E Superhornetnél,felderitõ repülésnél mivel kellett továbbitani az adatokat?Évek alatt nem jöttem rá,pedig megtanultam a kézikönyvét.
Más.Lehet hogy nem is láma kérdés hanem hegyi kecske,de az AI-t mely parancsal tudnám rábirni hogy sziveskedjék támadásba lendülni?Kicsit Lock On-os hangulata van,ott ha szóltam hogy ihajcs a kisérõm lecopyzta és elindult hazafelé a gyökér.
Mi a megoldás vajon?
Ezért is jó a multi!!!Én is hülye vagyok az egészhez,ráadásul idõm sincs sok hogy a könyvet olvasgassam,viszont egy multi alkalmával rengeteget lehet tanulni az "öreg rókáktól".
Molnibalage
Hej, de jó ezt beírtad! Ezt felejtettem el. Egy listát a repterek koordinánátiról a legvégére. Az új kézikönyvet is nyugodtan nyomtathatod, markánsan már semmi nem fog változni benne. A régit az hagyjad, elavult..

Kontrakcio
szevasztok! egyenlõre még durván bonyolultnak tartom a falcont 😄 de majd kinyomtatom a kézikönyvet a 38 oldalasat és ugy ismerkedem mert másképp nem lehet, win gombot megnyomom vagy az alt+tabot h megnézzek vmit a könyvben majd visszalépek a gémbe és fekete a képernyõ, nem lép vssza normálisan :I remélem belejövök mert jó gémnek látszik... most egy repteret probáltam belõni, megadtam aq szélesség,hosszuságot de a többi adatot nem tudtam baze :S

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Molnibalage
Ja. Akár 8 fele is kezdhetünk felõlem. Addig igyekszem megcsinálni a két fenmaradt oktatófimet. A kézikönyv utolsó sorait írom, már tényleg semmi nem jut eszembe mit írjak bele. A kézikönyvhöz felhasznált képekbõl felrakom majd egy wallpaper gyûjteményt is.

Üdv Urak!Érdeklõdnék hogy a hosszú hétvége örömére este lesz-e valamit csoportfoglalkozás?(csak a függõség miatt)
L Viper
Ha valamelyik hozzászólást töröltetni akarod akkor klikk ide :Moderátor figyelmébe.

A múltkor nem volt jó a képfeltöltõ és sikerült nekem is rondán teleszemetelnem a topicot, de szépen helyrepofozták.
L Viper
Ezt a képet Zaccos küldte. Nekem nem sikerült ilyen jól elkapni PZolika (õrült) extrém alacsony áthúzását:

"A videot nézzétek meg..."

Megnéztem. A #29-es hozzászólásban ez van linkelve. Én sem értettem, és nem tudtam, hogy te a legalul lévõ, letölthetõ videóra gondolsz. Te meg nem írtad...

Molnibalage
Megjegyzem atombrutálul néz ki a kabin.

Molnibalage
Falcon 4 topicba miért raknának ArmA-hoz készülõ kabint???

repvez
Nem ,mert ha megnézed az armához teljesen felesleges lenne megcsinálni a kapcsolokat és a pilotát, mert ugy sem tudja használni a játék.De a Falconba annál inkább használhato lesz és még egy ujabb adag a realitás felé hogy végre látod a lábaidat és a kezedet.Márcsak az hiányozna hogy egy külön gombbal le lehessen ereszteni a sisak szinszüröjét vagy csak akkor jönne be a sisakcélzo adatai.
L Viper
Igen, azok a szobák. Kb. éjfélkor befejeztük a játékot. A szoba addig aktív ameddig tartózkodik rajta játékos.
Vannak állandó szobák is, a mienk nem ilyen.

Tegnap este 9 elõtt pár perccel csináltam a szobát. (Channels-Create channel)

Ha a settingsben a Sound Input/Output settingsre kattintassz kiválaszthatod, hogy billentyûre vagy hand aktivációra is tudj beszélni.
Hang aktivációnál a csúszkával állítható az aktiváció hangereje.
Zöld "led" jelzi ha "kimegy" az üzenet.

Én újabban a bill. kombinációt használom, hogy a többiek ne hallják, ha pl. ordít a háttérben valamelyik gyermekem <#vigyor1>
Ez nem az ArmA-hoz készült?

repvez
Itt a válasz a tegnapi kérdésemre:
tornádo
A videot nézétek meg, remélem a többi gépnek is hasonlo modon meg tudják csinálni a kabinját
zsoltfireman
Loadout...

zsoltfireman
OK!

Igazad van!
Tényleg gusztusosabb úgy a belinkelés!
A jövõben,majd jobban odafigyelek,hogy ne romboljam le a fórum külalakját!

<#lookaround> <#wink>

L Viper
Az én multis képeim:

Ötösfogat:

Jó kis dugó lett mögöttünk, persze a torony végig cseszegetett minket 😊

Felszállás:

Egy rosszfiú:
Odáig már eljutottam, hogy a TS bal felsõ mezõjében bejött egy rahedli sor, azok lehetnek a "szobák"? Ott nem találtam Falcont, vagy ez csak akkor van a listában, ha épp megy a multi?

Molnibalage
Ez is belekerül a manualba. Holnap (ma) elvileg készen lesz és a ramps start video is meg lesz csinálva.

L Viper
Persze, quick connect. A Server address-hez tss.thomi.hu, aztán megkeresed a Facon szobát. F-et nyomogatod, gyorsabb. Aztán kéri a jelszót, ha be akaesz lépni.
Van valahol TS leírás magyarul? Hadd ne kelljen már tövirõl hegyire angolul végigolvasni az on-line manual-t, mi mindent kell beállítani TS-ben... Server address, nickname, login name, user password, ilyeneket kér...

TeamSpeak : tss.thomi.hu Falcon szoba, jelszó : falcon - melyik mi, és melyiket nem kell kitölteni? Vagy QuickConnect-elni kell? Vagy miiiiii?<#szomoru1><#nevetes1>

Molnibalage
A hívek.

És mögöttük a pásztor ki tereli nyáját. 😊 Háttérben egy csavargó hitetlen álarcban!

Gundark
No, megvolt a mai multi ahelyett hogy itt izéltek oda jöttetek volna. Köszönöm a játékot Urak! Legközelebb is jövök 😊

Boconadi
nem lesz hülye linkelés, itt maracc a helyeden! <#hehe>

Hiányoznál <#idiota>
Bucser
Nincs módomban törölni. Nekem mindegy mit teszel be a topicba.

Egyszerûen csak szóltam hogyha lesznek én nem fogom olvasni a topicot😊

Ez most vagy hiányzik, vagy nem valakiknek😄

Ennyi.

A linkelési tanácsot meg azért mondtam, hogy használd a hozzászólás ablak alatt az URL beszólása gombot, mert akkor talán tudod jelezni, hogy mit linkelsz és nem is kell az URL-el szórakozni, hogy copy / paste hanem egy kattintással is mûkszik. Szebb, átláthatóbb és olvashatóbb lesz a topic.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Boconadi
Remélem még nem vót nem baromság 😊
zsoltfireman
De tudod mit!
Ha módodban áll,töröld ki ezeket a részeket...<#kuss>

zsoltfireman
Ok!

Kicsit elengedtem magam...
Nem rakok be többet ilyen (szerinted izléstelen),nem ideillõ dolgokat!

Bucser
Ha linkelsz valamit akkor ne csak beqrd az URL-t mint azt a 9625-ben tetted. És ha lehet értelmes társalgás menjen már a topicban ne 15 éves szinten a "nefürgyé le" tábla. Szerintem eléggé alpári a hangfájl is vicces dolog se nagyon van benne (kb mint mónika shown röhögni, inkább csak szánalmas)

csak hogy tematizáljuk már a topicot.

bocsi az offért ha hosszú lett.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zsoltfireman
Mi a probléma?

Bucser
JA csak jótanács volt ne parancs. Csak ha marad a maihoz hasonló állapot akkor inkább kiveszem a fav-ból a topicot.

Bucser
legalább url-be linkelnéd és nem ide, hanem a felhõk felett topicba.

Ez itten a Falcon 4.0-ról szólna tudtommal.

zsoltfireman
Durva videok...
http://videa.hu/main.php?page=play&v=ejEPEbByQmjs8mWZ
http://videa.hu/main.php?page=play&v=5n1upK32ftmea8U9

zsoltfireman
Strike Eagle Attack...

Bucser
FS-X vagy FS2k4

FS2004...

zsoltfireman
Melyik sim ez???

repvez
Ahogy a parade videoban láttuk végre mozog majd a pilota lába, de kiváncsi vagyok hogy a kezei is mozogni fognak-e a bot és a gázzal eggyütt ugy mint ebben a FS vidben:
f16 cockpit
Bucser
Az ilyen jellegû hülyeségeket nem lehetne kihagyni a topicból? ugyanis a 25 új hsz-bõl kb 3 volt informatív. Ne süllyedjen már a topic BF2 topic szintjére...

L Viper
5-en vagyunk TS-en, kezdünk !
zsoltfireman
JaJaJa!!!!!!! <#nyes> <#nyes> <#nyes>