Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gundark
Jó helyen jársz. SW ez is, de amire Te gondolsz az a Wampa jéglény 😊

Molnibalage
Ej! Lelépek 4 órára és hogy megugrik a fórum. 😊
Bucser, a képek nagyon állatok. Ha korábban jött volna, beraktam volna háttérnek a manualba. Sebaj. Majd egy hadjárat naplóban lesznek akkor, ha majd eljutok odáig, hogy egyszer repüljek is vele én ne csak moddoljam. <#vigyor1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bocsa csak humorizáltam,mintha a gundark lett volna a Hoth bolygón a "jégszörny"de ha nem ,ugy legalább még picit se volt humoros.Sorry.
Fogadd el ezt a pár képet bocsánatkérésem jeléül.Itt
Gundark
ÖÖö? Most mirõl beszélünk? 😊

Szép kép,melegitse sziveteket.Gundark olyan ismerõs a hivójeled,hogy áll a csata Luke
Skywalkerrel?
Gundark
Báz. 9360 😊

Gundark
Röviden? Nem. Hosszabban megtalálod a 9630as hozzászólásnál illetve utána. FAST pack rulez. Fõleg a gyorsitórakéta.

HungaroJET
Az tuti 😄

Strike Eagle ?...Nyam-nyam 😄

Jól néz ki Sindel 😊...ezeket a képeket te mûvelted/gyártottad ? 😊

Apropó: F-15E hordozott valaha AGM-88 HARM-ot...Jane's USAF-ban igen, de InRealLife ? ...tudtok ez ügyben valamit ?

HAVE A BANDIT DAY !

L Viper
Hálistennek rendesen pörög a fórum.
Mi lesz itt, ha kijön az új RV.
Brutál multikkal fogjuk tesztelni :-)

<#eljen>
Kedvcsinálónak--------->

Borisz80
Hú az annyja... azt hittem hogy csak én vagyok itt ilyen õskövület 😄

Spektrum: Fighter Pilot meg Amiga: Falcon.... éljenek a régi szép idõk 😄

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

HungaroJET
Hali Sindel 😊 ..pedig szoktam néha IL-2-t nyomni.

Loncihoz próbálom MODolni az F-15-ös földi arzenált 😊 (F-15C buta bombákat)

Hát igen ...ritkán Falconozom mostanság 😊

Anno, Amigás koromban pedig minden nap aprítottam a MiG-eket a Sólyommal.

A LOMAC kicsit közelebb áll hozzám, bár kétségtelen, hogy a Falcon jobban!, és lassan szebben! is kidolgozottabb (lesz) mint a Lonci.
A lehetõségek tárháza szinte végtelen a Falconnál. A LOMAC eléggé "bebetonozott", fõleg, hogy most a DCS-re koncentálnak a fejlesztõk.

Hála MolniBalázsnak "is" (vagy inkább a Pápának?)egyre jobban néz ki a Sólyom 😊 ...tényleg örülök a Falcon fejlesztéseknek
...azok a füstök/gõzök nagyon impozánsak ! kicsit tényleg lilás-rózaszín, de tényleg jól néz ki.

Ezért is kezd a szívem a Falconhoz visszahúzni...no meg az F-15 miatt is 😊

...már a ZX Spectrumon is azzal "toltam" 1982-ben (Figter Pilot) 😄

HAVE A BANDIT DAY !

Gun,nézd meg ITT
hogy ki lett LocOn kategóriában a negyedik és ne kötekedj...<#wink>

HungaroJET
További lehetséges ok fékezõ horog használatára: hajtómûteszt 😊

http://br.youtube.com/watch?v=GcFWP_TvNjM

HAVE A BANDIT DAY !

Szia Hungaro.Már vagy két éve nem láttalak Il2-õzni...
Nincs kedved a Lonci után a Falcont is szétmoddolni?
Néhányan elég szépen fejleszgetik.Szoktál repülni ezzel is?

HungaroJET
Az tuti 😊

Totál úgy jött be mintha semmi gond nem lenne a futóval...(ilyenkor a mûszerfalon nem világít a bal futót jelzõ zöld lámpa, a piros elalszik mikor kijön a futó, de a zöld csak akkor gyullad ki a ha futó ki ill. bebiztosított összerogyás ellen)

Láttam már videót ahol a pilóta épphogy letette az ilyen meghibásodott gépet, majd mielõtt a szárny leért volna a betonra visszaemelte a levegõbe és láss csodát ettõl az impulzustól a futó helyrejött.
Minimális volt rá az esély de összjött neki...persze sokkal finomabban tette oda a gépet.

HAVE A BANDIT DAY !

Gundark
Igazad van. Te biztosan jobban csináltad volna.

HungaroJET
Hát láttam már szebb landolást is.
Nem lebegtette ki eléggé, szebben is földet érhetett volna...pláne, hogy tudta, hogy nem jó a futó kibiztosítása.

Ezért volt kiengedve a fékezõhorog..igen van az Eagle-n (Falcon-on is), de nem az a brutális terheléseket elviselõ fajta, mint a Hornet-en vagy a Tomcat-en.
...ez tényleg csak arra jó, hogy megfogja a fék vagy futóhibás gépeket a kifutó végénél...vagy (vég)szükséges helyzetben a kifutó közepén.

ez 1 vastag gumikötél általában...nem olyan mint a rep.hordozó fedélzeti hidraulikus vagy légkompressziós (dugattyús) csillapítású drótkötél.

Ebben akadt meg az F-15-ös és valószínûleg a vékezõ gumikötél is közrejátszott abban, hogy a gép a pálya mellett állt meg.

HAVE A BANDIT DAY !

Bucser
Irakból szeretettel a FO fórumról (szerintem kúrva jó képek)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

elmúltak a kételyeim! 😊

www.smart-bus.hu

olvasd el mégegyszer amit írtam...

www.smart-bus.hu

A McDonell Douglas kivizsgálócsapata elõször azt hitte, gurulás közben, a földön történt a baleset...

A story szóról szóra igaz, miben kételkedsz? Kétszer akkora sebességgel jött be leszállni, mint normális, és a törzsön ettõl elég felhajtóerõ keletkezett ahhoz, hogy fennmaradjon, és ne is orsózzon a hiányzó szárny irányába.

Molnibalage
Igen, mert azon dolgozott, hogy tutira az ép futó érjen le elõször és a terhelést csak utána kapja a másik. Tökéletesen kivitelzete amit kell, a betonról is alig ment le!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
A futómû fordítónak a meghibásodása. Tipikus a típusnál. Így kicsit rímben. 😊

A félszárnyú F-15 meg õsrégi sztori és igaz. Egy A-4 Skyhawkkal ütközött a gép. Kijavították és késõbb még légigyõzelmet is értek el a géppel. A gond az, hogy ez a fajta sérülésállóság nem látszik a játékban... Mikor a céget felhívták az volt a kérdés, hogy képes -e a gép fél szárnnyal repülni. A cég válasza az volt, hogy a szimulációk szerint és a szélcsatorna tesztek szerint elvileg igen. Ezután eléjük tárták a bizonyítékokat.

szerintem elég meredek szögben tette le...

www.smart-bus.hu

Boconadi
Szerintem nem vágta oda, valami baja volt a futónak, ilyet ki kell bírnia, semmilyen szerelés nem volt a gépen. Biztos hogy valami hiba.
viszont a második nagyon durva... jelenlegi eszemmel picit kételkedem a hír igaz mivoltában... 😊) de majd jönnek a top gun-ok és megmondják a frankót! 😊)

www.smart-bus.hu

Én is a stilus követõje vagyok:-))
Jól földhöz vágta! 😊) Mintha magamat látnám! 😊))

www.smart-bus.hu

Itt meg az uj oscar jelölt pilota....itt
KIcsit sportosabb leszállás egy japo zsokétól........Klikk
Molnibalage
A Realism MOD készítésébe megpróbálom bevonni Cifu mestert is. Elég méretes kérdéscsoaggal bombáztam meg.

Molnibalage
A füstök a simdata-ban és a trail.txt-be vannak kódolva, szóval nyugodtan telepítsed. SÕT, én úgy vettem észre, hogy a két új Aeyes 3D kabin a dxh kiterjesztésû file-t babrálja telepítéskor, de az F4Browse nem! Az új verzió elvileg a kabinok telepítése után is használható, de ezt majd még kipróbálom. Szóval tedd nyugodtan. A füst MOD része, még nem végleges, asszem még csinálok pár egyedi füstöt. Elivleg a kondenzcsíkokat is meg tudom hosszabítnai, de még nem próbáltam ki és az FPS-re gyakorolt hatását is meg kell vizsgálni. Több km-es csíkot is össze tudok hozni akár, bár a füscsíkok hossza úgy van megadva, hogy mennyi ideig maradnak meg, tehát ez sebességfüggõ.

L Viper
Kb mennyi idõ még, mire készen lesz a füstmod ?
Addig nem is telepítem újra a kabinokat.
L Viper
Nagyon nagyokat ugrál kötelékezésnél sok a lag és idõnként megállnak a gépek (Pause-zik).
Dogfightban még játszható, de a lényeg a Campaign lenne.
Ennek még mindig az õsi netkódja van, nem olyan felhasználóbarát, mint az AF-é.
Az új RV-patchben jobb netkódot ígérnek, mint az AF-é, ami már most is tökéletes szerintem.
Borisz80
Az RV-ben mi a gond a multiplayer-es kampánnyal?

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

L Viper
Jó képek 😊
Boconadi
Azokat még nem is néztem.
Boconadi
A videó vége felé a Sidewinder hogy elment már a csalikra 😄
Jó kis vidi, tetszik a zene.

Itt van már füst kép:
AIM-9M
Maverick1
Maverick2
Molnibalage
Az lagutolsó verzióban picit lejebb vettem a közepes SARH rakéták füstjét és az IR rakétákét is. Az AIM-54 és AA-9 az maradt nagyon combosnak.

Boconadi
csinálok pár szép képet neked 😛
L Viper
Ez nagyon jóóóóó <#eljen>

Nagyot fog ütni az új megapatch !
Molnibalage

Molnibalage
Pl. itt egy füst 1:23-nál. Ház azért ez elég masszív, pedig valszeg ez M verziójú Sparrrow ami gyengébben füstöl.

L Viper
Nem lényeg !
Az AF-et úgyis csak kampányra használjuk multin.
Molnibalage
AF-ben is tudnám állítani a füstöt, ha akarnám. Ott trail.dat file van az objetcs-ben. 23 fajta van, az RV-ben 58 fajta. Ez elárul ezt-azt a minõségrõl is...

Kipróbálod ezt is? Csak egy ötlet. Menjetek neki 2db B-52H-nak egy db SU-27 géppel (ennek szeparált lett az adatbázisa), és meglepõdötök majd, hogy mennyire nem egyszerû azzal sem leszedni a gépet!

Mégegyszer hangsúlyozom, hogy a MOD elsõsorban a '80-as évekhez készül, de azért az újabb és populárisabb dolgokat is megpiszkálom. Ami az excel fáljban van, azzal mind foglalkoztam.

L Viper
Az AF-nek teljesen más a felhõ és a füstkódja.
Az RV-be a BMS lett integrálva, az AF pedig a Superpak széria BMS nélkül és az LP fejlesztette hozzá a felhõket és a füstöket. Egyébként a füstök nagyon nem tetszenek az AF-ben.
Ahogy Balage írta, kijön az új RV normális netkóddal és AF el is tûnt a süllyesztõbe, hacsak az LP nem készít új grafikus patchet, de azt kötve hiszem.
Molnibalage
Hát a Fighter Ops-ról nem sokat írnak, bár nem olvastam el. A DCS úgy tûnik elég jó állapotban van. Amennyit láttam belõle, jó lesz. Végre van tisztességes képernyõ a fegyverzet felpakolásához is.