Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Kötve hinném, hisz az EECH 2 sem tudja lenyomni az 1-et <#vigyor1>
Gundark
AZért ez az egész dolog elgondolkodtató. Itt van ez a hihetetlen régi program. És a mai napig évezettel moddolja és játszik vele a nép. Lenyûgözõ. Csak reménykedni tudok benne hogy egyszer kapunk még egy ilyen kaliberû játékot. Akár a FighterOps, akár más. De nem lesz könnyû dolga. Titokban azt hiszem hogy a DCS nem lesz nagyon sikeres. Helikopterszim. Vajon le tudja nyomni majd az EECH-et? Ami a helikopterek falkonja 😊

Mármint a rakétafüst...

Nekem a legfelsõ már kicsit túl "töménynek" tûnik...

Molnibalage
Füseffektek a MOD-ból.

MIG-29 hajtómû és új rakétafüst.

AIM-54.

És az új B-52 falre szórás. (megjegyzem az adatbázisban hiatkozási hiba van, a B-52H simdata bejegyzése írja le a B-52G-t! A másik fajta bejegyzést is csekkolom majd.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Az.

Más. Nézegetm az egyes gépek adatait. A B-52-es gépnél nem látszik, de egyszerre 6 falre-t szór ki! Még AA-11 rakétával is igen kemény ellenfél a modomban. Chaff töltetbõl csak kettesével hajít, de ezen is váltzotatok. Végre olyan lesz, mint a valóságban. Nem egy könnyen leküzdhetõ gép.

A nagy kéréds az, hogy a 2D-s dolgokba is belepiszkáljak -e majd.

A Realism MOD egyes részei a hadjátat ATO részét is érintik. Asszem ezt a veruiót el fogom különíteni, hogy aki ezt a részét nem akarja az ne használja. Bár a MOD-ban sokkal logikusabb dolgok lesznek, mint most.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Frugalson volt, berakom ide is:

Naon hüjjék :-)
Molnibalage
A két tesóm közül és követem le elég kemény szinten a fater érdeklõdési körét. A fater? Hmmmmm... Majdnem 25 évig javított MIG-21 és Mi-8 helikoptereket. Most Airbust és Boeing gépekkel csinálja ugyanezt.

Netán az öreged is rá van kattanva a témára?...<#wow2>

Molnibalage
Faterral az összes évadot beköttetük. kb. 80 centi a polcon és vagy 15 kiló. 😊

A MOD igazából a hadjáratok szempontjából használható, csak az igen "elvetemült" típusokkal nem fogalalkoztam amik max. az Eurowar hadjáratban tûnnek fel és a kutya sem repül velük nagy átlagban.

Nekem jó néhány évfolyam megvolt bekötve, de bevallom, meguntam egyik helyrõl a másikra tenni, egy ideje már nem köttetem õket. Sõt utóbb sajna csak veszem õket, nincs idõm nagyon elolvasni... Ez a DVD tényleg jó ötlet, fõleg, ha szavakra kereshetõ, csak ebben meg az volna jó, ha kezdettõl fogva megvolna minden példány...

Jó, jó, én nem hasonlítottam össze a két fájlban található modolt álományokat bitenként, de fájlonként se... az "eredeti nélküli" állomány tényleg régebbi, csak megvolt még az is, mikor ezt az újabbat letöltöttem, és nem tudtam, mi a különbség, ergo melyiket hagyjam meg. Mostmár tudom, kösz az infot.

L Viper
Balage, a multi nekem szombaton lenne jó, de ha a többieknek csütörtök, vagy péntek, akkor este 10 után tudnék csatlakozni hozzátok.
Gundark
Bocs pontositok a hivatalos iratokban úgy szerepel hogy "manõverezõ légiharc közben a földbe vágódott" Ez a szép változata annak hogy nem tudott mögé ülni és elkapni. Ehelyett a homokot fogta meg. De nem találok semmit arról hogy vajon mivel gondolta leszedni. Volt rajta légiharcrakéta?

L Viper
Korrekt, nem szakad, nem gyûrõdik :-)
Molnibalage
Na ezen el fogok gondolkozni, mert az kicsit idegesítõ, hogy bármit keresek mire megrtalálom elkopik a kezem.

repvez
A legujjabb aranysasban épp az f111-esröl irnak .És lehet rendelni DVD-t amibe 2001-töl az összes példány anyaga benne van kereshetö katalogusban 4000 pénzért.
Gundark
A hivatalos verzió igy szól 😊 Azt nem lehet mondani hogy a hüjje kicidelta benézte oszt elizgulta 😊 Ez elegénsabb és a harc benyomását keltette 😊

Molnibalage
Az nem manõverezés közben volt, "csak" szimplán 30 méteren repült este és az iraki Mirage F1 nem tudta megloldani a dolgot. Akkor nem rakom rá.

Gundark
Balázs, ami a Ravent illeti, meglehetõsen ellentmondásosak az információk 😊 A legtöbb megegyezik abban hogy a sebessége volt a védelme,és nem volt hagyományos fegyverzete, de úgy fogalmaznak hogy "megoldható" két csörgõ felrakása. Hogy valóban vitte e arról én nem találtam infót, sem képet. Egy Raven pilóta úgy fogalmazott hogy a két csörgõ "túl nehéz" volt (gondolom a légellenállásra gondolt). Szóval lehet hogy tesztelték, de harchelyzetben valószinûleg nem vitték. Ezt alátámasztani látszik hogy a sima 111es sem volt nagy vitéz dogfightban 😊 Bár ha jól emlékszem a Desert Stormban betett a hintába egy iraki vadászt, aki "manõverezés közben a földbe vágódott"

Molnibalage
És a régiben nincs is trail.txt file..

Molnibalage
Ezt nem értem. Amit most csinálok ahhoz mindig mellékelem az eredetit. Ami a régi és fentebb van a honlapom az már csak egy maradvány. Le is szedem, az már a múlté.

Azért kéne letölteni, hogy teszteljétek.

HungaroJET
Bocsika rövid leszek ...tudom ez itt nem a LOMAC fórum.

Szóval Lockon 1.02 alatt már megoldottam a bombázást F-15C-vel de az 1.1 (StarForce) óta nem mûködik a dolog. (próbálok a SF-ba és a RAM-ba beletúrni...eddig nem sok sikerrel)
Amit eddig elértem az az, hogy 1.12 alatt a kísérõk már dobják a bombát, (és minden féle célpontot támadnak utasításra - rakétákkal, LGB-vel is)

Az AAQ-13 Navigation Pod és az AAQ-14 Targeting Pod felhelyezése szintén megoldható, szóval akár Strike Eagle Mod is lehetne csak kellene 1 pár 3D CFT "doboz" 😊 a gép oldalára...no meg a 2 üléses orr-rész 😊

Egyébként az Izraeliek dobtak már bombát F-15C-rõl...kár hogy nincs a LOMAC-ban legalább fall line és pipper 😞

HAVE A BANDIT DAY !

Balage, nem akarom letölteni, amíg nem véglegesíted, ezért kérdem: korábbi modjaid közül volt, amihez betetted az eredetit (visszaállításhoz jól jön), volt, amiben csak az újat találtam. Melyik módszert követed utóbb?

Molnibalage
Azt meg elfelejtettem, hogy hosszabb kondenzcsík (még hosszabb lesz!), és szeparált füst AIM-54 és AA-9-nek.

Molnibalage
Realism MOD frissítve. Ami új benne az elõzõhöz képest nagy vonalakban.

- Chaff/flare mennyiség sok helyen megpiszkálva.

- ECM strength E-3, B-1, B-52, F-111, EF-111, EA-6B és SZU-24 esetében picit felnyomva. Tervezem még ebbe a körbe bevonni a TU-22, A-50 és TU-95 gépeket.

- Még pár géprõl levéve a radar és RWR és hasonló dolgok.

Már alig pár gép van hátra amit meg kell piszkálni a fenti dolgok tekintetében, azán jöhetnek a felfüggesztési pontok...

repvez
Bocsi nem ezt a linket akartam a gözgépet ismerem <#idiota>

Ezt akartam:
turbina
repvez
Egy kis OFF
Errol az elvröl hol lehetne többet olvasni vagy mi is ez pontosan?Feleltette az érdeklödésem
motor
L Viper
Semmi különös, nem volt már rég fejlesztésem.
2x-es vonalsimítás, 4x-es anizotróp szûrés és 1024x768-as felbontás, teljesen elégedett vagyok a látvánnyal és az fps is jó, pedig nincs túl komoly gépem.
L Viper
Oké, összecsomagolom úgy, hogy ez a skyfix is benne lesz. Ez jól jöhet azoknak, akik nem akarjnak sokat bíbelõdni a docs/extras-ból.

Írok egy kis help file-t is hozzá.
Pár perc és küldöm a mailt.
Molnibalage
Új montior? Veszett jól néz ki a kicsi delta.

Molnibalage
Csak Lee felhõi vannak meg, úgyhogy jöhet. Aztán felrakom a tárhelyre is.

L Viper
Pár kép, szerintem látszik, miért maradtam ennél a felhõmodnál:

L Viper
Sindelnet csinálta, a kétszínûjébõl a "light-osabb".
Én szinte csak ezt használom, esetleg a Lee2-est is, ami még nagyon jó.
Természetesen az új kedvencemmel, a - donutsv3 égbolt moddal.

Átküldjem, ha neked nincs meg ? Felrakhatod ezt is a tárhelyedre.
Molnibalage
Ja, tényleg niytja. Az új! Na azért az má jó. Arre leszek kíváncsi, hogy a fegyverek is látszanak -e madj bent? Hosszú hétvégén multi?

repvez
A fülke részen és az orra másabb mint az alap talán jobban hasonlit az igazira.És azt hiszem mintha nyitná a bombaajtot is lövéskor.Azt nem tudom hogy a régi is nyitotta-e.Egy hibát azért láttam rajta, hogy a föfutoja elég csálén áll rajta.
Molnibalage
Igen láttam. Az új modellen én nem látok difit a régihez képest, de a kabin jöhet.

Azért durván fejlõdik a Falcon. Eddig amirõl tudok, hogy lesznek új kabinok.

MIG-21, AV-8, Tornado, F-22, F-4, Viggen, MIG-29, A-6 Intruder és az új Aeyes F-15E. Már írtam asszem, hogy Aeyes majd csinál F-16A kabint is.

Molnibalage
Nem tudom, hogyan lehetne. Viper, ez melyik felhõmod?

repvez
Azt valahogy meglehet oldani hogy ne jelezze ki a fordulatszámot a bal felsö sarokba ha nem falconnal repül az ember?Egy kicsit zavaro
repvez
Ahogy nézem van uj F22-es modell és készül a 3d-s kabin is hozzá!
f22
Borisz80
Nice! A képeken eszméletlenül jól mutatnak azok a felhõk 😄

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

L Viper
Pár Dogfight kép:

Boconadi
Strike Eagle-t akarsz csinálni? Hogy fogod megoldani, hogy az F-15 -ön legyen Air-To-Ground üzemmód? Mennyit haladtál már? Egyáltalán lehetséges ezt megvalósítani? már bocs a sok hülye kérdésért, de most nagy lázba hoztál 😊

Én felszereltem az F-15 -öt bombákkal, de sajnos sehogysem tudtam leoldani 😞
Itt van pár kép az enyimrõl:
Picture1
Picture2
Picture3
Picture4
Molnibalage
Akkor majd én.

1280x1024,csak ennyi.

L Viper
Juteszembe Balage ! Sindellel azt beszéltük, hogy jó lenne valahogy a végére járni az F-15 C RV-s pit 2D-s nézetében annak a baloldali tükrözõdés hibának.
Nálad is jelentkezett ?
Nem tudod van rá valami fix ?
Mi valahogyan nem merjük Aeyest ezzel zaklatni 😉
L Viper
Na Pápa, elégedett lehetsz, rendesen duzzad a nyáj <#hehe>

Amen...
Molnibalage
Sindel, hogyan tudtál ilyen tûéles screeneket csinálni?

<#falbav>
Molnibalage
A legutolsó verzióban már sokkal fehérebb, sõt megkozkáztatom enyhén kékes talán. Holnap délután lesz idõm végre foglalkozni vele. Ha lendületben leszek, akkor lesz már egy majdnem végleges verzió. Azát írok hozzá egy rövid readme és változtatási dolgokról általánosan. Mindent képetelenség lenne, de az MOD.xls tartalmazza a legnagyobb részét.