Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.smart-bus.hu
Én meg itt káromkodtam hogy a megnyitott öt Rar még miért nem jött le öt perc mulva se <#wow1>#wow1>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Bucser, szerintem Dragon11 szórakozik velünk. Kivéve ha a 11 az életkora. Utalnék az IL topicban lévõ melyik gépek a jobbak az ILben lévõk vagy a Lockonosok. Elhiszem hogy nem ért a repüléshez, de azt azért ránézésre látni hogy a 27es jobb mint a LA-5FN 😊 (peeedig az csiiitergééép 😊)
Egyébként a 150+ oldalas magyar nyelvû kézikönyv szerinted viccnek készült? Magyar nyelvû oktatóvideók is. Komolyan néha nem értem, hogy mi kéne még ahhoz hogy valaki észrevegye a linkeket a banner alatt...
Nem kell félni rá lehet kattintani nem esik le ha birizgálod...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nekem elég sokáig jó volt egy GF Mx440 es is......Én is olyan videokártyát vettem mint te,végül is nincs vele gond,bár olcsóbban lehetett volna Nvidiast sokkal erõsebbet.....de a Falcon megy vele....azért az melybe rúgott mikor az RV néha beszaggat,több mint egy giga Rammal,igaz egy Athlon 2400+ al.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A TU-22M típust elég jól gatyába ráztam, amennyire csak tudtam a program korlátait figyelembe véve.
Kezdõként ne lepõdj meg, ha elég nagy tudású emberekkel akadsz össze a szervereken. Gyakorolj jól rá, mert nem egyszerû.
Mi itt egymással szoktunk játszani hetente, kéthetente.
Sok kis újgazdag gyerek, most biztos jókat röhög rajtunk, akik úgy fejlesztenek, amikor kijön egy új játék...

Intel 1700+Celeron
Ati 9250(128M😎
512 DDR RAM
Verseny kinek szarabb a konfigja????<#idiota>#idiota>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Pzolika küldött nekem jó képeket csúcsforgalomról, meg volt egy hajó is a kifutó mellett :-)
Én még nem láttam ilyet szerencsére.
Ez valami Microprose õsbug, ha AF-ben is van <#vigyor1>#vigyor1>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
1. Jó lenne, ha a jármûvek nem csinálnának ilyet.
2. Az ATO 2D-3D modell között valami nagy gáz van, rendszeresen több gépet tesz ki, mint ahágy van összesen egy században és az config editorban is 40-re van állítva a AC percentage... Intercept bevetésbõl is sokkal többet hoz létra az motor, mint ahány gép van. Ez postolom is a Frugalsra.

Köv bevetésem egy depó szétkapása volt, mire végeztük megjelent 9 db MIG-21bis. Sajna én hülye elfelejtettem AIM-9-et rakni a gépekre és a gépágyút is elõttem földi célokra és az AI közlre nem nagyon használ AMRAAM-ot. Az 4 sajátm AMRAAM elröppent 10 sec alatt kb. csak hogy húzzan atz idõt, hogy a többiegre nehezedõ nyomás csökkenjen. A 2-es gépen volt még 4 AMRAAM, azt kivezettem és megfordítottam 10 mérföldre a 3-4-es gépektõl és kiadtam a támadási parancsot. kb. fél perc alatt leradírozta az utolsó hármat...
Videókari: ATI Radeon x1600 pro Gt 256 MB DDR2.
1 GB RAM.
3Gb-os procim,és NV6800-asom van...