Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Star Trek altípus, ( rosszgyerek a Photoshop közelébe férkõzött )

<#buck>
De most érzem....
Na ez nem sikerült.Elnézést.....
Ez melyik altipusa az F14 nek?
Boconadi
Én meg CS-zek, meg ofp-zek. Áruló vagyok? <#idiota><#hehe>
dragon11
Oké..

Én annyira szeretem õket, mint minket a Románok... <#ravasz1>

www.smart-bus.hu

J'aime les francais ....izlések és pofonok,de ez tényleg k...a nagy,majdnem nagyobb mint a szimo...
Én meg itt káromkodtam hogy a megnyitott öt Rar még miért nem jött le öt perc mulva se <#wow1>
L Viper
De érdekes, nekem sem a kedvenceim valamiért...
Egy menürendszeres tréning progi,nem néztem mer utálom a franciákat....

repvez
És megnézted már hogy mit lehet vele csinálni, mert csak az elsö része 300mb és ha csak francia akkor nem igen érteni belöle semmiit.
Bucser
Jelenleg egyetlen játékkal játszom az pedig a The Witcher. Nincs idõm másra. mert közben sorozatokat is nézni kell (friday night lights, heroes, nip/tuck, Weeds, House mindenapra egy mese meg pár film és még az asszonnyal is foglalkozni kell😊 aztán 10.kor fekvés mert 6-kor kelek hogy 8-ra melóba érjek.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gundark
Nem mondom hogy nem. De az nem szim csak lölöldözõs 😊 Arra meg jó.

Bucser
Áruló... COD4 egy rakás fos...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gundark
És az a vicc hogy nem is kell erõmû. Az enyém sem az, de mégis mindent fullban játszom 1280x1024ben. Igaz a videokarit cserélni kellett mert megadta magát nyár elején. Most egy 7600gt van benne. (Bucser kedvéért mondom hogy a call of duty 4et is igy nyomom 😊) Ha kinyiffan az alaplap akkor fogok majd átállni pcie-re. Addig jó nekem az agp is 😊 Ja Vipera, küldtem imélt. 😊

Bucser, szerintem Dragon11 szórakozik velünk. Kivéve ha a 11 az életkora. Utalnék az IL topicban lévõ melyik gépek a jobbak az ILben lévõk vagy a Lockonosok. Elhiszem hogy nem ért a repüléshez, de azt azért ránézésre látni hogy a 27es jobb mint a LA-5FN 😊 (peeedig az csiiitergééép 😊)

Boconadi
anyu apu?

Nekem ami van gép az négy éves, és én dolgoztam meg a pénzért 😊
Bucser
Questek??? Hol merre vannak ilyenek?

Egyébként a 150+ oldalas magyar nyelvû kézikönyv szerinted viccnek készült? Magyar nyelvû oktatóvideók is. Komolyan néha nem értem, hogy mi kéne még ahhoz hogy valaki észrevegye a linkeket a banner alatt...

Nem kell félni rá lehet kattintani nem esik le ha birizgálod...

L Viper
A kártya külsü setupban is lehet bûvészkedni, majd leírom, mit lehet állítani és sok fps-t lehet nyerni, sõt képminõséget javítani.
Molnibalage
Újabb bug javítva, az AS-16P nem volt anti-radarm most már az.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hello Vipera
Nekem elég sokáig jó volt egy GF Mx440 es is......Én is olyan videokártyát vettem mint te,végül is nincs vele gond,bár olcsóbban lehetett volna Nvidiast sokkal erõsebbet.....de a Falcon megy vele....azért az melybe rúgott mikor az RV néha beszaggat,több mint egy giga Rammal,igaz egy Athlon 2400+ al.
dragon11
Jah elhiszem de a questeket nem tudom megcsinálni mivel nagyon kezdetleges az angol tudásom mert még tanulom^^ akkor lehet abbamarad ez a game..

Molnibalage
Na újabb bugokat találta, úgy néz ki, hogy a nehézbombázókat sújta. Rátettem 12 db bombát a TU-22M-re de leoldáskor 12 helyett csak 2 jelent meg, de 12-õt volt le. Az internal elhelyezéssel vannak a bajok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Én is ezt akartam mondani.

Molnibalage
A MOD perceken belül frissül. Apróbb változtatások itt-ott. 3 AGM-65 az F-16 külsõ indtóin és 3 MK-20 lehet a felfüggesztõkön. A Többi CBU estén a dupla felfüggesztés stimmel.

A TU-22M típust elég jól gatyába ráztam, amennyire csak tudtam a program korlátait figyelembe véve.

Bucser
Bocs, de az elõbb még azt sem tudtad, hogy ez milyen játék. Most meg azonnal mennél online játszani?? egyáltalán tudod, hogy milyen a játék, vagy hogy mi hogyan mûködik??? Ugyanis ha úgy mész fel, hogy nem tudsz semmit azzal csak mások és a saját szórakozásodat rontod el... Ennek a szimnek igen hosszú a tanulási procedúrája...

L Viper
Ha a neten akarsz játszani le kell töltened a hyperlobby nevû progit, amiben beállítod, melyik szimulátorral akarsz online játszani.

Kezdõként ne lepõdj meg, ha elég nagy tudású emberekkel akadsz össze a szervereken. Gyakorolj jól rá, mert nem egyszerû.

Mi itt egymással szoktunk játszani hetente, kéthetente.
L Viper
Majd kiugrottam a bõrömbõl, amikor kaptam az ósdi alaplapomhoz ezt a frankó procit, meg ezt az AGP-s videókarit :-)

Sok kis újgazdag gyerek, most biztos jókat röhög rajtunk, akik úgy fejlesztenek, amikor kijön egy új játék...
dragon11
Vlaki plz segítsen!Feltettem a patchet(1.12 vagy mi)megy a game hibátlanul..hogy lehet online gémelni?!Thx.

Scottt
Hoppá

Intel 1700+Celeron
Ati 9250(128M😎
512 DDR RAM

Verseny kinek szarabb a konfigja????<#idiota>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Boconadi
Amd Athlon 1400+
Geforce4 mx440 (64M😎
512 DDR RAM

szerinted? 😄😄😄
L Viper
Túl erõs, vagy túl gyenge ? Nem mindegy...
Boconadi
elég gáz az enyémhez képest <#wow3>

<#hehe><#idiota>
L Viper
Na ilyen volt már az AF-ben is.
Pzolika küldött nekem jó képeket csúcsforgalomról, meg volt egy hajó is a kifutó mellett :-)

Én még nem láttam ilyet szerencsére.

Ez valami Microprose õsbug, ha AF-ben is van <#vigyor1>
Scottt
Én azt hittem a Pápa uraságnak szlalomozni támadt kedve<#hehe>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Néhány igen súlyos bug.

1. Jó lenne, ha a jármûvek nem csinálnának ilyet.
2. Az ATO 2D-3D modell között valami nagy gáz van, rendszeresen több gépet tesz ki, mint ahágy van összesen egy században és az config editorban is 40-re van állítva a AC percentage... Intercept bevetésbõl is sokkal többet hoz létra az motor, mint ahány gép van. Ez postolom is a Frugalsra.

Molnibalage
FAQ-ban tengeralattjárós kép? Hol?? A banner szerinted itt moriõl árulkodik? Most nem sértegetni akarlak, de azért ennyire ne legyél már figyelmetlen.

Molnibalage
Hát votl hullás rendesen. A pontos számot nenm tudom, de olyan 13-15 gép tutira leesett, mert csak én szedtem le 7-et és még 6 gépet a cimborák a kötelékben, de más is csámborgott arrra.

Köv bevetésem egy depó szétkapása volt, mire végeztük megjelent 9 db MIG-21bis. Sajna én hülye elfelejtettem AIM-9-et rakni a gépekre és a gépágyút is elõttem földi célokra és az AI közlre nem nagyon használ AMRAAM-ot. Az 4 sajátm AMRAAM elröppent 10 sec alatt kb. csak hogy húzzan atz idõt, hogy a többiegre nehezedõ nyomás csökkenjen. A 2-es gépen volt még 4 AMRAAM, azt kivezettem és megfordítottam 10 mérföldre a 3-4-es gépektõl és kiadtam a támadási parancsot. kb. fél perc alatt leradírozta az utolsó hármat...

L Viper
És legalább leradíroztátok õket, baráti gépek mennyien jöttek össze ?
dragon11
LOL 😄 csak a F.A.Q-ba vlami tengeralajtárós képet láttam mondom ez lehet az xD 😄 de köszi lehet kipróbálom xD

Molnibalage
Ma végre repültem megint hadjáratot. Hiretlen a semmibõl felbukkant kb. 20-25 MIG-21/23 vegyes. Hát csak úgy kapkodtam a fejem... A saját gép is volt a közelben. Iszonyat mészárlás volt igazi Falcon hangulat. Az utolsó gépágyúlõszerig harcolva léptem le, 44 font üzemanyaggal értem haza, jó szokás szerint.

Ha úgy állítod be ahogy írtam,ez a vas elég neki...

L Viper
Nekem is 3 Ghz-s a procim Intel P4 ( nem Celeron )
Videókari: ATI Radeon x1600 pro Gt 256 MB DDR2.
1 GB RAM.

Ha bekonfigolod a programot úgy,h csak a talajtextúrák és a cockpit legyenek maxon,30-40 fps-sel elfut.
3Gb-os procim,és NV6800-asom van...

L Viper
Hát ehhez az én masinám kevés sajnos.
FsxAcceleration F18 mûszerfal...

L Viper
Jó kis forgalom van itt még éjszaka is. <#hehe>
Molnibalage
Ja, hogy ez. Ez szimplán az, hogy a dogfight alatt az F1 lenyomásával nem RWS/VS/TWS/LRS módok között váltogatsz, hanem a 4 dogfight radar üzemmód között. Ennyi.