Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Nála nem kellett.
Viszont eszembe jutott valami, ami AF multival kapcsolatos.
Mindenkinek fel kéne tenni a Hyperlobbyt, szerintem ha azon csinálunk saját szervert, oda be tudnak lépni talán. Egy próbát ez is megérne, pár mega az egész.
Molnibalage
Viszont azt elõre döntsük el, hogy milyen gépekkel repülünk, mert akkor csinálok egy "mûrepülõ modot", hogy ne a hajtómû füstöljön, hanem a szárnyak alá tett két rakéta.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Igen. Mikor voltál akkor kellett Hamachi vagy sem?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Hiányoltunk is !
Egyébként elég nehéz összehozni, hogy mindig mindenki ráérjen.
Az az igazság, hogy a TS-en bárki csinálhat szobát, naptól függetlenül és lehet pörögni máskor is. Ha már van két ember akkor is lehet multizni.
Persze az igazi, ha sokan vagyunk, ezért a péntek, vagy szombat.
Boconadi
csatlakozhatok?
zsoltfireman
Ja,és,ha már a témához szólsz,ne rébuszokba beszélj!
Akkor,ha tudod a megoldást,mond el
Ha nem akarod elmondani,ne szólj hozzá....

zsoltfireman
Ne merj rá fogadni....
Foglalkozom a skinezéssel...

Üdv URAK!A szívem szakad meg a tegnapi multi miatt,mert "sajnos" vendégeim voltak,viszont csak egy kósza felvetés hogy rendszeresíteni kellene a péntek estét eme nemes célra,persze attól függõen hogy ki hogy ér rá.Csak azért mert az utóbbi idõben kimaradozott.
L Viper
Szerintem a Sinel féle magyar MiG-29 -es skint sem kéne kihagyni a videóból !

<#eljen>
Molnibalage
Igen, az mindenképpen kell, aztán pár klasszikus figura.

Szemberpülések, füst körberepülése, tükörrepülés, egymás elõtt kersztbe elhúzás, de elõtte 270 fokos orsó, alacsonyan áthúzás nagy sebsséggel akár fejjel lefele és utána függõlegsen fel. Ha van idõd akkor gyakorlohatnuk ma egy kicsit.

Gundark
BalázsPápa! 😊 Hogy képzeled el a videót? Tudom szív 😊 A szánalmas teljesitményemet figyelembe véve gyakorolnom kell a 15össel. Szokni kell a vasat, a HT RoC után 😛

L Viper
Azt nem lehet sajnos. Csak repkedni.
Molnibalage
Az igen! Mikor lesznek ilyen kabinok más játékban? Az FSX-ben lehet légiharcot is vívni?

Boconadi
fogadunk hogy el lehet tüntetni skinezéssel?
L Viper
http://sgupload.cwi.hu/

Kitaalóz, feltölt, a felsõ sortban lévõ beszúrási kódot beilleszted ide a szövegablakba és kész.

Olyan 120 kb méret körülire érdemes lekonvertélni õket, mert akkor még a fórum is hamar megjeleníti és jó a minõsége is.
L Viper
Jajj de szépek :-)
repvez
Na már megint lemaradtam a multirol 😞.Tegnap Károlynapot ünnepeltünk <#pias>

sindelnet: Mig21,F104,F15 és F18. ( az elérhetöségeit meg privibe 😊
FSX kabinbelsõk,várom a megfejtéseket...

Balage, hogyan szoktad ide a képeket feltenni? Valahol kell nyitni valami tárhelyet, oszt belinkelni? Feltölteni csak 20 kB-os képet enged...

zsoltfireman
Az nem siknezés,hanem skinezés :-) és nem lehet eltüntetni,mert a gép kiterített skin palettáján nincs ott!
Ezt a sim produkálja,csak nem tudom,hogy hol és mi
Screeneket néztem máshol a neten a 18-ról ott nem volt olyan hiba

Molnibalage
Téged komolyan ilyen dolgok zavarnak? Egyébként siknezéssel szerintem el lehet tüntetni.

zsoltfireman
Igen azt tudom,hogy azok mire szolgálnak,csak azt nem tudom,hogy miért van rajtuk az a randa csík
Az nem kéne oda,alapból az alatta lévõ csík az eredeti,nem tudom,hogy került oda az a másik.....

Bucser
Azok elvileg az éjszakai helyzetjelzõcsíkok. elvileg csak éjjellátóvval kéne láthatóvá válniuk...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zsoltfireman
VALAKI MEGTUDNÁ MONDANI,HOGY EZ MIT KERES ITT?
HOGYAN LEHET ELTÜNTETNI?

Molnibalage
Füst, füst hátán és kis égi szabásminta.

Jönnek a cimbik.

A szemtelen három testõr a délceg francia vitézzel szemben. 😊

L Viper
Ma esti õrület :-)

Gundark
KÖÖÖÖCSÖÖÖÖÖG HAMACSI ! Ilyen amatõr baromságot. Gratulálok! És ha nem mondtam volna köcsög hamacsi.

L Viper
Jó hírem van ! Összehoztuk a Hamachit, a rohadt szemetét manuálisan kellett törölni az Appl. Data mappából.

Ha tudsz gyere TS-re :-)
Köszi mindenkinek a türelmet.....miután kiléptem egy félórát káromkodtam izes
palóc nyelven,ami elég fura,lévén nem arra lakom.
Külön kitértem minden fajta -csi végû kifejezésre.Hamacsi ,tamagocsi stb.
Annyira xar volt hallgatni hogy folyik a csata......nélkülem.Baromi frusztráló.
L Viper
Ugye mindenkinek fel van patch-elve 1.012-re az AF ?
L Viper
Az a "pár fa" egy gyengébb gépet egy reptér körül szépen meg bír fektetni.
Molnibalage
Akkor egyszerûen ócska a netkapcsolat. Próáld ki single módban, tutira jól fog futni.

Boconadi
igen, akkor volt elõször ts próba
Molnibalage
TS-en dumáltunk? Mert, ha nem az amiatt volt. Nekem is ezt csinálta a kis sávszél miatt, mióta TS-en megy a duma, meg se reccen a játék.

Na itt a hadjárat terve nagyvonalakban, azok akik még emélkeznek az FF3-as hadjáratra ismerõs lesz. Nos?

molnibalage.extra.hu/Korea 89.txt

Boconadi
amikor játszottunk elõször, akkor multiban. Single-ben még nem néztem.

Szerintem az a pár darab fa ami van a játékban, az nem lehet gond, a felhõket meg nem akarom kikapcsolni, mert azok kicsit szinesitik a játékot.
Molnibalage
Még infó a valós helyzetrõl '89-bõl.

molnibalage.extra.hu/NATO Order of battle 1989.pdf

Molnibalage
Multiban vagy szólóban?

L Viper
Találtam a gépemen a "szemeteim" közt egy régi hadjárat mentést, amikor Kína épp beszáll a buliba. Esetleg azt lehetne nyomni. Csak azt nem tudom nem kell -e túl messzire repülni ?
L Viper
Kapcsold ki a fákat, esetleg a felhõket is.
Boconadi
nem tudom miért, nekem nagyon szaggat az AF kampánya <#confused>
Molnibalage

Molnibalage
Jelentem elkezdet egy új hadjáratot csinálni, ez a '83-as módostása lesz, '88-s környezebe. Ez azért jó, mert akkor volt már északon MIG-23, SU-25 és MIG-29 is, de még nincs AMRAAM!

Ehhez külön file-ok lesznek, az összes gép ugyanolyan, mint a Realism MOD-ban, a századok gép állománya és bevetéseinek prioritása lesz megbirizgálva és a szárazföldi egységek állománya! A valós fegyver mennyiség kb. 66%-át tervezem betenni, nagyon hasolnó lesz a meg nem valósult FF3-as hadjárathoz.

Gundark
El kéne kezdeni egy olyat ahol igen hátrányos helyzetben vagyunk 😊 Mert akkor nem kellene sokat repülni és sokféle bevetés lenne. Osztán akkor lehetne mazsolázni 😊

Molnibalage
Roger. Új hadjárat lesz?

L Viper
Urak AF-es kampányt nyomjunk este ?

Olyan este 9-kor lehetne TS-en csoportosulni: tss.thomi.hu a szokásos Falcon szoba falcon jelszóval !
egy gép dogfight-ra kihegyezve.20g-s fordulókra képes.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

repvez
Dehogy is ez balage uj modja az UNrealistic mod 😄
így van.Galaxy osztályú romboló

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage
Skacok nézzétek meg már ti is, hogy az F-16C+ és Block 40-es gépnek mûködik -e a chaff/flare programja vagy egy lenyomásra szór -e ki cuccot. Nálam nem megy...

Boconadi
itt egy thunderbirds-es skin 😮