Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
de ezek nem annyira rikítóak 😄
zsoltfireman
INERT bombák

Például milyen ütõssel?😊

Molnibalage
Skacok van egy rossz hírem. Ma beszéltem Baluval személyesen a Track IR 4 vétel kapcsán. Egyikünk sem lát sok esélyt arra, hogy február táján legyen új FF4. Viszont lehetséges, hogy MÉG valami ütõssel fog bõvülni a dolog és emiatt lehet, hogy csak május/nyár környékén lesz. Persze ez csak tipp abból amit látnuk és abból amit Balu tapasztalt az eddigiekben.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Hmmmmmm.......!
Mert INERT (Gyakorló)
Ezt magamnak csináltam eredeti kép alapján,ugyanúgy a JDAM is!

Boconadi
miért kék a bomba? Engem csak az zavar :]
zsoltfireman

zsoltfireman
Merre dobjam a pöttyös labdát???

Egy ilyet lehet kérni?Vagy esetleg ezt ?😊.Nagyon jól nézek ki,ügyes munka.

Boconadi
ennek a linkjét még csak most találtam meg 😞
Boconadi
uhh ez de zsír!
zsoltfireman

zsoltfireman

http://users.cwi.hu/sgupload/1196267809.jpg

<#worship><#eljen>

www.smart-bus.hu

zsoltfireman
Solt,
Inkább holnap,mert most WIFI a kapcsolatom és gyenge a jel

zsoltfireman

repvez
Boconadi
ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 😞((((((((((
Boconadi
így kezdõdött:

és így folytatódott <#smile>

Láttatok már ilyen közelrõl Sidewindert? <#vigyor1>

Vonatban :]

Tükör repülés

Gondoltam fejjel lefelé jobban látni a Sidewinder formáját <#hehe>

Line Abreast (hazafelé)

kolléga :-D

És itt a vége

Elnézést a sok képért, de olyan jól éreztem magam, kicsit felpörögtem 😊
Ha zavar valakit töröltetem.
Boconadi
uhh gecc ma délután olyat repültem. Olyan jó volt ÚJRA 😊))))

Mindjárt töltök fel pár képecskét
zsoltfireman
Köszönöm a dicsérõ szavakat!
Egy kicsit összeszedem magam,és jobb is lesz!

zsoltfireman
<#shakehead><#sir><#pias>

zsoltfireman
Solt,
A tail a postádban....:-)

Scottt
😞

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Boconadi
😞
😞

Molnibalage
😞

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Üdv mindenkinek.
Sajnos bekrepált a gépem, remélem megoldódik hamarosan.
Ezt most másnál írtam, egy ideig nem leszek.
Gundark
Hagyjuk a romantikát... Beszéljenek a képek magukért. Mindkettõ Zsoltifireman mûvész úr alkotása. Nekem meg itt a gond hogy melyiket használjam rendszeresen 😊

Ezúton is köszönöm!

zsoltfireman
Solt gépe

zsoltfireman
Ma délután 3-4 körûl vagyok gép elött,akkor tudom dobni,ill.ténykedést folytatni
Szép napot mindenkinek!

Molnibalage
Már írtam, de ez ISZONYAT magas színvonalú oldal!! Most már a SU-30 moddolásnál tartok már!

http://www.ausairpower.net/APA-Flanker.html

Molnibalage
Bizony, mehetne a fenti linkek mellé, de bekerül a kézikönyvre és az én holnapomra is majd holnap.

Asszem erre gondolhattál:Íme

Molnibalage
1.0.0.3 és 1.0.0.4. Próbálkozz a kézikönyvben szereplõ oldalakkal. Van valami gyûjtõoldal is, de arra már nem emlékszem. L_Viper egyszer belinkelte ide.

Tiszteletem gentlemen
Wampa vagyok a rettenetes izé.....Bár most zavar hogy csak fél karom van ,mert levágta egy Lüke paraszt gyerek.Neki szintén fél karja van,mert neki az apja vágta le.Akinek szintén fél karja van mert levágta egy ideges földesúr.
<#wow1>
Régebben Macilaci69 voltam ,de elszállt a jelszavam,meg amugy is ,az ugy hangzott mintha szexuális forradalom lenne egy óvodában.
Audienciáért folyamodom a Szentatyához....Most telepitem ujra a RV-t
milyen patcheket tegyek fel és hol találom õket?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Én például azért látogatom az oldalt,mert csak nemrég kezdtem el ismerkedni a játékkal és elég sok hazsnos infót találok itt,amellett,hogy sokkal segítõkészebb ez a community,mint az egyik nagy riválisnál,ahol inkább lehúzzák az embert,ha már nem vágja olyan készséggel a paramétereket,mint egy mérnök.
...és mert várom ,mikor lesz a következõ multi,hátha tudok menni 😊.

Molnibalage
Pár napja poénból bekapcsoltam a weboldal statszitikáját. 80 látogató volt ma, tegnap 42. Nagyon megemelte valami. Szerintem a Relaism Mod és a skinek. 😊

L Viper
Fel a képeket :-)
Molnibalage
Hadd lássuk mi is!

zsoltfireman
Solt dobj egy mail címet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gundark,nézd meg a postaládád!
:-)

Hát a videóidat nézegetve bele sem merek gondolni! 😊)

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Õ csak a vágó asszisztens! Képzeld el milyen lehet akkor a múzsám! 😊

Boconadi
Jók. Sõtt!

De, nem akarom úgy berenderelni, hogy én magam is látom hogy ez tök szar (jól néz ki, meg designes amit megcsinálok nem azzal van a probléma, csak vhogy nem passzol), és csak ctrl + a és del. És kezdem elölrõl. Egyszerûen egy hülye zenét sem tudok megválasztani. Nem megy most
Azért van, mert nincs múzsád... nézegesd sokat: #10762 <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Az én videóimban asszed minden úgy van ahogy én akarom? NAGYON sok dolog nem pont úgy van benne ahogy akarom, de MAJDNEM. Így is elég jók nem?

Boconadi
A tököm tele van 😞(((

Hiába próbálom összehozni a videót NEM MEGY. Semmi sem sikerül benne, nem olyan ahogy szeretném. Nincs ihlet, nem tudom mire alapozni az ötleteim. Akárhogy próbálom nem megy <#szomoru1>
L Viper
Az ! Beintegrálja az új RV-be <#vigyor1>
Boconadi
a fanatizmus gecc 😄😄😄
L Viper
És használható, elég jó a felbontása ? <#hehe>