Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A reülési szabadság élményét nyújtja a szabad nézet. <#eplus2>#eplus2>
Hozzá kell tennem, hogy az RV-ben a 3D-ben úszó HUD-al (mint valójában)lehet pontos célzást elkövetni. Az OF-ben ha engedélyezett (ott külön beállítása van)az úszó HUD, nincs olyan helyzet ahol "állni" látnád a cippert v. a TD boxot. Nem lesz a kijelölés pontos.
Nálam mindhárom (RV AF OF) fenn van a gépen.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Egyébként nekem Angliából kb 5 nap alatt érkezett meg anno, bõven 35K alatt postával együtt...
JAhh és mikor összehasonlítod majd látod, hogy milyen lényeges érzékenységi különbségek vannak a Freetrack és a TrackIR között...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A beállítások:
FreeTrack:
Red Viper:
Remélem használhatóak.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Aztán feltöltés után beilleszted ide a szövegmezõbe a beszúrási kódnál található sort !
:-)
Remélem.
(Alkudok és kemény leszek.)
TrackIR settings, TrackIR DOF support, TIR Yaw, Pitch, Roll, X, Y, Z pont kell. De itt a 3D nézetben nem lesz FOV (szerintem nem is kell.)
A beállításkép nálam:
Ezzel a mozgás és fejmozgás aránya nálam jó.
A jelleggörbéket nem muszáj állítani (finomítani lehet vele én nem piszkáltam).
Szintén a conf editorban lehet a nézetkorlátokat beállítani (cockpit set pan, title) ki ki belátása szerint.
Az OF-el ellentétben ez a beállítás az összes kabinra érvényes. (Az OF ben a 16_ckpit.dat file-okat kell szerkeszteni.)
A webkamera minõsége (próbáltam a gyengébbekkel is - 2 gép hálózat kampány 15-16 fps@ 320x240 elég jónak volt mondható.)
Az én kamerám egy A4tech Flexicam PK-7MA ~4eFt. és viszi a 30fps-t.
Minden mozgást lekövetett a reülések során.
Fontos hogy a Threshold a 4 pont észlelésének határáig le legyen véve, és a ForceExplosure értéket is meg kell erõszakolni (-7).
Akkor Te is jó régi Falconos vagy, a DOS korszak gyermeke, a szimulátor evolúció átélõje, hogy költõiesen fogalmazzak <#vigyor>#vigyor>
Én is régóta tervezem, hogy megépítem ezt a webkamerás "fejegeret", csak hasonló okok miatt nem sok idõm van nekem sem. Azért a heti egy multi az szent dolog, a családi hetirend szerves része <#vigyor1>#vigyor1>
Egyébként mennyiért sikerült az eredeti TrackIR-hez hozzájutnod ?
És a jobbik webkamerát is visszavette a bratyo igy megint nem tudom használni.
Akit érdekel a lenti megoldás, bármilyen kérdés tech. infó, a fórumra figyelve válaszolok.
Én a Falcon 3 óta repülöm a falcont. DOS 6.22 + vektorgrafika ~'96
Kimaradt 2.5 év a mostanáig, (lurkók + házépítés).
Szal a mozgás szabadsága adott.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Igazán jó ezt látni, hogy a jó öreg Falcon 4 itthon is egyre népszerûbb.
Gratulálok mindenkinek a munkáihoz. Szeretnék némileg én is hozzájárulni a közösséghez. Akiknek esetleg nincs még TrackIR 4 Pro-ja (mint én pedig már 3 hónapja megrendeltem <#falbav>#falbav>) javaslok egy alternatívát.
www.free-track.org/english/
Én már 2 hónapja használom. Teljes 6 DOF TrackIR kompatibilitású, az összes létezõ Falcon verzió felismeri és kezeli.
Próbáltam az AF RV és OF4.5 verziókkal RV és OF 6DOF mód AF-ben nem támogatott a tengelyek mentén mozgás.
Kinézet:
A progi:
Hozzávalók:
program a fenti címrõl,
sapka, kötözõdrót 1.5mm ~45cm,
4 db sárga v. piros LED (nekem a sárga jobban mûködik),
4 db ellenállás a LED-hez méretezve (25mA legyen a LED áramerõssége 1.9V v. 3.2V feszültségeséssel számolva az áramforráshoz viszonyítva),
az áramforrás (elem 3V 9V között, USB 5V, nekem egy NOKIA töltõrõl megy 5.7V 500mA)
egy webkamera(640x480@30 fps)
a ledek foglalata nálam régi hûtõventik dugója.
Aki gondolja próbálja ki (utána nem veszed le az biztos )<#mf2>#mf2>
Kellemes szabad és hasznos nézelõdést repülés közben!
A filmekben így szakadásmentes jelenetkövetést lehet készíteni (jó a graffiti).
Ja és izgalmas vadászatot!
Üdv.
Dest.
Küldök egy F-16C+
F-16AM Holland MLU
F-16CJ
Pack-ot
De fogok még! Ku...va sok van,megõrülök........<#email>#email><#vigyor2>#vigyor2>
Légyszíves küldéjtek ezeket folyamtosan de úgy, hogy egy pakkban felrakhassam a tárhelyre. Readme is kell mellé.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A haditechnika topikba lévö loadoutnál még az is látszik hogy az R77-est nem is tudja a belsö szárnytartóra tenni de a Kh31-es az felmehet oda is.A legtöbb loadoutnál mindig törekednek arra hogy a törzstöl távolodva kerüljenek a könnyebb fegyverek igy nem változik meg nagyon a gép irányithatosága.
Az viszont tényleg hathat rájuk, hogy mi tesztelnénk is, úgyhogy kérünk egy mini multikód patchet 😄
Na akkor sorban :
Köszönöm mindenkinek az együttérzõ szavakat, jelentem helyre lett pofozva a masina, nem volt komoly baja, csak a Falcon beleégett a vinyóba és kezdte felfalni az XP-t. Na a viccet félretéve, a proci nem érintkezett rendesen, meg ki is takarítottuk már egyúttal.
Wampa, ex Macilaci69 ! :-) Szexuális forradalom az oviban, ezen jót röhögtem <#hehe>#hehe> Nekem nem volt új az új neved, ugyebár TeamSpeak-on is így voltál.
Zsoltifireman ! Iszonyat szépek a munkáid, gratulálok, igazi "farokkóder" vagy, ha már a szexuális forradalomról írkálunk
<#vigyor1>#vigyor1>
Balage, ha már csúszik a megjelenése az új RV-nek a nagy dobások miatt, valahogyan nem lehetne kicsikarni Aragornéktól legalább egy olyan javítást, amiben benne van az új multikód? Említsd meg meggyõzés gyanánt, hogy itt van egy jó közösség aki nagyon letesztelné és ezzel talán nekik is tudnánk segíteni. Szerintem ezzel lehetne hatni rájuk és nekünk sem az AF-el kéne kampányolni.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

...
Dx7?Hm..jól hangzik 😊.
A Track IR KEGYETLEN jó, csak még nem tudom redesen bekalibrálni. Fasza volt, hogy dogfigtban egy pillanat alatt szemrevételeztem két gépet, pedig egyik baloldalt volt, a másik jobbon.