Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JoeDestroy
Már alig várom (a várakozás miatt gyakoroltam a FreeTrack-el, de megérte!).
A reülési szabadság élményét nyújtja a szabad nézet. <#eplus2>
Hozzá kell tennem, hogy az RV-ben a 3D-ben úszó HUD-al (mint valójában)lehet pontos célzást elkövetni. Az OF-ben ha engedélyezett (ott külön beállítása van)az úszó HUD, nincs olyan helyzet ahol "állni" látnád a cippert v. a TD boxot. Nem lesz a kijelölés pontos.
Nálam mindhárom (RV AF OF) fenn van a gépen.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Bucser
Én símán kierõszakolnék 50%- árengedfményt a kellemetlenségekért cserébe...

Egyébként nekem Angliából kb 5 nap alatt érkezett meg anno, bõven 35K alatt postával együtt...

JAhh és mikor összehasonlítod majd látod, hogy milyen lényeges érzékenységi különbségek vannak a Freetrack és a TrackIR között...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

JoeDestroy
Thanks!
A beállítások:
FreeTrack:

Red Viper:

Remélem használhatóak.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Ezt használd : http://sgupload.cwi.hu/

Aztán feltöltés után beilleszted ide a szövegmezõbe a beszúrási kódnál található sort !

:-)
JoeDestroy
Sorry a gyenge képek miatt, de 20k-ba ennyi fér bele.

JoeDestroy
40 eFt, de a késés miatt engednek.<#gun>
Remélem.
(Alkudok és kemény leszek.)

JoeDestroy
Az RV alatt configedit
TrackIR settings, TrackIR DOF support, TIR Yaw, Pitch, Roll, X, Y, Z pont kell. De itt a 3D nézetben nem lesz FOV (szerintem nem is kell.)
A beállításkép nálam:

Ezzel a mozgás és fejmozgás aránya nálam jó.
A jelleggörbéket nem muszáj állítani (finomítani lehet vele én nem piszkáltam).
Szintén a conf editorban lehet a nézetkorlátokat beállítani (cockpit set pan, title) ki ki belátása szerint.
Az OF-el ellentétben ez a beállítás az összes kabinra érvényes. (Az OF ben a 16_ckpit.dat file-okat kell szerkeszteni.)
A webkamera minõsége (próbáltam a gyengébbekkel is - 2 gép hálózat kampány 15-16 fps@ 320x240 elég jónak volt mondható.)
Az én kamerám egy A4tech Flexicam PK-7MA ~4eFt. és viszi a 30fps-t.
Minden mozgást lekövetett a reülések során.
Fontos hogy a Threshold a 4 pont észlelésének határáig le legyen véve, és a ForceExplosure értéket is meg kell erõszakolni (-7).

L Viper
Üdvözöllek köztünk!

Akkor Te is jó régi Falconos vagy, a DOS korszak gyermeke, a szimulátor evolúció átélõje, hogy költõiesen fogalmazzak <#vigyor>
Én is régóta tervezem, hogy megépítem ezt a webkamerás "fejegeret", csak hasonló okok miatt nem sok idõm van nekem sem. Azért a heti egy multi az szent dolog, a családi hetirend szerves része <#vigyor1>

Egyébként mennyiért sikerült az eredeti TrackIR-hez hozzájutnod ?
repvez
2-en már mi is megépitettük csak én még nem találom hozzá a megfelelö beállitást és nem tudtam RV alatt elöcsalni belöle a 6DOF-ot.
És a jobbik webkamerát is visszavette a bratyo igy megint nem tudom használni.
zsoltfireman
<#miaz><#bohoc><#nevetes1>

JoeDestroy
Most hívott a szállító, hogy szombatom lehozzák a fejegeremet (TrackIR 4 Pro).<#vigyor2> 3 hónap +11 nap után.<#gonosz3>
Akit érdekel a lenti megoldás, bármilyen kérdés tech. infó, a fórumra figyelve válaszolok.
Én a Falcon 3 óta repülöm a falcont. DOS 6.22 + vektorgrafika ~'96
Kimaradt 2.5 év a mostanáig, (lurkók + házépítés).
Szal a mozgás szabadsága adott.

Gundark
Lehet itt lenne az idõ hogy felkéjük a Mûvész urat hogy készitse el nekünk az sg falkonfórum század logóját 😊

Scottt
Ez már szebb bomba skin szvsz.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

zsoltfireman

zsoltfireman
<#eljen><#worship><#wink>

Köszönöm Fireman.....

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

JoeDestroy
Üdv a fórumtagoknak.
Igazán jó ezt látni, hogy a jó öreg Falcon 4 itthon is egyre népszerûbb.
Gratulálok mindenkinek a munkáihoz. Szeretnék némileg én is hozzájárulni a közösséghez. Akiknek esetleg nincs még TrackIR 4 Pro-ja (mint én pedig már 3 hónapja megrendeltem <#falbav>) javaslok egy alternatívát.

www.free-track.org/english/

Én már 2 hónapja használom. Teljes 6 DOF TrackIR kompatibilitású, az összes létezõ Falcon verzió felismeri és kezeli.
Próbáltam az AF RV és OF4.5 verziókkal RV és OF 6DOF mód AF-ben nem támogatott a tengelyek mentén mozgás.
Kinézet:

A progi:

Hozzávalók:
program a fenti címrõl,
sapka, kötözõdrót 1.5mm ~45cm,
4 db sárga v. piros LED (nekem a sárga jobban mûködik),
4 db ellenállás a LED-hez méretezve (25mA legyen a LED áramerõssége 1.9V v. 3.2V feszültségeséssel számolva az áramforráshoz viszonyítva),
az áramforrás (elem 3V 9V között, USB 5V, nekem egy NOKIA töltõrõl megy 5.7V 500mA)
egy webkamera(640x480@30 fps)
a ledek foglalata nálam régi hûtõventik dugója.

Aki gondolja próbálja ki (utána nem veszed le az biztos )<#mf2>
Kellemes szabad és hasznos nézelõdést repülés közben!
A filmekben így szakadásmentes jelenetkövetést lehet készíteni (jó a graffiti).
Ja és izgalmas vadászatot!
Üdv.
Dest.

zsoltfireman
Balázs,

Megy a csomag
Aztán érdemes lesz belenézni,mert van benne egy-két kuriózum tail!!!

zsoltfireman
Ja,
Küldök egy F-16C+
F-16AM Holland MLU
F-16CJ
Pack-ot
De fogok még! Ku...va sok van,megõrülök........<#email><#vigyor2>

Molnibalage
Ezeket te sorozatban gyártod? 😊
Légyszíves küldéjtek ezeket folyamtosan de úgy, hogy egy pakkban felrakhassam a tárhelyre. Readme is kell mellé.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman

Boconadi
sajnos nem jelenítette meg 😞

De majd feltöltöm nemsoká
Molnibalage
A Szuhoj gépek HP és egyéb feature moddolása elvileg készen van. Ha lesz idõm akkor a hétvégén beintegrálom a Realism MOD-ba. Aztán jöhetnek a MIG-ek és végül a MI-24 és MI-8.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Hopsz, eggyel elnéztem. Kösz! Ezt éjfél után csináltam...

zsoltfireman

repvez
Akkor nézd meg ujra mert azon a szárnyvégtöl befelé a 3. pilonra megy fel az RVV-AE és a 3-4 re a Kh31-es.A 4.en nem jelzi hogy tudná hordani ezt a légiharcrakétafajtát ahol most van.
Molnibalage
Az alapján csináltam ezt amit találtam és belinkeltem a HT topicba. Mellesleg ez SU-30-as. A fegyverek helye az a kábelezéstõl függ és ha légiharcra van kilátás akkor úgyis ledobják a nehéz cumót. Én sem értem teljesen az elhelyezési felfogást, de így van...

repvez
Balage sztem ezen a szu27-esen még kéne valamit változtatni a fegyverzet terén.Nem tartom valoszinünek hogy egy nehezebb és nagyobb rakétát szélsöbb pilonra tegyenek mint egy légiharcrakétát.
A haditechnika topikba lévö loadoutnál még az is látszik hogy az R77-est nem is tudja a belsö szárnytartóra tenni de a Kh31-es az felmehet oda is.A legtöbb loadoutnál mindig törekednek arra hogy a törzstöl távolodva kerüljenek a könnyebb fegyverek igy nem változik meg nagyon a gép irányithatosága.
Molnibalage
Egy koa kommentelgeti a youtube-on az új movie-t.

L Viper
Jó lenne nekünk egy nem teljesen befejezett béta is, de ha említetted, pihentesd a témát egy kis ideig.
Az viszont tényleg hathat rájuk, hogy mi tesztelnénk is, úgyhogy kérünk egy mini multikód patchet 😄
Molnibalage
Nevetni fogsz felvetettem, hogy legyen olyan exe ami mindenben 1.0.0.4 de csak az MP kód új benne. Semmi válasz, szóval ez attól tartok felejtõs, pedig említettem, hogy gyakorlatilag majd minden héten van MP session. Az MP kód ettõl még fejlõdik.

L Viper
Üdv Urak !

Na akkor sorban :
Köszönöm mindenkinek az együttérzõ szavakat, jelentem helyre lett pofozva a masina, nem volt komoly baja, csak a Falcon beleégett a vinyóba és kezdte felfalni az XP-t. Na a viccet félretéve, a proci nem érintkezett rendesen, meg ki is takarítottuk már egyúttal.

Wampa, ex Macilaci69 ! :-) Szexuális forradalom az oviban, ezen jót röhögtem <#hehe> Nekem nem volt új az új neved, ugyebár TeamSpeak-on is így voltál.

Zsoltifireman ! Iszonyat szépek a munkáid, gratulálok, igazi "farokkóder" vagy, ha már a szexuális forradalomról írkálunk
<#vigyor1>

Balage, ha már csúszik a megjelenése az új RV-nek a nagy dobások miatt, valahogyan nem lehetne kicsikarni Aragornéktól legalább egy olyan javítást, amiben benne van az új multikód? Említsd meg meggyõzés gyanánt, hogy itt van egy jó közösség aki nagyon letesztelné és ezzel talán nekik is tudnánk segíteni. Szerintem ezzel lehetne hatni rájuk és nekünk sem az AF-el kéne kampányolni.

Kellene egy kis segítség a magyar honvédséggel kapcsolatban.Ha valaki kompetens e témában kérem segítsen.A többit priviben.

Molnibalage
Ja? Okés. A beállításokban tudsz majd segíteni? Át tudnád küldeni esetleg a saját profilodat?

Bucser
? Én egy szót sem írtam a SAAFOPS_ról... A TrackIR-ra reagáltam...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Na ja, csak a SAAFOPS csapat asszem gyakorlatilag semmit nem csinált sajnos az elmúlt 4-5 hónapban a cuccon. Én úgy látom, hogy valami isteni csoda kéne hozzá, hogy abból legyen valami. Majd a dev fórumon megkérdem a skacokat.

Molnibalage
Moddolásom újabb gyümölcse. Karácsony elõtt az összes "bedolgozós" munkámat befrissítem a modba.

Ezek is nagyon szépek.....<#wow1>

zsoltfireman
WAMPA
Elment.....

zsoltfireman
KUNSAN AB 80th Aggressor Squadron

És merre lehet kapni ilye Magyarországon?
...
Dx7?Hm..jól hangzik 😊.

Sok kép?Hol van?Shokképp?😊

Bucser
Ezt vau vau lassan 1,5 éve...

zsoltfireman

Molnibalage
Dehogy jár úgy. Csak sokat akarunk és sokat is kell csinálni. 😊

A Track IR KEGYETLEN jó, csak még nem tudom redesen bekalibrálni. Fasza volt, hogy dogfigtban egy pillanat alatt szemrevételeztem két gépet, pedig egyik baloldalt volt, a másik jobbon.

repvez
Remélem nem jár ugy mint az SAAfOPS.Egyébként nem is baj hogy nem jön ki februárba, mert akkortol 5 hétig nem leszek itthon igy csak dühitene hogy nem tudok játszani vele ti meg orrvérzésig nyomnátok 😄
zsoltfireman

zsoltfireman
<#taps><#taps><#taps>

Molnibalage
Gondoljatok DX7-re. 😉

Molnibalage
A fényviszonyok és a záridõ sokat számít.