Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JoeDestroy
A sajátgép tulajdonságokból kiderül.
A vezérlõpult tûzfal beállításai ikon ablakban a PRo-nál lennie kellene.
Más! A TS -en megkérdezted a szerver IP-t? ELéred a TS-en a szobát?

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

HungaroJET
Megintcsak Üdv Mindenkinek !

Jól olvasom ?...a FalconSwitcher képes kezelni a FF3 és az RV-t is egyazon rendszeren ?

Más... van ? vagy lesz repmodell helikopterekhez is ?
Látom fejlesztgetik néhány daráló fülkéjét...ja és Balázs mi lesz a helyzet a Harrier-vel, amire azt írtad, hogy talán tavaszra itt lesz a többi Addon géppel együtt ?
Lesz SPÉCI repmodell ?
Jó lenne 1 hasonló ahhoz ami a Wings Over Europe / Harrier -ben van 😊

HAVE A BANDIT DAY !

laza xp ,asszem sp1...próbáltam,hogy kiszedem a tûzfalat,de nem tudtam csatlakozni úgyse valamiért..

JoeDestroy
Home, Pro or Vista?

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

hm..Nekem nincs kivételek fül a win tûzfalnál.

Köszönöm 😊

JoeDestroy
A hálózat ikon tulajdonságok pontból elérhetõ helyi kapcsolat (ha több van akkor ami a routerre megy) R.click tulajdonságok, speciális,Win tûzfal beállítás gomb, kivételek fülön (ez már külön ablak) a programok listája ami eddig kom-olt ott van. Ha nincs közte a falcon akkor prg hozzáadása és be kell tenni. Ha pipa van akkor engedélyezett az adatfolyam.

Bocccs..vissaz az egész..mégiscsak jó a mikrim :S

Fent vagyok TS-en ,de nem jó a hangkártya mikri bemenete,így beszélni nem tudok ,de hallani hallok ..mindent 😊

én pl a windows-os tûzfalat használom.Merre találom ezta "kivételek"-et?

JoeDestroy
Most próbáltam ki a neten keresztüli csatlakozást és beállítási szükségleteket. 2 gép AF neten keresztüli találka. A 2934 és 2935 portokat mind TCP mind UDP alatt be kell állítani. A tûzfalak a háttérben felugranak, de kom. engedélyezés után nekem ment a kapcsolódás. (D-link routereket állítgattam be de a mód mindegyikre azonos. Ez csak a potokon keresztülmenõ kom. címfordítása WAN to LAN).

L Viper
Az a sebesség tökéletes az AF-hez, az uploadom nekem is 512-es.

Este 9 után tudok menni TS-re.

Az Allied Force legyen patchelve 1.012-re és a Magyar honlapról kell a Realism mod AF-hez.

Az ott lévõ fájlokat be kell rakni a \FalconAF\terrdata\objects\-be és az ojects2005 -be is. Elõtte ízlés szerint lehet biztonsági másolatot csinálni az eredeti fájlokról.

Az "L" -es zoom van csak az AF-ben, sajnos ebben nincs egérgörgös zoom. Ezzel kell beérni.

JoeDestroy
Tûzfal prg?
Akár a Windows saját tûzfala is blokkolhatja. A kivételek között lehet engedélyezni a komm-ot.

lehet azért nem mert még valamit másképp kéne beálítani ahoz hogy tudjam engedélyezni a portokat

kössz hogy beraktad az oldalt de mindent pont úgy csinálok ahogy itt van és mégse megy

Boconadi
Van Ts,

tss.thomi.hu
channel: Falcon 4.0 - SG.hu
pass: falcon

Ott vok, én repülõzgetek addig egy kicsit.
JoeDestroy
Routerek beállítása itt.
http://www.portforward.com
mindenféle router mindenféle játékhoz.

Boconadi
uhh de jó, fennt van minden, beconfigoltam a grafot, meg a beállításokat. Repültem egy kicsit, én most olyan lázban égek, hogy a fejem is megfájdult, és most vizes zsebkendõvel borogatom <#szomoru1><#smile>
JoeDestroy
A legegyszerûbb újratelepítés az AF esetében, ha a meglévõ teljes telepítésedet (AF+patch+HiTiles+Stopworks+Theaters ... ami van) könyvtárastól archiválod DVD-re. Visszamásolás után teljes értékûen mûködit a hálózati kapcsolatokkal együtt. Így HDD zavar v. rendszerösszeomlás esetén csak egy másolás max. Nem igényli a registry bejegyzéseket (v. újra írja õket nem tom).Az RV esetében még nézem a lehetséges megoldást. Szerintem a FalconSwitcher az RV és az OF esetében is meg tudja alkotni a szükséges bejegyzéseket. Én a fentivel váltok közöttük, és az aktuális kiegészítõ telepítõk automatikusan felismerik a kapcsolt verziót.

Boconadi
AF-hez ugye 1.0.12 kell?
JoeDestroy
Szept 29-én Erik keresztnevû uriember. Utána meg egy csaj ugrott szintén tandemet.

Ki volt az ismerõsöd és hanyadikán ugrott? Lehet, hogy épp én kameráztam a szárnyas ruhában?... :-)

Gondolom, most hogy megvan, nem is érted, hogyan tudtál eddig élni nélküle, igaz? :-)

hát én szerintem akkor ezt kihagyom ha nem tudom megcsinálni hogy mûködjön.azért lehet hogy fölnézek majd ts-re.éslehet hogy egyáltalán nem leszek mert holnap suliba kell menni sajnos

a letöltésre 6806,míg a feltöltésre 426 jött ki.
Kérdés:
1. A multihoz a felpatch-elt AF-en kívül ugye nem kell feltenni semmit(modot,bármit) ugye?
2. Már régóta keresem azt a bill kombinációt,amivel olyan finoman zoom-olgattok.Sajna balfék vagyok és nemtalálom,az "L" meg hát elég nagyléptékben csinálja.Köszönet

Molnibalage
www.speedtest.net

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Tudomásom szerint lefele 8Mbit,felfele meg tán 512 vagy kicsdit több vagy kevesebb,ezt a részét nem tudom.Elég lesz?

Molnibalage
freefalcon4.extra.hu/Tarckir4.avi

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
9 felé szoktunk gyûlni. Teamspeak kell.
tss.thomi.hu a szerver és Falcon szobát szokunk létrehozni ugyanilyen jelszóval (kisbetûvel végig)

Boconadi
Este hánykor? Beizzítom az AF-et <#smile>
L Viper
Igen, ott vannak jó minõségben, a Balage oldalán !
Molnibalage
Ott link, hogy magyar honlap, fent van az összes.

L Viper
Na szép irányba kezdünk orientálódni :-) NEEEEEEEEEEEEEEEE !

Egyébként mennyi a netsebességed ? Download és Upload sebesség ?

majd "szorítok"...de meleg lett itt hirtelen 😄

L Viper
<#vigyor1><#vigyor1>Nagy élmény lesz !
8)
(pirul) 😄😄..veletek..?..simán... 8)

L Viper
Youtube--keresõ--Molnibalage 😄

Ma megyek multizni, AF !!!

Tgabbar, szerintem is jó lesz velünk.
Iiiiiiiigeeeen... ?😊 Még a többit se nagyon láttam.Merre találhatóak amúgy ,Youtube?

Molnibalage
Más. Épp most renderelek egy rövid videót az elsõ Trak IR-es dogfightomból. 😊

Molnibalage
Akkor szerintem menni fog.

A szervereket látom.Van amikor a szerver név is ,valamint a ping jelzõ is piros,de van ,amikor csak az egyik fele,de próbáltam már olyanhoz is csatlakotni ,ahol mind a név,mind a jelzõ is zöld volt,akkor se engedte.Routert nem használok,de más szimekkel meg repkedek lobbyn.Ezért furcsa.

én nem látom a szervereket és ip szerint se tudok csatlakozni mert 2 portot kell engedélyezni. én már próbáltam de sajnos nem lett jó.

ha esetleg van valakinek egy olyan simerõse aki jobban ért a dologhoz mint én és megkérdezné hogy mit lehetne csinálni azt megköszöném

Molnibalage
A szervereket azért látod? Ha igen, akkor van rá esély.

Ledsz ma multi?Igaz,az asszony hazajött(bár úgy volt ,hogy nem),de majd kitalálok valamit ,hisz valamiért még mindig nem tudok lobbyn csatlakozni és kíváncsi vagyok,hogy veletek menne-e.

Gundark
Razor testvérem, én nem akarlak bántani, de .. 😊)
Én osztom az õsi pilótamondást : Ép ember, ép gépbõl, ép ésszel nem ugrik ki 😊) Sajnálom, jellemgyengeség, de nem birtam kihagyni 😊

JoeDestroy
😊
Igen ez a csabai reptér. Ez csak baráti látogatás eredménye volt, de akkor egész nap elsétálgattunk az égen 😊 Az ismerõsöm meg elõször ugrott tandemet 2.5K-ról. Azóta is meg akar gyõzni róla, de én osztom Zoli véleményét, miszerint ha eddig nem ugráltam nem is fogok.
Inkább a faforgács és a rámhajtogatott lemez öleljen, mintsem egy darab rongyban érjek földet. (A lenti gép szárnya vászon.)

Ez a békéscsabai reptér, én meg ott ejtõernyõzöm. Vitorlázórepülõ koromban ez a jóember is volt az oktatóm egy párszor. Itt is laksz a környéken, vagy csak átutazóban készült ez a séterepülés-kép a Falkéval?

JoeDestroy
A repülés remélem nem lesz idegen a lurkókna sem.

A kicsi ki akart szedni a gépbõl miután fenn volt a fellegek közt.<#mf2>
Azóta együtt (is) repülünk a falconnal.

L Viper
Na ez érdekes volt, elment az üzenet.
Na folytatom: Multis kampányban eddig nagyon jól vizsgázott az AF, sok objektum, rengeteg egység és a nem túl jó ntjeinkkel is tökéletesen lehetett szorosan kötelékezni !
Ez az egy hiányzik az RV-bõl.
L Viper
Igazi Falcon Fanatik.
Sajnos az én masinámos OF 4.5-ben a reptereknél, felszálláskor, ahol sok az "ojjektum" 15 körüli az FPS.
Viszont az OF-nek meg jó a multikódja, de legtöbbünk gépén az fps nuku, ezért multizunk kampányt AF-el.
Ha a Pápa nem tesz valamit egy multikód patch kicsikarásával, akkor az AF addig él, míg ki nem jön az új RV ! Multis Kampány