Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Egyszerû kérdés.

Te magad rakod össze photoshopban a farokfestéseket 0-ról, vagy valami más programhoz készültek ilyenek és azokat konvertálod át falconos verzióra? Mert ha az utóbbi akkor az eredeti farokmû készítõjét értesíteni kõne (meg engedélyt kérni az õ cuccának a használatára) még mielõtt kiborul a bili.

Csak az én véleményem. ha meg ilyen tempóban ontod ki õket magadból akkor lehet hogy 20 darabos csomagokban árulni kéne õket webshopban.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zsoltfireman

JoeDestroy
A Pápa lassan átírja az egész Falcont!<#wink>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Gratulálok mindkettõtöknek!
Szép munkák!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
"rv is not the only dx enhanced version around these days anymore"

Ezt olvastam ma. Hmmmmm...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Köszi a dicsérõ szavakat! :-)

L Viper
A mûvész úrnak ihlete van.
Szépek !
zsoltfireman

zsoltfireman

L Viper
Ja,egy igazi gép piszkos, kormos nem steril. De sok Falcon mûvész van a világ minden részén.
Gundark
Szépek ezek a bõrök. Olyan mintha használtak lennének. Fel is rakom õket.

L Viper
Nagyon szép és részletes. Az a sasfejes már az OF-ben is benne volt, de nem ennyire kidolgozottan.
Videókészítésnél bevállalo ma Hornetet a "csirkefejjel" <#zavart1>
Molnibalage
A skinek?

" New FA18C hornet skin for RV released!"

Navajon???<#idiota>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
ezek jok lehetnek RV-hez is?
Molnibalage
Aztkurva milyen skinek!

Káromkodásért meg 5 perc gyónás. 😊

L Viper
Szép madár ez a kandúr <#hehe>
Na repülök is vele egy kört :-)
Molnibalage
Hordozós felszállás.

freefalcon4.extra.hu/Test/F-14.avi

Molnibalage
Nem hiszem, hogy a valóságban is lehetne vegyesen hordozni középen. Mellesleg nem tudom ezt megcsinálni. A SU-30/33/35-nél van hasonló probléma. A források szerint amit találtam a törzs alatt 2db 500 kilós bomba mehet, de a játék kódja sajnos egy függesztõre teszi és nem egymás mögé.

Még kép.

Boconadi
*vegye
Boconadi
Azt is megtudnád csinálni, hogy a Su-27 esetében a két alsó felfüggesztési pontot ne egynek vegyek, hanem külön-külön álljon a kettõ? Mert tegyük fel az elõrrébb levõre R-27ER -t szeretnék, a másikra pedig egy R-77 -est. (Nem tudom valóságban van-e ilyen, csak azt akartam érzékeltetni, hogy lásd mire gondolok)
Molnibalage
A HP aszerint változik, hogy hány bombát teszel rá. Amíg 3 alatt van, addig csak a kis felfüggesztõ van, afelett a 6-os. Sajnos a rápakolás sorrendjét nem tudom MÉG változtatni a 6-os függesztõn.

Boconadi
Na most már ez is megy! :-P

Nagyon ûzöd az ipart 😄
Molnibalage
Na itt a rack editálás eredménye.

Boconadi
ezt én is leírtam.

A magassági kormány teljes kitérésekor az F-14 feneke odavágódik és felrobbansz. Volt már rá példa, videóm forgatásakor asszem elégszer landoltam illetve szálltam fel anyahajón.
Molnibalage
A hordozós kód nagyon gyenge.
Minden gép számára van egy hordozós tolóerõ szorzó, csak sajnos egyes gépekhez ez túl kicsi. A felszállás a gõzkatapultoktól teljes fegyverzettel alig pár géppel lehetséges sajnos. A procedúra.

1. Engedd le fékhorgot és adjál teljes gázt.
2. A magassági kormányt térítsd ki madjnem tejesen.
3. Hajtómû max. teljesítmény elérésekor engedd húzd be a horgot.
4. Felszállás után futó azonnal becsuk.

Csináljak videót?

Boconadi
Az anyahajón való közlekedés olyan érzetet kelt, mintha ode lennél ragasztva a cvn-hez szerintem.
Boconadi
F-18-nál ha kinyitod a kabintetõt (shift + ctrl + c), akkor a szárnyak autómatikusan fecsukódnak. F-14 esetében nincs ilyen, de szerintem nincs rá külön gomb.

Gázkatapult nincs, a gép szimplán nagyon gyorsul az anyahajón.

Egy tanács: Miután landoltál a flapset és a "kampót" hajtsd fel, így nem indul meg annyira könnyen a gép, de még így is finoman kell bánni vele 😞
Boconadi
shift + - (jobb shift melletti gomb, "-", illetve "_")
HungaroJET
Segítsetek már 1 kicsit !

Leszállás után nem tudom kormányozni az orrfutót, pedig pihe-puhán teszem le az összes gépet, még a rep.hordozóra is.

Van valami retesz/biztosíték amit ki kell oldadni földet érés után a kormányozhatósághoz ? vagy elcseszek valamit ?

...és rep.hordozón, hogy tudok a gõzkatapulthoz kerülni/startolni pl.F-14 landolás után ? van külön gomb a szárnyak fel/behajtására F-18/F-14-nél a parkoláshoz ?
...vagy csak elkerülte a figyelmemet a gombkiosztásban ?

HAVE A BANDIT DAY !

Molnibalage
simdata.zip-ben az Acdata könFyvtárban keresd meg a SU27.dat file-t. Total commanderben nyisd meg F4-gyel és az max angle of attack értéket írd át 130 körülire. A játkéban az "o" lenyomásával állísd override állásba a MPO kapcsolót.

Boconadi
Hogyan is lehet azt megcsinálni hogy kobrázzon a sukhoi?
L Viper
Nagyon szép repülés és jók a felvételek! <#eljen> Kár, hogy a képminõség nem a legjobb.
Én kb.este 8-9 körül tudok jönni.Szóljatok ha van valami.

L Viper
Persze, hogy lehet. Nem tudom még, hogy holnap is ráérek -e, de a fórumon beszéljétek meg, legfeljebb bekukkantok.
Mi is köszönjük.Remélem lesz még ilyen 😊

Boconadi
hátt a törzsféklapom kintmaradt :-D
L Viper

L Viper
Kösz a résztvevõknek : Netmester, Tgabbar, Repvez, Molnibalage, Boci :-), jó volt a szoros kötelékezés.

Képek mindjárt...
Boconadi

Repvez :] (sajnos ütközés is volt, ezúton mégegyszer elnézésed kérem)

Tgabbarral

taxi
http://www.autosoldalak.hu/galeria2/picture.php?cat=29&image_id=713

Viper ezt kérem karácsonyra tõled a legközelebbi videoban.....<#vigyor2>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

JoeDestroy
Holnap megpróbánám akkor én is élesben.<#nevetes1>
Ha lehet....<#whatever>

L Viper
Na összejött, Tgabbar és Netmester is tudott joinolni.
Még játszunk, ha valaki akar jönni TS még él.
Bucser
Vagy csak szimplán forwardolni kell a portot.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

az sp2höz katt ide

sikerült megcsinálni és már jácotam is.a megoldás:port engedélyezése és a router kikapcsolása.

holnap este 1 multi. aki tud jöjjön. ts ugyan ez idõ 8-9 körül

majd akkor szerzek egyet,kösz 😊.

repvez
tegyél fel SP2-öt hátha valami van benne ami miatt nem enged csatlakozni.
repvez
De elég az is ha csak kimented a registry fájlt valahova és utánna telepited a következö verziot.Majd amikor játszani akarsz akkor elötte lefuttatod a hozzá tartozo regfilet és kész nekem igy müködött az RV és az OF is.
Azt a switchert nem tudtam müködésre birni,de ez igy egyszerüen megoldhato.
A ts-sel nincs baj és más szimekkel is tudok normálisan játszani.Sõt.Most próbáltuk Viper-el és RV-zni tudunk,ott látjuk egymást.Xp Sp1 -rõl van szó

JoeDestroy
Igen! A progi a kûlön könyvtárakba installált falcon verziók között kapcsol Nekem az 1.3 van meg ~'05 óta és az kezeli az RV-t és az OF 4.5-öt.