Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te magad rakod össze photoshopban a farokfestéseket 0-ról, vagy valami más programhoz készültek ilyenek és azokat konvertálod át falconos verzióra? Mert ha az utóbbi akkor az eredeti farokmû készítõjét értesíteni kõne (meg engedélyt kérni az õ cuccának a használatára) még mielõtt kiborul a bili.
Csak az én véleményem. ha meg ilyen tempóban ontod ki õket magadból akkor lehet hogy 20 darabos csomagokban árulni kéne õket webshopban.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Szép munkák!
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Ezt olvastam ma. Hmmmmm...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Videókészítésnél bevállalo ma Hornetet a "csirkefejjel" <#zavart1>#zavart1>
" New FA18C hornet skin for RV released!"
Navajon???<#idiota>#idiota>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
freefalcon4.extra.hu/Test/F-14.avi
Még kép.

A magassági kormány teljes kitérésekor az F-14 feneke odavágódik és felrobbansz. Volt már rá példa, videóm forgatásakor asszem elégszer landoltam illetve szálltam fel anyahajón.
Minden gép számára van egy hordozós tolóerõ szorzó, csak sajnos egyes gépekhez ez túl kicsi. A felszállás a gõzkatapultoktól teljes fegyverzettel alig pár géppel lehetséges sajnos. A procedúra.
1. Engedd le fékhorgot és adjál teljes gázt.
2. A magassági kormányt térítsd ki madjnem tejesen.
3. Hajtómû max. teljesítmény elérésekor engedd húzd be a horgot.
4. Felszállás után futó azonnal becsuk.
Csináljak videót?
Gázkatapult nincs, a gép szimplán nagyon gyorsul az anyahajón.
Egy tanács: Miután landoltál a flapset és a "kampót" hajtsd fel, így nem indul meg annyira könnyen a gép, de még így is finoman kell bánni vele 😞
Leszállás után nem tudom kormányozni az orrfutót, pedig pihe-puhán teszem le az összes gépet, még a rep.hordozóra is.
Van valami retesz/biztosíték amit ki kell oldadni földet érés után a kormányozhatósághoz ? vagy elcseszek valamit ?
...és rep.hordozón, hogy tudok a gõzkatapulthoz kerülni/startolni pl.F-14 landolás után ? van külön gomb a szárnyak fel/behajtására F-18/F-14-nél a parkoláshoz ?
...vagy csak elkerülte a figyelmemet a gombkiosztásban ?
HAVE A BANDIT DAY !
Képek mindjárt...
Viper ezt kérem karácsonyra tõled a legközelebbi videoban.....<#vigyor2>#vigyor2>
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Ha lehet....<#whatever>#whatever>
Még játszunk, ha valaki akar jönni TS még él.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
holnap este 1 multi. aki tud jöjjön. ts ugyan ez idõ 8-9 körül
Azt a switchert nem tudtam müködésre birni,de ez igy egyszerüen megoldhato.