Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltfireman
Átment 3 Tigris 2000C!!!

Molnibalage
Kell!!!!! Új bíborost avatnuk! AMEN! 😊
Mikor küldöd ezeket. Természtesen megy fel a Frugalsra mind!

"zsoltifireman skin and tail code pack" jó lesz?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Vagy például...

zsoltfireman

zsoltfireman

Molnibalage
Nekem modod? 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Igen? Akkor ezt nézd!
Ja, amúgy a Mirage-2000-nek ku...va jó a 2D-3D cockpit-ja!!!

Tarzan szeret Délibáb.....

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

zsoltfireman
<#nyes> <#taps>

Molnibalage
Király!(Tényleg van ilyen gép?)

zsoltfireman

Boconadi
Készül a videó!!! :-D
zsoltfireman

Molnibalage

L Viper
Az Eftizennyócas a kokassal a hátsó fertályán, vagy sasfej vót ?

<#vigyor1>
Molnibalage
Az F-18 kabin amit a napokban linkeltem. Csinált F-16 és F-5E skint is.

zsoltfireman
Milyenek azok a Horus színek???

Molnibalage
A horodzós bezártság hatásai? 😊
(már régebben láttam, de jó volt újra)

Molnibalage
Minden egyes képkockán más F-16. És akkor még hol vannak a fasza Horus skinek és még jobbak amíg jönnek. TÖBB jubileumi movie is lesz. Az elsõ az amit már régóta tervezgetek és a zene is megvan hozzá.
A MoHPA zenéje. Felrakjam valahova?

zsoltfireman
<#smile><#smile><#taps><#integet2>

L Viper
Balage, azt hiszem nem lesz gond a jubileumi videónál, hogy szép dolgokat csináljunk, inkább az lesz a gond, hogy nem tudunk majd választani Zsolti remekmûvei közül, mert mind olyan jóóóóó !<#eljen>
L Viper
<#vigyor1>
off!ezt a videót érdemes megnézni szerintem.ha valaki még nem látta volna.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage
Az melyik a sok közül? 😊

Nem, a kész skinek screenjeit a játékból. Azt is jó lenne tudni, hogy melyik skin melyit altípushoz tartozik.

zsoltfireman
A Norvég Tiger skint nem én készítettem,a félreértések végett,nehogy a Frugalon kritizálják!
A fotókat akarod felrakni?

Molnibalage
Nagy kérés lenne, hogy úgy küldd át az összes eddigi skint, hogy külön könyvtrában vannak screenhsottal, hogy lehessen tudni melyik-melyik? Ezeket a képeket meg rakom fel a Frugalsra. NAGYON vágod a témát mester!<#worship><#worship>

zsoltfireman
Tigris buli

zsoltfireman

zsoltfireman
Hrrrrrrr....

L Viper
Veszélyes ragadozók !
Molnibalage
Skinekhez pár kép. Ezeket bírnám, de nagyon.

Molnibalage
freefalcon4.extra.hu/ACMI.rar

Sajna több darabban van. Az utolsó felvételen Ragdoll 21 vagyok nem Viper.

L Viper
Még nem küldted át a mail-emre ??? Ejnye hadd nézzem már <#ejnye1>
Molnibalage
Van ACMI felvétel is, ha valakit érdekel...

Molnibalage
Ma tesztelgettem egy kicsit. Az alap MIG-21PF géppel repülve a saját új hadjáratomban le tudtunk szedni veszteség nélkül két F/A-18A-t két F-5E gépet és egy F-4ESK-t. Azért bevallom az 5 mérföldes labels be volt lõve.
Alapból az ekkor még 4 légiharcrakétát tudott vinni a PF és még RWR is volt, ráadásul a 4-bõl 2 az R-60.

Na az új felfüggesztéssel és R-60 nélül más lett az ábra. 4 gépes kötelékkel leszedtem egy F-4ESK-t, de könnyû volt, mert épp egy SA-2 is gyepálta és lelassult. Egy másik F-4E-t már gépágyúval szedtem le. Ekkor érkeztek az F-15A gépek. Villámgyorsan leszedtek mindenkit én még egy igeig húztam és sikerült MIG-21-gyel beülni mögés. Sajnos alig marad lõszerem és hiába találtam el 3*szor is nem zuhant le. Ekkor lõttek seggbe.

Szóval nagyon hangulatos kis hadjárat és északi oldalról is élvezetesen lesz játszható az új kabinokkal.

Írtam privit....

Molnibalage
"those lighting are not from skins. Those are new gfx."

Egy FF tag szerint.

repvez
pontosan mit kéne nézni? Vagy most mi van az OF-ba van uj motor vagy nem értem hogy mit irtál.Az A10 és a görög f16-os tényleg jol néz ki ha esetleg arra gondoltál.
Molnibalage
Falcon 4.0 alapítvány? 😊

Az OF-es beszóls meg nem tûnik fel senkinek? Úgy tûnik, hogy rájöttek, hogy haladni kell a korral. Az FF-es srácok szereint már új motor mozgatja egyes részeit. OF screenshot topicba nézzetek be az FW-n.

zsoltfireman
Erre van a privát...
Ehez én meg fáradt vagyok,lassan a 48.órát taposom a melóhelyemen

zsoltfireman
Igen sajnos én sem tudtam még megoldani,hogy átlátszó legyen
DXTbmp progit használok,ott lehet az alpha csatornával játszani
De még nem jöttem rá :-(

Bucser
Látom bromira nem érted mirõl beszélek😊

Nem arról, hogy te találod-e ki a skineket bakki. (tisztában vagyok vele, hogy létezõek) Hanem hogy te csinálod-e meg 0-ról az egészet (te csinálsz rajta mindent panelvonalaktól kezdve mindent, vagy csak meglévõt alakítassz át.

Na mindegy. Hagyjuk mert nem nagyon akarod érteni, hogy mit beszélek.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zsoltfireman
Itt az említet festés...

repvez
Idáig én is eljutottam csak ha a sima lemezelt részre rárakom az ábrát akkor kitakarja a szegecseket, vagy ha a szegecsek kivételével a szürke szint akarom kicserélni másra.
Most hogy teszteltem elég érdekes hogy csak a farokrészhez nyultam,de mégis eltünt a textura a kabin mögül ahol a sas van lehet hogy ott átlátszonak kéne lenni,de alpha chanelt hogy rakok oda?Igaz én a dds converterrel átalakitottam jpg-be és gondolom ez tüntette el az alpha catornát.Most csak paint.net-el probálkozok.
Bucser
Tehát az alap falconban lévõ skineket alakítod át?

Én nem gyanusítalak semmivel pláne hogy az ötletet lopnád el, hanem hogy nem nulláról csinálod a skint, hanem egy meglévõ forrást használva alakítod át. (legyen az template, vagy éppen más programhoz készült skin vagy alap falconban lévõ skin)

Remélem érthetõ mire akarok kijutni.

Az meg, hogy nem forgalmazod a ksinjeidet öreg hiba. Jó kis kiegészítõ pénz lhetne belõle.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zsoltfireman
A képen pl.egy F-16A van a Dán légierõnek F-16A/B MLU gépei vannak
Az RV-ben nincs külön ez a típus,én megcsináltam egy kis csalással.
Ennek a verziónak van madárszeletelõje,ami az A/B az RV-ben nincs
Elhagyták a fékernyõ tartót is,a dánok nem kértek.
Az A és a B verzión nincs az RV-ben JDAM,én megoldottam,a képen egy Mk-84-es van

zsoltfireman
Hát igen,kemény téma
Én egyszerûen úgy oldottam meg a sima tailt,hogy egy létezõrõl leszedtem a markírozást,és elmentettem simaként.
Így,ha akarok egy új sémát készíteni,mint pl.Portugal tailt,akkor fotók alapján elkészítem
Reneteg anyagom van amibõl tudok válogatni

zsoltfireman
Elõször is,én nem forgalmazom a skinjeimet!
Magam kedvtelésére készítem õket!(inkább pontosítom)
Ezek a század színek létezõ színek,tehát senki ötletét nem lopom el!

L Viper
Sindelnetet kérdezd meg, õ ezt a panelvolnal témát "vágja".
repvez
Egy kis tanács kéne skin gyártáshoz azt hogyan kéne megcsinálni hogy a panelvonalak átlátszotjanak a grafikán?Mert ha egyszinüre akarom a farkat csinálni akkor az furán fog kinézni ha nincsenek rajta a segecsek meg a vonalak.Probáltam már külön layeren rárakni az ábrát és halványitani de akkor annyira kifakul hogy nem lesz jo