Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JoeDestroy
Igyekszem!
Készülök.<#nyes>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Jó az a netsebesség, sok kollégának is olyasmi az uploadja.
"Megsemmisítõ Józsi" a felvételnél számítunk rád is 😄
JoeDestroy
Az igaz. '98 a hoz a jeles dátum csak jövõre jön el.
Ám fel is kell készülni. Nem mindenki naprakész (Én is csak próbálgatom a régi gyakorlatot vissza hozni.).
Egyébként az elõd talán ~'96-ra tehetõ. (Az egyetem számgraf. termében már próbálgattuk. NME)<#vigyor1>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Az csak jövõre lesz nagy. Idén "csak" 9 éves lesz 15-én.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JoeDestroy
A szárynsegéd AI. Csak próbált kötelékben maradni.

JoeDestroy
A szív lerepülésére két alternatíva FALCON módra.
Az elsõ kép a visszahajlított, a többi a simán zárt.
A tömegpróbára én is jelentkezem. Remélem ráérek.
A múltkor határidõs meló jött közbe (kb egy hete). Bár az én netem csak 4 Mbs / 256 Kbs. Remélem még jó lehet.
HA jubileum, hát legyen.

Boconadi
geccc te ez ahhoz képest... Olyan felvételek vannak... 😄 Elég ha annyit mondok topgun tükörrepülés... Geci eszméletlen. Nem akarok többet mondani, legyen meglepi😄d
L Viper
Kíváncsi vagyok, a múltkori is tetszett.
Boconadi
Ez most olyan lesz hogy a farkatok kettéáll 😄DDD
Molnibalage
Meg tudom csinálni már, hogy korrekt legyen a MIG-23-as gépen az AA-8 mennyisége, csak a rack túl nagy hozzá, mert bomba rack van csak, légiharc rakéta sín nincs dupla az AA-8-hoz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Ez mikor jelenik meg vajon ?

I. Vil. háborús szim !
Az IL-2 alatt nekem mûködik... FSX-nél nem emlékszem pontosan, de asszem ott is mûködött...

www.smart-bus.hu

Ez mûködik a LockOn alatt is,de az FSXnél és a Sturmónál sajnos nem...

Urak! Megpróbáltam a Momo-m pedáljait a belõni rudder-nek és sikerrel jártam! 😊) Gyönyörûen mûködik, így már nem kell a joy-t csavargatnom! 😄

www.smart-bus.hu

L Viper
Úgy legyen !

Én is régen tervezek összehozni már egy saját Falcon videót. Zenei ötletek, képi ötletek vannak, enyhe mûvészi hajlami is meglenne, progik is megvannak, csak idõ nem akar lenni rá <#vigyor3>
De ha egyszer összerakom, nagyot fog ütni !
Boconadi
#11246, #11248

Hét közepe, vége. És ez hótbiztos <#wink>
Boconadi
uhh foggalmam sincs, azok már régi vidik vótak. Ez az új videó nekem tetszikkkk!
Bucser
Jahh én rövid vágású dinamikus klippnek azt hívom amikor framekben számolva max 120 frame jut egy jelenetre. azaz 5 másodperc a leghosszabb egy kameraállásban eltöltött idõ. Visszatérni vissza lehet ugyanoda késõbb más részeknél. Ha valamit hosszan mutatsz azt is megmutatod folyamatában 3 különbözõ pontból. Tehát pl 1-72 frame 1-es kamera 72-177 frame 2-es camera és 144-216. frame pedig 3. kamera. de ugyanazt a fordulót mutatod folyamatban. Tehát a mozgás is marad továbbhaladó. Tehát a kamerák nem ismétlik egymás tartalmát. (mondjuk ha ollózol akkor jobb forduló kamera bal elõlrõl bal forduló kamera jobb elõlrõl 3. kamera pedig a végén mutatja ahogy utánégetõvel utánagyorsulsz a másik gépnek majd szembõl ahogy együtt mozogtok. (manõvereztek egymás ellen))

Egyébként véleményem szerint ha rájössz hogyan használd a trackIR-t eszméletlen belsõ kamerás felvételeket fogsz tudni csinálni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Hát elõ kéne már rakni a nagyérdemû elé.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
A falcon videók nagy részével az a bajom (és most nema tiedrõl beszélek hanem általánosságban minden falcon videóról), hogy nem látom bennük a koncepciót. Vagy az a helyzet, hogy nincs történet csak ritmusra repülünk egy kicsit vagy pedig van történet, de az olyn lassú és olyan hoszú vágásokkal operál rajta az ember, hogy unalmassá válik.

Nekem semmi bajom a mûvészi, lassú zenés, naplementés megközelítésekkel, de akkor is szükséges a változatosság a klipbe. Hogy legyen mire felfúzni a a vágásoökat jeleneteket eseményeket. Legyen egy alap ideolóiája.

Õszintén a FunFalcon a Kedvencem a klippjeid közül. Nem azért, mert Green Day a zene alatta. Hanem mert egy életérzést dolgoz fel a klip. Hogy milyen jó eszetlenül ökörködni multi közben falconnal és abban pillanatképek vannak.

Egyébként pedig ha minõségi és jó szimes klippeket akarsz nézni akkor az Il-2 vel rengeteg olyat csináltak amitõl leesik az ember szája... mind zene mind vágás mind történet szempontjából renben vannak igencsak.

Tudom, hogy il-2ben nagy könnyebség, hogy a tracket vissza lehet nézni és szerkeszteni idõt lassítani és a többi. De emlékszem, hogy anno mi is csináltunk a Századdal filmet azaz próbáltunk és kb 20-30-szor próbáltuk meg ugyanazt felvenni, mert mindig közbejött valami.De aztán a végeredményen meg is látszott. (turbó igényességén sok múlott anno, de a film már nincs meg sajna)

Azt pedig, hogy én mondtam egy véleményt és erre válaszul elkezded védeni a produktumaidat statsiztikákkal, hogy hogyan lett értékelve többek szerint számomra nem mérvadó.

Volt oylan film ami IMDB-n csak pl 3,5 pontott kapott én meg rátoltam a 10-et mert szerintem jó volt és én láttam benne valamit ami iagazán jóvá tette. Ízlések és pofonok. Ha pofonok akkor meg az enyém legyen a nagyobb😄

Eddig sem akartam beleszólni hogyan csinálod a klippeket ezután sem fogok😊 csak a véleményemet mondtam el.

L Viper
Mikó' ? -{:-)
Molnibalage
Akkor nem ragad meg bennem. 😊

Melyik klipre értetted? Erre meg végkép nem emlékszem.

Boconadi
"Lasssú?? Na ezt még senkitõl nem halottam erre a számra mondani.."

Ezt mintha én is mondtam volna még neked anno privátban.
Boconadi
na majd meglátod az új videóm! 😄
Molnibalage
Hát akkor max. péntek. Csütörtük este nekem 7-tõl Zh. aztán a szokásos röpi. 😊

L Viper
Ez a szám volt másik Falcon videó alatt is, jó egyébként.

Sajnos szerdán este meló, de utána jöhet az új nete tesztje.
Elvileg fél 12-re jönnek átkötni.
Molnibalage

L Viper
Azért lenne jó egy mini netkód patch, olyan AF szintû <#vigyor1>
Molnibalage
Nekem a mostani netem 28-60 ms pinges átlagban, eddig ezeket mértem.

L Viper
Na igen, Az ideális, ha a ping 100 alatt van és minél kisebb. Valamikor rég nagyon nyomtuk a Quake szériát neten, klánok egyebek és bizony olyan szerverre nem is volt érdemes csatlakozni, amin 100 feletti volt a pingünk. A mostani netemmel a jobb szervereken 30-50 -es pingjeim vannak, ez már elég jó. Néha azért még bekukkantok oda is, de egyre ritkábban.

Bucser te igazi "õsrocker" vagy a felsoroltak alapján.
Molnibalage
TOP 10 vagy TOP 20-at akartam írni.

Egyébként félelmetes, hogy egyes szar videóon 5-ös értékelés van. Török virtuális századok és egyes dél-amerikai videók képminsõge és hangminõsége olyan szar volt, hogy végig sem tudtam nézni õket...

Molnibalage
A youtub-on minden klippem 4,5 körüli, vagy feletti értkelési átlagban van benne. Ezzek gyakorlatilag kijelenthetem, hogy ez sokaknak tetszik és az én klippjeim benne vannak mind a TOP10, de TOP Falcon klippben.

Volt olyan idõ, mikor az oldalt felkínált Falcon videóklippekbõl a felsõ 10-bõl 5-6 az enyém volt. 😊

A rating szerint olyan állapot is volt, hogy a leggyakoribb kulcsszavas keresésnél, ami legtöbb találatot kidobta az elsõ 11-bõl 6 az enyém volt.

Molnibalage
Lasssú?? Na ezt még senkitõl nem halottam erre a számra mondani...

Klipjeimben hosszúak a vágások? Ezt se halottam még soha. Na ez max. a legújabb klippemre lehet igaz. Vesd össze más és a saját videóklippjeimmel. 10-12 másodperces egybefüggõ részek is rikák nálam. Ez a hosszú. Akkor a többieké milyen más klippekben?

Nem kötekedés ez csak tényleg nem értem ezeket. Eddig azért szerette a nagy áltag a kilpjeimet, mert MESSZE pörgõsebb a nyugati skacokénál, ahol egy 10 perces klipben 3-4 perc amíg felszállnak és utána sem történik semmi akció jóformán...

A speciális egyhelyben álló forgatható kamera is az én találmányom, csak utánam kezdték el használni, miután megmondtam, hogy hogyan kell.

A Gimmi Some lovin ütemét meg összevetettem az általad belinkelt zenével. Gyakorlatilag egyforma gyors tempó, abszolút nem értelek. Csináljak egy pár gyors snittet, hogy megmutassam, hogy mennyire dinamikus ez a zene?

Bucser
pl az AC/DCt kifejezetten miatta szeretem😄

Egy Kis Angus Young áldás

Bucser
Jahh másik. Nem csak az upload a lényeg hanem hogy mekkora a ping adott upload mellett.

Az új netem nekem hazsnálhatatlan volt 3 hétig mivel hiába volt 8 Mbites down és 2 Mbites up mégis 300-400-as pingjeim voltak belföldre is egy központi hiba miatt. 300-400 ms = játszhatatlan.

Bucser
Márminthogy - Gimme some lovin'. A gond vele, hogy õsrégi és nekem azért kicsit túl lassú egy repülõs kliphez. Igazából rájöttem, hogy nekem az a bajom a klipjeiddel, hogy túl hosszúak a vágások és nem mindig érem, hogy szinkronban lennének a képek a zenével.

Lehet majd nekiállok egy kipet csinálni.

JA és én a dinamikus odabaszós zenéket szeretem. (AC/DC, Led Zeppelin, Santana, Jimmy Page, Stanley Jordan, Guns and Roses, Aerosmith, Rolling Stones azaz a rock nagy öregjei)

Az újabb kis emos meg egyéb bandákat nem annyira. Akik még ütõsek mostanában számomra azok a Green Day, Saliva, esetleg Linkin Park egyes számai amiben nem csak üvöltenek.

Úgyhogy igen valóban szükséges lesz egy saját klippet csinálnom majd. már csak idõt kell találni rá meg helyet a joyomnak hozzá😄

Molnibalage
Melyik a "dinamikus" része?

És az enyém? Szemeim elõtt már itt lebeg, hogy egyes részekre milyen fasza dolgokat lehet megcsinálni. A tegnapi felrántó móka is pont ezek közé tarozik. Egytlen gond, hogy cakk-pakk 3 perc a zene. NAGYON tömény dolgot lehet ezzel összehozni. A szívet egy kis trükkel majd lerepülöm egyedül. Én lerepülöm a felét, azt tükrözöm a képet. 😊

Ha szerdán kötenk, egy NAGYON rövid terheléses próbát lehetne csinálni.
"L_Viper, connecting falconeers" jelige alatt. 😊
Csak rádcsatlakozunk minél többen az hajrá.

Mellesleg ekkora uploaddal már van annak értelme, hogy te is veszel fel viszonylag rövid részeket, mert ekkora uploaddal már nyers felvételt is lehet küldözgetni. Arra gonodlok, hogy amikor a betonon állasz akkor a felhúzáskor a te belsõ nézetedet is be lehet vágni PÁRHUZAMOSAN az enyémmel! 8-10 másodperc még full screen beállítással is csak 80-100 mega szerintem. 15 megás uploaddal el pikk-pakk fent lenne!

L Viper
Ennek a zenének a dinamikus része nagyon "oda*asz" <#vigyor1>
Elnézést, de jobb szót nem találtam.
Ha tudok menni,szívesen megyek nyúlnak 😊..is...😊

L Viper
Már az új optikai nettel! Legalább leteszteljük!
Molnibalage
Te is csinálsz Falcon klippet? (Nekem nem tetszik a zene, de ez nem lényeg.) Nekem is van raktáron pár zene a következõkhöz + a 10 éves jubeliumi klipp zenéje. Mindössze idõm nincs rájuk. A két ünnep között azért megpróbálom az egyik zenére most már megcsinálni a klippet.

FunFalcon Ep. III-hoz is van már zene, Spencer Davis Group - Gimmie some lovin'. Ezt is repülhetjük két ünnep között, de ehhez kellenek emberek és multis repülés. 😊

Bucser
Azt hiszem megvan a szám a következõ kliphez.

Mátrix Revolutions Soundtrackrõl: Juno Reactor vs. Don Davis - Navras

10 perces instrumentális szám. (a stáblista alatt futott anno csak emiatt mareadtam egyszer végig a moziban😄)

Egy 5 perces részlet AMV-ben Cloud vs. Sephiroth

L Viper
Na a képek:
Esik esõ szép csendesen...

Kötelék:

Az ellennel barátkozunk:

Háttérben az Orion csillagkép:

A Pápa bekattant 😄

Molnibalage

L Viper
Na a fenébe, hát csak repültünk megint :-)

Rakok majd pár képet 😄
L Viper
Nagyon húzós volt a mai napom is, a multihoz már nincs erõm.

Jó hír: Jövõ szerdán kötik át az új rendszerre a netemet !!!

Download speed : 15 Megabit, Upload speed szintén 15 Megabit !

<#eljen>
Boconadi
fél 9 10 körül multi 😊
zsoltfireman
Nekem bejön a mûzli is,most is van <#finom>

Pedig most akartam szólni, hogy tudok jó áron mûzlit! 😊)))))

www.smart-bus.hu