Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Pénteken akár repülhetnénk is!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Köci 😊 Az a vörös hornetkép csak nagyban néz ki jól. Ahogy megvilágitják a lámpák.

L Viper
Jó az új fejléced !<#eljen>
Nem olyan Lémisztõ, mint az a vörös !
L Viper
Jó lesz, vicces egyedi. Akkor jókat is kell mókázni a felvételeken.
zsoltfireman
<#ravasz1>

Molnibalage
Még ez is félkész ugye?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Skacok úgy néz ki, hogy a SU-39-es gépen rajta lesz a 16db AT-16. Csak nálam CTD valamiért az AI, másnál úgy tûnik nem. Ki kéne nektek is próbálni.

Ki ért itt rajtam kívûl F4Browse használatához? Ha senki akkor megcsinálok egy újabb beta verziós realsim Patch-et.

molnibalage.extra.hu/Pre.avi
Kb. így képezelem el az új kilp elejét.

zsoltfireman

Molnibalage
Nincs, csak SP3 alatt mûködik. Az egyik virtuális század nekiállt átkonvertálni, mert régen azon repkedtek, de feladták...

zsoltfireman
Na,van valami ládádban.....:-)

zsoltfireman
Van fény az alagút végén!
Mi a helyzet a "NORDIC" theatre-val? Létezik olyan????

L Viper
A két ünnep közt lehetne forgatni, elég nagy hézagpótló lenne. Nem igazán láttam még téli videót. Asszem egyet még régebben, de az meg HiTilessel volt és nem tetszett annyira.
Gundark
Jelentkezem a téli filmhez 😊 De szeretnék agresszor hornetet vagy ebben vagy a barnában 😊 A Mester már megigérte nekem, szóval csak várakoznom kell türelemmel.

zsoltfireman
Kéne egy Nordic theatre! Nincsen???

L Viper
Lehetne csinálni egy téli tájas videót, ezzel a skinnel. Évsazakváltás, de nem a Hitilessel, mert annak a téli textúrája szerintem csúnyább, mint az alap Falconos téli táj.
Molnibalage
Azért írtam, mert az FF-es skacok értékelik a precíz munkát. Ha TÉNYLEG akarsz új skineket csinálni MÁSHOZ is az jó lenne. Egyes jármûvekhez épületekhez stb. Érdekel? Akarsz te is FF tag lenni?

zsoltfireman
<#violent> <#idiota>

zsoltfireman
Tudom korrigálni te sasszemû!

Molnibalage
Nekem tetszik, de van egy apró hiba. Az AK résznél a fotón már vízszintes a két szín közti határ.

Saját FW topic.

zsoltfireman
Elég ramaty az idõ
Ja,a gép az Eielson bázison Alaskában fog álomásozni, a nevük 18 AGRS,
18. Aggressor Század

L Viper
Itt még az esõ esik <#vigyor1>
zsoltfireman

zsoltfireman
Uraim! Lehet a téli tájakat izzítan!

Molnibalage
Na újabb haladás a moddolás terén, a SU-39 végre tud AT-16-ot vinni, EMBERI játékos tudja már indítani CTD nélkül, AI még nem. A KAB bombák még mindig bugosak.

Molnibalage
"Nice job! but it doesnt look quite tright compared to photo. The darkest grey isn't black enough to compared the real thing.

Otherwise, its a nice paint job"

Ezt üzeni Amraam.

Molnibalage
Nem lehet, Dev fórum...

L Viper
Alap Falcon 4.0-ra kell rakni, nem az Allied Force-ra, aztán kell az 1.0.0.3c és 1.0.0.4-es patch a RedViperhez.

Cuccokk itt !
Scottt
Igen,ott a manual sok más egyéb hasznos tippel 😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

megtaláltam a redvipert
ha letöltöttem kellenek hozzá patchek?
köszi
sikerûlt befogni a célt
akkor mi lessz az FF4 felirattal??

L Viper
Az Allied Force-ban sajnos nincs rádiófeliratozás.

Ha a légi célokról beszélsz, akkor a radar TWS módban legyen és a numerikus nullával tudod befogni a célt, ha elõtte a radarkurzor a célon áll ! A radarkurzor egy kis kettõs vonal a mit a kurzorirányító gombokkal irányítassz a radarképernyõn.

Egyébként a fórum fejlécnél van a MAGYAR HONLAP, van fent magyar kézikönyv az AF-hez és a RedViperhez is.
Sziasztok!
Lenne 2 problémám a falcon 4.0 allied force-al.
1.Sehogy sem tudom megjeleníteni a radió szövegét.Nincs Display radio subtitles gomb.-1.0.12-es modom van.
2.nemtudom melyik gombal lehet befogni a célt
Légyszi segítsetek
zsoltfireman
Küld el légyszi a a fórum címét had lássam
A szín készítése igen nehéz,de megpróbálom,de eddig szívok vele

Molnibalage
Elég csak megnéznem és egybõl kedvem támad Falconozni. 😊

Molnibalage
A movie témához visszatérva, nekem a sajátjaim közül MÉG MINDIG a "World of FreeFalcon4" a kedvencem (i_hawk cimbi nagy kedvence szintén). Ha az is olyan minõségben kódoltam volna, mint az legújabbat... Kár.

Molnibalage
molnibalage.extra.hu/Pre.avi

Az új Funfalcon klip elejébõl egy NAGYON kicsi poén.

Molnibalage
Zsolt, be tudnád tisztességesen fejezni az agressor skint? A Dev. fórmuon most lett téma az új festés, mire közöltem, hogy a skined 2 napja majdnem kész... 😊

Scottt
Huh mázlista egy fickó 😊))

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

"......El kell mondanom, hogy a tapasztalatok, amelyekkel gazdagodtam az évek során, arra tanítottak, hogy a legfontosabbak a személyes kapcsolatok és a barátok......."
Ez nagyon is igaz.....

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Boconadi
na végre valami õszinte vélemény 😊
L Viper
Jó cikk ! Keveseknek sikerül abból élni, ami a szenvedélyük is egyben.
repvez
magyar pilota Valakinek szerencséje volt .
Nem akartam bántó lenni..bocs

JoeDestroy
Bocs!
Ezt ide szántam.

Igyekszem!
Készülök.<#nyes>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Az anyós szerint a sírom ki van hantolva.
Tehát, IGEN!<#boxer>
És ez lehet fenyegetõ is.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Clawfinger, jó kis szám az, de Balage szerintem a Te zenéid is jók a videóidhoz. Fõleg a Funfalcon II. Bûnvadászok <#vigyor1> Óriási zene !
Metálkodós klipeket meg majd csinál más.
Molnibalage
Õszintén bevallom a zene miatt csak a kliped vége tetszik, nem szeretem azt a zúzós zenét. A vége az viszont jó. (Asszen 3:46-tól van a másik zene.)

De azért húsvét után velünk maradsz <#vigyor1>

JoeDestroy
Pontosítok '95-tõl, mert akkor volt angol záróvizsga. (Idén év végén krisztusi korba lépek.)