Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Elivleg készen vár már csak egy kis szépítõ effektelés kell és lehet kódolni. Nekem nem teszik annyira még most sem. Azért kínváncsi leszek, hogy neketek majd mennyire jön be.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Ez tulajdonképpen jó, hogy igy érzed. Mert mi lenne ha megalkotnád a tökéletest? Többet nem akarnál csinálni, mert minek? Igy viszont folyamatos a kihivás, és van fejlõdés. Ezenkivül nem hiszem el hogy közepes lesz 😊

Repvez :
Volt olyan hogy Viper 27es mellé álltam szinte olyan közelbe mint az AFnél szoktunk. Remegett kicit. De vitte, és nem volt túl zavaró. De volt olyan is hogy Balázs után akartam menni és kiderült hogy nem 3 mérföldre van elõttem hanem 10re mögöttem 😊

Solt :

Hogy idézzek a Robin Hood a tolvajok fejedelme c filmbõl, pontosabban a kivégzéses jelenetbõl : Mindig jut még egy hely 😊 Nem kell túlpörgetni. Gyere oszt játszunk. Ennyi.

Molnibalage
Vannak benne jó dolgok, de én úgy érzem ez közel sem lesz olyan jó, mint az eddigiek. Egy közepes lesz csak. Sebaj.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Akkor hajrá 😊 !
Molnibalage
Pár dolgot asszem le kell repülnöm szólóban, nem lesz elég a felvétel. 2:15-ig van meg a 2:58-as teljes hosszból eddig.

Molnibalage
Simán. Már több mint a fele megvan.

L Viper
Ne csigázz, nagyon kíváncsi vagyok, szerintem amilyen fanatikus vagy, még ma kész lesz 😄
Molnibalage
Készül az új movie. 😊

Molnibalage
Meg sem próbáltuk a hadjáratot. Alig észrevehetõen volt jobb, mint eddig. Nem a sávszél kevés a kódnak, egyszerûen takarékossági okokból a nagy gradiensû eseményeket ócskán számolja. Ez van, de nem marad ez így, mint már tudjátok.

repvez
Ahogy látom elég jol összejöttetek gratula.A net hogy vált be ?Sikerült RV-vel kampányt tesztelni vele.Simábban vitte a szoros köteléket?
A tegnapi IHB party is jol sikerült nekünk <#pias>
jaaa... akkor jó... csak be akartam vágódni, hogy végre én is tudok valamit amit ti nem! 😄 😄

lassan "alakulgatok" lehet, hogy a következõ repkedéshez én is csatlakozom, ha lesz még szabad hely! 😊)

www.smart-bus.hu

Én is köszönöm a lehetõséget.Egy élmény volt Uraim 😊.

Gundark
Mekkora bunkó vagyok! 😊 Elfelejtettem megköszönni a mai játékot. Király volt, köszi 😊

Solt, ez az életben nem ilyen, tök átlátszó, csak a bmp jpg konvertnél lehet valami akció.

ha jól emlékszem van valami frissítés az aeyes-n, hogy a tükör ne legyen ilyen... 😉

www.smart-bus.hu

Gundark
Füszt

U.I

TGabbar jelentkezett a robbanásos képhez. Szóval Õ volt 😊

Gundark
Hát urak. A mai forgatás eredménye, nem idõrendi sorrendben
Titokzatos kép, valaki felrobban Vipera mögött.

Az igazi vas.

A titkos vágy.. Lémisztõ Vipela a célkeresztben, az összes mûszer térdenállva könyörgött hogy lõjek 😊

Barátok. Tábortûz. Buli.

A füszt

[/img]http://users.cwi.hu/sgupload/1197674568.jpg[/img]

Zsoltifireman által szponzorált JégHornet agresszor

Kötelékben.

Pápai áldásra várva.

Ihletõm : Zsoldos Péter : Távoli tûz.

L Viper
Mai adag, köszi mindenkinek, jó volt !

L Viper
http://www.speedtest.net/
Molnibalage
www.speedtest.net

Bucser
hol méred? én is megnézném a sajátomat.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Scottt
Na elméssz a ...

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Ezt most az elõbb mértem:

L Viper
Mai multi este 9-kor kezdõdhet.

TeamSpeak: tss.thomi.hu
Falcon 4 szoba - jelszó : falcon

A Hamachi is legyen fent a biztonság kedvéért.

A részleteket megbeszéljük TS-en, szerintem RV-vel kezdünk, ha marad idõ utána lehetne valamelyik mentett AF kampányt folytatni.
Molnibalage
SU-24-es és SU-25 csak TE-ben repülhetõ és a SU-24 skinhibás, ha a rossz oldalon és beállítással repülöd. Akkor jössz te is?

L Viper
Su-22 az én voksom is, tisztelgés egykori csapásmérõink elõtt is.
De ha a 25-öst könnyebb megoldani, ám legyen az az elsõ, de aztán a 22 !
<#vigyor1>
HungaroJET
Én is 22-es párti vagyok ...elég sok fegyvert és sok fajtát/félét lehet felcuccolni...no meg lehet vele hasítani...a 25 meg csak cammog.

Persze a 24-es is érdekes lenne ...a Ruszki F-111 😊

HAVE A BANDIT DAY !

Gundark
17/22-re szavaznék. Mert az cép nagy vas. Meg király is😊 Meg 25tel lehet menni a lonciban is. Mi meg különcök vagyunk 😊

Na igen... biztos nem a C:\-re van telepítve az alap játék! 😄

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Textúra telepítése félbeszakadt. 😊

Ráadásul gyorsabban mint a hitiles! 😊))))

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Kinézek az ablakon és mit látok? Megnit települ a téli tájtextúra. 😊

Molnibalage
Én azt javalosltam, hogy elsõnek SU-25, mert az van hadjáratban alapból és kis módosítással a SU-39 is elkészítetõ. Az AT-16 fix meg elvileg már meg van. 😊

Persze ez nincs kõbe vésve egyáltalán, csak JAVASLAT volt tõlem. 😉

Scottt
Hát én úgy tudom ,hogy a 39az a T verzió fejlesztése????

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Kár hogy a 25T nincs benne

Személy szerint a SZU-25-re szavaznék..szeretjük 😊...

Molnibalage
Megnéztem a honlapjukat, semmi info... Még arra sem válaszoltak, hogy akkor most egyáltalán mi van.

Molnibalage
A SAAFOPS-ról nincs igazából semmi hír. Én már nem számítok rá, hogy valaha megjelnik, mert mire kijön addigra az RV már amúgy is túlhaladja majd.

Szerintem az RV alá konvertált helyszínek a továbbiakban is mûködni fognak és az ITO-2 csomag az új RV-vel lehet, hogy egyiõben jön ki. Ranger nagyon tolja az ipart.

repvez
Igaz,de nincs rendesen kidolgozva se.És az uj patchoz gondolom ujra kell majd convertálni és kabin nincs a szuhojhoz, a többi magyarországon rendszeresitethez van vagy lesz.Gondolom késöbb majd a gripenhez is .Az SAAFOPS-ost azt mondtad hogy kompatibilis az RV-vel.
Vagy lehet hogy egybeolvadt a kettö és ezért nem adták még azt ki?
Molnibalage
Most is van, csak moddolhatatlan.

repvez
Szu22 aztán akkor már lehetne magyar légieröset is játszani! 😄
Föleg ha késöbb lesz europai terület.
Molnibalage
Skacok, egy kis körkérdés. Ha lehetne választani, hogy mihez legyen kebin az alábbiak közül, ti mit választanátok?

SZU-25 (39), SZU-24 vagy SZU-17/22M4?

Jut eszembe.Amit átküldtél magyar felségjelû F-16-os skin,melyik típushoz való?

zsoltfireman
JaJa! Én is ledobtam ezt a 2db B-61-est....hmmmm...hát,a környéken minden égett,füstölt,szar ügy...

L Viper
Az atomról csak annyit, hogy múltkor az egyik multin AF kampányt repültünk, kikötõ támadás. Repvez kolléga odavágott egy "atomot".
A kiértékelésnél a neve mellett volt egy rakás elpusztított célpont.
Még szerencse, hogy ez "csak" egy játék.

<#vigyor3>
zsoltfireman

HungaroJET
Atombombával büntetsz ? LOL ...kemény ! 😄

HAVE A BANDIT DAY !

zsoltfireman
The Punisher

L Viper
Gundark szerint Lémisztõ, egyébként szimplán csak a keresztnevem, L_mint Lajos :-)
Üdv Viper
Ez temporális gondolatolvasás.....Elõsször néztem a képet és vakartam a fejem(B....am + ez meg mi lehet?)
Feljebb tekerek,erre irod a megoldást.Lehet hogy az l=lightmaker?<#wave>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Ja, ha valaki nem értené : Ki korán kel, aranyat lel <#vigyor1>