Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gundark
Balázs lenne az örsvezetõ, Te lennél az örs irnok , én meg feljelentenélek mert a közértbe nyakkendõ nélkül mentél 😊

L Viper
Olyan szépen felhízott a nyáj, hogy az "csuda" ! Ha most még a szocializmus lenne, csinálhatnánk Falcon örsöt <#vigyor1>

Zsolti meg gyártana egy szép egyenruhát, a vezérsíkon egy szép úttörõ nyakkendõvel <#vigyor3>

Brrrr, még viccnek is rossz.
Gundark
Király 😊 Olyanok leszünk kiöltözve mint a Monty Python repülõ cirkusza 😊

zsoltfireman
<#nyes>

Molnibalage
Nekem jó sok megvan. Ha holnap átküldi az újakat akkor rendszerezem és felrakom.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Na jó, ne aprózzuk el. Teljes tigris skint szeretnék azzal a tigrissel amin a 16os van. 😊) Gratulálok, profi munka mind. Esetleg lehetne egy rar vagy zip amiben benne vannak mind? Na jó nem mind mert gondolom van egy pár, de a nagy része. Ja és mostmár szép szineszek vagyunk, szóval jöhetsz játszani. 😊

zsoltfireman
Hali!

Imádom az E.T.-t! Otthon van is egy fél méter magas figura,a feleségem kapta,mert õ is csípi!

HungaroJET
AZTAQRVA...már elnézést, de ez nagyon vadÁLLATi JÓÓÓÓ ! 😄

HAVE A BANDIT DAY !

Molnibalage
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Na? Melyik kép az igazi? :-)

zsoltfireman

zsoltfireman
köszi a dicsérõszavakat!
De majd ezt figyusszátok...
<#worship>

L Viper
Ilyet, mint a tigrises még nem láttam, messze a legjobb <#eljen>
L Viper
Üdv ElGi !

Remélem lehet multizni a neteddel, bár múltkor az MSN-en mintha 112 kb-os uploadot írtál volna és 1 megabites downloadot. Elég érdekes arányt ad a szolgáltatód 😞
Azért olyan remélem lesz, mint a "kois" net.

Majd kipróbáljuk, legközelebb AF kampányban.
Molnibalage
Karácsonyi ajándékként megpróbálom a Relism MOD-ba integrálni az összes eddigi Data fixemet és felrakom a félkész hadjáratomat is.

Molnibalage
A tigrises iszonyat jó!!!

A belgus is szép,meg a sólyom is,a tigrincus gyönyörû,de banyek a felsõ kettõ szinte igazinak tûnik.......
Nem akarsz ezentÚl Zsoltifirekingskinman O.G. nicken futni?
<#alien2>
ET-set nem csinálsz?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

zsoltfireman
Elkészítettem egy skin pack-ot,de a gyenge wifi kapcsolatom miatt,inkább holnap otthonról küldöm!

zsoltfireman

zsoltfireman

A startzónában volt ez a gép Kecsón

Molnibalage
Azért fontos ez, mert a hadjáratban egy mísz J-5 kötelék nem töröl egy egy repteret a föld színérõl.

Más fejlesztéseket is javasoltam már.

repvez
Ez a gép volt itt a mostani kecskeméti repnapon is bár nekem ugy rémlik hogy mind a két oldala egyforma volt,bár már nem emlékszek pontosan majd megnézem a képeket 😄

A 2d editálás majd akkor hoz lázba mikor emiatt ver le a viz amikor támadok egy repteret. 😄
Molnibalage
Ez tényleg létezik? A svanca miért olyan fura az egyik oldalon?
Zsolti, te repkedsz is néha, vagy csak skinezel? 😊

A 2D editálásom senkit nem hoz lázba?

eLGi84
Üdv mindenkinek!
Lett netem!
Majd meglátjuk hogy mükszik😊
Scottt
Azta ....va nagyon jóóóóóóóóóóóóóóók!😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

zsoltfireman

Molnibalage
Gyerekek ez KURVA jó! SZU-24 gépek ellen is leteszteltem. Két gép nagyon alacsonyan és 4 gép magasan két reptér ellen. Összességében leszedett 4 gépet a Patriot, de azért az egyik repteret teljesen szétkapták a másikat meg megrongálták. Azért a SZU-24 az SZU-24. J-6 gépeknek max. alacsonyan van esélye, de ott se sok..

Molnibalage
Képes vagyok a Patriotot egész reálisra belõni. Ha 6 J-6 támad két kötelékben egy Patriot által védett reptérre, akkor a Patriot leszedi õket. Az egyik kötelék 30 ezer lábon a másik 10 ezer környékén repült a teszt során.

Molnibalage
Asszem kezdem megérteni a 2D feature editálást is. 😊

Ha jól sejtem a neve Over-G Fighters.Sajna konzolos,hála a Ubi-nak :/
katt ide

Molnibalage
Ahogy egyre többet nézem, egyre jobban tetszik. Persze azért még mindig a WoFF a király. 😊

Molnibalage

Gundark
Velem lehet alkudni. Két atom 😊

Molnibalage
Megoldható.

Gundark
Jó de akkor atomot akarok 😊 Hadd legyen már egy kis sikerélményem 😊

L Viper
Skacok, a következõ multi akkor legyen AF-el, ott is lehet ökörködni, baromi szorosan ricegésmentesen kötelékezni, a klip kész, úgyhogy lehet csapástmérni 😄

A validac.bint átírjuk és kampányban repülhetünk nem csak 16-osokat, már aki akar mást vinni.

Gundark
Nálam meg tök másképp álltatok 😊 Én voltam középen Te meg jobbra a közepétõl. Kicit hibász 😊 A 25öst még nem kéne kidobni, de valami durvább kéne, mondjuk belsõ nézetbõl mutatni hogy egy, másfél hanggal megy valami, és a 25ös elhúz mellette mintha állna 😊

L Viper
Szerintem is jó a klip, fõleg a közeli felvételek, ahol olyan jó nagyok a gépek. A füstmod pedig baromi jól mutat ! Talán a zene lehetett volna picit idiótább 😊

<#eljen> Gratula Balázs.
HungaroJET

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Jó lett a Film Balázs ! Az volt csak az érdekes, hogy a végén az 5-ös beállasnál belelógtam a Gripen-vel a 16-osba, pedig nálam másképp volt...megfelelõ volt a térköz.
A MiG-25 -ös áthúzás a tényleg jól sikerült...csak kicsit közelebb repülhettem volna a fejedhez 😊

http://users.cwi.hu/sgupload/1197751609.jpg

HAVE A BANDIT DAY !

Freudi elirás,freemail helyett azt irtam a keresõbe freefalcon<#circling>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Egyszer biztos...

"A singlerepülésnél tök véletlenül lehetett volna az uj patchböl egy kis részlet"

Én meg repülénk a Dev csapatból...

Gundark
Nos, szerintem ez nagyon jó lett. Illik hozzá a zene, sok helyen jól összepasszol. Van benne sok tipus, és a füstök kurta jól néznek ki. És tényleg kellemes a fíling 😊 Gratulálok!

Utólag eszembe jutott : Ilyen "életszerû" klipet nem csinálsz majd? Pl a jégfalcon agresszorok gyakorolni mennek valakikkel , heveny szimulált légiharc stb stb 😊 Persze géppár le és felszállás...

repvez
Kár hogy kimaradtam ebböl a jo kis mokábol ,látom a track ir is bejátszott egy kicsit.
A singlerepülésnél tök véletlenül lehetett volna az uj patchböl egy kis részlet <#idiota>
És egy kis bug szerüség ami most tünt csak a szemembe a gripen kabinja felfelé nyilik oldal helyett.
Molnibalage
Örülök, hogy tetszik. Került bele pár single repülés is. A kerítés mellett és végén az épület közötti átrepülés jó lett szerintem.

Háááátttt... . Õszinte leszek: Rég láttam már egy olyan klippet,amit úgy néztem végig ,hogy széles mosoly ült az arcomon.Nekem nagyon tetszett.Benne van mindaz ,amirõl szól 😊.

Molnibalage
Új klip.

freefalcon4.extra.hu/FunFalcon 4 Episode III.rar

Molnibalage
Errõl már írtam.

1.Bug
2. CSAPATFÜGGÕ is a skin.
3. A Tacrefben ha többször választasz ki egy gépet akkor a skinek között váltogat, ez is számít.

Tehát kurvára zavaros. Dev fórumon szóvá tettem már 1 hónapja, nuku reakció.

repvez
Az miért van, hogyha egy saját készitésü TE-nél a munition ablakban a kiválasztott skin jelenik meg,de a játékba már egy teljesen másmilyen?
Molnibalage
Render kész, feltöltés indul.