52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#49720 Ez is jó az uj Falcon telepités alá? A steamen 6,99 euró csak a falcon 4 a collekcio 9.99 euro.
Mondjuk a steames talán annyival jobb, hogy nem kell kiirni , mert egy gépcsere után is ha bejelentkezel egyből feltelepiti , nem kell a CD után kutatni. -
#49719 Nem semmi Falcon leárazás. -
#49718 Nem tudom, de nekem a HP elkanyarítás bőven zavaró. Az U1-ben ígérték a javítását és Hayab több modellej is azzal jön. Ha megjön, akkor sanszosan elkezdek dolgozni a MOD-on. -
#49717 Úristen! Gyorsan biztonsági másolatot kell csinálnom az F4.0 cd-ről ha még működik, mert 18 év alatt lehet hogy összerohadt :D Valami miatt a kezem oldja a cd-k felső rétegét. Komolyan! Pedig nem ecetes, kolbászos kézzel nyúlkálok hozzájuk :D
Sose gondoltam hogy valaha szükségem lesz még rá.
A Tornado-nál a robotpilótán és a felfüggesztő pontokon kívül más is el van kanyarítva? -
#49716 Na ez jó hír, azt azért jó lenne tudni, hogy mennyire sikerült megegyezni a jogokat illetően, hogy engedélyezték e az exe módosítását vagy sem, mert onnantól fogva még több mindent lehetne megtenni ami mind a cégnek mind a BMS csapatának jó lenne.
Mert minél jobb a BMS annál több alapjáték fog fogyni , ha már ilyen kikötés is belekerült. -
#49715 Nagyon jó hír. Most nézem, steamen 10 Euro... nem pénz azért, hogy kvázi hivatalos folytatásként működhet tovább a BMS csapat. -
#49714 A játékosok szerintem mindegyikének van eredeti Falcon 4.0-ja. Ha nem, akkor van most már Steam-es és GOG-os. Lényegében semmi változás sincs. Viszont, ha a közelgő patch-ban lesz Tornado fix, akkor a moddolást lehet, hogy el is kezdem majd. -
#49713 Megegyeztek, viszont már nem lesz elég a Falcon4.exe-t "megmutatni" neki.
Ahogy olvasom eredeti, szabályosan feltelepített Falcon4.0 telepítést fog ellenőrizni a BMS, enélkül nem fog menni.
A fő, hogy mehet tovább a BMS fejlesztés. -
#49712 Hírek, jók elvileg. -
#49711 Köszi Tom !
Én anno egy olyan videót láttam ahol a gép egy Mk-84-et oldott le és a kamera kívülről 8 óra irányból mutatta. Ha jól emlékszem akkor talán a legelső BMS promo vidók között volt.
Ott rendesen "megugrott" a szárny, és elég realisztikusnak nézett ki.
(Talán abban a videóban volt először látható a gép sárkányán az új specular-effekt csillogás is)
Utoljára szerkesztette: HungaroJET, 2016.03.22. 15:48:00 -
Razor18 #49710 Régi, de lehet valaki nem ismeri:
Carrier - Episode 1-8
Lejátszólista, mindegyik rész 50 perces
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2016.03.21. 23:22:12 -
#49709 Hali. A 4.33 intróban van egy rész, 3:30 kröül, ahol az F-16 újdonságait mutatja, ott említi és mutatja a "wing flex"-et, de ez elvileg 4.33-ban került csak bele:
A youtubeon erre rákeresve egyből kidobta ezt a videót:
Ha kifejezetten az oldás érdekel, az függ attól, hogy mennyit oldasz, egy-egy bombát leoldasz egy jól megpakolt gépről, az nem okoz különösebb mozgást (1:12-nél):
A nagy túlterhelésű fordulók viszont megmozgatják rendesen, minden sebességen. -
#49708 Üdv Mindenkinek !
Régóta nem szórakoztam a Falcon-val, de úgy rémlik láttam régebben egy olyan BMS videót melyben a bombaoldásnál megremegett/megugrott az F-16 szárnya. Ez a jelenség/effekt még működik ?
Esetleg be tudnátok linkelni egy ilyen videót, ezzel az effektussal ?
Utoljára szerkesztette: HungaroJET, 2016.03.20. 20:55:27 -
a link nem publikus, ezért van spoiler mögött.
Mind a 2 oldalt lehet tesztelni.
repülhető tipusok:
hibával, buggal találkozol, ide lehet megírni.
multi a szokásos módon. ts-en regisztrálni, beszélgetés Archerrel vagy A.S.-el.
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2016.03.19. 17:28:15 -
#49706 Skinek -
#49705 -
#49704 -
#49703 04 Manovre ACRO
@0:31 Loop
@1:17 Immelman
@1:47 Split-S
@2:12 Cloverleaf
@2:58 Pitchback
@3:28 Sliceback -
#49702 Mondjuk az is igaz, ha install elött ment, akkor sok minden más nem változhat... -
#49701 A VGA driver felrakásakor mindig csinál automatikusan ilyet a rendszer. Hála istennek. Nekem volt már rá szükségem. -
#49700 Hát, őszintén megmondom, a system bacupot még sosem kellett csinálnom, de ha jól tudom ott nem tudsz szelektálni, ott minden másba is beletúrhat, egyéb frissítések, bármi ami a gépeden az utolsó mentés óta változott. Ha tudod, hogy mi a konkrét baj, és például csökkentett módban célzottan meg tudod javítani, akkor én mindenképp azt csinálnám, nem a system backupot. -
Razor18 #49699 Köszi, ezt találtam erről, esetleg valakinek fontos lehet:
"UPDATE: After finding a critical installation issue, the team has replaced yesterday’s driver (364.47) with today’s new driver (364.51). "
Geforce Suport Forum -
#49698 Vagy system backup. Feltelpítéskor csinál elvileg a rendszer backupot. -
#49697 Másik topikban a 364.47-s WHQL driverről beszélnek.
Ha valaki feltette, csökkentett módban lehet uninstallálni, és utána visszamehet valamelyik régebbi. -
Razor18 #49696 Szám szerint melyik? -
#49695 Solt kolléga szerint az uj NV driver kékhalált okoz és összeomlasztja a rendszert,aki még nem frissitett az várjon még vele -
#49694 Ezt vehetem igennek? :)
A RSR videóhoz egyébként módosított DB kell majd, mert olyan dolgokat kell majd csinálni, hogy mi repülünk majd Kelt és Kingfish rakétákkal, stb.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.03.08. 13:22:41 -
#49693 jó lenne már egy közös repülés. -
#49692 Skacok megnéztem ma sok régi videómat és egy érzés támadt fel bennem. Én újra akarok odabaszós videót csinálni, de ehhez segítség kellene. A tervem a következő. Először asszem lesz egy Falcon 4.0 intro remake, csak éppen BMS4.33-mal, ez elvileg szólóban is menni fog.
A következő egy "Parade reamke" lenne. Ha valaki nem emlékezne rá.
Persze nem 1:1 másolásról lenne szó, hanem a hangulatról. Ehhez már jó lenne multis repülés is. Nem csak bohóckodás, hanem amíg ti teszitek amit tenni kell egy géppel, addig én filmezek. Ez lenne megrendezett éles repkedés MI vagy egymás ellen is illetve a KOTAR elleni akciózás mindenféle géppel. Tisztelgés az előd előtt lenne a videó részbeni célja.
A legnagyobb projekt meg a Red Storm Rising (Vörös Vihar magyarul) "leforgatása" lenne. Na, ez már gigaprojekt lenne. Még az is felmerült bennem, hogy Falcon BMS4.33 és a Wargame-et is felhasználjam szériát is felhasználjam a szárazföldi harcok bevágásához.
Vissza lehet lassítani annyira, hogy valódi sebességnek tűnjön. Lehet, hogy nem is a Red Dragont használnám, hanem az Airland Battle-t.
Ehhez viszont akár már nem csak videószerkesztési segítség kellene, hanem bármiféle hasznos hang/kép/videó anyag, amit be lehet vágni a videóba, orosz nyelvű is jöhet, csak valaki majd mondja el, hogy a videó szövegében mi van, mert oroszul nem tudok. :)
A RSR-nál kép/videó/híradó bevágások lennének a felvezetéshez, a csaták alatt viszont értelmes orosz nyelvű rádiózás szövege is jól jönne, akár repcsi, akár szárazföldi erő vonalon.
Hát, kb. ez a terv. -
Razor18 #49691 Mármint az Amazon-on, vagy miről beszélünk? Ha arról, akkor minden könyvnél a létező formátumok közt találod meg "Audible" néven. Vagy Advanced search-ben csak az Audible formátumot pipálod be a kereséshez. Egyébként már van az Amazon-nak egy Audible.com külön honlapja is az audio könyveknek, de én valamiért mindig többet találok az eredeti Amazon.com oldalon, mint amennyit a dedikált Audible.com oldal felhoz. -
#49690 Jujj jujjj jujj az jó lenne, mert én nem találtam meg sehol.
Hová lettek az ebook oldalak....? -
Razor18 #49689 Amazon.com
Lássátok kivel van dolgotok, mindjárt leszedem a Kindle változatot...
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2016.03.05. 18:52:21 -
#49688 Keresem a neten, de ha te vagy valaki más megtalálja akkor sikítson!
THX! -
#49687 -
#49686 Nem, de érdekelne, az ziher. -
#49685 Ismét egy 1991-es öbölháborús repülős könyv.
Peter Hunt: Angles of attack: An A-6 Intruder Pilot's War
Olvasta már valaki?
-
#49684 Na EZ fincsi dokumentum film volt :D Töltöttem :)
Pláne hogy a kedvenc kommentátorom hangját hallhattam viszont a 3 részes "Wings over the gulf" doku-ból. -
#49683 Wings: Red October
F-18C Hornet squads VFA-106 and VFA- 15 head to Germany to take on the elite Mig-29 Fulcrum, flown by the German Luftwaffe's 73rd Fighter Wing. -
#49682 Az AMRAAM előtt azonos feltételek között egy MIG-29 9.12 vs F-16A vagy Block 25/30/32 elég kemény meccs lett volna. -
#49681 Nem rossz olvasmány, csak kár hogy már megint a fejlettebb F-16 block-ot hasonlítják össze a 29A/B-vel.
Az 1991-es öbölháborúban az F-16-osokon Sparrow se volt (block 32 / 40), de a 29-eseken már akkor volt R-27R és T. Az R-73-ról és a sisakcélzóról ne is beszéljünk.
A maga idejében a 29-esnek minden esélye meg volt hogy megb*ssza az F-16-ot.