Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Falconban is kéne ilyen kép a szép gépekrõl. 20 pilótás multi. <#vigyor1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Jó ez a kép a Lock Onból,nem bánnam ha mind repülhetõ lenne benne😊
http://lockon.co.uk/img/about_game/pic6.jpg
Én szeretem nézegetni a lassu klippeket is,de ez tényleg kicsit unalmas volt.Szép persze,de nekem az RV is szép,volt már hogy átrepültem a lebombázandó repteret mert kivülrõl nézegettem Zsolt agressor skinjét a naplementében.
A legutolsó klippjében Balage nak én egy csomó uj ötletet láttam(nekem uj persze)Baromira tetszettek a kiguruló gépbõl vett áthuzások,leszállások(?)Vipera volt gondolom a szuhojjal,tetszett.
Igen,persze,Gundark fenomenális volt a....a...(banyek ,fel fog falni,a Gundarkok nagyon agresszivek és Wampákat esznek😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Háááát. Az elsõ zene nekem oltárira sérti a fülemet. Az elején gurulgatnak, felszállnak, kötelékeznek. Aztán az új jobb zene alatt is ez megy. 2:55-nél fantasztikus kameramozgás! Viszont az, hogy 5:30 környékéig semmi akció az nálam mélyütés a javából, majd elaludtam az kippen. 5 és fél perc kötelékezés, felszállás és taxizás többször is, szerintem halál felesleges. 7:20-nál érdekes megjelenítési technika.
Sajnos a zene itt sem az én stílusom.

Összegezve, de ez csak az ÉN véleményem (és nem fikázás) A képminõség NAGYON jó, de egy halál unalmas klip szerintem, és nekem még a zene sem jön be az idõ nagy részében. (Bucser még te mondtad, hogy nem az effektelés teszi a klippet, hát ezt csak az teszi...) 0 akció van benne az enyiméihez képest, semmi dogfight, alacsonyan repülés és rácsapás, SEMMI. Néhány bombaoldás és robbanás. Ennyi. Ennél még az elsõ klippemben is több akció volt, pedig akkor még nagyon kezdõ voltam. Persze valakinek az ilyen típusú klippek jönnek be. Kinek a pap...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Azt meg tudom csinálni szólóban is...

L Viper
A Te videód mikor kerül fel ?
Boconadi
Nem lehetne F-117-el GBU-t dobni? Gecc de kurva jól nézne ki. Hajnalban, nagyonmagasról. Nana? 😄

De én vinnék szívesen F-18-ast is, mert az a kedvenc gépem. Gundarkal csinálnánk egy két gépes köteléket 18-al, sweepben?
Bucser
Vagy csak van idejük igényesen utómunkálatot csinálni. Szerintem ez a klip is legalább 3 hónapig készült ha nem tovább. Gyönyörûen van effektezve, jól össze van válogatva a zene és a naplementés rész kurva jól meg volt csinálva pl. Látszik, hogy jól átgondolt, megtervezett munka.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

JoeDestroy
Ha szombaton is lesz én is mennék.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

HungaroJET
Szép biza az OF ...3 perc: Vadászpilóták zenéje - Imádom...a Rockeye elengedése kicsit bugos...a szélsõ bombák beugranak középre kioldáskor 6:30...tudom ne legyek MAXIMALISTA 😊

HAVE A BANDIT DAY !

Az is triviális amikor sok éves kapcsolat után a barátnõd közli, hogy szeret... mégis jól esik...

www.smart-bus.hu

Gundark
18as? Vagy ha nincs az egyik 16ost elvinném. A nagy malacokat nem szeretem 😊

L Viper
17. Perion elem volt.
Molnibalage
Triviális dolgokat felesleges leírni.

Igazából azt vártam, hogy közlöd: " az új RV szebb lesz"! 😄

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Hát én Aeyes F-15C-t vinnék, Track IR-rel atomjól fog kinézni. Kéne F-111 csapásmérõ, F-4G és F-16 is.

Nagyon élethû néhol,mintha dokumentum filmet néznék.De a tiétek is sokszor olyan.Egyébbként koncepcioját,ütemét tekintve messze jobb a Balázsé.
Sikerült felvarázsolnom egy régi F111 fülkét meg egy Harriert.Már ugy értem megy....Fireman,nem érdekel?

Gundark
16osokat viszünk, vagy?

Molnibalage
Igen. Bazz, ezeknek van gépe futtatni a játékot és még felvételt is csinálni??

Boconadi
Gecc nagyon szép ez az Open falcon... :S

Olyan felvételeket mi is csinálhatnánk majd balázs, hogy repülünk kötelékben, aztán a vezér indít rakétát, utána pedig kifordul szépen.
Vagy ugyan ez bomba oldás után.

Ebben a vidiben vannak nagyon szép jelenetek.
repvez
Akár többel is ,közben meglett a nyolcas is,de a 12. 17 nem megy.Már fáradok.De nem hiszem hogy nyerni fogok mivel a 15,13 és 3-as kérdés olyan hogy aki nem járatos ezekben a körökben az nem tudja igy én sem 😞
16.Roger Waters (PinkFloyd)
Ha nyersz,jössz egy Bivaly sörrel...

Molnibalage
Több bevetés is szükséges. Reptér támadás, SAM bombázás, támadás menetoszlop ellen. Minden.

Boconadi
Egy GBU-10 -est szívesen ledobnék a rohattakra.
repvez
A 8,12 ,16,17 kérdéseket esetleg valaki ? Már felturtam a netet de semmi.
Molnibalage
Elvileg CTD van, ha TE-ben repülni akarsz vele.

zsoltfireman
Ezt hogy érted???

Molnibalage
Ilyen is olyan is.

Gundark
Tgabbar tettestárshoz hasonlóan nekem is mindegy melyik nap. Ha nektek jobb a szombat felõlem lehet az is. A gép felkészitve indulásra kész, csak be kell ülnöm 😊 Ja milyen TE lesz?

Scottt
OMG Boci míg görgettem lefelé azt hittem vki linkelt vmi új kabintaztán olvasom a hszt hát kurvajókép😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Bucser
Nemrég egy 3d szemüveg kapcsán sajnálkoztunk, hogy miért csak 640*480-at tud.

Íme egy 720P-s változat (1280*720) potom 1500$-ért

TDVisor

olyan mint egy 72"-os tévé 10 láb azaz 2,5 méter távról.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nekem mind1 melyik nap ,csak elõtte szóljatok,mert akkor egyeztettnem kell az asszonnyal..jah...csiszi-csoszi..

repvez
Bocs ha nagyon off leszek,de kellene egy kis segitség egy egy teszthez aminek elég nagy a nyereménye,de nem vagyok otthon a han és elektronika világában
Ha tudtok segiteni azt nagyon megköszönném:
Erröl a 18 kérdésre kéne válasz ha lehet privibe hogy ne offoljuk szét ezt.Természetesen a könnyebbekre tudom a választ 😊

kérdések
L Viper
Sajnos este 10 után érek haza, akkor tudok csatlakozni, ha a többieknek a péntek jó csak.
Szombaton is jó esetleg.

Boci, ez a mobilos kép kur*ára igazinak néz ki !!!!

Wampa a Mirage 2000C kabint teljesen ki lehet javítani, egyszer már leírtam itt a fórumban, hogy hogyan kell. Nagyon jó, mert egyezik a 2D és 3D kabin is. Egyébként két hiányzó gif fájl kell csak egy másik Mirage kabin mappájából, ami a hibaüzenetbõl kiolvasható és égy adatfájlt kell átnevezni, de arra nem emlékszem melyiket.
Boconadi
128 kb/s upload rulZ!
Molnibalage
Nos, a válasz 256 kbps. Ez egyáltalán nem vészes, de 128-asal is korrektül fog elvileg mûködni. Van itt pár ember akinek van min. 512-es upload-ja, szóval nem lesz itt hiba. 😊
Ha minden jól megy, májustól nekem sem ez a szar Invitel lesz.

Boconadi
Telóval csináltam :-D

Szvsz kicsit olyan érzést kelt mintha élõ lenne.
Molnibalage
Gyúrtemény. 😊

Egész jók az értékelések is. A Patricok az új kilpem elérte a 4,5 kröül átlagot. Fura, ilyet csak a NAGYON top repszimes klippek szoktak elérni.

Gyûjtemény itt is.

Molnibalage
Másold be más Mirage kabinját hozzá. Természetesen ez javítva lesz a köv patchben.

Aki jöjjön tud, bár lehet hogy nem fogja bírni az RV. TE repülés lesz.

Boconadi
csatlakozhatok? <#vigyor1>
Ejha Tûzember neked fut a Mirage 2000c?Hogy csinálod?

Szívesen megyek ,ha kellek.

Gundark
Megyek. Mostanában kicsit kihagytam mindenféla dolgok miatt, de szeretnék rendszert csinálni a péntekbõl 😊 Most harcolunk? De végülis mindegy, én remekül szórakozom mindenképp 😊

repvez
ezt most találtam egész ugyes kis plugin.Ha megnézitek a lap alja felé van a figterops-bol is egy kis video szerüség, hogy abban is ezt használják.
Molnibalage
Péntek?

L Viper
Rombolunk ? Ott leszek <#vigyor1> !
Molnibalage
Snail írta az FF fórumon.

"The effect is called 'warping' and is caused by irregular positional updates. The most important solution will probably be to download the next RV patch But you need a decent internet connection as well."

Mi a francot érthet tisztességes sávszél alatt? Meg is kérdeztem.

Molnibalage
A következõ videó már harci lesz, de abban is kéne majd 1-2 ember mutlis segítése. Gundark és L_Viper kollegára számítok erõteljesen.

L Viper
Na végre, jónéhány hajómodell.
<#eljen>
repvez
Ezek szerint amit ccc csinált modelleket az mind benne lesz az uj patchbe?
Bucser
mert mindenki a dögös dinamikus videokat szereti (a repülõsök nagy része). Majd egyszer nézd meg, hogy pár gyors vágás és jelenetközbeni kameraváltás milyen jó eredményt csinálna...