Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Hát fura lett ez a Funfalcon III. Eddig ez kapta a legmagasabb értékelést a Patricksaviation oldalon, pedig ott elég szõrösszívûek a flight sim videókkal.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
A fõkönyvtrában elvileg van egy új theaters könyvtár. Ebben újra ott van az összes dds, oda is be kõ másolni a dds fájlokat.

zsoltfireman
Lehet az,hogy az új Europe bezavarja a dds fájlokat,tegnap probálgattam,fel akartam tenni egy új Mirage 2000C Tiger festést,és az új theaterben nem érzékeli...fura :-(
Pedig egy csomószor átnéztem

Molnibalage
Tisztán látható, hogy mikor töltök fel dolgokat a honlapra. 😊

Molnibalage
A 2D-s hadjáratmotor vizsgálata közben érdekes dolgokra jöttem rá. Holnap leírom. 😊

Molnibalage
Arra még gondolom emlékeztek, hogy új város textúrák lesznek, volt ilyen kép linkelve még publicban. Na ez tuti, és tessék extrapolálni.

Egyébként én sem tudom, de KOMOLYAN! Azért várom az új exe-t, mert abban is lesz valami amit textúra névvel illetnek, de fingom sincs, hogy mi az.

repvez
Akár mindegyikre is értendö,de gondolom ha az uj RV-ben változik akkor europának is kell hogy elmenyjen rajta.
Molnibalage
Mármint az új FF4-ben vagy az európai helyszínen.?

repvez
Én is felraktam europát.
Háát.. Van még hova fejlödnie.A táj elég sürün ismétlödik már-már zavaroan.Balage szerint pár kattintás csak a repterek kihelyezése ehhez képest csak M.O-n több mint 5 hiányzik és van pár amirol nem is tudok hogy volt ott.És kevés tipus és század közül is lehet választani.
Probáltam kampányba menni,de a napjaink europai terület 2-es kampányánál tököli bázisrol üzemelve az elsö inditáskor valami olyan hibát dobott hogy nem tudja a bmp fájlt olvasni vagy cd hiba.
Ezeket csak ugy észrevételként irtam és tudom hogy 1 embertöl ez is nagyon szép teljesitmény, hogy legalább csinálja.
Ha balage tudná szerkesteni seperc alatt gatyábarázná ezeket a dolgokat.

Amugy arrol milyen infod van hogy a táj szerkezete mennyit fog változni ?Marad ez a rengeteg tiles textura vagy valamilyen más eljárás is készülöben van az elkövetkezökben.Ha nem publikus akkor csak egy mosolygos smile ha változik egy szomoru ha nem.
zsoltfireman
Tigris találkozó folytatódik...

zsoltfireman
Már megvan!

Molnibalage
Kb. 40 perc míg felrakja magát.

zsoltfireman
Rakom az új Europe-t

zsoltfireman
<#violent> <#banplz>

Júúúj... ez erõs volt! 😄

www.smart-bus.hu

zsoltfireman
Avagy a Kurd Killer...

zsoltfireman
Török méz...

Molnibalage
Fent van az újabb verzó, ma már nem frissítem. Minden egyes frissítéskor fel kell töltenem 30 mega felett már. Sokáig tart.

zsoltfireman
Jaaa!!!!
Belga Légierõ 1 SQN, már megy is!

zsoltfireman
<#worship> <#taps> <#worship> <#taps> <#worship>

Molnibalage
Aha. Majd töltsed le amit én felraktam és csekkold. Nagyon szépen összefésültem a cuccot és tettem mellé dds nézegetõt is.

zsoltfireman
:-) Dianás vót?

Molnibalage
Jumurd<#vigyor1>zsák skin?

zsoltfireman
<#email> <#wilting> <#email> <#wilting> <#dumcsi> <#wilting> <#email><#guluszem1>

zsoltfireman
Ha át írod,akkor bármelyikre fel tudod tenni :-)
Egyre jobban beleõrülök....:-)
Most török tailt készítek

zsoltfireman
Remélem ez mindenkit útba igazit...

Molnibalage
Ez gondolom attól is függ, hogy a dds szerkezete megegyezik -e, tehát ugyanott van e a skin helye. Persze ez csak tipp ehhez én nem értek. Legegyszerûbb, ha kipróbálod. Én is így tanultam moddolni.

repvez
Egy kérdésem lenne nekem is a skinekkel kapcsolatban.Én most a 3161 es számu farok skint modositgatom.Ezt csak ehhez lehet felhasználni vagy ha másik számu farokskinre nevezem átt akkor ahhoz a tipushoz is müködni fog?Mert akkor elég csak a dds nevét átirni és akkor egyszerre több modositott faroskint is tudnék kiválasztani.
Már én is csináltam 20-at 😄
Molnibalage
A 90 éves skin még nics benne, de az össes hiperjó Tigris skin már benne van.

Zsolti, NAGY NAGY <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>!

Molnibalage
Zsloti Skinpack hamarosan frissül megint. 121MB tömrítetlenül az pack! Összesen 172 MB nálam a skin mennyiség ami felkerül(t) a honlapra eddig.

zsoltfireman
<#sniffles>

Molnibalage
Maga a hadjárat készítése Tacedittel, ha értesz hozzá pikk-pakk megvan. Én az új 88-as hadjáratot 3-4 óra alatt megcsinátam.
Ebbe belefért az új repszázadok kitétele, és a SAM egységek újrapozícionálása is és F4Browse-szal a repszázadok állományának méretre vágása. Fel nem fogom, hogyha van egy kész térkép akkor miért nem fért bele, pár normális hadjárat összeütése...

Molnibalage
Na akkor egy kis fejtágítás a félreértések elkerülése végett, mert még most sem világos mindenkinek úgy látom. Amikor hleyszínekrõl beszélek akkor értem ezalatt különbözõ verzió számokkal.

- Korea (ez van alapból a játékban)
- Korea 128
- Europe
- Operation Desert Storm (ODS)
- Iran
- Israel (és ITO2)
- Afghanistan
- Taiwan
- Balkan
- Nevada
- Panama
- Nordic
- (Agean és Észak-Afrika környéke is készülget úgy ahogy)

Régen ezek voltak SP3-hoz, ebbõl pár ma sem megy FF4 alatt. Ezekben vannak szintén választható helyszínek, magában a játékban. Ez is theaters néven fut a játékban. Ha arról beszélek, hogy új helyszín jön ki, vagy csak javítják, akkor a felsõrõl beszélek nem errõl. A felsõ tartalmazza az késõbb említettett. A játékban azért van theaters választás, mert a játékban alapból 3 hadjárat létezik és egy helyszínen csak a belsõ váltással lehet többen betenni. Clear?

A választható hadjáratok az én szememben gyakorlatilag az összes helyen a félkész jelleget ütik meg. Sajnos pont ez Europe nem szerkeszthetõ Tacedittel, Balkan meg nincs, Nordic meg nem is lesz soha úgy tûnik FF4 alá. Azt egy virtuális század csinálta, de letettek az átkonvertálásról. (Azért ennek még utánajárok.)

http://www.defense.gouv.fr/air

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Nem találom a gólya okát,lehet hogy egy nagy franszia ász egyszer igy kiáltott fel:"Lö fosöttlagoja!
http://www.servicehistorique.sga.defense.gouv.fr/04histoire/articles/articles_rha/symbolique/nancy.htm
Itt van info(tekintve hogy a Défense üzemelteti a lapot),még turizok rajta.
<#duma>
Addig itt ez a néger smiley és figyel ám Gundark,ne tépj szét senkit

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

zsoltfireman
osan TRIP

Gundark
Wampa boy, még annyi a nipõr és a fehér témához, hogy azért lett a nipõr szinte összes szériája fehér, mert nem volt más festékbõl elég 😊 A sötétebb szineket a hadsereg vitte, nekik meg megmagyarázták hogy a fehér az elegáns, és a franszija rjöpülõ az égen úriember módjára harcol. Volt jópár amit átfestettek más szinre utólag de a gyári az fehér. (Ez is amolyan legenda mint az ezüst nyil. Akkoriban az országoknak megvolt a versenyekben a saját szinük. Angolok zöld, németek fehér stb. Azért lettek az Auto Unionok meg a merdzsók ezüstök, mert leszedték a festéket az aluminium autóról, hogy gyosabban menjen. 😊

zsoltfireman
Elfelejtettem az egerem görgõjét használni,lefelé!
Bocs!

Molnibalage
Most is CTD. Azért rákérdezek Snake Man cimbinél.

Molnibalage
Nem értelek és nem elõször fordul ez elõ.

zsoltfireman
Ezenkívûl?????

L Viper
No !
Molnibalage
Van új 0.6-os Europe helyszín. Tesztelem, hogy lehet -e birizgálni a hadjáratokat.

L Viper
<#nemtudom>
zsoltfireman
<#confused>

L Viper
Hát valahol kell lennie skinnek is, ha screent tudtak csinálni 😊
zsoltfireman
Nem mondasz semmit???? :-)

L Viper
Ezt tudjuk, de amíg nincs új RV, addig kampányt csak ezzel lehet normálisan repülni, akkor már legyen szebb is, már ahol szûkösen moddolható.
zsoltfireman
Nagyon kirik! De a Thai 16-oknak csak a screen-jük van a packban!