Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tom ,én tettem fel....én is terveztem...a gépet is😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

zsoltfireman
Na Molni,ezt a screent feldobhatod a Frugal's-ra

zsoltfireman
Ez a század festés híres WWII Mustang század volt, ezekkel a színekkel
Az ANG így tiszteleg elöttük

zsoltfireman

zsoltfireman
Átküldöm Molninak....

zsoltfireman
<#bohoc>
Tekintsétek Kari ajándéknak! Jól mutat majd a fa alatt...

Scottt
Madjnem megkérdeztem ,hogy hol van a játékbeli fénykép 😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

zsoltfireman
<#nevetes1> Évfordulós....

Gundark
Háhá, ezt én küldtem neki, és az erforsz honlapján találtam a csiricsárét 😊

zsoltfireman
Ó,ha tudnád milyenek vannak még.....

Molnibalage
Honnan veszed ezt a sok érdekes skint? Nem hittem volna, hogy ennyi van belõlük.

A 2D-s rész upgrade is kimaradt, majd holnap frissítem a MOD-ot megint.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Még pontosítom,de nagyon fáradt vagyok.....

zsoltfireman

zsoltfireman

Molnibalage
Ezzel azt akarom mondani, hogy a valósághoz közelebbi állapot érhetõ el így, mert NAGYON sok kombinációban lehet felrakni dolgokat még úgy is, hogy figyelsz az összelógásokra. Most befejezem a monológiát. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Lehet, hogy még ma módosítom a felfüggesztéseket itt-ott az egybelógások elekrülésére, bár ez csak olyan elvetemült esetekben fordul elõ, hogy olyan konfiggal épeszû ember nem megy bevetésre. Kiegyensúlyozott felfüggesztés estén ilyen nem fordulhat elõ.

Molnibalage
A dátumozást nem tudom, hogy hogyan osztja ki. Nem minden file változik meg, de nem veszõdök a kibogarászással, összecsomagolom mindet azt csá.
Közben most ugrik be, hogy a SU-17-nél kell az új rack.dat filr-om és asszem azt nem tettem bele. Nem túl lényeges...

JoeDestroy
Csak egy kérdés. A file-ok mérete és dátuma az a szerkesztésnél nem változik?
Mert az új mod a HDR kivételével ua. méretben és dátumban, mint a régi. A HDR nálam ráadásul 12.11.-i (terület install volt -asszem-) az új modban pedig 11.07.-i.
Csere esetén esetleg nem lehet v.mi területgubanc?
Elõre is megköszönném az infot.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Fent van. Ez az én ajándékom karácsonyra. 😊

Molnibalage
RV-vel a videóhoz. Kéne dogfight is egymás ellen, mert én leszek az álló kamera én nektek kéne engem és mást is hajkurászni. Majd élõszóban elmagyarázom mi a lényege ennek.

Töltöm fel az új modot. Ez sok olyan dolgot is tartalmaz, ami jelenleg nem használható ki jól, de késõbb majd igen. Feltéve a max. terheléseket, a fegyverek sok helyen összelógnak a hiányzó rackek miatt. Ez nem marad örökre így. 😊

Gundark
Aztat szeretném kérdezni, hogy csak imperialista tipusokkal repülünk holnap? Vagy a bátor MiG 21esek és a még bátrabb és kiválóan animált MiG19esek is mennek? Vagy esetleg 29esek? Mi lesz a program? TE az RV-vel, és utána? AF kampány?

Molnibalage
Az új MOD mindjárt kész, ha BÁRMI CTD van, akkor jelezzetek, mert nincs idõm letesztelni mindent.

Molnibalage
A gond az, hogy a MIG-23-nál meg CTD lesz ettõl és az AI ezzel a kionfiggal nem tud felszállni a reptérrõl, nem gyorsul eléggé a gép...
Asszem ez egyelõre kimarad.

Molnibalage
Elvileg mûködnie kell. Dewdog meg is jegyezte, hogy ez félig jó hír, mert eddig csak GYANÍTOTTA, hogy néhány esetben nem mindegy, hogy melyik oldalon repülsz. Ez most igazolást nyert.

Érdekes módon négyzáras tartó nincs, de az AT-16 négyes indítósíne egész jó.

L Viper
Péntek este kezdhetünk este 10 elõtt, mert úgy alakult, hogy nem dolgozom délután és a szombatom is szabad.
L Viper
AI nem tüzelt, mert csak összedobtam a küldetést, célpont nélkül, hogy megnézzem megy -e ?
Molnibalage
A négyzáras bombatartók kegyetlenül hiányoznak a játékoból, ráadásul kétféle van belõle és csak a kisebbrõl van pontos geometriai információm. Az a MIG-21-hez készült, 4x100kg terhelhetõsséggel. A késõbbi az már 4x250kg-ra van méretezve.

Normális kétzáras sincs, az orosz gépeken egymás mögött van a két bomba és nem egymás mellett.

Molnibalage
Igen, mert eltoltam, véletlenül GBU-12-ek vannak AT-16 helyett. Ez egy figyelmetlen editálás miatt van, F4Browse sajátosság. 😊

Az AI is tüzelt?

Egyébéknt mindjárt kész a módosított cucc. Sajnos hiába rakom fel sok helyem a korrekt mennyiséget, nincs hozzá megfelelõ rack. Azokat inkább törlöm. Az orosz gépek frissülnek majd a modban.

L Viper
Én is megcsináltam. Kreáltam egy TE-t az északi oldalra két géppel.
Felraktam, de csak 8 darabot engedett felrakni gépenként.
Molnibalage
Na karácsonyi relism mod elõkészítése folyamatban. 😊

Molnibalage
Nos megcsináltam a SU-39 tesztet és MÛKÖDIIK, de csak KORLÁTOZÁSOKKAL.
Fogalmam sincs miért, de CSAK akkor nincs CTD amikor az AI akarja használni, ha a VÖRÖS oldalon repül a gép. Ez van.

Molnibalage
Ma odaviszed egy 12-13 éves srácak és megkérdezné, hogy ez most írógép, vagy csak ugratjuk, mikor számítógépnek nevezzük. A BME-n igen komoly mérnöki programokat írtak rá, és igen nehéz volt a szûk memóriakorlát miatt.

L Viper
Nem bizony 😞
L Viper
Esküszöm ezek is a füstmodod használják 😊
😊 Se az ACE-t Se az ACE II -t nem láttam köztük 😊😊
Molnibalage
AT-16 teszthez a flie-ok, \terrdata\objects könyvtárba megy a cucc.
SU-39 gépre lehet 16 darabot tenni. Próbáljátok ki elõször, hogy neketek megy -e a dolog, aztán az AI-t csekkoljátok. Elõre is köszi.

molnibalage.extra.hu/at16test.rar

L Viper
Gratulálok <#eljen>
L Viper
Rengeteget. Most több C64 progim van, mint annak idején. Pár éve gyûjtöttem be a netrõl egy rakással emulátorhoz.
Ja és még megvan az eredeti gép is Tesóméknál múködik is. Hatalmas poén, mikor néha összerakjuk valamilyen bulin. Nagy sikere van 😄
Molnibalage
Büszkén jelenthetem, hogy Beta testerrbõl feljebb léptem, már Developer vagyok. 😊

Molnibalage
Az AT-16 teszthez csinálok egy külön verziót ma. NAGYON kéne, hogy kipróbálja valaki.

jövök

Molnibalage

Molnibalage

Molnibalage
Nem, nekem az nem tetszett csak, hogy a Falcon topciban írta ezt. Ha nem teszik neki, akkor csukja be azt a topicot. Ott is írtam, egy FALCON topicban baj, ha arról írok??

Pénteken ki jön? Eddig, L_Viper, Gundark, Boci, jelentkezett be,

Holnap megcsinálom a modom frissítését, kísérleti jelleggel lesz benne néhány 2D-s hadjárat változtatás is!

JoeDestroy
Élõ klipp.

http://www.trilulilu.ro/Andreika/b517bce29a9915
Van benne minden.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Ahová Te beteszed a lábad ott felpörögnek a dolgok :-)

Ezt azért megkaptad, ide is idézem : "MELLESLEG KEZDELEK UNNI MEG A FALCONT IS, HOGY ENNYIRE CSÖKÖNYÖSEN LE VAGY RAGADVA EGY KÖCSÖG JÁTÉKNÁL."

Balázs légyszíves fogadd el, hogy lesznek olyan emberek akiknek a Falcon csak poháralátétnek, meg szemétnek való. Nem kell ebbõl lelkiismereti kérdést csinálnod, ha valakinek nem tetszik.

Neked tetszik, nekünk is tetszik, a Frugalson beregisztrált rengeteg embernek tetszik ! Azért dolgozzál, hogy a tábornak minél jobb legyen az új megapatch.
Molnibalage
Hát mi más? 😊 EF-111-ez majd viszi az AI.

Gundark
Na akkor sorjában 😊

1 : Pontositsunk Wampa boy, wampákat esznek REGGELIRE. 😊 És nem vagyunk agresszivek, csak határozott véleményformáló képességünk van. Mi valljuk az õsi elvet melyszerint "soha ne állj le olyannal beszélgetni akit nem tudsz leütni " 😊

2 : Szívesen megyek veled Boci, de ha kell akkor elviszem a fantomot. Teszem hozzá, kb 10 percet repültem vele eddig a falkonéletem során. Szóval ha az kell akkor szólj Balázs, mert gyakorlok vele kicsit. Az összes gép akkor a : 16 111, f4? Vagy más? Mert ebbõl erõsen 80as évek klip lesz 😊)

Molnibalage

L Viper
Igen, as Su27-est vittem, a végén meg az F14-est. Szép nagy "jószág" mind a kettõ.